cnm maşallah cok güzelsin kilo verince dahada güzelleşeceksin suanki halinin fotosu yokmuu
emine yi kıskandım bende ekliyorumm
uzun süredir içine giremediğim eski bir pantolonumu denedim bende
Eki Görüntüle 681507 Eki Görüntüle 681508
Yapımız seninle aynı gibi duruyor kaç kilo ve boy kaç acaba bende ekleyelim bi ara bi foto
kızlar menüm
ılık sirkeli su
2kuru kayısı
5zeytin
1.3yumurta
10gr kaşar
8gr sucuk
0.5kaşık sıvı yağ
30gr beyaz peynir
1yemek k salça
1salatalık
bol şekersiz çay
bundan sonra 2saatte bi yesil elma yerim bol su yesil çay su an yürüyüşteyim 70dk yürüyüp 400 kalori yakarım akşama da muhteşem yüzyıl eşliğinde bi saat yürüdüm mu gitsin kilolarhadi kızlar yok mu benimle yarışacak
Bende 1.69boy 72.4kiloboy 1.60 kilo 67.5
bekiyoruz fotolarııı hadi bakalımm
canım aşk olsun ben varım yaa , rakipsiz mi sandın kendini
Bende 1.69boy 72.4kilo
En kısa ve müsait bi zamanda yüklerim foto sporum bitsin de biallahım nasıl bir ter akıyor anlatamam hiç bu kadar terlemezdim sanırım hırsta ter yapıyor
bende 1.69boy 72.4kilo
en kısa ve müsait bi zamanda yüklerim foto sporum bitsin de biallahım nasıl bir ter akıyor anlatamam hiç bu kadar terlemezdim sanırım hırsta ter yapıyor
Evet koşu bandı. Bende eşim yokken yürüyorum o evde iken başım şişiyor sesinden diyo bende hazır o dışarı çıkmışken yürüyorum işte. Su şişem baş ucunda yarım lt'lik bitti bile akşama bi lt koyarım yanıma ama o zamanda çok tuvaletim geliyor genelde. Spordan sonra içiyorum bol bol suyumuoo maşallah boyun uzunmus
sanırım koşu bandında yürüyosun benim kızımla olmuyor babası gelmeden spor yapamıyorum
ter atmak güzel suyla destekle kendini sürekli
çok gıcık oldum şimdi işe terkedip delice koşturabilirim
Canım kamera var utanıyorum
o zaman akşama eve sakla kendini
bu arada diyorum ki ben bugün 5 6 tane de findik yiyeyim spor yaptığım için çokta vitaminsiz bırakmayayim kendimi
valla canım sen bilirsin rakibiz sonuçtaAma ben tam sadık kalacağım diyetime ... Varsın 1 hafta vitaminsiz kalayım stoktakiler yeter herhalde
Ben bi hafta yapmayı düşünmüyorum bi de çünkü sağlıklı olmaz bana kalırsa en fazla 2gün olmalı bu detokslar.tartı da kandirir seni haftaya daha fazla çıkarsın ya da direncin zayıflar.rakibiz diye de uyarmadan geçmeyelim birbirimizibu tarz şeyleri 2hafta da bir yap yapacaksanda onun haricinde kalori sayımını şiddetle tavsiye ediyorum spor yapamasanda kilo vermesi garanti oluyor ve kalıcı oluyo. Aman sağlığımıza dikkat edelim sonra evdeki minnoşlarımız ne yapar ...
Ne durumdasin açıktın mı bende kötü bi hal yok şimdilik çok iyi hissediyorum sabah kahvaltısının epey faydası oluyo sanırım.haklısın canım ben takılıyorum öyle bugunu bi çıkarayım bakcam artıkoyy miniğimi özledim kıyamam yavruma
Eki Görüntüle 681416
kızlar burda 90 kg.dım aman allahım çook kötüydüm ve bi yere gidilceği zaman mutlaka ağlardım ne giycem hiç birşey yakışmıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?