Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

güler100 brova bize metobolizma çayını yazmışmıydın geçmişte hatırlayamadım denesekmi

Güler 100 gördüm şimdi denemek lazım

dene canım kesinlikle faydasını görürsün
diyetisyenlerde veriyor bu çayın tarifini

Minimousse .!.:
verirsin canım gayret ve sabır emin ol istedigine ulasıcaksın :)

inşallah canım hepimizin isteği bu evet sabretmek gerekir 2-3 kilo veripte belli olacak bir şey değil
10 kilo verdiğimizde herkeslerde fark edecek inşallah

Gördüm mesajını canım ama özelden yazma hakkım henüz yok.face de kullanmayı sevmiyorum malesef yok.bende 24yaşına henüz girdim 8 yıllık evliyim 7yaşında bi oğlum var.biraz erkenci davrandım çalışmıyorum evdeyim bütün gün oğlum engelli onunla vakit geçiriyoruz bütün gün.dışarı pek çıkamıyorum haliyle o yüzden bi koşu bandı aldırdım eşime 2yıldır onunla birlikteyim ama toplasan 3ay ancak kullandım.ama kullanınca ise yapıyor yani o yüzden su an oturma odama aldım hem tv izliyorum hem yürüyorum.
Onun haricinde tekirdağlıyim ve tekirdağ in bi kasabasında oturuyoruz.dışarıdan üniversite okuyorum kismetse bu dönem son mezun olacağım.
Bende evlendiğimde 64kilo idim o yüzden şimdi en az o kadar olmak istiyorum. O zaman bi takım almıştık hiç giyemedim öyle yenice duruyor hamilelikten sonra 76da kaldım hep ilk hedefim o takımın icine girmek ınş
Benden de bu kadar şimdilik şu çayin malzemelerini tamamlayıp yapayım bakalım bunun üstesinden gelebilecek miyim. Malum elma detoks'u ve ayran detoks'unu midem almadı.dediğin gibi ihlamur atarım bende içine

Hehe sirkeli ballı su şu yanlarımızı eritiyormuş :) birde bu hafta galip geleyim diye elma diyeti yapıcam

Son düzenleme:
ama kendine saklama değişik şeyleri lütfen cimrilik yapmayalım bi çıtlat bize de olmaz mı kuzum burda saatlerdir popomdan ter akıtıyorum valla yazık bana da ;-)

anaaam sen saatlerdir spormu yapıyorsunn ama ben işteyim akşama kadar oturuyorum adaletsizlik bu yaa

Sirkeli suyu bende yapıyorum zaten şimdi bi da akşam yatarken yapacağım. Senin elma diyetin nasıl tarif etsene kabak var mı içinde

Yok canım ne kabağı bişey yok

sabah normal kahvaltı yapılacak hergün
1.gün 1 kilo yeşil elma
2.gün 1,5 kilo
3.gün 2 kilo
4.gün 2 kilo
5.gün 1,5 kilo
6.gün 1 kilo

Yok canım ne kabağı bişey yok

sabah normal kahvaltı yapılacak hergün
1.gün 1 kilo yeşil elma
2.gün 1,5 kilo
3.gün 2 kilo
4.gün 2 kilo
5.gün 1,5 kilo
6.gün 1 kilo

Ben başka bi. Tarif denemeye çalışmıştım yapamadım. Bu sırf elma dan iyi ama bi hafta çok gibi geldi bana benim tansiyon dayanmaz hemen düşer yerlere ama 2gün yapabilirim galiba sen dene bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…