- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
ben her yerde takılıyorum ya, ama hiç bir zaman bir yere tam olarak yazamıyorum. ne yedim, naaptım falan..........
bazen böyle dalıyorum konulara. cuma mı tartılıyorsunuz..
pazartesi tartı günümüz
aktarlardan alıp içebilirsin. ayrıca ben yeşil çayın poşet olanlarını içemedim. çaykurun tomurcuk çayları var ya, o şekildeki kutuda satılıyor yeşil çay ve kokusu bile çok güzel. 1 bardağa 1 çay kaşığı koyup 3 dk sonra içiyorum...
YEŞİL ÇAY İÇEMEYENLERE TAVSİYE
kızlar merhaba cookkk yoğun bı günden sonra ancak gelebildim aranıza.istanbula oğluma tekerlekli sandalye almaya gittik sabah erken cıktık yola şimdi girdik sayılır çorbamı koydum pişmeye bi göz atıp çıkacağım malum ev dandinibugün spor olmayabilir doğru düzgün beslenemedim kahvaltıdan sonra baya bi yorgunluk çekiyorum şuan..akşama menümü yazmaya çalışırım yine.
Alıntı yaparak yazamayacağım bugün kusura bakmayın.ama aklımda kalan konulara şöyle bi yorum yapayım..bende çaykurun yeşil çayını kullalnıyorum tadı çok güzel evde içeçekler bunu yapsın üşenmeden derim.hatta geçen gün yanlışlıkla ben sallama yeşil çay almışım inanın 2 yıldır bildiğim bi tat ama o kadar kötü ki zorla bitsin diye içmeye çalışıyorum.yada dışarı falan çıktığımda mecburen yanıma almak için kullanırım artık
Diyet yaparken süt ekşimesi olayını bende ilk defa duydum ve çokta mantıklı gelmedi açıkcası.ama aklında soru işareti kalmasın diye bi diyetisyene sorabilirsin.gerçi bebeğinde büyümüş maşallah.allah sağlık sıhhat versin inş.
Güler100 incir kayısı ve kuru üzüm tatlı isteğini bastırıyor baya gibi geldi bana.en azından saralleden çokk daha masumlar tabi 3 tane incir kafi olmalı
Kızlar ben sabah bindim tartıya dayanamadım çokk moral oldu bana boğazımı kıstıkça kısasım geliyor valla artık muhteşem bi rakam gördümmm ama pazartesiyi bekleyeceğimm sizde azıcık merak edin
Haydi ben yemek yiyeyim artık ölüyorum açlıktan
güler100 incir kayısı ve kuru üzüm tatlı isteğini bastırıyor baya gibi geldi bana.en azından saralleden çokk daha masumlar tabi 3 tane incir kafi olmalı
kızlar ben sabah bindim tartıya dayanamadım çokk moral oldu bana boğazımı kıstıkça kısasım geliyor valla artık muhteşem bi rakam gördümmm ama pazartesiyi bekleyeceğimm sizde azıcık merak edin
haydi ben yemek yiyeyim artık ölüyorum açlıktan
gulos06 .!.:Kızlar bişey sorucam yaa..malum bitki çayları tüketiyoruz yeşil çay kiraz kayısı falan..bunları poşet kullanıyorum gün içerisinde akşam içmiyorum ama bazı yerlerde poşetlerin yararlı olmadığı yazıyo ama şartlar gereği başka nasıl tüektmeliyimki..ee tabikide doğal olanı en güzeli
hayırlı cumalar..allah dualarımız kabuletsin
Evet belli aysun5 okadar tempodan sonra
valla inanın senelik izinlerde ben kilo veriyorum evde iken
ev hanımlığıda zor çalışmakta dayanıyoruz her zroluğa
arkadaşlar bir kişi beni davet etti, başka kimseye de sormadım ama kabul ederseniz ben de buraya yazmak istiyorum artık?
[1] yesil cay 2 adet 0
[2] Çay 2 ADET 10
[3] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 61.236
[4] Yürümek (Asfalt) 30 dak 151.2
[5] Mekik 5 dak 53.15
[6] havuç 1 adet 26
[7] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[8] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[9] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[10] Lahmacun 2 ADET 500
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[12] Yesil Biber 4 ADET 48
[13] Elma 1 ADET 60
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
[17] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[18] Yufka 50 GRAM 76
Toplam : 1172.914 kal.
arkadaşlar bir kişi beni davet etti, başka kimseye de sormadım ama kabul ederseniz ben de buraya yazmak istiyorum artık?
[1] yesil cay 2 adet 0
[2] Çay 2 ADET 10
[3] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 61.236
[4] Yürümek (Asfalt) 30 dak 151.2
[5] Mekik 5 dak 53.15
[6] havuç 1 adet 26
[7] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[8] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[9] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[10] Lahmacun 2 ADET 500
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[12] Yesil Biber 4 ADET 48
[13] Elma 1 ADET 60
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
[17] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[18] Yufka 50 GRAM 76
Toplam : 1172.914 kal.
tabiki de hoşgeldin.bol bol paylaşım yaparak verelim şu fazlalıkları.yaş boy kilo ve tabi ki hedefini söyleyebilirsin oncelikle..
belki de yazdın bilemiyorum bugün yoğundu çok dikkatli okuyamadım
kalori sayıyorsun sen de bu süper benim gibiidael bi kaloride kalmışşın bence ama içerik lahmacun yufka sarma bulgur pilavı hepsi aynı günde azıcık fazla olmuş gibi geldi bende geçen hafta öyle çoşmuştum ki kilo aldım üstüne aman diyim sen dikkat et
hoşgeldin canım aramıza, inşallah hazirana kadar gidecek bu kilolar
öncelikle elinde ip varmış gibi atlayabilirsin.
aslında söylediklerin çok doğru ama ben kendime özel bir şey yapmıyorum. evde ne pişiriyorsam (sarma dünden kalma) ondan yemeye çalışıyorum. miktarlar gr olarak yazılıyor bazen ve tahminen yazıyorum. yufka ev yapımı. sulanarak yenenlerden, diyetisyenim her öğünde 1/4 oranında yiyebilirsin demişti. kepeği fazla alınmamış.
boy 150
yaş 28
kg 62 (bugün)
hedef 55 civarları
evliyim, çok şükür 3 ünde 1 kızım var. yarışmaya mersin den katılıyorum :)
aysun5 .!.:güler100 nerelerdesin hala hasta mısın canım...iyileş biran önce.senin şu limonlu elmalı çayı yapıyorum şuan yarın sabah ve pazar yaparım 2 gün çünkü pazar eşim evde olursa piknik planı yapıyoruz şimdiden her an çoşabilirim ve pazartesi şoka uğramayayım diye belki iştahımı keser umudum var yanii bakalım tadı nasıl olacak ben ıhlamurda attım içine miss gibi kokuyo mutfak şuan bakalım sonuç ne olacak.şu an da ip atlayasım geldi ama ipim yok malesef yarın bişeyler ayarlar artık eşim..
hoşgeldinn canım aramıza olur mu öyle şeyy burda kimse olmasa hırs gayret ve sabır nasıl olsunnn
topiğimize her gelene kapımız açıkk
birbirimize destek olalım motive edelim
hazirana kadar tığ gibi olalım inşallahh
Çook iyiyim bugun canım çok teşekkür ederimm. 2gün yattım bugün bişeyim kalmadı
Kaçamakta yapmadım gayet iyiyim ama yürüyüşe gidemedim aksilik çıktı
Çok iyi yapmışsın canım ıhlamur eklemekle
Benim evimi kötü bir koku sarmıştı eşim bu ne dedi çok kötü kokmuş
Ben bir daha yapmam asla demiştim ama gaza geldim bak
Pazartesi günü tekrar yapıcam 3gün yetiyor buzdolabında saklıyorum içeceğim zaman ılıtıyorum
Evet bende ıhlamur katıcam çünkü 4gün içinde 1kilo verdim pekte dikkat edememiştim yediklerime gerçekten faydası oldu
Valla aysun imreniyorum sanaa bu ne pozitiflik içinde bitmek bilmeyen enerji
Eşime koşu bantı alalım dedim olur tabi dedi yere bant yapıştırırız üzerinde koşarsın dedidalga geçtii
Veee benimde aklıma yürüyüşe çıkamadığım günler olduğum yerde koşma fikrini getirdi eşim
hoşgeldinn canım aramıza olur mu öyle şeyy burda kimse olmasa hırs gayret ve sabır nasıl olsunnn
topiğimize her gelene kapımız açıkk
birbirimize destek olalım motive edelim
hazirana kadar tığ gibi olalım inşallahh
Çook iyiyim bugun canım çok teşekkür ederimm. 2gün yattım bugün bişeyim kalmadı
Kaçamakta yapmadım gayet iyiyim ama yürüyüşe gidemedim aksilik çıktı
Çok iyi yapmışsın canım ıhlamur eklemekle
Benim evimi kötü bir koku sarmıştı eşim bu ne dedi çok kötü kokmuş
Ben bir daha yapmam asla demiştim ama gaza geldim bak
Pazartesi günü tekrar yapıcam 3gün yetiyor buzdolabında saklıyorum içeceğim zaman ılıtıyorum
Evet bende ıhlamur katıcam çünkü 4gün içinde 1kilo verdim pekte dikkat edememiştim yediklerime gerçekten faydası oldu
Valla aysun imreniyorum sanaa bu ne pozitiflik içinde bitmek bilmeyen enerji
Eşime koşu bantı alalım dedim olur tabi dedi yere bant yapıştırırız üzerinde koşarsın dedidalga geçtii
Veee benimde aklıma yürüyüşe çıkamadığım günler olduğum yerde koşma fikrini getirdi eşim
su elmalı limonlu çayın tarifini bende istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?