Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Bende 1.69boy 72.4kilo
En kısa ve müsait bi zamanda yüklerim foto sporum bitsin de bi allahım nasıl bir ter akıyor anlatamam hiç bu kadar terlemezdim sanırım hırsta ter yapıyor

senin boyun bize göre birazcık daha uzunmuş 5kilo verdin mi hemen fark edilir şanslısın
benim boyum 1.62 ama 170lerde olmasını çok isterdimmm

emine1986 .!.:
valla canım sen bilirsin rakibiz sonuçta Ama ben tam sadık kalacağım diyetime ... Varsın 1 hafta vitaminsiz kalayım stoktakiler yeter herhalde

evet canım biz 1ay yemesek depodakiler yeter deeee artar

canım yaa bugün benimde feci baş ağrım var ve hala geçmedii bugün o yüzden giremedimm
20lik dişim yeni çıktı nasıl ağırıyor sıkıntısından aft oldu hep ağzımın içi boğazım ağırıyooooo:2::2:
her yerim ağrıyo ama diyetee son gaz devam dayandımmmm sanırım ben 1. geleceğim hiç boşunaaaa bu hasta halimlee sabah 40dk yürüyüşe çıktım ama nasıl yürüdüm bi de bana sorunnn:44: hastalık mastalık dinlemeyeceğim

Geçmiş olsun canım zor diş ağrısı.
Birinciliği kaptırmak gibi bi niyetim yok ne kahve içtim ne başka bişey yedim tam gaz geliyorum. Ben sabah 70dk yürüdüm akşam da niyetim vardı ama görumcem gelince kaldı şimdi de biraz ders çalışmam lazım sınavlarım çok yakında'amato zaten bugün çok az kalori aldığım için yarın bile kilo vermiş olurum ama pazartesi tartılip kendimi de sizi de şok şok şok edeceğim

Bu arada foto yükleyecektim ama pc'yi açmadım bugün hep tel'den yazıyorum burdan da foto yükleyemıyorum.bide çok su içtiğim için göbek sişti gene yarın sabah taze taze incecik halimle bi foto çekerim kismetse

yaaaa benim niyeee koşu bandım yokk
ne güzel istediğin saat çıkabiliyosun
hele ki geliyor sıcaklar akşam 6dan sonra serinlerse serinler ortalık
kendi evim olsa hiç düşünmez alırdım canım bendee ama şimdi koyacak yerim yok
amaaaaaaaa bu demek olmuyor ki beni geçebilirsin

1.5 kiloyu garantiliyorum inşallahhhh

günaydın diyet arkdaşları
valla yürüyüş yaptım akşam vucüt ham zorladı beni ama zamanla düzelecek iyide oldu yürüş

yola devam bayanlar

kızlar dünkü diyetim çook kötü geçti o diyeti yapmak için hep yatmak gerekir . . . bebişimle ilgilenemedim bi sinir bi halsizlik yok dedim bu böyle olmayacak sen çocuklu bayansın bişeyler yede gücün yerine gelsin dedim ve 1 tabak makarnayı gözü kapalı yedim
pişmanmıyım hayır bebeşimle ilgilenmek için dinç olmam gerekir . o diyet tam bekarlara göre işten gel ayağını uzat yat o zaman olur ama kesinlikle bana göre değil . ben bildiğimden şaşmayıp yediklerime dikkat edeceğim ...

evet tabikide aç kalarak zaten diyet olmaz dikkatli olucan yemeklerde aşmıcan okadar
önemnli olan biz ve ailmiz 3-5 kilo varsın fazla olsun sağlık giderse bi önemi yok diyetin

evet tabikide aç kalarak zaten diyet olmaz dikkatli olucan yemeklerde aşmıcan okadar
önemnli olan biz ve ailmiz 3-5 kilo varsın fazla olsun sağlık giderse bi önemi yok diyetin

haklısın canım . Inşallah yürüyüşe ağırlık vericem havalar bir düzelsin ,

Canım çok haklısın ben evde olduğum halde bende kötü oldum baş ağrısı falan su an bile ağrı var biraz'en iyisi az yemek mideyi boş tutmamak .yürüyüşe başlarsan eminim çok daha iyi olacak

günaydın diyet arkdaşları
valla yürüyüş yaptım akşam vucüt ham zorladı beni ama zamanla düzelecek iyide oldu yürüş

yola devam bayanlar

Günaydın arkadaşım bende bugün erkenci gibiyim diğer günlere göre şimdi kayısı ve sirkeli suyumu içiyorum .1saate kadar kahvaltıya otururuz eşimin uyanmasını bekliyorum.bugün alışveriş günümüz pazar market fatura ödeme derken 3saat dışarda olacağım belki daha fazla.yanıma atıştırmak incir ve biraz ceviz alacağım malum market beni kaldırmasın param cebimde kalsın kilolara elveda
Haydi bakalım hepinize bol enerjik ve moralli günler diyorum

Kızlar fotolar yan olmuş artık şimdilik idare edin.zaten düzgün cekemedim tek başıma ikinci foto da göbek var birinci de göbeğini içeri cekmisim farkında olmadan

kızlarr sizler hangi şehirdesiniz
keşke hepimiz aynı şehirlerde olsak arasıra toplanırdıkkk :118:

aysun - tekirdağ
emine - izmir
ben - bursa

sizler ???
belki aynı ilde olanlar çıkar

cnm bildiğim kadarıyla bisiklet sürmek gayet iyiymiş birde ip atlıyorum ben belki faydası olurr

canım bisiklet sürmek bir de merdiven çıkmak popo büyütüyomuş ordan burdan duyduklarım...
doğru mu acep?
evet ip atlamak çok daha faydalı şöyle 250tane atlayabilsek
benim 60tan sonra ip ayağıma dolanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…