Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

şaka maka 3 kilo gitti hemde çok sıkmadan gerçekten baslamak bitirmenin yarısıymış ... Diyete başlamasaydık belki kilo bile alırdık ... Mutluyuzzzz

Tabii ki alırdık her geçen gün kilo alıp durduk bu zamana kadar
Aslında kilo vermek çok kolay tek şey kafada beyinde bitiyor beynine bi yerleştirdin mi kilo vermeyi gerisi çorap söküğü gibi gelirrrr

Evet yaa mayıs ayında hızlandırma - ve sıkılaşma yaparız Tamam bitti bu iş yaza hazırız

kızım birinci benim ama maşallah sen benden çok seviniyorsun
bugün değişik ruh hali içindeyim.ama tez vakitte toplarım kendimi inş.spora devam şart cumayıda kaptırmayayım bari size
hayırlı olsun tartıların bacımm güle güle kullan tartıl tartıl eri inşallah

69ları görmek istiyorum artık yaaaa
bigün elma diyeti yapayım bari gene cumaya kadar
ya da yoğurt diyetide olur full yoğurt yerim

sevinirim nasıl sevinmiyeyim bu hafta hiçbir spor vs. yapmadan 1.200 verdim spor yapsam seni geçerdim
bu cuma benim kilo oynamaz sanırım evde duramıcam yarından sonra pazartesiye kadar
aysun o 1.liklerin 1 hafta sürer
sonra açılınnnnnn ben geliyorumm

hadi bakalımm görelim kim birinci olacak
bu hafta evde yokum haftaya eltim doğurcak bi daha ki ay kaynanam gelecek diye diye verilmez o kilolarrr
bence sen şimdi yeni tartı aldın ya daha önceki tartıyla arasında da fark olmuş olabilir yani sporsuz 1.200 zor bacım zor kandırma kendini......

Son düzenleme:

ne bozuyon moralimi sus bakim senn he heeee
olsun bence önemli olan moralim ona bakarsan annemin tartısında 1kilo zayıf gösteriyodum ona inanmadığım için komşuda tartılıodm görücez bakalım önümüzdeki diğer haftalar

ne güzel anlattın durumu ammaaa.. he ya ama öyle kayınvalidem gelince onun evine gidiyoruz öğlenden taaaa geceye kadar orda oluyoruz napim
gitsinde öyle kilo vereyimm

Son düzenleme:
yaklaşık 1 ay kadar geç farketmişte olsam şansımı denemek istedim.

çoğunuzun hikayesine benzer bir hikayem var benimde. burdan aranıza girebilirmiyim bilmiyorum ama denemekte fayda var lütfennnn :)

33 yaşındayım ve 3,5 yaşında bir kızım var. 65 kilo ile hamile kaldım. 85 ile doğum yaptım. doğum sonrası 75 kiloda kaldım. 2 sene emzirdim kızımı ve bu sürecte hiç diyet yapmadım. 1 yıldır ara ara diyet yapıyorum. ara ara spor yapıp bırakıyorum. birtürlü kararlı olup devam ettiremedim. sonuç olarak şu an 69-70 arasında gidip geliyorum. 1 haftadır lahana çorbası diyeti yaptım fakat 1 gr bile veremedim. yarından itibaren spora baslamayı düşünüyorum. buradan okuduklarımdan anladığım kadarıyla sporsuz olmuyor diyorsunuz. sayfanızı takip edeceğim ve aranıza alırsanız belki bir gaz sizlerle bende 65 e inmeyi başarırım. bu arada 1-1,5 ay sonra 2. hamileliği düşünüyorum. umarım verebilirim fazlalıkları

Aramızdasın.. Hoşgeldin:13:
Zaten rakip olmadan biriyle rakabete girmeden kilo verilmiyor imreniceksin kıskanıcaksın ki gaza gelesin
Bende 72 ile başladım şu an 68kiloyum 1ay oldu başlayalı
2ayda gayret edersen 63kiloya düşebilirsin canım malum sıkı tutmak lazım işi
Kilolu hamile kalınca doğumdan sonra çok zor veriliyor
Bende 2. hamileliğimi planlıyorum, benimde 3,5 yaşında kızım var seninki hangi ay doğumlu? =)
senin gibi zaten ondan bu kadar alevlendim kilo vermek için
Ama ben daha 5ay sonra falan düşünüyorum yaz çocuğu olsun ilki de öyleydi
Hadii bakalım başlayan iş bitmiş iştir, tartılma günlerimiz cuma günleri artık

Selam kızlar benide kabul etiniz icin çok teşekkür ederim benim yasım 34 kilom 75 boyum1'55 ve pkoluyum kılımdan nefret ediyor um kilo verip hemen alıyorum

son kez çikolatamı yeyip basladım diyete :) teşekkür ederim aranızda olmak güzel...

kızım haziran doğumlu. ege de yaşıyoruz. 2. bebeğimin yaza dekgelmesini istemiyorum. çok engelliyor beni :) gezemiyoruz yani. planlarımızda mart nisan doğumlu olsun istiyoruz ama bakalım kısmet tabi.

cuma günü tekrar tartılıp yazarım.

bu arada alttaki kilo cetvelini nasıl ekliyorsunuz? forumda yeniyimde :)

tşk ederim...

ben de düne göre 200 gr almışım, arada olur öyle moraslini bozma sakın

sakın haaa. bi gitti mi gidiyo.........

aslında ben diyete eylül ayında başlamıştım. 67 den 59 a kadar düştüm. ama sonra malesef bozdum.....ve tekrar başa sardım 63 ile

havalardandır. aynı duyguları ben de yaşarım zaman zaman

Nazar Nazar Nazar
olmaz, hayır....... 2. benim, kaptırmam kimseye. pazartesi günü 63 tüm. bugün de 61.5 geldim şekerim. hatta dünkü kg yazsak (61.3) iki tane birinci çıkarmış...

ben ben ben..... ben olacağım......

bugün dikat etmedim nasıl olacak bilmiyorum ama........

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

hoş gelmişsin, burdan yapabilirsin

Son düzenleme:
alllaaaaahhh çooook mutluyyuuuummmm çoookkk 66 'yı gördümmmmm çekilin yoldan bennnn geliyooorummm

merhabalar hoşgeldiniz aramızaa :))) rekabet edeceğim kişa artıyorrr işim çook zor

tebrikler kızlar yola devam

bende geç oldu ama bildireyim 68,80 oleyyy gidiyo valla yavaşta olsa
tartıldığımda yemek yedim çay içtim tok bi karınla tartıldım ayrıca
hepimize bravo

gidiyor valla güloş06 çook güzel bir duygu

evet ya olmazmı birde işyerinde aktardan bitki çayını aldımn poşetler içiyodum
şimdi otlarını mısır püskülü-kiraz sapı arkadaşlarıda alıştırdım gece yatarkende biberiye acayip alıştım çokta iyi oluyo nevar neyok
boşaltıyo bağırsakları
fazla kalmasın bizde :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…