emine yi kıskandım bende ekliyorumm
uzun süredir içine giremediğim eski bir pantolonumu denedim bende
Eki Görüntüle 681507 Eki Görüntüle 681508
Bende 1.69boy 72.4kilo
En kısa ve müsait bi zamanda yüklerim foto sporum bitsin de biallahım nasıl bir ter akıyor anlatamam hiç bu kadar terlemezdim sanırım hırsta ter yapıyor
emine1986 .!.:valla canım sen bilirsin rakibiz sonuçta Ama ben tam sadık kalacağım diyetime ... Varsın 1 hafta vitaminsiz kalayım stoktakiler yeter herhalde
aysun5 .!.:Baş ağrısı başladı bende 1tane olips şeker attım agzima bi elma yiyeceğim şimdi sonra görumcem gelecekmiş kahve içmeye sade türk kahvesi yapıp yanında 15gr findik yerim.. Daha da davosa gelmemyani böyle detokslar yapmam zor bacım ya akşam üstüne kadar bişey yok sonra gurultu başlıyor midem de açlık zor şey en iyisi azar azar hep yemek bu gece kazasiz belasiz geçer ınş
senin boyun bize göre birazcık daha uzunmuş5kilo verdin mi hemen fark edilir şanslısın
benim boyum 1.62 ama 170lerde olmasını çok isterdimmm
Evet boy birazcık uzun sizden zaten kemikli bi yapım var 3 4 kilo versem bile hemen anlaşılıyor.bende kendime bu konu da kızıyorum bunu değerlendiremiyorüm 64 olsam en azından var ya ne mutlu olacağım
evet canım biz 1ay yemesek depodakiler yeter deeee artar
canım yaa bugün benimde feci baş ağrım var ve hala geçmedii bugün o yüzden giremedimm
20lik dişim yeni çıktı nasıl ağırıyor sıkıntısından aft oldu hep ağzımın içi boğazım ağırıyooooo:2::2:
her yerim ağrıyo ama diyetee son gaz devam dayandımmmm sanırım ben 1. geleceğimhiç boşunaaaa bu hasta halimlee sabah 40dk yürüyüşe çıktım ama nasıl yürüdüm bi de bana sorunnn:44: hastalık mastalık dinlemeyeceğim
Geçmiş olsun canım zor diş ağrısı.
Birinciliği kaptırmak gibi bi niyetim yokne kahve içtim ne başka bişey yedim tam gaz geliyorum. Ben sabah 70dk yürüdüm akşam da niyetim vardı ama görumcem gelince kaldı şimdi de biraz ders çalışmam lazım sınavlarım çok yakında'amato zaten bugün çok az kalori aldığım için yarın bile kilo vermiş olurum ama pazartesi tartılip kendimi de sizi de şok şok şok edeceğim
kızlar dünkü diyetim çook kötü geçtio diyeti yapmak için hep yatmak gerekir . . . bebişimle ilgilenemedim bi sinir bi halsizlik yok dedim bu böyle olmayacak sen çocuklu bayansın bişeyler yede gücün yerine gelsin dedim ve 1 tabak makarnayı gözü kapalı yedim
pişmanmıyım hayır bebeşimle ilgilenmek için dinç olmam gerekir . o diyet tam bekarlara göre işten gel ayağını uzat yat o zaman olur ama kesinlikle bana göre değil . ben bildiğimden şaşmayıp yediklerime dikkat edeceğim ...
evet tabikide aç kalarak zaten diyet olmaz dikkatli olucan yemeklerde aşmıcan okadar
önemnli olan biz ve ailmiz 3-5 kilo varsın fazla olsun sağlık giderse bi önemi yok diyetin
kızlar dünkü diyetim çook kötü geçtio diyeti yapmak için hep yatmak gerekir . . . bebişimle ilgilenemedim bi sinir bi halsizlik yok dedim bu böyle olmayacak sen çocuklu bayansın bişeyler yede gücün yerine gelsin dedim ve 1 tabak makarnayı gözü kapalı yedim
pişmanmıyım hayır bebeşimle ilgilenmek için dinç olmam gerekir . o diyet tam bekarlara göre işten gel ayağını uzat yat o zaman olur ama kesinlikle bana göre değil . ben bildiğimden şaşmayıp yediklerime dikkat edeceğim ...
günaydın diyet arkdaşları
valla yürüyüş yaptım akşam vucüt ham zorladı beni ama zamanla düzelecek iyide oldu yürüş
yola devam bayanlar
cnm iyi görünüyosun cok farkedilmiyor ama
bende basen problemi var sende varmı cok farkedemedim aam sanırım vücuıt proporsiyonumuz yakın
[ı]kızlarr sizler hangi şehirdesiniz
keşke hepimiz aynı şehirlerde olsak arasıra toplanırdıkkk :118:
Aysun - tekirdağ
emine - izmir
ben - bursa
sizler ???
Belki aynı ilde olanlar çıkar[/ı]
evet aysun 5 gayet iyi görünüyor
benimde basen sorunum var canım yaaa napmamız gerekiyor offf
cnm bildiğim kadarıyla bisiklet sürmek gayet iyiymiş birde ip atlıyorum ben belki faydası olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?