Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

tebrikler cuma günü :) görücez aslında kim ne yapmış ben bu zamana kadar hep kaçamak yaptım ondan bu kadar az kg verdim :18:

güloş bende de bağırsak sorunu var hatta geçen gün sinameki aldım tek başına kullanmak zararlı diye rezene ile karıştırıp çay yaptım bi kaç saat sonra karın ağrısından çok kötü oldum bildiğin müsil etkisi yaptı yani ve bi daha içmadim.bu biberiyede aynı mı yapıyor çok muzdaribim bu konuda :26:

tebrikler cuma günü :) görücez aslında kim ne yapmış ben bu zamana kadar hep kaçamak yaptım ondan bu kadar az kg verdim :18:

inş daha çok vercem. notlarıma baktım geçen cuma 69.5 gelmişim. bakalım ne olcak bu hafta. kararlıyım kaçamak yapınca spora 10 dk ekleyecem. bu gün 30dan 40 çıkardım yürüyüşü. haftada 4 yürüyorum bunu 7 ye çıkarmak ilk hedefim

bilmiyorum bişey diyemicem ozaman sıkıntı olucağını düşünüyosan deneme ama sinameki daha etkili bi bitki diye tahmnin ediyorum

o zaman eminecim menümüzü açıklıyorummm
sabah ilk iş tuvalete gidilip sonra tartıya çıkılacak tartıda gördüğün rakamı yarın söyleme ama içinde tut
ılık sirkeli suyumuzu içelim üzerine 5 kaşık yoğurdun içine zencefil tarçın ve zerdaçal(aklıma geldi sonunda bende yok bu o yüzden koymuyorum)koyup bir güzel yiyoruz.üzerinede 1 bardak su iyice şişsin midemiz
sonra istersen bi haşlama yumurta biraz peynir zeytin yiyelim ekmek yok
2 saat sonra havuç yada yeşil elma
öğle yemeği 300 400 gr arası yoğurt ister sade ye ister keten tohumlu isterse tarçınlı zencefilli 1 kase de çorba ekmek yok
2 saat sonra salatalık havuç yada elma olsun gene yada çiğ sebzelerden aklına gelen başka bişey.eğer doymazsak öğle yemeğinde yine bi meyve ile destek yapabiliriz .
akşamda yine bol yoğurt meyve çorba olsun ve 7den sonra kesin bişey yemeyelim bol bol su 3 litreyi bulsun.yeşil çayımız kesin 3 bardak bitsin.ve çok acıkırsan sade büyük boy türk kahvesi içebilirsin.kalorisi sıfır ve benim iştahımı kesiyo..

umarım bunlara dikkat edebiliriz yarın ve cuma sabahı görüşürüz
ben sporumuda yaparım kısmetse
sende eve gidince bi kaç bişey yapmadan yatma bence

Son düzenleme:
hoşbulduk aslında mantı ve patlıcan dışında bişey yememişsin ama küçücük abur cuburlar 1 tabakla yemekle aynı. oysa daha az yiyormuşuz gibi geliyor

evet ya, abur cubur fazla olmuş. fazla derken kalorisi fazlaymış......

evet aynen öyle bende dün kaçırdım ipin ucunu

sen yazmamışsın sanırım?

saat 11:00'de

[1] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[2] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Etimek 18 GRAM 72.18
Toplam : 177.18 kal.

saraçoğlunu zayıflama kürünü yaptım. aç karna içilmesi daha etiliymiş ama ben onu hazırlayana sonra da ılıyana kadar çok zaman geçecek dedim. yemekten 2 saat sonra da içilebilirmiş. kalkıp içeyim bakalım, tadı nasıl. şu an midemden sesler geliyor zaten. açııııımmm

nasıl bi kürmüş bu :26:

kızlar isteyen yarın bize eşlik edebilir böyle kendimce bişeyler yapmaya çalıştım.normalde kendim yapacaktım ama sğolsun eminecim yalnız bırakmak istemedi beni kilo verecek olmam onun hoşuna gitmedi sanırım

Günaydın kızlarrr nasılsınız ben gayet kaçamaksızım
Moralimm full bu sabah aç karnına 67 kilo çıktım, yemek yedim hala 67.00 çıktım gayet zindeyim kimse tutamaz beni

Sabah kahvaltımı sıkı tutayım dedim akşama börek yapıcam
1dilim yicem o kadar olur artık öğlende bezelye yemeği yicem
akşama 1börek, ayran ve salata

KAHVALTIM__11.30 (biraz geç uyandım kahvaltı saatim sarktı)
Yarım dilim tam buğday ekmeği===16gram===30.88 kalori
1 salatalık=====================102gram==12.24 kalori
3 zeytin========================12gram===24.84 kalori
yrm kbrt kutusu ezine peyniri===20gram===56 kalori
çeyrek kbrt ktsu tulum peyniri==14gram===35.98 kalori

ARA____13.30
2kupa yeşilçay
1kuru incir=======40 kalori

TOPLAM= 199 kalori

aysun listeyi çıkardım arkadasım tşk.ederim ... KAÇIŞIN YOK :) YAA 1.OLCAZ YA DA SONUNCU ...

Aaa olurmu oyle birlikte verirsek pekala hoşuma gider

nasıl bi kürmüş bu :26:

ben içemedim ya, lavaboya döktüm eşim geldi sonra. çok p... kokuyo cnm, sen nasıl içtin bunu dedi.
istersen internetten bak bi. ben de kitabı vardı ordan gördüm tesadüfen. beyaz lahana+maydanoz+limon suyu yaz google a

desene1. belli oldu. maşallah sana

heheheee ben ağzıma bişey sürmedimm geçicem sizi

gulos06 .!.:
evet insan itiraflarını söylediğinde yapmamaya dikkat ediyor gibi sonrasında

evet gülos çok haklısın insan itiraf edince öyle pişman oluyorki ertesi güne yemeyerek acısını çıkarıyor
bende deftere gün gün not ediyorum ordaki kaçamaklarımı görüncee nefsime kızıyorum tutuyorum kendimi daha bi hırs geliyor içime

evet cezmut zaten çocuğumuzun artıklarını yemekle bu hale geldik
onunla oturup bişeyler yedikk
canım listeden ziyade hergün yediklerini yaz 2saatte bir ye 3ana 3ara öğün kalori hesabı tutmaya çalış

aysun .!.:
gülerciğimin tarifiydi sağolsun.sevgiyle anıyorum onu tartısını test etmiş dün tahmin ettiğim gibi
dün tepesinden inmedim canım tartımın zayıf mı gösterdi beni ne canım göbeğim baya yok oldu dar badilerden nasıl belli oluyordu karnımı içeri çekmekten bıkmıştım eşimin yanında bile, şimdi rahatça salıyorum göbeğimi

sal gitsin artık göbekleri ohhh sefamız olsun akşam benimde görümcem geldi nişanlısıyla oturmaya bi kilo aldı kı son zamanlarda çok fena nişanlısı sürekli göbeğini sallıyo herkes laf söylüyo daha doğurmadan ne salmışın kendini diyolar ama hiç oralı değil verince nasılsa gene alıyoruz umrumda değil diyo
onlar gittikten sonra eşimde bana dedi valla genç kız gibi oldun aşkım dedi göbeğin gidince

ne menüsüymüş kız bu böylee ne işe yarar anlat bana bakim tuvalete mi çıkarıyor bağırsakları mı çalıştırıyor
kilo mu verdiriyor

ne menüsüymüş kız bu böylee ne işe yarar anlat bana bakim tuvalete mi çıkarıyor bağırsakları mı çalıştırıyor
kilo mu verdiriyor

valla canım hedef kilo vermek ama bakalım ne olacak sonuç yoğurdun sindirimi düzenleme özelliğini kullanarak sıfır ekmek ve çorbayla doyarak meyveyyle sağlıklı bi gün geçirme uğraşı diyelim
kendi uydurmam yani anlayacağın

havadaa aşk kokusu var maşallah diyelim canım
sanki kilo verdikçe eşler daha yakın oluyor daha bi ilgili bana da bebekler gibi davranmaya başladı
hiç inanmıyordu kilo verebileceğime şuan o da mutlu ama onun göbeği aldı gitti başına
hep ben kilo aldırdım benle dalga geçiyo diye yedirdim çekirdekleri fındık fıstıklarıı oldu 80 kilo
şimdi benim gayretime özeniyor nasıl vercem kilo deyip duyuyor

yaşasın kötülük sıkıyosa ver bakalım kolaymıymış benle dalga geçerken dedim

canım maşallah valla sana bu kadar düşük tutabilmişşin kahvaltıyı.ben bu sabah baya yedim yani peyniri abarttım yumurta yemiyorum diye ye gitsin dedim kendi kendime bide salatalık domates falan kalmadı evde onun yerinede ekmek yiyeyim dedim ballı şöyleneyse akşam üstü pazara gideyimde bol bol salatalık alayım yarın için kullanırım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…