Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bende yeşil çayı lipton dökme olanını kullanıyorum sadece 5i biyerde ve 7 otlu çay sallama onlarıda okulda kullanıyorum mecburen

kızlar merhaba cookkk yoğun bı günden sonra ancak gelebildim aranıza.istanbula oğluma tekerlekli sandalye almaya gittik sabah erken cıktık yola şimdi girdik sayılır çorbamı koydum pişmeye bi göz atıp çıkacağım malum ev dandini bugün spor olmayabilir doğru düzgün beslenemedim kahvaltıdan sonra baya bi yorgunluk çekiyorum şuan..akşama menümü yazmaya çalışırım yine.
alıntı yaparak yazamayacağım bugün kusura bakmayın.ama aklımda kalan konulara şöyle bi yorum yapayım..bende çaykurun yeşil çayını kullalnıyorum tadı çok güzel evde içeçekler bunu yapsın üşenmeden derim.hatta geçen gün yanlışlıkla ben sallama yeşil çay almışım inanın 2 yıldır bildiğim bi tat ama o kadar kötü ki zorla bitsin diye içmeye çalışıyorum.yada dışarı falan çıktığımda mecburen yanıma almak için kullanırım artık
diyet yaparken süt ekşimesi olayını bende ilk defa duydum ve çokta mantıklı gelmedi açıkcası.ama aklında soru işareti kalmasın diye bi diyetisyene sorabilirsin.gerçi bebeğinde büyümüş maşallah.allah sağlık sıhhat versin inş.
güler100 incir kayısı ve kuru üzüm tatlı isteğini bastırıyor baya gibi geldi bana.en azından saralleden çokk daha masumlar tabi 3 tane incir kafi olmalı
kızlar ben sabah bindim tartıya dayanamadım çokk moral oldu bana boğazımı kıstıkça kısasım geliyor valla artık muhteşem bi rakam gördümmm ama pazartesiyi bekleyeceğimm sizde azıcık merak edin
haydi ben yemek yiyeyim artık ölüyorum açlıktan

Bu haftanın birincisi belli oldu

Evet belli aysun5 okadar tempodan sonra
valla inanın senelik izinlerde ben kilo veriyorum evde iken
ev hanımlığıda zor çalışmakta dayanıyoruz her zroluğa

canım
1kuru incir=48 kalori
3adet kuru incir düz hesap 150kalori de

bazen böyleee saçma sapan düşünüp onun yerinde 100kalorilik çikolata yerim diyorum saçmalığa bakın
ama her zaman olmuyor dün halsizlik çok vardı bi kaçamak yaptım

oooo maşallah senin bu azmine, bize de bulaşır inşallah
bugün yürüyüş iptal oldu bizim tek başımada gidemedim tenha yerler
benim bir sporum eksik yaaa
ücretsiz spor salonu vardı kayıt olmuştum kontejana giremedim kaldı ağustosa

canım yaa bende çoğu zaman sallama tüketiyorum
bir çaykurun bergamutlu var marketten aldığım arasıra demliyip içiyorum ama hoşuma gitmiyor
bugün çaykurun elmalı yeşilçayını aldım çok hoşuma gitti
genelde liptonun naneli var kokusu bilee çok güzel

[/QUOTE]
Evet belli aysun5 okadar tempodan sonra
valla inanın senelik izinlerde ben kilo veriyorum evde iken
ev hanımlığıda zor çalışmakta dayanıyoruz her zroluğa

Vallahi iki gündür çok yoruldum iş yapmakta istemedi canım yemekte yeyince çöktüm kaldım koltuğa.biraz dinlenince geceye doğru sporda yapayım diyorum şuan ara verince soğukluk oluyo

MENÜM
uyanınca ılık ballı elma sirkeli su
2 kuru kayısı
KAHVALTI 9:30
1.5 yumurta 12gr becel 13gr kaşardan omlet
2yeşil 1 siyah zeytin
10gr peynir
yarım domates
1 salatalık
15gr kavurma
bol şekersiz çay
ARA 12:00
15gr ceviz 42 gr kuru incir
ARA 13:00
2 form mısır pirinç patlağı
2 olips şeker 4gr
16:00
1 kase hazır mercimek çorbası
300gr yoğurt
150 gr acılı ezme
66gr tam buğday ekmeği

geç saatlere doğruda meyve yada leblebi kuru üzüm falan atıştırırım sanırım emin değilim
birazdan yeşil çay yaparım kendime canım kahvede çekiyo şekersiz türk kahvesi tabiiki
bu hafta çok tuttum boğazımı şaşırıp kaldım valla çok hırs yaptırdınız bana
şimdiye kadar 1275 kalori olmuş gerçi spor yapıp 1000de bıraksam fena olmaz

Son düzenleme:
arkadaşlar bir kişi beni davet etti, başka kimseye de sormadım ama kabul ederseniz ben de buraya yazmak istiyorum artık?

[1] yesil cay 2 adet 0
[2] Çay 2 ADET 10
[3] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 61.236
[4] Yürümek (Asfalt) 30 dak 151.2
[5] Mekik 5 dak 53.15
[6] havuç 1 adet 26
[7] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[8] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[9] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[10] Lahmacun 2 ADET 500
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[12] Yesil Biber 4 ADET 48
[13] Elma 1 ADET 60
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
[17] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[18] Yufka 50 GRAM 76
Toplam : 1172.914 kal.

tabiki de hoşgeldin.bol bol paylaşım yaparak verelim şu fazlalıkları.yaş boy kilo ve tabi ki hedefini söyleyebilirsin oncelikle..
belki de yazdın bilemiyorum bugün yoğundu çok dikkatli okuyamadım
kalori sayıyorsun sen de bu süper benim gibi idael bi kaloride kalmışşın bence ama içerik lahmacun yufka sarma bulgur pilavı hepsi aynı günde azıcık fazla olmuş gibi geldi bende geçen hafta öyle çoşmuştum ki kilo aldım üstüne aman diyim sen dikkat et

güler100 nerelerdesin hala hasta mısın canım...iyileş biran önce.senin şu limonlu elmalı çayı yapıyorum şuan yarın sabah ve pazar yaparım 2 gün çünkü pazar eşim evde olursa piknik planı yapıyoruz şimdiden her an çoşabilirim ve pazartesi şoka uğramayayım diye belki iştahımı keser umudum var yanii :26: bakalım tadı nasıl olacak ben ıhlamurda attım içine miss gibi kokuyo mutfak şuan bakalım sonuç ne olacak.şu an da ip atlayasım geldi ama ipim yok malesef yarın bişeyler ayarlar artık eşim..

hoşgeldin canım aramıza, inşallah hazirana kadar gidecek bu kilolar

öncelikle elinde ip varmış gibi atlayabilirsin.

aslında söylediklerin çok doğru ama ben kendime özel bir şey yapmıyorum. evde ne pişiriyorsam (sarma dünden kalma) ondan yemeye çalışıyorum. miktarlar gr olarak yazılıyor bazen ve tahminen yazıyorum. yufka ev yapımı. sulanarak yenenlerden, diyetisyenim her öğünde 1/4 oranında yiyebilirsin demişti. kepeği fazla alınmamış.

boy 150
yaş 28
kg 62 (bugün)
hedef 55 civarları

evliyim, çok şükür 3 ünde 1 kızım var. yarışmaya mersin den katılıyorum :)

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmussun
zaten o dünden kalmalar hadi oda bitsin buda çöpe gitmesin diye diye neler attık midemize offf off
benim de şuan acayip bir yeme isteğim var nedense bi yeşil çay yapıp nefsimi körelteyim en iyisi

eminee? nasıldı günün anlat bakalımm rakibim beni bugün gaza getiremedin daha ya kaldıramıyorum totoşumu valla
umarım kaçamaksız geçti bugün

arkadaşlar bir kişi beni davet etti, başka kimseye de sormadım ama kabul ederseniz ben de buraya yazmak istiyorum artık?

hoşgeldinn canım aramıza olur mu öyle şeyy burda kimse olmasa hırs gayret ve sabır nasıl olsunnn
topiğimize her gelene kapımız açıkk
birbirimize destek olalım motive edelim
hazirana kadar tığ gibi olalım inşallahh

Çook iyiyim bugun canım çok teşekkür ederimm. 2gün yattım bugün bişeyim kalmadı
Kaçamakta yapmadım gayet iyiyim ama yürüyüşe gidemedim aksilik çıktı
Çok iyi yapmışsın canım ıhlamur eklemekle
Benim evimi kötü bir koku sarmıştı eşim bu ne dedi çok kötü kokmuş
Ben bir daha yapmam asla demiştim ama gaza geldim bak
Pazartesi günü tekrar yapıcam 3gün yetiyor buzdolabında saklıyorum içeceğim zaman ılıtıyorum
Evet bende ıhlamur katıcam çünkü 4gün içinde 1kilo verdim pekte dikkat edememiştim yediklerime gerçekten faydası oldu

Valla aysun imreniyorum sanaa bu ne pozitiflik içinde bitmek bilmeyen enerji
Eşime koşu bantı alalım dedim olur tabi dedi yere bant yapıştırırız üzerinde koşarsın dedi dalga geçtii
Veee benimde aklıma yürüyüşe çıkamadığım günler olduğum yerde koşma fikrini getirdi eşim

Son düzenleme:

ay canım ya ne güldüm bu eşler var ya zaten bişey istedikmi hemen tamam deseler şaşırırım.hep alternatif fikirler onlarda
zaten koşu bandı yerine bisiklet tavsiye ederim canım çok yer kaplıyor ve heryere kolay tasşınmıyor.zaten basen sorunum var diyorsun sana on numara olur.zaten benim koşu bandım bozulmuş olsa hedefte bisiklet var tabi şu ara bozulmasa iyi olur
iyileşmene ve kaçamak yapmamana çoook sevindim.şimdi pişti benim çayım süzdüm ve hemen içiyorum sıcak sıcak tadı biraz ekşi ama onun haricinde içilmeyecek gibi değil sanki yani ben içiyorum
valla enerji konusunda da var bende bugünlerde bişeyler.hatta bu sabah şöyle bişey oldu.sabah 8gibi uyandım ki gece 2 gibi uyumuştum.kahvaltıyı hazırladım.ve normalde eşim uyanınca beklerdim ekmek almaya o gitsin çok üşenirim yani sabah sabah dışarı çıkmaya.neyse gittim bi koşuda ekmek aldım.eşim uyanınca şoka girdi inanmıyorum ne oldu sana ne enerjisi bu böyle dedi
sanırım kilo veriyo olmak beni çoook mutlu ediyo.bide burda sizinle konuşarak daha mutlu oluyorum.ben normalde hiç dışarı çıkamam genelde hep evdeyiz oğlumla hiç arkadaşım yok gibi yaani siz bana çok iyi geldiniz..paylaşmak çoook güzell

su elmalı limonlu çayın tarifini bende istiyorumm

su elmalı limonlu çayın tarifini bende istiyorumm

1 yeşil elma
1 limon kabuklarıyla 4 e böl
1 tatlı kaşığı tane karabiber
5 6 tane karanfil
1 tane çubuk tarçın
3litre suya at kaynat 1.5lt su kalana kadar
ben ıhlamurda attım biraz içine
pişince süzgeçten geçir afiyetle iç

güler senin yerine yazıvereyim dedim enerji patlaması işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…