maşallah ya, 4 çocuk ve 49 kg. boyu kaç annenin?
harbiden çok güzel kg vermişsin, sana da maşallah.
ben de 61,3 olmuşum. değişen fazla bir şey olmaz demiştim ama, dünkü spor süper olmuş anlaşılan. ben bir de abur cubur seven biriyim onları da yemeyince.....
bence cuma olsun arkadaşlar.
günaydın kızlarr,
sabah kahvaltım
10:30 2 bardak ılık su, 1gün kurusu
12:00 2krep, 3kibrit kutusu kadar peynir, salatalık, açık çay
peyniri fazla abartmışım
babasininkelebee evet olabilir cuma günü çoğunluk ne diyorsunuz?
isterseniz bugün verin kilo bildirimlerinizi
aysun maşallah 1.belli sanırım 2. kim
canım yaa 90 gr çörek yemişsin nete bakıptamı kaloriyi hesaplıyosun, nasıl yapıyosun
bu hafta 2tartıdanda alıcam kullandığn mutfak terazisi markası ne kullanışlımı
çok mu soru sordum
ben sinboyu almayı düşünüyorum geçen hafta bulamadım kalmamış dediler hep tefalin arzumun falan vardı 50tl den yukarı hep fiyatları
bende sinbonun gelmesini beklerim dedim
annemin boyu benden kısa canım en fazla 1.60dır diye tahmin ediyorum.spor gerçekten kilo vermeye çoook yardımcı sadece boğazı keserek verilmiyor malesef.bende abur cuburu çokk seven biriyim.bende bu hafta vazgeçtim yemekten öyle daha etkili oluyo onu farkettim yoksa gr veremiyorum
umarım haftaya bende 69ları görürüm hepiniz 6lı rakamlardasınızsize yetişmem lazım :26:
bende cuma gününü onaylıyorum diğer arkadaşlarıda bekleyelim sanırım pazartesi yazarlar onlarda cevaplarını...
bende kahvaltımı yaptım
uyanınca ılık ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
KAHVALTI 12:00
40GR peynir
4yeşil zeytin
1.5salatalık
1domates
67gr tam buğday ekmeği
bol şekersiz çay
ARA30 CİVARI
1yeşil çay
1 sade türk kahvesi
15gr ceviz
50gr incir yerim
ÖĞLE VE AKŞAM 17:00 CİVARI olur.geç kalkınca bu saatte ikisi bir olur mecburen
mangalda köfte düşünüyorum
6tane 360 kaloriyi gösteriyor
2közlenmiş patlıcandan salata
2bardakta ayran
planlarım bu yönde bakalım
şimdide sporumu yaparım 400 kalorilik civarı hedefim var kısmetse 65dk yürüyüşe tekabül ediyor
evet ya harbiden ne kadar peynir yemişsin?
2. benim arkadaşlar3. kim???
kalori sepeti yaz google, ordan üye ol,yedikleri yaz.spor yapınca da düşüyor aldığın kalori çok zevkli oluyor. ilk bakışta birşey anlaşılmıyor ama, biraz bakarsan üstesinden gelirsin.
mutfak terazim yok cnm, tahminen giriyorum. almayı düşündüm ama sonrasında abartıp, hiç kg verememekten korktum. benim sorunum abur cubur. ben onlar yüzünden kg alıyorum sanırım. ve onları bu hafta yemeyerek sanırım yarına 2 kg kadar vermiş olucam. ortalama 2,5 saat arayla yiyorum yediklerimi de. saat 6 dan sonra birşey yemiyorum diyemem. saat 19-20 arası yiyorum yemeğimi. uyuduğun saat önemli. bu saatte yemek yiyip de 21 de yatsam olmaz ama benim uyumam 1-2 yi buluyor malesef
bence köfteyi en fazla 5 yiyebilirsin. 4 yesen daha iyi olur ama....
köfte için haklısın ama şöyle düşündüm öğle yemeğim olmayacak bugün akşam yiyeceğim 5 gibi falan işte belki biraz geçerde.ekmekte yok hiç yanındada patlıcan salata.zaten köfteyi beşe düşürdüm 220gr yapıyor başka yerden hesapladım 510 kalori ediyo çok bi kere de ama ne yapayım.seviyorum.ve şimdi yemekte yemezsem sonra karnım çok acıkaçak ve başka şeylere saldırmayayım diye yaniii
bende bi dönem ebru ile yapıyordum tv.den plates ama hiç kimseyi araştırmadım.bende bi araştırayım bu hanımı bakalım beğenirsem onun dvd.sini alırım.bütün hareketler var mı benim topum yok ama lastiklerim var oda karın ve kalça bacak hareketleri için yeterli oluyor bence..
pilates topsuz hareketler var bendede yok çünkü pilates aletleri
2013-04-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Maydanoz 10 gr 4
[2] Soğan (kuru) 50 gr 19
[3] Izgara Köfte 1.2 PORSİYON 370.8
[4] Yürümek (Asfalt) 80 dak 456.96
[5] kuru incir 2 adet 78
[6] Ceviz 15 GRAM 105
[7] Kuru kayısı 2 adet 36
[8] közlenmiş patlıcan 2 adet 56
[9] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 67 GRAM 129.31
[11] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
Toplam : 499.65 kal.
kızımın zıpzıp topu var ben yaparsam onunla yaparım artık
Selam kız lar bende kilodon dertliyim aranıza yeni katıldım kilo vermem lazım ama çok zor geliyo bana nasıl kilo vereceğim bilmiyom pkoluyum hormonlar bozuk banada yardımcı olursanız sevinirim
hoşgeldin cnm pko luluar kolay kilo veremiyorlar banada biara drum pkolusun dedi gram kilo veremezsin demişti azmettim 10 kilo vermiştimm kapak olsun dra diye
sende verebilirsin hiç korkma ama bence diyetisyen kontrolunde yap malum hormonlarımız herşeyimizz
buarada hatunlar bildirim gününü naptınız bugünmü cumamı:26::26:
Selam kız lar bende kilodon dertliyim aranıza yeni katıldım kilo vermem lazım ama çok zor geliyo bana nasıl kilo vereceğim bilmiyom pkoluyum hormonlar bozuk banada yardımcı olursanız sevinirim
o halde
geçen hafta:67.8
bu hafta:66.9
giden:900 gr
nihayet 66 yı ucundan kıyısından yakaladımm takılmıstım 67 ye
bu hafta daha iyi olmam gerekiyor atağa geçmem lazımm
Spor falan yok iyi bu pazarı kıl payı atlattım kazasız belasız
peyniri fazla kaçırmasam iyiydi, 1krep yicektim ama gözüm doymadı onu da 2yaptım
[1] Form Kepekli Bisküvi 13 GRAM 48.75
[2] Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 100 GRAM 69
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Kuru Kayısı (gün kurusu) 1 ADET 29
[5] kuru incir 1 adet 39
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Ezine peyniri 40 GRAM 112
[8] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[9] peynirli krep 2 adet 400
[10] taze fasülye 100 gr 20
[11] Kivi (76gr) 1 adet 46
Toplam : 886.15 kal.
2lt su
3kupa yeşil çay
babasininkelebee çok teşekkür ederim yaa bende hesaplıyorum artık kalorilerimiii
emine nerelerdesinnnnn
hoşgeldin cnm pko luluar kolay kilo veremiyorlar banada biara drum pkolusun dedi gram kilo veremezsin demişti azmettim 10 kilo vermiştimm kapak olsun dra diye
sende verebilirsin hiç korkma ama bence diyetisyen kontrolunde yap malum hormonlarımız herşeyimizz
buarada hatunlar bildirim gününü naptınız bugünmü cumamı:26::26:
ben dün de tartılmıştım, düne göre bugün 200 gr fazla çıktım ama dün akşam yediklerimdendir. şişkinlik yaptı sarımsaklı yoğurt....
geçen hafta 63
bu hafta 61.5
giden 1.5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?