Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

inşallah canım olsun sağlığımız yerinde olsun kilo verilecek er yada geç .

kızlar bakıyorum keyifler yerinde eminecim ne o yarasın falan dost musun düşman mı
anladık 2 haftadır bayrak bende diye kızıyorsunuz ama ne yapayım bende ki de hırs bırakmıyo yakamı
hadi bu hafta sırayı size devredelim bari
yasmis hoşgeldin sende menün güzel görünüyo inş hep böyle istikrarlı devam edersin
lamekan başın sağolsun diyim komşun için başka söz bulunmuyor valla böyle durumlarda:2::2::2:
kızlar hadi hareket hareket
güler kayıpsın yine yeni tartını mı deniyorsun yoksa saat başı tartılarak

hoşbulduk 1 haftadır yemek değişikliğiyle aynı menüyü uyguluyorum. 1 haftada boş boğazlık edip yediğim 1 tabak makarna ve 1 halka tatlısı olmasa 1.1 kg vermiştim ama bu ikili, 3 gün içtiğm suya dikkat etmemem vee reglim bana 300 gr olarak döndü. neyse 800 verdim buda bişeydir. kolay alır zor veririm bide evden çıkmamam lazım kendimi kaybediyorum misafirlikte tatlılar falan

Yok canım biz almayalımmm Yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum malesef Ama sen gönül rahatlığıyla yee hee

Aysun bana bugun noldu yerimde duramıyorum alla halla

kız benim bütün enerjim sana geçti sanırım hadi bakalım maşallah nazar değmesin inş
eve gidincede biraz spor yaptın mı kim tutar seni

bak ben dün yoğurt kürü buldum ama tam anlamı ile şu 2gün içinde uygulayamam
2 ya da 3 kaşık yoğurdun içine 1 çay k. zencefil tarçın bide bişey daha vardı ama onu unuttum şimdi :26:evde yoktu o unuttuğum şey o yüzden ben koymadım bu sabah denedim tadı gayet iyi yenebilir bunu günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce yiyormuşşun.yada spor yapmadan önce zencefil kanı hızlandırıyormuş dur bakalım ben deniycem fayda edecek mi perşembe günü full bu yoğurtan ve çiğ sebze meyve yiyerek geçirirsem cumaya gelirim koşa koşa

cuma günü tartılıyoruz değilmi :) çok az kaldı cumaya o kürü biraz araştırayım canım yapalım sen ne yaparsan bende onu yapcam hahha

olsun canım ya bak ben 15 martta başladım spor ve dikkat etmeye kalori sayıyorum bu arada.tam 1 ayda 4.4 kilo verdim.tabi bunun bi haftası doğum günüm şerefine tam bir pasta oburluğu her türlü geç yemek yemeler ve misafirlikle geçti.hatta geçen hafta bana +1kilo kazandırdı :26:ama ben bu hafta azim ve hırsla kendimi nasıl motive ettiysem artık aldığım 1 kiloyu ve bu haftalıkta 700gr.ı vermiş oldum
ben 75.1 ile başladım ve şuan dün akşamdan sonra 70.9 içıktım bu sabah 100gr almışım
ama bak pes etmiyorum almış olsamda hatta bugünde hamur işi olacak menümde ama ne yapayım telafi ederim ben bunu o inanç var her zaman içimde. akşam eşimde bi ara gaz verdi bana bana dedi sen 68.den aşağı düşemezsin bence...görürsün sen dedim 67.9 olmayan ne olsun gerçekten çok istiyorum şu 69ları görmeyi yaa ama olacak bizim ağaoğlundan neyimiz eksik biz yaptık mı olacak

cuma günü tartılıyoruz değilmi :) çok az kaldı cumaya o kürü biraz araştırayım canım yapalım sen ne yaparsan bende onu yapcam hahha

evet cuma tarılıyoruz kısmetse
tüh söylemesemiydim keşke şaka şaka hatta diyorum perşembe ikimizde aynı şeyleri yiyelim bakalım kim ne kadar veriyo ne dersin

canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım.akşama uğramaya çalışırım inş.ders çalışmam lazım sınavlara 3 hafta kaldı ve ben tek kelime bilmiyorum hala ve bu sön dönemim geçersem mezunum kısmetse ama ders çalışmayı çok seven bana nazar değdi hiçç umramda olmuyo azıcık iteklemem lazım şu an kendimi:26:
çokk öpüyorum hepinizi

Görüşürüz canım

Aysun5 iyi dersler

emine1986 iyi gidiyosun pes etmiyoruz.valla bende takıldıkça buraya iştahim kesiliyo yemek yemiyorum....

teşekkür ederim çok moral oldu söylediklerin. bende ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim. az da versem alsamda bozsamda tekrar başlayıp devam etcem her hafta kararlıyım bu sefer. benim eşimde sağolsun gelir gider kilomla uğraşır ona inat fıstık olayım da kıskansın beni :)))))) bende kalori sayıyorum 1200ü geçmeyim diyorum 1900 almam lazımmış siteye göre. 700kalori oluyor 10 günde 1 kg ayda 3 ortalama. bende yavaş yavaş sporu artıracağım insülin direncime çaktırmamam lazım kg verdiğimi tutmasın huyu

dayanamadım geldim gene bak
benimde 2200 kalori almam gerekliymiş ama bende 1300ü geçmemeye çalışıyorum hergünde mutlaka 400kalori eksilten yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum böylece 1600 falan da yemiş olsam ben im için sorun olmaz diye düşünüyorum:26:tabi akşam yemeklerinden sonra abur cubur olmamak kaydıylayoksa ben çoook seviyorum yemeyiiii
evet o eşler var ya akşam surviver.da fatmagülü anlatıyo bana yok herkes çok beğenirmişte falan filan.dedim görürsün sen bana bi bakacaksın sonra şaşırıp bi daha i daha bakacaksın 60 kiloya düşeyim, bide platesimle taş gibi olayım da gör gününü
ama o zaman sen beni beğenmezsin diyo

birbirimizin moralini bozmazsak nasıl kilo veririz ki yavrumm
gaza getiriyorum işte seni iyilik bu iyilik

kız güler gitti senin ikincilik
dünkü rehavetim kalktı valla üzerimden bugün bomba gibiyimmm

2.lik gider 1.lik gelir yavrum
kayınvalidem gitsinde heheeee

tabii ki yiyebilirsin canım 1dilim. Akşama ne yiyeceğin belliyse sabah ona göre ekmek yeme canım (zaten yememişsin)
Bende her şeyden yiyorum haddimi bilerek

emine .!.:
birazda ön sıralarda biz olalım ama
Evet emineeeeee daha 1. hiç olamamışsın sık dişini biraz

Hoşgeldin canım aramızaa tam gaz devam canım
hepimizin kilosu hemen hemen aynı
benimde hedefim 57 boyum 1.62 şuanki kilom 68
hadi bakalım kolay gelsinnn
cuma günü kilo bildirimlerini yapmayı unutmayalım

emine .!.:
ama kzılar bugun nerelerdesiniz yaaa ben bugun iyi modda hatta süper modtayım hoplamak zıplamak istiyor içimdeki insan enerjimi dışa atamıyorum valla.

ohhh maşallahh canım formdasın hopla zıpla aksın gitsin kilolar

emine .!.:
Aysun güler huhuuu nerdesiniz yaaa hadi özledim

canım ben bu hafta pek evde olamayacağım anca akşamları girebilirim
valla benimde bütün gün aklım burda ne oldu acaba kim kilo veriyor benden gizlii

aysun .!.:
güler kayıpsın yine yeni tartını mı deniyorsun yoksa saat başı tartılarak

evet hıhhh ayrıca canım tartım doğru bugün doğrulamasını yaptım 3farklı yerde tartıldım
hatta sabah aç karnına 67.8 gördüm.

Şimdilik hoşçakalınnn geç vakitte girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…