teşekkürler emine 1986 :)
2 gündür okuyorum ama sizler bayaaa azimle veriyorsunuz anlaşılan. Haydi banada bulaştırın :)
ne bozuyon moralimi sus bakim sennhe heeee
olsun bence önemli olan moralim ona bakarsan annemin tartısında 1kilo zayıf gösteriyodum ona inanmadığım için komşuda tartılıodm görücez bakalım önümüzdeki diğer haftalar
ne güzel anlattın durumu ammaaa.. he ya ama öyle kayınvalidem gelince onun evine gidiyoruz öğlenden taaaa geceye kadar orda oluyoruz napim
gitsinde öyle kilo vereyimm
yeni arkadaşlar hoşgeldinizz aramıza ve kiloları verip boş boş dönün inş
kızlar akşam kayınvalidem krep yapmış yollamış bende malum hallerdeydim bunalımlı yeme isteğim bolll:26: eşimde gaza getirdi kalktım 9da çay demledim 2.şer krep yedik 70 gr kadar fındık:26::26: 50 gr kuru üzüm50 gr leblebi. gerçi gramlar tahmini yoksa o modda iken tartımı alıpta ölçmedim valla:18: sonra çokk utandım yeşil çay yapıp ruhumu rahatlatayım biraz dedim.yaptım bi hata ama ne yapalım akşamda kaldı.bide yedikten sonra çook mutlu oldum keyfim yerine geldi ne hikmetse.
neyse bugün MENÜM
uyanınca ılık ballı sirkeli su
3kaşık yoğurt içine 1.er çay kaşığı zencefil ve tarçın attım yedim
1 yeşil çay
10:30.DA
65 DK.LIK yürüyüş 400kalori püfff
KAHVALTI 12:00
1haşlama yumurta
4 yeşil 2 siyah zeytin
85gr domates
60 gr salatalık
100gr közlenmiş kırmızı biber
boll şekersiz siyah .çay
kızlar akşam için eşim pizza istedi :2::2: mecbur yapıcam ve yiyeceğim.kendim evde yaptığım için kalorısini bi şekilde azaltmaya çalışacağım artık o yüzden kahvaltımı az tuttum arayıda elma yada havuçla geçiştiririm akşam 5buçuk gibi pizza ile yapanışı yaparım bi daha da lokma sokmam ağzıma
bende 5 haftadır rejimdeyim. sizinle devam edeyim dedim. geçen sene 10 kg verip devam etmediğim için 5 kgsini geri aldığım bi diyet listem var onu uyguluyorum ama yalnız olmuyor. bikaç konuya girdim ama önce paylaşım güzel sonra kimse yok konu sahipleri bile. baktım sizlerin motivosyonu harika bende yararlanayım dedim.
yasım:27
başlangıç kgm:73
şu anki kg:69.2
boyum:1.58
hedefim 57
bu arada pko luyum ve bebek istiyorum tedavilerime yardımcı olsun diye kilo vermem lazım.
hoşgeldin cnmmbende 5 haftadır rejimdeyim. sizinle devam edeyim dedim. geçen sene 10 kg verip devam etmediğim için 5 kgsini geri aldığım bi diyet listem var onu uyguluyorum ama yalnız olmuyor. bikaç konuya girdim ama önce paylaşım güzel sonra kimse yok konu sahipleri bile. baktım sizlerin motivosyonu harika bende yararlanayım dedim.
yasım:27
başlangıç kgm:73
şu anki kg:69.2
boyum:1.58
hedefim 57
bu arada pko luyum ve bebek istiyorum tedavilerime yardımcı olsun diye kilo vermem lazım.
ama kzılar bugun nerelerdesiniz yaaa ben bugun iyi modda hatta süper modtayımhoplamak zıplamak istiyor içimdeki insan enerjimi dışa atamıyorum valla.
hoşgeldin yasmis malesef bırakınca ipin ucu gidiyor tekrar alıyoruz ... inşallah inşaallah Allah'ım hayırlısını verir inşaallah.
hemen hemen aynıyız benimde 66,700 kg.155 boy
hedefimiz ise aynı 57-55 uygundur .Gerçi internete bakarsak hedef kilo 48 çıkıyor..
nasılsın Hangi ildesin konuşmak istermisin
hoşgeldin yasmis malesef bırakınca ipin ucu gidiyor tekrar alıyoruz ... inşallah inşaallah Allah'ım hayırlısını verir inşaallah.
hemen hemen aynıyız benimde 66,700 kg.155 boy
hedefimiz ise aynı 57-55 uygundur .Gerçi internete bakarsak hedef kilo 48 çıkıyor..
nasılsın Hangi ildesin konuşmak istermisin
hoşbulduk ankaradayım canım. kpssye hazırlanıyorum bi yandan da öğretmenim meb e girmeye uğraşıyorum. bebek tedavim için özeli bıraktım izin konusu problem oluyordu. sen nerdesin ? benim çenem düşüktür konuşalım
emine bende 66.9 oldum yaklaştımn kız sana
nasıl fark atabilirim
yapcaz olcak yol arkadasımbugünkü menümüde yazayım
uyanır uyanmaz 1 bardak su ve tarçın çayı
kahvaltı
1 dilim ekmek (uno denge)
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
1 bardak çay (yrm küp şekerli)
1 tutam limonlu maydanoz
ara: 7 otlu çay
öğle
1 tavuk baget (fırında)
3 yk yoğurt
3 yk bulgur pilavı
ara: 100 gr çilek
akşam: 6 kaşık ıspanak yemeği
salata 1 kepçe çorba
ara: tarçın çayı diye planladım
2 aram ve akşam yemeğim kaldı öbürlerine uydum
2lt de su içiyorum günlük ve en az haftada 3 gün 30 dk yürüyüş evde koşu bandıyla hava güzelse dışarda
bilemiyorum artıkkk
regl oldum ben bu hafta veremem zatenn atarsın farkını yaniii
yapcaz olcak yol arkadasımayyy zaman yaklaştıkçaa sana da heycan basıyormu ... zamanımız çook kısıtlı keşke daha erken başlasaydık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?