şimdiye kadar
[1] Ayran 0.5 ADET 46
[2] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[3] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[4] Muz 1 ADET 100
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[9] Yufka 50 GRAM 76
Toplam : 673.5 kal.
7 bardak su
35 dk koşu bandında yürüyüş
4 dk ip atlama
yeşil çay
kalori sepetine en son ekleyeceğim bunları
kızlar ben ölçülerimi almıştım spora başlamadan önce bugün yine ölçtüm kendimi sizinlede paylaşayım gayet mutlu etti beni sizde alın ölçülerinizi kıyaslayaLI
GÖĞÜS ALT KARIN GÖBEK DELİĞİ ÜSTÜ GÖBEK ÜSTÜ KALÇA TEK BACAK(en kalın yerden)
20 MART 100 96 89 95 104 61
13 NİSAN 97 89 81 89 101 61
BENDE GÜLERE KATILIYORUM tartı günlerimizi yada cuma ya da cumartesi yapalım çünkü pazartesi çook moral bozukluğu oluyo ne dersiniz hatta yarın sabah ilk bildirimi yapalım mı
canım ben yarın ilk bildirimi yapamıcam sanırım bizde ki tartı eski dijital değil ayarı bozuluyor ama 10gün içinde inşallah alıcam bi baskül rahat edicem o yüzden bu seferlik pazartesi verelim bilgileri
ya da siz yarın verin ben pazartesi tablosunu çıkartırım daha iyi olur
canım benim için sorun değil ama ortak karar alalım derim diğer arkadaşlar içinde yarın uygunsa yazarız akşama kadar bilgileri malum pazar diye esnek davranalım.sende pazartesi bildirimini yapıp birinciye bakarsın artık
gerçi birinci belli üstündeki teriyle yazıyor şu an yani ona göre 95 dk.dır totoşumu terletiyorum valla
ohhhh böylee dedikçe eşime diyorum alamadın bi koşu bandısana özeniyorum elinin altında ne güzel
bu hafta hasta olmasam ben 1.kaptırmazdım kendimi ama diğer hafta sana bırakmam canım
10gün sonra kayınvalidem gidiyor o zaman daha rahatım kafama göre evde hoplarım zıplarım artık ne olursa
sürekli onun evine gittim 1haftadır hiç bişe yapamadım
sen devam et totoşunu terletmeyebizimkiler otursun
emine nerelerdesin kaçamak mı yapıyosun yoksa
gece_kahvesi hele sen bayadır yoksun yoksa sende mi kaçamaklardasın
kızlar kendinize gelinnnn
gaza gelelim
ama ne yapayım be canım geçen hafta hepiniz verdiniz ben aldımbu hafta hem geçen haftanın acısı hemde bu haftanın ki çıkmak zorundaydı.ben ayın 15ine kendime hedef koymuştum tam 70 olmalıyım diye sözümü tutmaya uğraşıyorum işte ne yapcan bende çok çektim beee
allah sana da bi koşu bandı nasip etsin canım tez vakitte inşallah
ben çıkıyorum şimdi canım 5i 1yerde çayımı içip biraz ders çalışmam gerek
sabahı iple çekiyorummm
canım çok süper senin menün ya benim eşim bu hafta evde olduğu için kahvaltıları abartıyorum sanırım dünde bugünde 1500 civarını buldum.gerçi dün akşam 300 kalorilik yürüyüşümü yaptım 1200e kadar düşürdüm ama böyle olmamalı diye düşünüyorum...az yemek bol spor
kızlar MENÜMM
ılık ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
KAHVALTI 10:45
1.5 yumurta 15gr kaşar 10gr becelle tavada pişirdim
2 salatalık
yarım domates
37gr peynir
10gr maydanoz
25gr tam buğday ekmeği
1 çay k. bal
2gr kavurma
1 siyah 2 yeşil zeytin
ARA 12:45
150gr çilek
ÖĞLE 14:45
2dolma biber (200gr=275 kalori kendim hesapladım içindekiierin gramına göre)
350gr yoğur yrım salatalık 1 diş sarımsaktan cacık (koca bi tas cacık içtim ya )
yarım domates
ARA17:45
40gr çıtır leblebi
8gr çikolata
büyük sade türk kahvesi
AKŞAM 20:30
1 kase knor mercimek çorbası
140gr acılı ezme
200gr yoğurt(bugun çok fazla yoğurt yemişim )
şimdiye kadar 1623 kalori olmuş:18::2::26::26:
artık bişey yemem
bugun öğle ve akşam yemeğimden önce limon ve elma çayımı içtim ide yatmaya yatın içerim 1 bardak
birazdan koşu bandına binip 85 dk.lık yürüyüş planım var 500 kalori yakmam şart bu yediklerim çoook fena
yeşil çayımı içtim 2 bardak
su içiyorum 3 lt oldu gibi
kızlar ben ölçülerimi almıştım spora başlamadan önce bugün yine ölçtüm kendimi sizinlede paylaşayım gayet mutlu etti beni sizde alın ölçülerinizi kıyaslayaLI
GÖĞÜS ALT KARIN GÖBEK DELİĞİ ÜSTÜ GÖBEK ÜSTÜ KALÇA TEK BACAK(en kalın yerden)
20 MART 100 96 89 95 104 61
13 NİSAN 97 89 81 89 101 61
ben
saat 4te 1portakal yedim ara öğün olarak
6-7arası yemek yerim diye hesapladım ammaaa
5te yemek yedik topluluğa uymak zorunda kaldım
akşam yemeğim
1kase toğba çorbası
5kaşık salçalı bulgur
artık 8de illa acıkırım 1mısır pirinç patlağı yerim yeşilçayımla beraber
ardından 1kivi yerim
veee günümü kapatırım yarın allah kerim..
yarın pazar eşler evde aslında tartılma günlerimizi değiştirebiliriz arkadaşlar
çünkü pazar günü hepimiz esnetiyoruz diyetimizi herşeyden azar azar yiyoruz
cumartesi günü olabilir tartı günlerimiz ne dersiniz? en azından moralimiz bozulmaz pazar günleri yediğimiz için 100-500gr arası almış gibi oluyoruz ve bu pazartesiye yansıyor???
teşekkürler canım da dün baya kaçtı işte ipin ucu.evet mutfak tartım var onunla yatıp kalkıyorum sürekli eşim alıştı ama annem gördükçe la ilahe çekiyoideal olan günlük 1600 kalori almakmış zaten. sporla düşürdüysen önemli değil bence
süpersin ya. maşallah sana.
bu gr ları mutfak tartısıyla mı tartıyorsun? çikolatayı bitter yemek gerekmiş. %70 kakaolu olanlardan. göbek yapmazmış. bim e gelmiş portakallı. hoşuma gitti, canım çikolata isterse ondan yiyorum. ya da etinin ince uzun bitterinden alıyorum. yalnızca 49 kalori :)))
bana sorarsanız cuma olabilir...
teşekkürler canım da dün baya kaçtı işte ipin ucu.evet mutfak tartım var onunla yatıp kalkıyorum sürekli eşim alıştı ama annem gördükçe la ilahe çekiyokendisi 4 çocuk doğurup 49 kiloda olan bi insan olunca hep kızıyo zayıflama maceralarımı görünce
evet cuma da olabilir tartılma günü
şimdi ben karar veremedim yazsam mı kilomu yazmasam mı ben şimdi tartıldım en iyisi yazayım çıksın aradaneveeettt
ben bu sabah itibari ile tam tamına 70.7 kiloyum kızlar
başlangıç kilo :75.1
geçen hafta :72.4
bugün:70.7
giden kilo:-1.7
sabah 11'i geçiyordu kahvaltım
şimdi de yeşi,l çay içiyorum
[1] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Yeşil Zeytin 7 adet 49
[5] Çörek 90 GRAM 401.4
Toplam : 515.4 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?