Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Kızlar menüm
Ilık sirkeli su
2kuru kayısı
5zeytin
1.3yumurta
10gr kaşar
8gr sucuk
0.5kaşık sıvı yağ
30gr beyaz peynir
1yemek k salça
1salatalık
Bol şekersiz çay
Bundan sonra 2saatte bi yesil elma yerim bol su yesil çay su an yürüyüşteyim 70dk yürüyüp 400 kalori yakarım akşama da muhteşem yüzyıl eşliğinde bi saat yürüdüm mu gitsin kilolar hadi kızlar yok mu benimle yarışacak

canım aşk olsun ben varım yaa , rakipsiz mi sandın kendini

Bende 1.69boy 72.4kilo
En kısa ve müsait bi zamanda yüklerim foto sporum bitsin de bi allahım nasıl bir ter akıyor anlatamam hiç bu kadar terlemezdim sanırım hırsta ter yapıyor

oo maşallah boyun uzunmus

sanırım koşu bandında yürüyosun benim kızımla olmuyor babası gelmeden spor yapamıyorum

ter atmak güzel suyla destekle kendini sürekli

bende 1.69boy 72.4kilo
en kısa ve müsait bi zamanda yüklerim foto sporum bitsin de bi allahım nasıl bir ter akıyor anlatamam hiç bu kadar terlemezdim sanırım hırsta ter yapıyor

çok gıcık oldum şimdi işe terkedip delice koşturabilirim

oo maşallah boyun uzunmus

sanırım koşu bandında yürüyosun benim kızımla olmuyor babası gelmeden spor yapamıyorum

ter atmak güzel suyla destekle kendini sürekli
Evet koşu bandı. Bende eşim yokken yürüyorum o evde iken başım şişiyor sesinden diyo bende hazır o dışarı çıkmışken yürüyorum işte. Su şişem baş ucunda yarım lt'lik bitti bile akşama bi lt koyarım yanıma ama o zamanda çok tuvaletim geliyor genelde. Spordan sonra içiyorum bol bol suyumu

o zaman akşama eve sakla kendini
bu arada diyorum ki ben bugün 5 6 tane de findik yiyeyim spor yaptığım için çokta vitaminsiz bırakmayayim kendimi

valla canım sen bilirsin rakibiz sonuçta Ama ben tam sadık kalacağım diyetime ... Varsın 1 hafta vitaminsiz kalayım stoktakiler yeter herhalde

valla canım sen bilirsin rakibiz sonuçta Ama ben tam sadık kalacağım diyetime ... Varsın 1 hafta vitaminsiz kalayım stoktakiler yeter herhalde

Ben bi hafta yapmayı düşünmüyorum bi de çünkü sağlıklı olmaz bana kalırsa en fazla 2gün olmalı bu detokslar.tartı da kandirir seni haftaya daha fazla çıkarsın ya da direncin zayıflar.rakibiz diye de uyarmadan geçmeyelim birbirimizi bu tarz şeyleri 2hafta da bir yap yapacaksanda onun haricinde kalori sayımını şiddetle tavsiye ediyorum spor yapamasanda kilo vermesi garanti oluyor ve kalıcı oluyo. Aman sağlığımıza dikkat edelim sonra evdeki minnoşlarımız ne yapar ...

haklısın canım ben takılıyorum öyle bugunu bi çıkarayım bakcam artık oyy miniğimi özledim kıyamam yavruma

haklısın canım ben takılıyorum öyle bugunu bi çıkarayım bakcam artık oyy miniğimi özledim kıyamam yavruma
Ne durumdasin açıktın mı bende kötü bi hal yok şimdilik çok iyi hissediyorum sabah kahvaltısının epey faydası oluyo sanırım.
O yavrular özlenmez mi ya ben yanımdayken bile ozluyorum valla...
Bu arada ben regl oldum ya daha 15gün önce olmuştum geçen ayki 1hafta gecikmişti üstelik apar topar doktora koşturduk korkudan :)allahtan gebelik çıkmadı ama niye böyle oldu anlamadım hiç agrimda yok ben ağrısız olmazdım yıllardır. Bi tuhaflık var bakalım sonu hayırlı olsun

Baş ağrısı başladı bende 1tane olips şeker attım agzima bi elma yiyeceğim şimdi sonra görumcem gelecekmiş kahve içmeye sade türk kahvesi yapıp yanında 15gr findik yerim.. Daha da davosa gelmem yani böyle detokslar yapmam zor bacım ya akşam üstüne kadar bişey yok sonra gurultu başlıyor midem de açlık zor şey en iyisi azar azar hep yemek bu gece kazasiz belasiz geçer ınş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…