kızlar sabah kahvaltım ve ara toplamı 199 kalori
devamını yazıyorum
ÖĞLE
Zeytinyağlı bezelye(susuz, 1kaşık zeytinyağı ile) = 170 gr =====180 kalori
ARA
1gün kurusu
AKŞAM
1.5 dilim kıymalı börek ( yarım yufkadan biraz az)=100gr======227.5
1 bardak ayran=========================200ml=======76
ARA (daha yemedim)
1dilim elma============================12 kalori
yarım portakal=========================25 kalori
yarım kivi============================23 kalori
toplam= 572.5
199 + 572.5= 771.5 kalori
süpperrrrr
ama ben normalde kafadan 200kalori de ekliyorum 900 kalori yemiş sayıyorum kendimi
sanki eksik hesaplanır diye yağıydı tuzuydu kafadan her gün buraya yazmasamda +200 sayıyorum[/QU
süpersinnnn. akşam birsey yemiyormusun peki.
ben bugün ilk defa kalori hesaplamaya giriştim ve acı gerçekle yüzleştim. 2000 kaloriyi geçince yazmadım gerisini :) yarın daha dikkatli olacağım. önce hesaplıycam sonra yiycem :)
ben bugün ilk defa kalori hesaplamaya giriştim ve acı gerçekle yüzleştim. 2000 kaloriyi geçince yazmadım gerisini :) yarın daha dikkatli olacağım. önce hesaplıycam sonra yiycem :)
canım akşam yemeği olarak börek yedim zaten
9da da yarım portakal yarım kivi ve 1dilim elma yicem sonrası yeşilçay içerim 3e tamamlamak için
ve 2lt su içtim bugün akşamda yeşilçayımı içersem 3kupa edecek
2000 kalori çok olmuş canım yaaa öyle zararlı hamur işleri türü yiceksen ayarla kendini gününü sıkı tut
1200 ü aşmaman gerekir
kızlar sabah kahvaltım ve ara toplamı 199 kalori
devamını yazıyorum
ÖĞLE
Zeytinyağlı bezelye(susuz, 1kaşık zeytinyağı ile) = 170 gr =====180 kalori
ARA
1gün kurusu
AKŞAM
1.5 dilim kıymalı börek ( yarım yufkadan biraz az)=100gr======227.5
1 bardak ayran=========================200ml=======76
ARA (daha yemedim)
1dilim elma============================12 kalori
yarım portakal=========================25 kalori
yarım kivi============================23 kalori
toplam= 572.5
199 + 572.5= 771.5 kalori
süpperrrrr
ama ben normalde kafadan 200kalori de ekliyorum 900 kalori yemiş sayıyorum kendimi
sanki eksik hesaplanır diye yağıydı tuzuydu kafadan her gün buraya yazmasamda +200 sayıyorum[/QU
bende önce hesaplıyorum. şunu yapsam kaç kalori alırım diye bakıp karar veriyorum. 1200ü geçmemeye özen gösteriyorum.
ilk gün acemiliği diyelim artık :) birde dolaptaki kalorileri temizledim bugün :) yarın geçmiycem söz kızlar sizeeee:)
benim böyle kötü bir huyum var. tatlıya hiç ama hiç dayanamıyorum. dolapta tatlı olduğunu bileyim gece uyanıp yer sonra yatarım. uyuyamam. bir kutu daha var çikolatalar ama onlar kızım için deyip sıkı sıkı kapattım kutunun ağzını. yarın çok dikkatli olcam.
bu arada afiyet olsun valla hakkını vermissin böreğin. sağlık olsun...
kalorileri temizledin ha çok güldürdün benii
bende diyete başlamadan önce aynı öyle yaptım belkide 1günde 2kilo aldım
1hafta anca dayanabilmiştim diyete sonra 5gün ara verdim 5tane büyük boy çikolata yemiştim
sonra annem bu kadar olur senin diyetin hiç bişeye gayretin yok dedi bi oturdu bu laf içime (bu arada annem 150kilo civarı) bizi zayıf görmek istiyo kendi gibi olmamızdan korkuyor
bende gece yarıları uyanıp çikolata yemezsem olmazdı ama hiç zorlanmıyorum şuan. çok canım çekerse napolit 1tane yiyorum
regl zamanları belki biraz daha kaçamak yapıyor olabilirm
eyvahhh yaz da geldi dondurma yemeden nasıl yapıcam heralde ona da alışırım 2haftada 1 yerim mini boy magnum(gerçi daha kalorisine bakmadım ama)amannnn akşam yemeği yemem magnum yerim ne var canım
çok konuşmuşum yawww
kalorileri temizledin ha çok güldürdün benii
bende diyete başlamadan önce aynı öyle yaptım belkide 1günde 2kilo aldım
1hafta anca dayanabilmiştim diyete sonra 5gün ara verdim 5tane büyük boy çikolata yemiştim
sonra annem bu kadar olur senin diyetin hiç bişeye gayretin yok dedi bi oturdu bu laf içime (bu arada annem 150kilo civarı) bizi zayıf görmek istiyo kendi gibi olmamızdan korkuyor
bende gece yarıları uyanıp çikolata yemezsem olmazdı ama hiç zorlanmıyorum şuan. çok canım çekerse napolit 1tane yiyorum
regl zamanları belki biraz daha kaçamak yapıyor olabilirm
eyvahhh yaz da geldi dondurma yemeden nasıl yapıcam heralde ona da alışırım 2haftada 1 yerim mini boy magnum(gerçi daha kalorisine bakmadım ama)amannnn akşam yemeği yemem magnum yerim ne var canım
çok konuşmuşum yawww
bak güler100 aramızdaki fark bu sanırım. sen bugün düşünüyorsun dondurmayı. bense kalori hesaplamaya basladığım an ilk baktığım şeyler tatlılar ve dondurmalardı :) her akşam bir kornet veya magnum yemeden yatmadım geçen yaz. bu yaz ne yapcam derdindeyim. az önce mutfağı toplarkende bu sorunu tatlıya bağladım kendimce. önce yarım saat yürüyüş yapacağım. ardından dondurmamı yiyeceğim. neredeyse 250 kalorilerde. bantta p5 programını yarım saat uyguladığımda 280 kalori yaktığımı söylüyor. sonuçççççç :) kiloları yaza kadar veriyoruz yazın almamak için sporu artırıyoruz :)
bayanlar çalışıyormusunuz, yoksa benim gibi evdemisiniz???
ben 1,5 yıl öncesine kadar mühendislik yapıyordum. kızım saolsun. annecim sen yorulma deyip rahata erdirdi beni ve onun için ayrıldım işten. artık onunla evdeyiz.
peki ya sizlerrrrr????
ayarlarını yaptım ama neden benim ticker çıkmıyorrr?
bak güler100 aramızdaki fark bu sanırım. sen bugün düşünüyorsun dondurmayı. bense kalori hesaplamaya basladığım an ilk baktığım şeyler tatlılar ve dondurmalardı :) her akşam bir kornet veya magnum yemeden yatmadım geçen yaz. bu yaz ne yapcam derdindeyim. az önce mutfağı toplarkende bu sorunu tatlıya bağladım kendimce. önce yarım saat yürüyüş yapacağım. ardından dondurmamı yiyeceğim. neredeyse 250 kalorilerde. bantta p5 programını yarım saat uyguladığımda 280 kalori yaktığımı söylüyor. sonuçççççç :) kiloları yaza kadar veriyoruz yazın almamak için sporu artırıyoruz :)
canım adresi kopyalayacaksın profiline. bende çok zor yaptım biyerde açıklamsını gördüm ordan bakarak adım adım uyguladım
bayanlar çalışıyormusunuz, yoksa benim gibi evdemisiniz???
ben 1,5 yıl öncesine kadar mühendislik yapıyordum. kızım saolsun. annecim sen yorulma deyip rahata erdirdi beni ve onun için ayrıldım işten. artık onunla evdeyiz.
peki ya sizlerrrrr????
canım bizim bu topikte 1ay oldu tam diyete başladığımız ve 1ayda 4kilo verdim hala daha korkuyorum dondurma yemeye
1ay daha geçsin mayısın sonlarına doğru 64 kilo olursam anca yerim heralde o da öğlen yemeği yerine 1dondurma yerim hadi haftada 1olsun2haftada neymiş yaa... bende geçen yaz magnumdu kornetti kesme dondurmaydıı her gece doluydu
amann haa tut kendini bak çıtı pıtı olmak varken ne o öyle yağlı yağlıyız
en çok alışveriş zamanı sıkıntıya giriyorum, üstüm M ya da L beden ama alt kısım 42-44 kalça basen sorunlarım fazla
şuan sadece göbeğim gitti baya bi ama her yerim duruyor toplam 10kilo versem anca belli olar
site yönetimi uygun format değil diyormuş . uğraşamıycam neyseeee.....
canım çocuklar için her şey yapılır onlar hayatta yaptığımız tek en iyi şeyler
benim çalışma hayatım olmadı stajyerlikte buldum eşimi daha lise sonda iken nişanlandık sonrasında evlendik 23yaşındaym
evdeyim sürekli kızımla vakit geçiriyoruz çalışan bayanların işi çok zor çocuk olunca
aynen alışveriş yapmak istemiyorum. eskileri giymeye devam. kimisi çok bol geliyor. inanırmısın bir kot var üzerime şu anda tam olan. yenisini almak istemiyorum. 65 olsamda ona göre alsam diye bekleyip duruyorum aylardır. hafta sonu nikah var ne giyceğimi bilemiyorum valla.
banada öyle yazdı kaç kere denedim sonra bu diyet başlıklarında gezerken gördüm nasıl yapılacağını dur bakayım nerdeymiş haber veririm bulursam:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?