Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

canım akşam yemeği olarak börek yedim zaten
9da da yarım portakal yarım kivi ve 1dilim elma yicem sonrası yeşilçay içerim 3e tamamlamak için
ve 2lt su içtim bugün akşamda yeşilçayımı içersem 3kupa edecek

2000 kalori çok olmuş canım yaaa öyle zararlı hamur işleri türü yiceksen ayarla kendini gününü sıkı tut
1200 ü aşmaman gerekir

ilk gün acemiliği diyelim artık :) birde dolaptaki kalorileri temizledim bugün :) yarın geçmiycem söz kızlar sizeeee:)
benim böyle kötü bir huyum var. tatlıya hiç ama hiç dayanamıyorum. dolapta tatlı olduğunu bileyim gece uyanıp yer sonra yatarım. uyuyamam. bir kutu daha var çikolatalar ama onlar kızım için deyip sıkı sıkı kapattım kutunun ağzını. yarın çok dikkatli olcam.

bu arada afiyet olsun valla hakkını vermissin böreğin. sağlık olsun...

kalorileri temizledin ha çok güldürdün benii
bende diyete başlamadan önce aynı öyle yaptım belkide 1günde 2kilo aldım
1hafta anca dayanabilmiştim diyete sonra 5gün ara verdim 5tane büyük boy çikolata yemiştim
sonra annem bu kadar olur senin diyetin hiç bişeye gayretin yok dedi bi oturdu bu laf içime (bu arada annem 150kilo civarı) bizi zayıf görmek istiyo kendi gibi olmamızdan korkuyor

bende gece yarıları uyanıp çikolata yemezsem olmazdı ama hiç zorlanmıyorum şuan. çok canım çekerse napolit 1tane yiyorum
regl zamanları belki biraz daha kaçamak yapıyor olabilirm

eyvahhh yaz da geldi dondurma yemeden nasıl yapıcam heralde ona da alışırım 2haftada 1 yerim mini boy magnum(gerçi daha kalorisine bakmadım ama) amannnn akşam yemeği yemem magnum yerim ne var canım
çok konuşmuşum yawww

bende alıştım çikolata yememeye tatlısızlığa. misafirler için ikramlık çikolatam var geçen hafta bir kere yedim bir kerede tatlı ama dondurmasız napcam şu soğuklarda bile 2 tane yedim biri geçen hafta biri rejimin ilk haftası. napalım dediğin gibi öğünün birini atlayacağım artıkEki Görüntüle 688250

bak güler100 aramızdaki fark bu sanırım. sen bugün düşünüyorsun dondurmayı. bense kalori hesaplamaya basladığım an ilk baktığım şeyler tatlılar ve dondurmalardı :) her akşam bir kornet veya magnum yemeden yatmadım geçen yaz. bu yaz ne yapcam derdindeyim. az önce mutfağı toplarkende bu sorunu tatlıya bağladım kendimce. önce yarım saat yürüyüş yapacağım. ardından dondurmamı yiyeceğim. neredeyse 250 kalorilerde. bantta p5 programını yarım saat uyguladığımda 280 kalori yaktığımı söylüyor. sonuçççççç :) kiloları yaza kadar veriyoruz yazın almamak için sporu artırıyoruz :)

bayanlar çalışıyormusunuz, yoksa benim gibi evdemisiniz???

ben 1,5 yıl öncesine kadar mühendislik yapıyordum. kızım saolsun. annecim sen yorulma deyip rahata erdirdi beni ve onun için ayrıldım işten. artık onunla evdeyiz.

peki ya sizlerrrrr????

Son düzenleme:

bende şu kpss belasından kurtulsam günde 2 kere yürüyeceğim

bende öğretmenim 1.5 yıl önce bebek tedavilerim sırasında bıraktım ayda 4 kere izin almam sorun oldu bende bıraktım. hafta sonu çalışıyordum pekte memnun değildim. kpss ye hazırlanıyorum tekrar

canım bizim bu topikte 1ay oldu tam diyete başladığımız ve 1ayda 4kilo verdim hala daha korkuyorum dondurma yemeye
1ay daha geçsin mayısın sonlarına doğru 64 kilo olursam anca yerim heralde o da öğlen yemeği yerine 1dondurma yerim hadi haftada 1olsun 2haftada neymiş yaa... bende geçen yaz magnumdu kornetti kesme dondurmaydıı her gece doluydu

amann haa tut kendini bak çıtı pıtı olmak varken ne o öyle yağlı yağlıyız
en çok alışveriş zamanı sıkıntıya giriyorum, üstüm M ya da L beden ama alt kısım 42-44 kalça basen sorunlarım fazla
şuan sadece göbeğim gitti baya bi ama her yerim duruyor toplam 10kilo versem anca belli olar

canım çocuklar için her şey yapılır onlar hayatta yaptığımız tek en iyi şeyler
benim çalışma hayatım olmadı stajyerlikte buldum eşimi daha lise sonda iken nişanlandık sonrasında evlendik 23yaşındaym
evdeyim sürekli kızımla vakit geçiriyoruz çalışan bayanların işi çok zor çocuk olunca

aynen alışveriş yapmak istemiyorum. eskileri giymeye devam. kimisi çok bol geliyor. inanırmısın bir kot var üzerime şu anda tam olan. yenisini almak istemiyorum. 65 olsamda ona göre alsam diye bekleyip duruyorum aylardır. hafta sonu nikah var ne giyceğimi bilemiyorum valla.

işi bırakınca şu bir yılda anladığım birsey var.
bir anne imkanlar ve şartlar dahilinde çalışmalı. çok ihtiyac yok ise, idare edilebiliyor ise çocuğunu kendisi büyütmeliymiş.
anne sevgisi ve ilgisini bir başkasının kapatması beklenmemeli kesinlikle.

ayrıca dediğin gibi çok çok zor. senden hizmet ve ilgi bekleyen 3 şey oluyor. eşin, çocuğun ve evin. ve kendini 3 e böldüğünde çocuk ilgisiz kalıyor bence.

allah çalışmak zorunda olanlara yadımcı olsun diyorum. çok zor çokkkk

konu sahibi arkadasım 3 ayda 18 kiloyu nasıl verdin 60 sayfayı okumaya vaktim yok malum cocukla birazcık anlatırsan sevinirim

bende geçen yıl zayıfladığımda almıştım bi kaç şey. onlar oluyor bol olanları evde giyiyorum ama zayıflayayım kendimi kaybedeceğim alışverişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…