Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Kızlar nerelerdesiniz

yettim yettim
sabahtan beri temizlik yapıyorum yaww çok yoruldum aldım yeşil çayımı oturdum şimdi ancak..
sen nerelerde idin dün bakimm
ben dün kilo bildirimi yaptım diye bugün uğramadım sabahtan.dün tam olarAK 70.7 idim bu sabah 70.8 çıktım halbuki sporda yaptım ama neden 100gr gelmiş anlamadım.bide bi kaç gündür sabah karnım dümdüz uyanmıyorum moralim bozulur gibi oldum neden acaba ya kilo veriyorum okey ama o şişkinlik neyin nesi sinir oldum gitti

kızlar bende kalori sepetinde sayım yapıyordum ama dün fittingo yu keşfettim sanırım daha gerçekçi kalorileri gibi geldi bana.tavsiye ederim bi deneyin

6 Yemek K. Sarımsaklı Yoğurt
129kcal | Akşam15:15
--------------------------------------------------------------------------------

8 Yemek K. Ispanak Yemeği
229kcal | Akşam15:15
--------------------------------------------------------------------------------

2 Kahve Fin. Türk Kahvesi, sade
1kcal | Ara Öğün 215:12

40 Gram Beyaz Leblebi
142kcal | Ara Öğün 215:12

200 Gram Yoğurt, tam yağlı
131kcal | Öğle15:04

100 Gram Zeytinyağlı Biber Do...

1 Kepçe Kırmızı Mercimek Çor...
91kcal | Öğle15:04

100 Gram Elma, taze
58kcal | Ara Öğün 115:04

125 Gram Domates, çiğ
27kcal | Kahvaltı15:04

3 Adet Siyah Zeytin
14kcal | Kahvaltı15:04

4 Adet Yeşil Zeytin
8kcal | Kahvaltı15:04

100 Gram Közlenmiş Biber Kons...
42kcal | Kahvaltı
176kcal |

37 Gram Beyaz Peynir, yağlı
106kcal | Kahvaltı15:04

82 Gram Salatalık, soyulmamı...
12kcal | Kahvaltı

100 Dakika Ev Temizliği
294

Hafta sonu giremiyorum ki benim bebiş pepeyi aç kepçeyi aç diyor mecbur int.onlara takılıyoruz :)

canım bazen öyle oluyor benim geçen hafta 1 günde yaklaşık 1 kg farketmişti sebebini bende anlamış değilim

:44: Bu kadar enerjiyi nerde buluyorsun

valla zordan yaptım bugün temizliği batmış her taraf hatta merdivenleride silmem gerekiyordu ama üşendim yapmadım kaldı.
bugün bi keyifsiz hissediyorum kendimi diyet falan takmak istemiyorum önüme koca bi tabak kuru yemiş alıp yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi.baya da kilo vermişken neden böyle hissediyorum yaaa:2::2:
offf offf

Hayır hayır kendine gel Sen benim idolümsün , bırakma kendine bak hedefine çok az kalmış ...
Anlat istersen müsaitim bişeye mi canı sıkıldı ?

Hayır hayır kendine gel Sen benim idolümsün , bırakma kendine bak hedefine çok az kalmış ...
Anlat istersen müsaitim bişeye mi canı sıkıldı ?

yooo herhangi bişey olmadı sabahtan uyandım böyle ruhsuzum işte.akşam oğlum pek düzenli uyumadı çok uyandı uykumu tam alamadım diye mi acaba .eşim işten gelince acılırım belki ..canım gezmeye de gitmek istiyor ama evde oturmak yatmakta istiyo...böyle saçma sapan hallerdeyim anlayacağın:18:çok kilo kaybettim sanırım ondan

Kızlarrrr geldim geldim

Bu haftanın 1. aysun
2.si ben

bugün çarşıya gittim bi baskül aldım en nihayetinde veeeee 67.9 çıktım düz olarak aldım ben onu 68 diyelim
1kilo 200gr vermişim geçen haftadan berii yuppii
Arzumun mutfak terazisini aldım bir de yarın gelecek. Artık benden korkun gram gram beslenicem

Tablomuzda gulos ve gece_kahvesi eksik
Vee ekliyorum

Bak şimdi daha tehlikeli oldun

Diyetdaşlarım

1ay olmuş diyete başlayalı tabi arada 3-4 gün diyete ara verip sonradan pişman olup aklımızı başımıza alanlarımız var ben gibi
Bakalım 1ayda ne kadar kilo vermiş bulunuyoruz vee burdada 1.seçiyoruz

Emine = 3kilo
Guler100 = 4kilo
Lamekan = 3kilo
Aysun = 2kilo 300gr

nazar değmesin banaaa 5kilo vermeyi hedefliyordum ama 1hafta kadar bozmuştum diyetimi
kızlar hepimizeee aferinn bakın isteyince insan nasıl veriyor demekki

Bak şimdi daha tehlikeli oldun

hahahahaaa
canım neşem yerine geldi yaa şimdi kalkıp yemek hazırlıyım bütün gün dışardaydım

bir dahaki tartılma günümüz 4gün sonraa cuma günü

valla korkun benden bu 1hafta sonra kayınvalidem memleketine gidiyor o zaman var yaaa tam kafama göre takılıcam hoplıcam zıplıcammm

Evet 1 ay olmuş canım yaa zaman ne çabuk geçti Inşallah önümüzdeki ay daha iyi olur tablomuz

Hehhe naptın canım sen yaa

şaka maka 3 kilo gitti hemde çok sıkmadan gerçekten baslamak bitirmenin yarısıymış ... Diyete başlamasaydık belki kilo bile alırdık ... Mutluyuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…