evet havalar ısındıkça heyecanım artıyor. Beni içtiğim hormon ilaçları mahvetti midem bulanıyordu çok o yüzden sürekli tuzlu bişeyler yiyordum. Mayısa tekrar gideceğim dr a. 5 kg vermeden gelme dedi bana. 5 5 zayıflatcakmış beni. Pko da sağolsun kilo almamı kolaylaştırıyor insülin direncim var. Ama gidecek 78 dim geçen yıl bu aylarda yaza kadar zayıflayacağım en azından 70 barajını kırdım düşeceğiz hep beraber ideal kg lere
Aysun güler huhuuu nerdesiniz yaaa hadi özledim
kızlar bakıyorum keyifler yerinde eminecim ne o yarasın falan dost musun düşman mı
anladık 2 haftadır bayrak bende diye kızıyorsunuz ama ne yapayım bende ki de hırs bırakmıyo yakamı
hadi bu hafta sırayı size devredelim bari
yasmis hoşgeldin sende menün güzel görünüyo inş hep böyle istikrarlı devam edersin
lamekan başın sağolsun diyim komşun için başka söz bulunmuyor valla böyle durumlarda:2::2::2:
kızlar hadi hareket hareket
güler kayıpsın yine yeni tartını mı deniyorsun yoksa saat başı tartılarak
Aysun bana bugun noldu yerimde duramıyorum alla halla
kız benim bütün enerjim sana geçti sanırım hadi bakalım maşallah nazar değmesin inş
Eve gidincede biraz spor yaptın mı kim tutar seni
Bak ben dün yoğurt kürü buldum ama tam anlamı ile şu 2gün içinde uygulayamam
2 ya da 3 kaşık yoğurdun içine 1 çay k. Zencefil tarçın bide bişey daha vardı ama onu unuttum şimdi :26:evde yoktu o unuttuğum şey o yüzden ben koymadım bu sabah denedim tadı gayet iyi yenebilir bunu günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce yiyormuşşun.yada spor yapmadan önce zencefil kanı hızlandırıyormuşDur bakalım ben deniycem fayda edecek mi perşembe günü full bu yoğurtan ve çiğ sebze meyve yiyerek geçirirsem cumaya gelirim koşa koşa
hoşbulduk 1 haftadır yemek değişikliğiyle aynı menüyü uyguluyorum. 1 haftada boş boğazlık edip yediğim 1 tabak makarna ve 1 halka tatlısı olmasa 1.1 kg vermiştim ama bu ikili, 3 gün içtiğm suya dikkat etmemem vee reglim bana 300 gr olarak döndü. neyse 800 verdim buda bişeydir. kolay alır zor veririm bide evden çıkmamam lazım kendimi kaybediyorum misafirlikte tatlılar falan
cuma günü tartılıyoruz değilmi :) çok az kaldı cumaya o kürü biraz araştırayım canım yapalım sen ne yaparsan bende onu yapcam hahha
evet cuma tarılıyoruz kısmetse
Tüh söylemesemiydim keşkeşaka şaka hatta diyorum perşembe ikimizde aynı şeyleri yiyelim bakalım kim ne kadar veriyo ne dersin
canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım.akşama uğramaya çalışırım inş.ders çalışmam lazım sınavlara 3 hafta kaldı ve ben tek kelime bilmiyorum hala ve bu sön dönemim geçersem mezunum kısmetse ama ders çalışmayı çok seven bana nazar değdi hiçç umramda olmuyo azıcık iteklemem lazım şu an kendimi:26:
çokk öpüyorum hepinizi
aysun5 iyi dersler
emine1986 iyi gidiyosun pes etmiyoruz.valla bende takıldıkça buraya iştahim kesiliyo yemek yemiyorum....
olsun canım ya bak ben 15 martta başladım spor ve dikkat etmeye kalori sayıyorum bu arada.tam 1 ayda 4.4 kilo verdim.tabi bunun bi haftası doğum günüm şerefine tam bir pasta oburluğu her türlü geç yemek yemeler ve misafirlikle geçti.hatta geçen hafta bana +1kilo kazandırdı :26:ama ben bu hafta azim ve hırsla kendimi nasıl motive ettiysem artıkaldığım 1 kiloyu ve bu haftalıkta 700gr.ı vermiş oldum
ben 75.1 ile başladım ve şuan dün akşamdan sonra 70.9 içıktım bu sabah 100gr almışım
ama bak pes etmiyorum almış olsamda hatta bugünde hamur işi olacak menümde ama ne yapayım telafi ederim ben bunu o inanç var her zaman içimde. akşam eşimde bi ara gaz verdi banabana dedi sen 68.den aşağı düşemezsin bence...görürsün sen dedim 67.9 olmayan ne olsun gerçekten çok istiyorum şu 69ları görmeyi yaa ama olacak bizim ağaoğlundan neyimiz eksik biz yaptık mı olacak
yemiyelim canım yaaa boşver yiyince elimize yağdan başka ne geliyor ki
teşekkür ederim çok moral oldu söylediklerin. bende ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim. az da versem alsamda bozsamda tekrar başlayıp devam etcem her hafta kararlıyım bu sefer. benim eşimde sağolsun gelir gider kilomla uğraşır ona inat fıstık olayım da kıskansın beni :)))))) bende kalori sayıyorum 1200ü geçmeyim diyorum 1900 almam lazımmış siteye göre. 700kalori oluyor 10 günde 1 kg ayda 3 ortalama. bende yavaş yavaş sporu artıracağım insülin direncime çaktırmamam lazım kg verdiğimi tutmasın huyu
birbirimizin moralini bozmazsak nasıl kilo veririz ki yavrumm
gaza getiriyorum işte seni iyilik bu iyilik
kız güler gitti senin ikincilik
dünkü rehavetim kalktı valla üzerimden bugün bomba gibiyimmm
aysun .!.:kızlar akşam için eşim pizza istedi mecbur yapıcam ve yiyeceğim.kendim evde yaptığım için kalorısini bi şekilde azaltmaya çalışacağım artık o yüzden kahvaltımı az tuttum arayıda elma yada havuçla geçiştiririm akşam 5buçuk gibi pizza ile yapanışı yaparım bi daha da lokma sokmam ağzıma
Evet emineeeeee daha 1. hiç olamamışsın sık dişini birazemine .!.:birazda ön sıralarda biz olalım ama
bende 5 haftadır rejimdeyim. sizinle devam edeyim dedim. geçen sene 10 kg verip devam etmediğim için 5 kgsini geri aldığım bi diyet listem var onu uyguluyorum ama yalnız olmuyor. bikaç konuya girdim ama önce paylaşım güzel sonra kimse yok konu sahipleri bile. baktım sizlerin motivosyonu harika bende yararlanayım dedim.
yasım:27
başlangıç kgm:73
şu anki kg:69.2
boyum:1.58
hedefim 57
bu arada pko luyum ve bebek istiyorum tedavilerime yardımcı olsun diye kilo vermem lazım.
emine .!.:ama kzılar bugun nerelerdesiniz yaaa ben bugun iyi modda hatta süper modtayım hoplamak zıplamak istiyor içimdeki insan enerjimi dışa atamıyorum valla.
emine .!.:Aysun güler huhuuu nerdesiniz yaaa hadi özledim
aysun .!.:güler kayıpsın yine yeni tartını mı deniyorsun yoksa saat başı tartılarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?