bu haftanın 1.si benn ve ben bunu metabolizma çayına bağlıyorumm 3-4 gün uyguladım (zorla)
bu haftanın 2.si gulos06
anlaşılan bu hafta herkes gayret içinde yaşasınnnnn kilolar gidecek
ya gidecek ya gidecek
Eki Görüntüle 680605
Güler 100 gördüm şimdi denemek lazım
Minimousse .!.:verirsin canım gayret ve sabır emin ol istedigine ulasıcaksın :)
Ben şimdi 1tane de eti formun patlamış mısır pirinç patlağı yedim 23 kalori tadı çok güzel
Akşama 4tane köfte , salata(yağlı ve tuzlu), ayran
canım sana özel msj attım face için
ben bursada oturuyorum canım 23 yaşındayım 1.62 boyundayım 72kiloyla başladım diyete geçen yaz 67 kiloydum yazdan beri halim duman
sonbaharda da 2.hamilelik planlıyorum o zamana kadar kilo vermek istiyorum yoksa doğumdan sonra 80lere kadar çıkarım
60kilo ile hamile kalmıştım 2008te 11kilo almıştım hamileliğimde. doğumda 5kilosu gitti 65kilo falandım ama ye sütün olur diye diyeee ilk ayda çok kilo aldım
şimdi 4yaşına girecek bir kızım var kardeş diye tutturuyor
ben evlenmeden önce 55 kiloydum o yüzden şimdi kendimi tanıyamıyorum
gıdığım bile çıktı her yerim yağ deposuu ıyyyy:18:
şimdi sizlerle beraber kilo vermek daha güzel insan ister istemez kıskanıyor imreniyor hırsa giriyor kendi kendineee
sen anlat bakalım ben fazlaaa anlatmışım
moralin bozulunca daha iyi hırslanırsın gerçek bu
devam kilo vermeyeeeeee
değişik şeyler araştırıyorum :) sıkı rakibinizim...
ama kendine saklama değişik şeyleri lütfen cimrilik yapmayalımbi çıtlat bize de olmaz mı kuzum burda saatlerdir popomdan ter akıtıyorum valla yazık bana da ;-)
anaaam sen saatlerdir spormu yapıyorsunn ama ben işteyim akşama kadar oturuyorum adaletsizlik bu yaa
Sirkeli suyu biliyorsun neden söylemiyorsun hemde yapıyormuşsun hımhh
e menü bildirimi yaparken yazıyorum ya her sabah uyanınca sıcak ballı elma sirkeli su diyedemek okumuyorsun :-(
Yok canım ne kabağı bişey yok
sabah normal kahvaltı yapılacak hergün
1.gün 1 kilo yeşil elma
2.gün 1,5 kilo
3.gün 2 kilo
4.gün 2 kilo
5.gün 1,5 kilo
6.gün 1 kilo
ama yaa ben onun bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum ki yanları eritiyor deseydin atlardım
Valla yanlarımi eritiyor onu senden duydumben bağırsaklarım için içiyorum hala da yanlarım duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?