Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

annemin boyu benden kısa canım en fazla 1.60dır diye tahmin ediyorum.spor gerçekten kilo vermeye çoook yardımcı sadece boğazı keserek verilmiyor malesef.bende abur cuburu çokk seven biriyim.bende bu hafta vazgeçtim yemekten öyle daha etkili oluyo onu farkettim yoksa gr veremiyorum
umarım haftaya bende 69ları görürüm hepiniz 6lı rakamlardasınız size yetişmem lazım :26:
bende cuma gününü onaylıyorum diğer arkadaşlarıda bekleyelim sanırım pazartesi yazarlar onlarda cevaplarını...
bende kahvaltımı yaptım
uyanınca ılık ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
KAHVALTI 12:00
40GR peynir
4yeşil zeytin
1.5salatalık
1domates
67gr tam buğday ekmeği
bol şekersiz çay
ARA 30 CİVARI
1yeşil çay
1 sade türk kahvesi
15gr ceviz
50gr incir yerim
ÖĞLE VE AKŞAM 17:00 CİVARI olur.geç kalkınca bu saatte ikisi bir olur mecburen
mangalda köfte düşünüyorum
6tane 360 kaloriyi gösteriyor
2közlenmiş patlıcandan salata
2bardakta ayran

planlarım bu yönde bakalım
şimdide sporumu yaparım 400 kalorilik civarı hedefim var kısmetse 65dk yürüyüşe tekabül ediyor

evet ya harbiden ne kadar peynir yemişsin?

2. benim arkadaşlar 3. kim???

kalori sepeti yaz google, ordan üye ol,yedikleri yaz.spor yapınca da düşüyor aldığın kalori çok zevkli oluyor. ilk bakışta birşey anlaşılmıyor ama, biraz bakarsan üstesinden gelirsin.

mutfak terazim yok cnm, tahminen giriyorum. almayı düşündüm ama sonrasında abartıp, hiç kg verememekten korktum. benim sorunum abur cubur. ben onlar yüzünden kg alıyorum sanırım. ve onları bu hafta yemeyerek sanırım yarına 2 kg kadar vermiş olucam. ortalama 2,5 saat arayla yiyorum yediklerimi de. saat 6 dan sonra birşey yemiyorum diyemem. saat 19-20 arası yiyorum yemeğimi. uyuduğun saat önemli. bu saatte yemek yiyip de 21 de yatsam olmaz ama benim uyumam 1-2 yi buluyor malesef

bence köfteyi en fazla 5 yiyebilirsin. 4 yesen daha iyi olur ama....

köfte için haklısın ama şöyle düşündüm öğle yemeğim olmayacak bugün akşam yiyeceğim 5 gibi falan işte belki biraz geçerde.ekmekte yok hiç yanındada patlıcan salata.zaten köfteyi beşe düşürdüm 220gr yapıyor başka yerden hesapladım 510 kalori ediyo çok bi kere de ama ne yapayım.seviyorum.ve şimdi yemekte yemezsem sonra karnım çok acıkaçak ve başka şeylere saldırmayayım diye yaniii

Son düzenleme:

olur olur haftada 1gün istediklerimizden abartmamak kaydıyla yiyebiliriz dr.lar da öyle diyor
bozma moralini gün boyu kocalarda evde olunca illa denge bozuluyor

pilates topsuz hareketler var bendede yok çünkü pilates aletleri

2013-04-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Maydanoz 10 gr 4
[2] Soğan (kuru) 50 gr 19
[3] Izgara Köfte 1.2 PORSİYON 370.8
[4] Yürümek (Asfalt) 80 dak 456.96
[5] kuru incir 2 adet 78
[6] Ceviz 15 GRAM 105
[7] Kuru kayısı 2 adet 36
[8] közlenmiş patlıcan 2 adet 56
[9] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 67 GRAM 129.31
[11] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
Toplam : 499.65 kal.

süpersin yaa, maşallah....

kızımın zıpzıp topu var ben yaparsam onunla yaparım artık

ben zıplıyorum onla :)))

[1] Malta Eriği (16 gr) 6 adet 48
[2] Bisiklete Binmek 45 dak 232.47
[3] Aerobik 15 dak 89.775
[4] Karnıbahar Kızartma (yoğurtlu) 1.5 PORSİYON 372
[5] CEVİZ 4 adet 108
[6] yesil cay 2 adet 0
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Çay 1 ADET 5
[9] Mekik 5 dak 53.15
[10] Muz 1 ADET 100
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Yufka 100 GRAM 152
[13] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Yeşil Zeytin 7 adet 49
[17] Çörek 90 GRAM 401.4
Toplam : 995.005 kal.

Spor falan yok iyi bu pazarı kıl payı atlattım kazasız belasız
peyniri fazla kaçırmasam iyiydi, 1krep yicektim ama gözüm doymadı onu da 2yaptım

[1] Form Kepekli Bisküvi 13 GRAM 48.75
[2] Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 100 GRAM 69
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Kuru Kayısı (gün kurusu) 1 ADET 29
[5] kuru incir 1 adet 39
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Ezine peyniri 40 GRAM 112
[8] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[9] peynirli krep 2 adet 400
[10] taze fasülye 100 gr 20
[11] Kivi (76gr) 1 adet 46
Toplam : 886.15 kal.

2lt su
3kupa yeşil çay

Son düzenleme:
babasininkelebee çok teşekkür ederim yaa bende hesaplıyorum artık kalorilerimiii

emine nerelerdesinnnnn

Selam kız lar bende kilodon dertliyim aranıza yeni katıldım kilo vermem lazım ama çok zor geliyo bana nasıl kilo vereceğim bilmiyom pkoluyum hormonlar bozuk banada yardımcı olursanız sevinirim

Selam kız lar bende kilodon dertliyim aranıza yeni katıldım kilo vermem lazım ama çok zor geliyo bana nasıl kilo vereceğim bilmiyom pkoluyum hormonlar bozuk banada yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin cnm pko luluar kolay kilo veremiyorlar banada biara drum pkolusun dedi gram kilo veremezsin demişti azmettim 10 kilo vermiştimm kapak olsun dra diye

sende verebilirsin hiç korkma ama bence diyetisyen kontrolunde yap malum hormonlarımız herşeyimizz

buarada hatunlar bildirim gününü naptınız bugünmü cumamı:26::26:

bildirimleri bugün son kez pazartesi olarak yapıyoruz canım
sonraki sayım cuma

hoşgeldin canım aramıza kendinden bahset kaç yaşındasın? kilo? boy? falan..
rekabetle verirsin canım hiç üzülmee

o halde

geçen hafta:67.8
bu hafta:66.9
giden:900 gr

nihayet 66 yı ucundan kıyısından yakaladımm takılmıstım 67 ye
bu hafta daha iyi olmam gerekiyor atağa geçmem lazımm

dün eşime krep yaptım ve sadece 1 lokma yedim ballı, aklımda kalmasın diye

babasininkelebee çok teşekkür ederim yaa bende hesaplıyorum artık kalorilerimiii

emine nerelerdesinnnnn

ne demek cnm, elimden gelen herşeye desteğim......

ben de pko liyim cnm. 62 kg iken doktorum zayıflamam gerektiğini yoksa bebek olmayacağını söyledi. bebeği çok istememe rağmen diyet yapamıyordum ve kg veremiyordum. ama diyetle ve sporla çok güzel kg verebiliyormuşum şimdi onu farkettim. bu arada bebek fikrini aklımdan çıkardım ve öğretmenlik yapmaya başladım. daha sonra 2 ayda kendiliğinden 1 kg gitti ve 1 kızım oldu çok şükür.

pko konusunda uzman olmuştum nerdeyse. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. ama aklından kg vereemem ben pko liyim düşüncesini çıkar.

kaç kg sun, boyun kaç bu arada

evet kolay veremiyoruz ama, istedikten sonra verebiliyoruz. şekilde gözüktüğü üzere. doktora iyi kapak yapmışsın, tebrik ederim

ben dün de tartılmıştım, düne göre bugün 200 gr fazla çıktım ama dün akşam yediklerimdendir. şişkinlik yaptı sarımsaklı yoğurt....

geçen hafta 63
bu hafta 61.5
giden 1.5 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…