bende 5 haftadır rejimdeyim. sizinle devam edeyim dedim. geçen sene 10 kg verip devam etmediğim için 5 kgsini geri aldığım bi diyet listem var onu uyguluyorum ama yalnız olmuyor. bikaç konuya girdim ama önce paylaşım güzel sonra kimse yok konu sahipleri bile. baktım sizlerin motivosyonu harika bende yararlanayım dedim.
yasım:27
başlangıç kgm:73
şu anki kg:69.2
boyum:1.58
hedefim 57
bu arada pko luyum ve bebek istiyorum tedavilerime yardımcı olsun diye kilo vermem lazım.
hoş geldin.... ben de pko liyim. elimden geleni yapmaya çalışırım.
benim kalori fazla oldu bugün. sabah kahvaltı yapmadım canım hiç bir şey istemedi onun da etkisi var sanırım
henüz spor olarak bir şey yapmadım ama kaloriyi aşağı çekmem için yatmadan yapıcaam inş.
uyumadan önce acıkırım büyük ihtimal, az kalorili birşey yemeye çalışacağım
[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] İp Atlamak (70 atlama/dak) 10 dak 99.63
[3] eti puf kakaolu 0.5 18 gr 37.5
[4] Yufka 45 GRAM 68.4
[5] Mantı 1 PORSİYON 490
[6] Cezerye 3.5 ADET 322
[7] Çilek 120 gr 44.4
[8] Çay 4 ADET 20
[9] Patlıcan Yemeği 0.7 PORSİYON 140
[10] Ekmek 3 DİLİM 195
Toplam : 1164.52 kal.
hoşbulduk aslında mantı ve patlıcan dışında bişey yememişsin ama küçücük abur cuburlar 1 tabakla yemekle aynı. oysa daha az yiyormuşuz gibi geliyor
ben sabah 4 tane gün kurusu yemiştim yazmayı unuttum.
akşam hafif bir şey yiyecektim sözde. ama kızım bi şe istioom dedi ve abur cubur dolabımızı açtık antep fıstığı poşetini kafamıza geçirdiiiiiiik.......
çok pişmanım....
Herkese günaydın durmuyoruz değilmi kızlar.valla dayanamadım neyapayım akşam halley yedim
ama yatarken bibeirye çayını içtim ohh erisin yağlar gitsin
itiraf zamanı
evet insan itiraflarını söylediğinde yapmamaya dikkat ediyor gibi sonrasında
1 gün açmadım neti nekadar çok ilerlemiş sayfalar. anlaşılan net sürekli açık olacak ve ara ara göz atmak gerek :) yoksa size yetişmek zor.
biberiye, tarçın gibi çayların cidden faydası oluyormu? ben sadece yeşil çay içiyorum ama onuda günde 2 felan.
bu arada liste olmadan yapamayacağımı anladım. çok dengesiz yiyorum. ben en iyisi kendime göre bir liste hazırlayayım. çocukta olunca evde ona hazırladıkça atıştırıyorum birseyler.
bana kolay gelsin. defterimi kalemimi aldım elime baslıyorum liste hazırlamaya
evet aynen öyle bende dünkaçırdım ipin ucunu
kalori sepetini tavsiye ederim canım kalemle defterle uğraşmak zor
bende sadece yeşil çay tüketiyorum arada 5i 1 yerde içiyorum.yeşil çayın içine tarçın atıyorum demlerkengülerciğimin tarifiydi sağolsun.sevgiyle anıyorum onu tartısını test etmiş dün tahmin ettiğim gibi
evet aynen öyle bende dünkaçırdım ipin ucunu
1 gün açmadım neti nekadar çok ilerlemiş sayfalar. Anlaşılan net sürekli açık olacak ve ara ara göz atmak gerek :) yoksa size yetişmek zor.
Biberiye, tarçın gibi çayların cidden faydası oluyormu? Ben sadece yeşil çay içiyorum ama onuda günde 2 felan.
Bu arada liste olmadan yapamayacağımı anladım. çok dengesiz yiyorum. Ben en iyisi kendime göre bir liste hazırlayayım. çocukta olunca evde ona hazırladıkça atıştırıyorum birseyler.
Bana kolay gelsin. Defterimi kalemimi aldım elime baslıyorum liste hazırlamaya
kızlar günaydınnnn
akşam giremedim misafirim geldi.dün 3dilim pizza mı yedim fazla fazla kalorisini yazıyorum 900diyorum. 5te yedik yemeği ve ondan sonra çaydan başka bişey girmedi ağzıma..pişman değilim 1 dilim paklamazdı beni
bugüne gelelim
uyanınca ılık ballı sirkeli su
3 kaşık yoğury içine zencefil ve tarçın
11:30 KAHVALTI
Yürümek (Asfalt) 70 dak 396.48
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 42 GRAM 81.06
[3] Tereyağ 3 GRAM 21.51
[4] Bal 0.6 YEMEK KAŞIĞI 42
[5] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4
[6] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[7] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[8] Beyaz Peynir 80 GRAM 200
Toplam : 21.49 kal.
akşamüstü arkadaşıma gideceğim umarım bişey yemem
eminecim yarın kı programı belirleyelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?