Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bugunden itibaren rekabete girebiliriz . Bu hafta hiç olmadıgı kadar dikkat edicem

buhafta tartılmaycaktım nasılsa veremedim diye oley kahvaltı ettim dayanamadım ve 69,20 olmuşum yaaaaaaaa 2 yumurta kahvaltıda yedim

Acayip kıskandım 69sun ya bende olmak istiyorum :-( bende bu hafta çok fena şartlandırdim kendimi bekleyin kızlar haftaya ben geliyorum

Ben ekmek yemiyorum hiç o yüzden hem yumurta hem peynirim oluyor kahvaltı da.bulunduğum yerde tam tahıllı ekmek bulamadığım için beyaz ekmekte yemiyorum o yüzden.
Öğlen de yesil mercimek yemeğim var dün kayinvalidem yapmış biz geç gelince ondan yiyeceğim biraz yağı bol kullanır kendisi ama ne yapayım.yoğurtta bitmiş evde artık bu gece süt alıp mayalarım. Mercimeğin yanına bi salatalık keserim 200gr kadar da konserve domates kendi yaptığım doyarim. Bol da su içerim yemekten önce.
Temin tam 30dk yürüdüm hop elektrik gitti sinirden öldüm. Kendimi90dk. Ya motive etmiştim. Öğleden sonra bi daha binecegim kismetse.
Bu ara da sen ne yiyeceksin

aysun5 emine19863 olur kızlar olur vallaödül verdim kendime dürüm ısmarladım valla :))))))

Unut dürümü falan ya yapma öyle şeyler hazır gaza gelmişken kilocukların gitmişken almaya mı çalışıyorsun ben geçen hafta kostum kostum durdum deli gibi hop bi ödül yapayım dedim fena oldu bak beni örnek al

bende 1kase yeşil mercimek yedim
1kase de keten tohumlu yoğurt

1saat sonrada 1adet yeşil elma yicem

bende 1kase yeşil mercimek yedim
1kase de keten tohumlu yoğurt

1saat sonrada 1adet yeşil elma yicem
Biz seninle aynı gidiyoruz bugün hadi hayırlısı bakalım
2kepçe yesil mercimek
200gr domates
1tane salatalık
Çok siştim ama çok doyurdu beni öncesinde su içtim ondan sanırım
Akşam da yine yesil mercimek ve havuc ve maruldan salata yaparım yağsız oh mis :)
Bu arada kendinden bahsetsene biraz nerde oturuyorsun neler yapıyorsun bi tanısamadik yahu

bu haftanın 1.si benn ve ben bunu metabolizma çayına bağlıyorumm 3-4 gün uyguladım (ZORLA)
bu haftanın 2.si gulos06

anlaşılan bu hafta herkes gayret içinde yaşasınnnnn kilolar gidecek
ya gidecek ya gidecek

Su metabolizma çayi nasıl ya bende yapayım hala kabızlık sorunum var o kadar su yesil çay bana misin demiyor :-(

Ben şimdi 1tane de eti formun patlamış mısır pirinç patlağı yedim 23 kalori tadı çok güzel
Akşama 4tane köfte , salata(yağlı ve tuzlu), ayran
canım sana özel msj attım face için

ben bursada oturuyorum canım 23 yaşındayım 1.62 boyundayım 72kiloyla başladım diyete geçen yaz 67 kiloydum yazdan beri halim duman
sonbaharda da 2.hamilelik planlıyorum o zamana kadar kilo vermek istiyorum yoksa doğumdan sonra 80lere kadar çıkarım
60kilo ile hamile kalmıştım 2008te 11kilo almıştım hamileliğimde. doğumda 5kilosu gitti 65kilo falandım ama ye sütün olur diye diyeee ilk ayda çok kilo aldım

şimdi 4yaşına girecek bir kızım var kardeş diye tutturuyor
ben evlenmeden önce 55 kiloydum o yüzden şimdi kendimi tanıyamıyorum
gıdığım bile çıktı her yerim yağ deposuu ıyyyy:18:

şimdi sizlerle beraber kilo vermek daha güzel insan ister istemez kıskanıyor imreniyor hırsa giriyor kendi kendineee
sen anlat bakalım ben fazlaaa anlatmışım

Son düzenleme:
Su metabolizma çayi nasıl ya bende yapayım hala kabızlık sorunum var o kadar su yesil çay bana misin demiyor :-(

çay tarifi aşağıda.
ama ben midem bulanarak içtim bir daha yaparmıyım bilemiyorum ama gerçekten çok etkisini gördüm
eğer bir daha denersem ıhlamur yaprağıda katıcam tadını daha da güzelleştirir
tadı kötü değil ama kokusu var biraz ve bu çayın sayesinde cuma gününde pazartesiye 1 kilo vermişim

Diyetisyen kontrolünde verdim 90 la başladım 60 a düştüm ama 4 kilo aldım ameliyat yüzünden.. Herkesin diyet listesi farklıdır öncelikle bunu belirtmek isterim ben ayşe yada fatmanın diyet listesiyle aşırı kilo alıp verebilirim benim listemlede siz öyle olabilirsiniz bu yüzden başkasının verdigi programlara karşıyım .. ki bunun dogrulugunu diyetisyene giderek anladım tabiki sizlere şu konuda yardımcı olmak isterim bilinen şeyler var şekerden uzak durun hamurişi yemeyin fazla yagdan fastfood ürünlerden kaçının spor yapın günde 45 dk ve bol bol su tüketin gibi.. Onun dısında gidebiliyosanız bir diyetisyene gidemiyosanız da az az sık sık yemenizi tavsiye ederim kendinizi aç bırakmayın karnınız acıktı diyelim yemekten 1 saat sonra yogurt light grisini kepekli 1 tane tüketin vea leblebi yani altarnetifleri bulabilirsiniz buna benzer kuruyemislerden uzak durun ama badem fındık günde 5-6 tane tüketin ceviz de 2 tane tüketin mutlaka onun dısında protein mutlaka kas kaybetmemelisiniz et yiyin yumurta kahvaltıda tüketin diyebilirim simdilik..

tabii ki en güzeli diyetisyen kontrolünde kilo vermek
ama geçen yaz 2kere diyetislene gittim 2 hafta uyabildim diyete o sırada 2 kilo verip 67 ye düştüm
bu mart ayında 72idim
şimdi diyetisyenin verdiği listeyi dikkate alarak uyguluyorum diyetimi
pazar günleri esnekleşiyor yediklerim
şimdiki gayretim kendi kendime kilo vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…