Kızlar nerelerdesiniz
babasininkelebee çok teşekkür ederim yaa bende hesaplıyorum artık kalorilerimiii
[sıze=3]emine nerelerdesinnnnn[/sıze]
yettim yettim
Sabahtan beri temizlik yapıyorum yawwçok yoruldum aldım yeşil çayımı oturdum şimdi ancak..
Sen nerelerde idin dün bakimm
Ben dün kilo bildirimi yaptım diye bugün uğramadım sabahtan.dün tam olarak 70.7 idim bu sabah 70.8 çıktım halbuki sporda yaptım ama neden 100gr gelmiş anlamadım.bide bi kaç gündür sabah karnım dümdüz uyanmıyorum moralim bozulur gibi oldum neden acaba ya kilo veriyorum okey ama o şişkinlik neyin nesi sinir oldum gitti
:44: Bu kadar enerjiyi nerde buluyorsun
Hayır hayır kendine gelSen benim idolümsün , bırakma kendine bak hedefine çok az kalmış ...
Anlat istersen müsaitim bişeye mi canı sıkıldı ?
kızlarrrrGeldim geldim
bu haftanın 1. Aysun
2.si ben
bugün çarşıya gittim bi baskül aldım en nihayetinde veeeee 67.9 çıktım düz olarak aldım ben onu 68 diyelim
1kilo 200gr vermişim geçen haftadan berii yuppii
Arzumun mutfak terazisini aldım bir de yarın gelecek. Artık benden korkun gram gram beslenicem
Tablomuzda gulos ve gece_kahvesi eksik
vee ekliyorum
Eki Görüntüle 686220
Bak şimdi daha tehlikeli oldun
hahahahaaa
Canım neşem yerine geldi yaa şimdi kalkıp yemek hazırlıyım bütün gün dışardaydım
bir dahaki tartılma günümüz 4gün sonraa cuma günü
valla korkun benden bu 1hafta sonra kayınvalidem memleketine gidiyor o zaman var yaaa tam kafama göre takılıcam hoplıcam zıplıcammm
Evet 1 ay olmuş canım yaa zaman ne çabuk geçtiInşallah önümüzdeki ay daha iyi olur tablomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?