Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bende 18imde evlendim sen daha erkenciymişsin canım allah şifalar versin oğluna inşallah
bende ayran detoksunu dün denemeye kalktım 1.5litre ayranın içine konulanlarla birlikte
akşam 5e doğru bıraktım sanki daha çok şişti karnım tartılmadım kaç gr gitti kaç gr aldım bilmiyorum
dün akşamda normal yediğimi yedim

evet ben gelemiyormuşum garip karışımlara
ama şimdi okudum elma diyetlerinizi

mideniz kazınmıyor mu bende sanırım en fazla 2gün yapabilirim ileride ki aylarda oda

Kızlar akşam yemeği yemedim kahve içtim 200gr sütle ve bi tatlı kaşığı bal koydum yanında da 1tane misbonun kahveli şekerinden yedim.misafirim hala burda geç oldu diye yemek yemem artık bi elma kivi salatalık falan yerim artık su 3lt oldu şimdilik

bende yedim yemeğimi çoktan 2bardak çayımı da içtim birazdan 1porsiyon meyvemi yerim
kek yaptım akşam üzeri nasıl miiiisss gibi koktu anlatamam ama yemedim ve yemicem inşallahh
1dilim kek 200kaloriymiş

Bende yarın elma diyeti yapcam karar verdim şimdi eşim de gündüz 3te ise gidiyor akşam 12buçukta geliyor o yüzden sabah onla kahvaltı yaparım yani 12gibi o yokken daha rahat oluyor böyle

günaydın kızlar bugun elma diyetine start verdim :) sabah yarım gevrek ve gün içinde yenilmek üzere 1 kg elma (7 adet) aldım yanıma :) bakalım nasıl olcak

bende yedim yemeğimi çoktan 2bardak çayımı da içtim birazdan 1porsiyon meyvemi yerim
kek yaptım akşam üzeri nasıl miiiisss gibi koktu anlatamam ama yemedim ve yemicem inşallahh
1dilim kek 200kaloriymiş

ayy canım keke bayılırım ama napalım 55 kg.olunca yeriz artık

kızlar burda 90 kg.dım aman allahım çook kötüydüm ve bi yere gidilceği zaman mutlaka ağlardım ne giycem hiç birşey yakışmıyor diye

sende mi elma diyeti yapıcaksın

Evet bende girişeyim bakalım yalnız kalma ama ben hala kahvaltı yapmadım malum eşim evde olunca geç kalkıyoruz birazdan otururuz kahvaltıya sonra aciktikça elma yiyoruz di mı ay çok heyecanlandım umarım bi 71.5 olurum yarın ya dk öbür gün.sporda var bende ya o yüzden inançlıyim. Bu arada ne kadar kilo verdiriyormuş biliyor musun

Eki Görüntüle 681416

kızlar burda 90 kg.dım aman allahım çook kötüydüm ve bi yere gidilceği zaman mutlaka ağlardım ne giycem hiç birşey yakışmıyor diye
Burda 90dan fazla duruyorsun gibi ama diğer foto daha çok 75 80lerde gibi duruyorsun yakın çekimle mı alakalı acaba . O duyguyu çok iyi biliyorum dolabın karşısına geçip saatlerce bakar ne giyersem giyeyim moralim bozuk çıkardım dışarı ve .haliyle eşimi de mutsuz ederdim. Şimdi bi kaç kilo verince bile bi gurur geldi. Hatta haftasonu giydiğim pantolonumun bacak kısımları o kadar bollaşmis ki bu sefer de ona taktim giyecek bişeyim kalmadı diye. Ama inanın o bol gelme duygusu insanı çok çok fena hırslandiriyor. Hadi kızlar bugün tek lokma zararlı bişey girmeyecek ağzımıza

evet aynen öyle canım , 2-4 kg.

sanki beni anlatmışsın ah ah zayıflık aynen resmen sinir krizleri geçiriliyor

emine yi kıskandım bende ekliyorumm

uzun süredir içine giremediğim eski bir pantolonumu denedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…