evet o yanı hiç düşünmemiştim haftada 1 olduğunda bile nasıl salıyoruz kendimizi
Rekabet olsun aramızda bu hafta ben çok dikkat ediyorum hatta defterime not ediyorum kaç bardak su içmişim ne yemişim diyee
1.5 kilo gitse yeter bu hafta
benziyor hemen hemen yediklerimiz
ama ben genelde yumurta yediğim zaman peynir yemiyorum haftanın 3günü yumurta yiyorum o da sarısı beyazını sevmiyorum
öğlen ne yiceksin
2bardak ılık su
KAHVALTI
1dilim tam buğday
haşlanmış 1yumurta sarısı
1domates
1 salatalık
3adet zeytin
1bardak yeşilçay
ARA
2adet gün kurusu
1bardak yeşilçay
aysun5 emine19863 olur kızlar olur vallaödül verdim kendime dürüm ısmarladım valla :))))))
Ben ekmek yemiyorum hiç o yüzden hem yumurta hem peynirim oluyor kahvaltı da.bulunduğum yerde tam tahıllı ekmek bulamadığım için beyaz ekmekte yemiyorum o yüzden.
Öğlen de yesil mercimek yemeğim var dün kayinvalidem yapmış biz geç gelince ondan yiyeceğim biraz yağı bol kullanır kendisi ama ne yapayım.yoğurtta bitmiş evde artık bu gece süt alıp mayalarım. Mercimeğin yanına bi salatalık keserim 200gr kadar da konserve domates kendi yaptığım doyarim. Bol da su içerim yemekten önce.
Temin tam 30dk yürüdüm hop elektrik gitti sinirden öldüm. Kendimi90dk. Ya motive etmiştim. Öğleden sonra bi daha binecegim kismetse.
Bu ara da sen ne yiyeceksin
Biz seninle aynı gidiyoruz bugün hadi hayırlısı bakalımbende 1kase yeşil mercimek yedim
1kase de keten tohumlu yoğurt
1saat sonrada 1adet yeşil elma yicem
bu haftanın 1.si benn ve ben bunu metabolizma çayına bağlıyorumm 3-4 gün uyguladım (ZORLA)
bu haftanın 2.si gulos06
anlaşılan bu hafta herkes gayret içinde yaşasınnnnn kilolar gidecek
ya gidecek ya gidecek
Eki Görüntüle 680605
Biz seninle aynı gidiyoruz bugün hadi hayırlısı bakalım
2kepçe yesil mercimek
200gr domates
1tane salatalık
Çok siştim ama çok doyurdu beni öncesinde su içtim ondan sanırım
Akşam da yine yesil mercimek ve havuc ve maruldan salata yaparım yağsız oh mis :)
Bu arada kendinden bahsetsene biraz nerde oturuyorsun neler yapıyorsun bi tanısamadik yahu
Cizelgeyi gördüm bindim koşu bandına.burnumdan aşağı terler akıyor su an haftaya ben birinci olacağım
Su metabolizma çayi nasıl ya bende yapayım hala kabızlık sorunum var o kadar su yesil çay bana misin demiyor :-(
_alıntı_
son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.
Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...
değişik şeyler araştırıyorum :) sıkı rakibinizim...
Diyetisyen kontrolünde verdim 90 la başladım 60 a düştüm ama 4 kilo aldım ameliyat yüzünden.. Herkesin diyet listesi farklıdır öncelikle bunu belirtmek isterim ben ayşe yada fatmanın diyet listesiyle aşırı kilo alıp verebilirim benim listemlede siz öyle olabilirsiniz bu yüzden başkasının verdigi programlara karşıyım .. ki bunun dogrulugunu diyetisyene giderek anladım tabiki sizlere şu konuda yardımcı olmak isterim bilinen şeyler var şekerden uzak durun hamurişi yemeyin fazla yagdan fastfood ürünlerden kaçının spor yapın günde 45 dk ve bol bol su tüketin gibi.. Onun dısında gidebiliyosanız bir diyetisyene gidemiyosanız da az az sık sık yemenizi tavsiye ederim kendinizi aç bırakmayın karnınız acıktı diyelim yemekten 1 saat sonra yogurt light grisini kepekli 1 tane tüketin vea leblebi yani altarnetifleri bulabilirsiniz buna benzer kuruyemislerden uzak durun ama badem fındık günde 5-6 tane tüketin ceviz de 2 tane tüketin mutlaka onun dısında protein mutlaka kas kaybetmemelisiniz et yiyin yumurta kahvaltıda tüketin diyebilirim simdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?