AMA 2 SAATTİR OKUYORUM EVET EVET ERİTİYORMUŞ :d
Gördüm mesajını canım ama özelden yazma hakkım henüz yok.face de kullanmayı sevmiyorum malesef yok.bende 24yaşına henüz girdim 8 yıllık evliyim 7yaşında bi oğlum var.biraz erkenci davrandımçalışmıyorum evdeyim bütün gün oğlum engelli onunla vakit geçiriyoruz bütün gün.dışarı pek çıkamıyorum haliyle o yüzden bi koşu bandı aldırdım eşime 2yıldır onunla birlikteyim ama toplasan 3ay ancak kullandım. ama kullanınca ise yapıyor yani o yüzden su an oturma odama aldım hem tv izliyorum hem yürüyorum.
Onun haricinde tekirdağlıyim ve tekirdağ in bi kasabasında oturuyoruz.dışarıdan üniversite okuyorum kismetse bu dönem son mezun olacağım.
Bende evlendiğimde 64kilo idim o yüzden şimdi en az o kadar olmak istiyorum. O zaman bi takım almıştık hiç giyemedim öyle yenice duruyor hamilelikten sonra 76da kaldım hep ilk hedefim o takımın icine girmek ınş
Benden de bu kadar şimdilik şu çayin malzemelerini tamamlayıp yapayım bakalım bunun üstesinden gelebilecek miyim. Malum elma detoks'u ve ayran detoks'unu midem almadı.dediğin gibi ihlamur atarım bende içine
Kızlar akşam yemeği yemedim kahve içtim 200gr sütle ve bi tatlı kaşığı bal koydum yanında da 1tane misbonun kahveli şekerinden yedim.misafirim hala burda geç oldu diye yemek yemem artık bi elma kivi salatalık falan yerim artık su 3lt oldu şimdilik
Bende yarın elma diyeti yapcam karar verdim şimdi eşim de gündüz 3te ise gidiyor akşam 12buçukta geliyor o yüzden sabah onla kahvaltı yaparım yani 12gibio yokken daha rahat oluyor böyle
bende yedim yemeğimi çoktan 2bardak çayımı da içtim birazdan 1porsiyon meyvemi yerim
kek yaptım akşam üzeri nasıl miiiisss gibi koktu anlatamam ama yemedim ve yemicem inşallahh
1dilim kek 200kaloriymiş
günaydın kızlar bugun elma diyetine start verdim :) sabah yarım gevrek ve gün içinde yenilmek üzere 1 kg elma (7 adet) aldım yanıma :) bakalım nasıl olcak
nasıl oluyo bütün gün elmamı gidişatını anlatırsın durumunu
sende mi elma diyeti yapıcaksın
Burda 90dan fazla duruyorsun gibi ama diğer foto daha çok 75 80lerde gibi duruyorsun yakın çekimle mı alakalı acaba . O duyguyu çok iyi biliyorum dolabın karşısına geçip saatlerce bakar ne giyersem giyeyim moralim bozuk çıkardım dışarı ve .haliyle eşimi de mutsuz ederdim. Şimdi bi kaç kilo verince bile bi gurur geldi. Hatta haftasonu giydiğim pantolonumun bacak kısımları o kadar bollaşmis ki bu sefer de ona taktimEki Görüntüle 681416
kızlar burda 90 kg.dım aman allahım çook kötüydüm ve bi yere gidilceği zaman mutlaka ağlardım ne giycem hiç birşey yakışmıyor diye
Evet bende girişeyim bakalım yalnız kalmaama ben hala kahvaltı yapmadım malum eşim evde olunca geç kalkıyoruz birazdan otururuz kahvaltıya sonra aciktikça elma yiyoruz di mı ay çok heyecanlandım umarım bi 71.5 olurum yarın ya dk öbür gün.sporda var bende ya o yüzden inançlıyim. Bu arada ne kadar kilo verdiriyormuş biliyor musun
burda 90dan fazla duruyorsun gibi ama diğer foto daha çok 75 80lerde gibi duruyorsun yakın çekimle mı alakalı acaba . O duyguyu çok iyi biliyorum dolabın karşısına geçip saatlerce bakar ne giyersem giyeyim moralim bozuk çıkardım dışarı ve .haliyle eşimi de mutsuz ederdim. şimdi bi kaç kilo verince bile bi gurur geldi. Hatta haftasonu giydiğim pantolonumun bacak kısımları o kadar bollaşmis ki bu sefer de ona taktimgiyecek bişeyim kalmadı diye. Ama inanın o bol gelme duygusu insanı çok çok fena hırslandiriyor. Hadi kızlar bugün tek lokma zararlı bişey girmeyecek ağzımıza
emine yi kıskandım bende ekliyorumm
Uzun süredir içine giremediğim eski bir pantolonumu denedim bende
Eki Görüntüle 681507 Eki Görüntüle 681508
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?