Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

ilk defaa duydum :26::26::26:

ben 150 200 atlıyorum ama biyararı oluyomu merak ediyorumm

Int.okuduğum kadarıyla basen problemi olanlar şçşn bire bir diyor ,

300 sabah 300 akşam yeterliymiş.

Zayıflamak için en etkili egzersizlerin başında geliyor ip atlama
Sadece 30 dakika bile yapsanız kilo vermenizi ayrıca formunuzu korumanızıda sağlıyor.
İp atlayıp zayıflanır mı , nasıl yapılır , İp atlamanın faydaları nelerdir hepsini anlatacağım.

Denediğim ve kesin sonuca ulaştığım kardiyo egzersizi İp atlamanın hiçbir yan etkisi yoktur.
Hızlı yağ yaktırır , tüm vücudu çalıştırır, kasları güçlendirir uyguladığınız diyetle vücutta sarkmalar olduysa toparlamaya yardımcı olur .
Mutlu hissettirir , kalbinizi korurken bedeninizi gençleştirir .
Basen incelten bir zayıflama hareketiyse istediğiniz İp atlamak tam size göre, hemen denemeye başlayabilirsiniz .
Düzenli olarak uygulandığında en etkili zayıflama yollarından biridir.
Sabah sporu olarak ip atlamaya başladığınızda gün boyu hareketli , canlı ve zinde oluyor vücudunuz

Metabolizmanızın gün boyu çalışmasını sağlıyor .
Akşam saatlerinde yavaşlayan metabolizmanızı ise sadece 300 ip atlama hareketi ile hızlandırırmış olursunuz.
Uyurken kilo vermek mümkün olabilir mi ?

ip atlama egzersizi ile hızlandırılmış metabolizma gece boyunca uyuduğunuz anlarda bile vücudunuzdaki fazlalıkları yakmaya devam ediyor ve kilo vermenizi sağlıyor
Vücut gelişiminiz tamanlanmadıysa boyunuzun uzamanınada güzel bir denen olur .
İp atlama alışkanlığı olan çocuklarda boylarının uzamasını sağlar.

İp atlamak zayıflatır mı ? Bir egzersiz şekli midir ? İp atlayıp nasıl Zayıflanır ?

- En kolay yapabileceğiniz “kardiyo” egzersizlerinin başında geliyor ip atlama.
Nedir bu Kardiyo , (Cardio) Nabzın yükselip kalbin yorulmadan çalışması demektir , vücudun yorulması değil , doğru çalışmasıdır.Yağ yakmak için gerekli egzersiz kardiyodur ve bunu sağlamak içinde ip atlamak yeterli olacaktır

-Kolay öğrenilebililir bu egzersizi uygulamak için atlama ipi yeterli , özellikle dışarıya çıkma imkanı olmayanlar için çözüm olabilir.

-İp atlamak saatte 1000 kalori yaktırır .

-Vücudu inceltir , forma sokar fazla yağları yaktırır
İp atlama egzersizi için ipuçları ;

Yeteri kadar ısınma hareketleri ile vücut ısındığında çok güvenli bir egzersizdir .

Önce esneme , ısınma hareketleriyle başlayın arada nefes egzersizleri yapın .

İp atlamaya başlamadan önce nefes egzersizleri yapmak önemlidir ,dik durun vücudunuzu rahat bırakın derin derin burundan ciğerlere alınan nefesinizi ağızdan yavaş yavaş verin
İlk 5 dakika yavaş tempoda ip atlamaya başlayın .
Egzersiz günlüğüne yaptıklarınızı not edin arada dinlenip 10 – 10 başlayabilirsiniz , arttırmak sizin elinizde
Zayıflamanız için sabah ve akşam yapılan 300 + 300 İp atlama hareketi yeterlidir .
Egzersizi bitireceğinize yakın yavaşlayın ve vücudunuzu rahatlatın , nefes egzersizleriyle tamamlayabilirsiniz .

Not : Önemli bir sağlık sorunu olanlar ip atlamasın, hamile olanlar, yeni doğum yapmış anneler, bel fıtığı, tansiyon, kalp yada nefes darlığı olan hastaların bu egzersizden uzak durması gerekir.

BENDE BÖYLR BİR YAZI OLDUM BİLMEM FAYDASI OLURMU BAYANLAR
ATLAYALIM OZMAN

cnm iyi görünüyosun cok farkedilmiyor ama
bende basen problemi var sende varmı cok farkedemedim aam sanırım vücuıt proporsiyonumuz yakın

Canim benim pek basen yok ama arka bel bölgesinden popoya doğru fazlabir yağ dokusu var. ayrıca bu fotolar sabah uyanınca yani göbek yok gibi duruyor ama günün ilerleyen saatlerinde şişiyor sinir okuyorum onun haricinde biran da göğüslerim büyük bacaklarım vücuduma göre gayet fit duruyor ama kilo olarakta fazlayim sitede hesapladığıma göre 58diyo ama ben 64olup göbeğimde içerde olsun istiyorum hedef kiloma ulaştıktan sonra plates yapmayı düşünüyorum zaten bi dönem denemiştim çok sıkılaştiriyo

kızlar 20 dk ip atladım 100 100 durarak yaptım toplamda 1000 ip atladım acayip tertletiyor yaa

kızlar 20 dk ip atladım 100 100 durarak yaptım toplamda 1000 ip atladım acayip tertletiyor yaa

bende bi iyileşeyim başlıcam bugün diyetim gitti gibiii o da hastalıktann felaket gribe yakalandım yürüyüşe de gidemedim bugün
biraz önce de 1dilim saralleli ekmek yedim(yemek yedikten sonra) canım çok tatlı çekti naptıysam durduramadım kendimi
bu haftanın ilk kaçamağı bendennn

gecmiş olsun cnm oo merak etme buhaftanın kaçamak şampiyonu benimdir kesinn

Kızlar bugün çok yoğundum menüm
Ilık ballı sirkeli su
2kuru kayısı
5siyah zeytin 1yesil zeytin
30gr beyaz peynir
25gr kaşar
2gr becel margarin
1çay kaşığı bal
45gr ekmek
1buçuk salatalık
ARA 13:00
3tane form mısır pirinç patlagi
16:00
400gr yoğurt
1yemek kaşığı keten tohumu
1havuc salata
1yemek k sıvı yağ
18:00
Büyük boy sade türk kahvesi
25gr çıtır leblebi
10gr kuru üzüm
19:30
1yesil elma
21:00
1kırmızı elma
12gr badem
Bugün çok az kalori aldım ve ancak 1lt su içebildim.devamı yatana kadar gelir. Şimdi yesil çay yapacagim
Sabah 11buçukta bi çıktık evden 4teb ancak girdim içeri bi dünya alisveris koşturturmasi baza kalori gitmistir eminim
Akşam 7buçukta da görumcemle yürüyüşe çıktık biraz da spor aletlerine bindik parkta 40dk falan sürdü toplam.

Kızlar ben bu hafta bomba gibi geliyorum çekilin yoldan

Son düzenleme:

canım bende yazayım bakalım
bugün gayet dengeli beslenmiştim taa ki saralle ile ekmek yiyene dekkk
kilo vermeme engel olur mu offf yaa dayan dayan akşam yemeğinden sonraa yee
aysun bu kaçamak nasıl kötü mü olduuu ve ne yürüyüş yapabildim ne de başka bişi bütün gün yattım zorla yedimm(saralleyi zevkle )

2bardak ılık su
KAHVALTIM:10.30= 2bardak açık çay, 1dlm tm buğday ekmeği, 3zeytin, 1salatalık, peynir, közlenmiş yağ biberii
ARA:12.00= 1bardak yeşil çay, 1kuru incir

ÖĞLEN:13.30= 1 kase mercimek çorbası, 1kase yoğurt(keten tohumlu)
ARA:16.00= 2adet kepekli kraker, 1ceviz, 1kuru incir, 1kırmızı elma

AKŞAM:18.30= 1porsiyon et sote, yeşillik salatası
ARA:20.00= 1.5adet Mısır-pirinç patlağı,
1adet gün kurusu
1.5 dilim saralleli ekmekk :18:

şimdi de 1 elma yiyeceğim başka meyvem kalmamışşş evdeee

Canım gayet güzel olmuş menü ama o saralleli ekmeği sabah saatlerinde yemiş olsaydın ve birazda hareket olsaydı sen beni geçerdin

Canım gayet güzel olmuş menü ama o saralleli ekmeği sabah saatlerinde yemiş olsaydın ve birazda hareket olsaydı sen beni geçerdin

geçerdimm tabiii
şakası bi yana inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız kaçamaksız!
evvet öğlen vakitlerinde yeseydim bu kadar vicdan azabı çekmezdim ama ben gün bişey yemesemde akşam canım çekiyor tatlı türü şeyleri kuru incir bazen kesiyor tatlı ihtiyacımı

sana maşallah diyorum başka da birşey demiyorum.... ben 200 tane atlayınca hışım çıkıyor

sizleri takip ediyorum, ama ilk kez yazıyorum....herkes istediği kg yu görür ve bir daha da almaz inş.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun olsun dikakt et kendine hasta olma ye biraz telafi edersin

günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum 70 kg şuan

canım öncelikle merhaba ilk defa senden duydum böyle bişey , öğünlerini biraz azaltıp birazda spor yapmaya çalışırsan ki sonuçta sende mutlu olacağın için sütün artar bile yani ben hep öyle duydum . . . bu arada benim hep sütüm yokla - az arasındaydı şimdi sol göğsüm ekşidi bebek emmiyor ama bunun nedeni o gögsümü sık vermedim sag daha rahat geldi . ordan emzirmedikçe süt kesilir gibi ekşimeye başladı .

sana maşallah diyorum başka da birşey demiyorum.... ben 200 tane atlayınca hışım çıkıyor

sizleri takip ediyorum, ama ilk kez yazıyorum....herkes istediği kg yu görür ve bir daha da almaz inş.
tşkler cnm senide bekleriz aramıza
günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum 70 kg şuan
cnm ekşime niye olsunkii batıl şeyler bunlarr 17 aylıkmış hem ben olsam coktan başlardımm bilee benim kızım 10 bucuk aylık mesela gec kaldıgımı bile düşünüyorumm
merhaba kızlar günaydın bu hafta bir ben fıs çıktım galiba maşallah sizlere

bende fıs cıktım hemde ne fısss kilom gecen haftaki ile aynı yerimde sayıyorumm

günaydınnn kızlar bugün kendimi çoook iyi hissediyorum 5gibi yürüyüşe gidicem
kahvaltı tabağımm

Kızlar bişey sorucam yaa..malum bitki çayları tüketiyoruz yeşil çay kiraz kayısı falan..bunları poşet kullanıyorum gün içerisinde akşam içmiyorum ama bazı yerlerde poşetlerin yararlı olmadığı yazıyo ama şartlar gereği başka nasıl tüektmeliyimki..ee tabikide doğal olanı en güzeli

hayırlı cumalar..allah dualarımız kabuletsin

tşkler cnm senide bekleriz aramıza

ben her yerde takılıyorum ya, ama hiç bir zaman bir yere tam olarak yazamıyorum. ne yedim, naaptım falan..........
bazen böyle dalıyorum konulara. cuma mı tartılıyorsunuz..

günaydınnn kızlar bugün kendimi çoook iyi hissediyorum 5gibi yürüyüşe gidicem
kahvaltı tabağımm

Eki Görüntüle 683700

maşallah, tabak da çok güzel...

aktarlardan alıp içebilirsin. ayrıca ben yeşil çayın poşet olanlarını içemedim. çaykurun tomurcuk çayları var ya, o şekildeki kutuda satılıyor yeşil çay ve kokusu bile çok güzel. 1 bardağa 1 çay kaşığı koyup 3 dk sonra içiyorum...

YEŞİL ÇAY İÇEMEYENLERE TAVSİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…