Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

lamekan hoşgeldin nerelerdesin neler yaptın bakalım bugün sende yapmamışsındır kaçamak di mi

yok cnm kaçamak yaptım tabiiki benim moral yerlerde 1 hafta kilo verememişimm

bugün ayran çorbası içtim gün boyu ..kaçamaklarda yaptımm

20 dk da 1100 ip atladımm 100 mekik çektimm tek sporum buu

su elmalı limonlu çayın tarifini bende istiyorumm

canım bu tarifte soğuk içiliyor diyor ama siz ılıtıp için ben öyle yaptım aynı çayın tarifini arkadaşıma diyetisyeni verdi ılık olarak
ıhlamur eklemenizi öneririm tadını ve kokusunu yumuşatıyor

ayy cnm ben bu cayı yapmıstım biara ama içemedimm yaa:26:

göreydim yazmazdım canım fark etmemişim 2kere yazmış olduk olsun fazla yazı göz çıkarmaz
3kilo mu ne verdin bu ne neşe allah bozmasın canımmm

en azından spor yapmışşın canım ben daha kalkamadm yerimden saat 11de bi binsem koşu bandına keşkee
çay bana kötü gelmedi çok dene sende bi daha istersen sıcakken içmeye çalış pazartesiye kadar gider belki bi kaç yüz gram

göreydim yazmazdım canım fark etmemişim 2kere yazmış olduk olsun fazla yazı göz çıkarmaz
3kilo mu ne verdin bu ne neşe allah bozmasın canımmm

son bi kaç gündürde epey kilo verdim ama yazmadım bildirim gününe saklıyorum o yüzden çok mutluyum.
çizelgemi daha bugun yaptım ben yeni keşfedebildim :26:
kilo verdikçe nasıl değiştiriyoruz onu tarif eder mısın

kızlar diyorum ki hedef kilomuza gelince bi de platese başlayalım.netten biraz baktım ben ebru.nun 21 günlük karın savar dvd.si var taş gibi oluruz valla ne dersiniz.sabah erken kalkabilsem saat 10da beyaz tv.de çıkıo ama ben yetişemiyorum o yüzden dvd almayı düşünüyorum

canım üzerinde oynama gibi bişey mutlaka vardır ama bende anlamadım o kısmı
ben her seferinde baştan çizelge yapıyorum
hedef kilo
başlanılan kilo
şuanki kilo
o şekilde

evet canım olabilir 21günlük bişey değilmiş devamlı olsa sarkıtırdık sayılı olunca çabuk geçer
evet saat 10gibi ben daha uyuyor oluyorum çoğu zaman nette araştırayım sonra
tam zayıflıcam 1-2 ay sonra tekrar hamilelik kilolarr:44::44::44:

Aysun beni öyle hırslandırdın ki pazartesiden beri tartılamadım ama inşallah ben 1.olacağım inanmak başarmağın yarısıdır inanıyorum olacakkk!!!
yarın uyanır uyanmaz metabolizma çayını yapıcam bir daha içebileceğimi sanmıyordum ama insan gaza gelince her şeyii yapabiliyor demek kiii

kızlar bu topik çok iyi oldu yaa başta emineye teşekkür ediyorumm emine kurdu topiğimizi biz de burda buluştuk onun sayesindee

harbiden ya, yazdım zannettim ama unutmuşum.
herkes istediği kg yu görür ve o kg sunu da korur inş. herkese başarılar diliyorum.

evet malesef onlarla kg aldık. eşim 1 kaşık bile kalsa karnı doyduktan sonra yemez, ben de kalan tencere diplerini bile yediğim için....

aysun; bisiklet basen yapıyor diye duymuştum.... ne kadar doğru bilemiceem ama bana da mantıklı geliyor. yürümek gibisi yok, özellikle açık havada. koşu bandı benim de var ama dışarıda yürümek farklı...

ya arkadaşlar benim bildiğim bitki çayları bekletilmeden içilmeli ???

maşallah, spor süper olmuş..

evet pilates ben başladım sarkmaları önlüyo vücudu toparlıyo inanın akşamları bel ağrılarım olurdu onu hissetmiyorum ama 1 haftdaır yapamadım.
ben umay villa diye bi bayan var pilates uzmanı o daha mantıklı geldi feceden netten araştırdım takip etttim dvd aldım ve çok ii ettim tavsşye ederim ebru şallıya ısınamadım onada netten baktım

buarada muhabbet bayağı koyulaşmış akşam

canım benim ben size teşekkür ederim. Hepiniz de o kadar samimi ve içtensiniz ki bu yolda hedefimize ulaşana kadar hiç ayrılmayalım olur mu ?

siz süpersiniz valla

şimdiye kadar

[1] Ayran 0.5 ADET 46
[2] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[3] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[4] Muz 1 ADET 100
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[9] Yufka 50 GRAM 76
Toplam : 673.5 kal.

7 bardak su
35 dk koşu bandında yürüyüş
4 dk ip atlama
yeşil çay

kalori sepetine en son ekleyeceğim bunları

ben
saat 4te 1portakal yedim ara öğün olarak
6-7arası yemek yerim diye hesapladım ammaaa
5te yemek yedik topluluğa uymak zorunda kaldım

akşam yemeğim
1kase toğba çorbası
5kaşık salçalı bulgur
artık 8de illa acıkırım 1mısır pirinç patlağı yerim yeşilçayımla beraber
ardından 1kivi yerim

veee günümü kapatırım yarın allah kerim..
yarın pazar eşler evde aslında tartılma günlerimizi değiştirebiliriz arkadaşlar
çünkü pazar günü hepimiz esnetiyoruz diyetimizi herşeyden azar azar yiyoruz
cumartesi günü olabilir tartı günlerimiz ne dersiniz? en azından moralimiz bozulmaz pazar günleri yediğimiz için 100-500gr arası almış gibi oluyoruz ve bu pazartesiye yansıyor???

canım hırslanmazsak biz kilo falan veremeyiz bence..
azıcık gaza getirelim birbirimizi ne var bunda
emine ye bende teşekkürü bir borç bilirim

Son düzenleme:

bende bi dönem ebru ile yapıyordum tv.den plates ama hiç kimseyi araştırmadım.bende bi araştırayım bu hanımı bakalım beğenirsem onun dvd.sini alırım.bütün hareketler var mı benim topum yok ama lastiklerim var oda karın ve kalça bacak hareketleri için yeterli oluyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…