şaka maka 3 kilo gitti hemde çok sıkmadan gerçekten baslamak bitirmenin yarısıymış ... Diyete başlamasaydık belki kilo bile alırdık ...Mutluyuzzzz
Kızlarrrrgeldim geldim
Bu haftanın 1. aysun
2.si ben
bugün çarşıya gittim bi baskül aldım en nihayetinde veeeee 67.9 çıktım düz olarak aldım ben onu 68 diyelim
1kilo 200gr vermişim geçen haftadan berii yuppii
Arzumun mutfak terazisini aldım bir de yarın gelecek. Artık benden korkun gram gram beslenicem
Tablomuzda gulos ve gece_kahvesi eksik
Vee ekliyorum
Eki Görüntüle 686220
kızım birinci benim ama maşallah sen benden çok seviniyorsun
bugün değişik ruh hali içindeyim.ama tez vakitte toplarım kendimi inş.spora devam şart cumayıda kaptırmayayım bari size
hayırlı olsun tartıların bacımmgüle güle kullan tartıl tartıl eri inşallah
sevinirim nasıl sevinmiyeyimbu hafta hiçbir spor vs. yapmadan 1.200 verdim spor yapsam seni geçerdim
bu cuma benim kilo oynamaz sanırım evde duramıcam yarından sonra pazartesiye kadar
aysun o 1.liklerin 1 hafta sürer
sonra açılınnnnnn ben geliyorumm
hadi bakalımm görelim kim birinci olacak
bu hafta evde yokum haftaya eltim doğurcak bi daha ki ay kaynanam gelecek diye diye verilmez o kilolarrr
bence sen şimdi yeni tartı aldın ya daha önceki tartıyla arasında da fark olmuş olabilir yani sporsuz 1.200 zor bacım zor kandırma kendini......
yaklaşık 1 ay kadar geç farketmişte olsam şansımı denemek istedim.
çoğunuzun hikayesine benzer bir hikayem var benimde. burdan aranıza girebilirmiyim bilmiyorum ama denemekte fayda var lütfennnn :)
33 yaşındayım ve 3,5 yaşında bir kızım var. 65 kilo ile hamile kaldım. 85 ile doğum yaptım. doğum sonrası 75 kiloda kaldım. 2 sene emzirdim kızımı ve bu sürecte hiç diyet yapmadım. 1 yıldır ara ara diyet yapıyorum. ara ara spor yapıp bırakıyorum. birtürlü kararlı olup devam ettiremedim. sonuç olarak şu an 69-70 arasında gidip geliyorum. 1 haftadır lahana çorbası diyeti yaptım fakat 1 gr bile veremedim. yarından itibaren spora baslamayı düşünüyorum. buradan okuduklarımdan anladığım kadarıyla sporsuz olmuyor diyorsunuz. sayfanızı takip edeceğim ve aranıza alırsanız belki bir gaz sizlerle bende 65 e inmeyi başarırım. bu arada 1-1,5 ay sonra 2. hamileliği düşünüyorum. umarım verebilirim fazlalıkları
Aramızdasın.. Hoşgeldin:13:
Zaten rakip olmadan biriyle rakabete girmeden kilo verilmiyor imreniceksin kıskanıcaksın ki gaza gelesin
Bende 72 ile başladım şu an 68kiloyum 1ay oldu başlayalı
2ayda gayret edersen 63kiloya düşebilirsin canım malum sıkı tutmak lazım işi
Kilolu hamile kalınca doğumdan sonra çok zor veriliyor
Bende 2. hamileliğimi planlıyorum, benimde 3,5 yaşında kızım var seninki hangi ay doğumlu? =)
senin gibi zaten ondan bu kadar alevlendim kilo vermek için
Ama ben daha 5ay sonra falan düşünüyorum yaz çocuğu olsun ilki de öyleydi
Hadii bakalım başlayan iş bitmiş iştir, tartılma günlerimiz cuma günleri artık
TEBRİKLER....
yettim yettim
sabahtan beri temizlik yapıyorum yawwçok yoruldum aldım yeşil çayımı oturdum şimdi ancak..
sen nerelerde idin dün bakimm
ben dün kilo bildirimi yaptım diye bugün uğramadım sabahtan.dün tam olarAK 70.7 idim bu sabah 70.8 çıktım halbuki sporda yaptım ama neden 100gr gelmiş anlamadım.bide bi kaç gündür sabah karnım dümdüz uyanmıyorum moralim bozulur gibi oldum neden acaba ya kilo veriyorum okey ama o şişkinlik neyin nesi sinir oldum gitti
valla zordan yaptım bugün temizliği batmış her taraf hatta merdivenleride silmem gerekiyordu ama üşendim yapmadım kaldı.
bugün bi keyifsiz hissediyorum kendimi diyet falan takmak istemiyorum önüme koca bi tabak kuru yemiş alıp yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi.baya da kilo vermişken neden böyle hissediyorum yaaa:2::2:
offf offf
yooo herhangi bişey olmadı sabahtan uyandım böyle ruhsuzum işte.akşam oğlum pek düzenli uyumadı çok uyandı uykumu tam alamadım diye mi acaba .eşim işten gelince acılırım belki ..canım gezmeye de gitmek istiyor ama evde oturmak yatmakta istiyo...böyle saçma sapan hallerdeyim anlayacağın:18:çok kilo kaybettim sanırım ondan
Kızlarrrrgeldim geldim
Bu haftanın 1. aysun
2.si ben
bugün çarşıya gittim bi baskül aldım en nihayetinde veeeee 67.9 çıktım düz olarak aldım ben onu 68 diyelim
1kilo 200gr vermişim geçen haftadan berii yuppii
Arzumun mutfak terazisini aldım bir de yarın gelecek. Artık benden korkun gram gram beslenicem
Tablomuzda gulos ve gece_kahvesi eksik
Vee ekliyorum
Eki Görüntüle 686220
hadi bakalımm görelim kim birinci olacak
bu hafta evde yokum haftaya eltim doğurcak bi daha ki ay kaynanam gelecek diye diye verilmez o kilolarrr
bence sen şimdi yeni tartı aldın ya daha önceki tartıyla arasında da fark olmuş olabilir yani sporsuz 1.200 zor bacım zor kandırma kendini......
son kez çikolatamı yeyip basladım diyete :) teşekkür ederim aranızda olmak güzel...
kızım haziran doğumlu. ege de yaşıyoruz. 2. bebeğimin yaza dekgelmesini istemiyorum. çok engelliyor beni :) gezemiyoruz yani. planlarımızda mart nisan doğumlu olsun istiyoruz ama bakalım kısmet tabi.
cuma günü tekrar tartılıp yazarım.
bu arada alttaki kilo cetvelini nasıl ekliyorsunuz? forumda yeniyimde :)
son kez çikolatamı yeyip basladım diyete :) teşekkür ederim aranızda olmak güzel...
kızım haziran doğumlu. ege de yaşıyoruz. 2. bebeğimin yaza dekgelmesini istemiyorum. çok engelliyor beni :) gezemiyoruz yani. planlarımızda mart nisan doğumlu olsun istiyoruz ama bakalım kısmet tabi.
cuma günü tekrar tartılıp yazarım.
bu arada alttaki kilo cetvelini nasıl ekliyorsunuz? forumda yeniyimde :)
tebrikler kızlar yola devam
bende geç oldu ama bildireyim 68,80 oleyyy gidiyo valla yavaşta olsa
tartıldığımda yemek yedim çay içtim tok bi karınla tartıldım ayrıca
hepimize bravo
gidiyor valla güloş06 çook güzel bir duygu
merhabalar hoşgeldiniz aramızaa :))) rekabet edeceğim kişa artıyorrr işim çook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?