Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bende geçen yıl zayıfladığımda almıştım bi kaç şey. onlar oluyor bol olanları evde giyiyorum ama zayıflayayım kendimi kaybedeceğim alışverişte

kesinlikle bende. bekle bizi alışverişşşşşşş demek istiyorum artık :)

gerçi benim çok uzun sürmeyecek fit sürem inşallah. haziran gibi 2. bebeği düşünüyoruz bakalım.

site yönetimi uygun format değil diyormuş . uğraşamıycam neyseeee.....

canım şu siteye gir

Weight Loss - Diet Ticker

ordan istediğin çizelge resmine seçip next de ilerle (altta More Designs: diye diğer sayfalardanda seçebilirsin),
next dedikten sonra burdanda simgeni seç tekrar next

Choose a Password/Pin: pin gir

Privacy: öyle kalsın seçenek
Track: weight yi seç (2.yi)

Weight Units: kg seç

Your target weight: hedef kilonu yaz
Your starting weight: başlangıç kilonu yaz
Your current weight: şuanki kilonu yaz

Height Units: metric i seç
Your Height boyunu kutucuklara yaz metre ve santim olarak

next de

sonra en alttaki
Direct Image URL: yazan yeri kopyala

buraya kadar sırayla yap bakalım yapıştırcağın yeri söyliyim
bende başta zorlanmıştım beceremiştim

gerçi benim çok uzun sürmeyecek fit sürem inşallah. haziran gibi 2. bebeği düşünüyoruz bakalım.

bende hala tedavideyim bakalım ne zaman hamile kalırsam orda bırakcam

evet yine alışveriş yapamıcaz sanırım benimde beğenipte almadığım çok güzel şeyler var doğumdan sonra 6.aydan itibaren dikkat etmeye başlasak (tabii öncesindede) yine nereden baksan 1yılı alır 55kilolara gelmek sonrası alışveriş
üzerimizdekiler eskimese iyi

konu sahibi arkadasım 3 ayda 18 kiloyu nasıl verdin 60 sayfayı okumaya vaktim yok malum cocukla birazcık anlatırsan sevinirim

ahh nerde canım öyle bişey sayfamızı ziyaret eden Minimousse kullanıcı adlı misafir arkadaşımız yazmış bize moral olsun diye

evetttt deniyorum tekrar ?????

ben razıyım kilolara keşke gelse meleğim. işi bıraktım peşinden pko teşhisi insülin direnci aldığım hormonlarda cabası. son 2 yılda aldım öncesindede çok zayıf değildim 60 kgyle evlendim. 65dim korunmayı bıraktığımda. ekleye ekleye 78 e dayandım. 68 e indim 73 e çıktım tekrar. umarım 60ın altına inerim en kısa zamanda.

inşallah en yakın zamanda olur canım allah her isteye nasip etsin annelik duygusunu

kızlar ben geldim bol bol yiyerek :2: arkadaş gezmesi oldu
Patates Salatası 0.7 KASE 305.2
[2] Börek 0.5 PORSİYON 165
[3] Tiramisu (100gr) 1 dilim 310
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[5] Domates 1.5 ADET 21
[6] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Havuç 200 gr 84
[9] Yürümek (Asfalt) 70 dak 396.48
[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 42 GRAM 81.06
[11] Tereyağ 3 GRAM 21.51
[12] Bal 0.6 YEMEK KAŞIĞI 42
[13] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4
[14] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[15] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[16] Beyaz Peynir 80 GRAM 200
Toplam : 1278.69 kal.

tüm günü yazdım çok fazla oldu bugün tatlıydı börekti falan ama ne yapalım telafisi gelecek yarın inş:26:
:26:hatta kekimi tabakta bıraktım arkamdan ağladı resmen
allahtan akşam yemeğini sadece tarhana ile geçiştirmiştim bileydim bunları yapacaklar sabahtan daha çok yürürdüm
gülercim aynı sorun bende de var bugün dışarı çıkcam diye bütün dolap indi yere :2:
pantalonlarım bol gelmeye başladı giyecek tek bişeyim var çok kötü duruyorlar ne yapacağım bilmiyorum hafta sonuda gezme planı yapmış eşim arkadaşlarla hep beraber onların hanımlar çıtır çıtır ben ne olacağım bilmem kıyafette almam şimdi kilo verirken çok kötü hissediyorum kendimi:2:

kız aysun geldinde niye ses vermiyon bacım

yazacaklarım uzundu baCIM yazdım geldim işte çokk fena idi emine demişti sen yemeden gelmezsin diye valla da inanmamıştımniye böyle oluyo ya yemeyince darılıyorlar yeyincede göbeğim küsüyo hemen dışarı fırlıyo off off
yarın sabah kalkıp 90 dk.yürüyüş yapmayan ne olsun

kızlar muhabbette baya koyulaşmış herkes bebek yapma telaşında allah isteyen herese minik elli tombiş göbekli ısırmalık bacaklı bebişler nasipp etsin inş iyi cesaret ediyorsunuz ikinciler için valla.ben evdeyim hiç çalışma hayatım olmadı ama yinede ikinciyi hiç düşünemiyoruz.hatta geçen ay gecikmem olmuştuda ne yapacağımızı şaşırdık korkudan:26::18:

ahh nerde canım öyle bişey sayfamızı ziyaret eden Minimousse kullanıcı adlı misafir arkadaşımız yazmış bize moral olsun diye

anladım canım saol ben 3 ayda 15 verdim ama şok diyetlerle eger saglıklı bi yöntemle verdiyese öğreneyim diye dedim

yasmincim yeterki bebişin seninle olsunda kilolar gelip gidici sonuçta. allah her isteyene tattırsın bu duyguyu. hayırlısıyla en kısa zamanda sende tadarsın inşallah canım

Son düzenleme:

aynen ya evden çıkmamak lazım. bide sen rejimdeyim dedikçe inatla hamur işi yada kalorili yemekler yaparlar ya gıcık olurum. eşimin ailesi öyle hem zayıfla çok aldın ne güzeldi kilon evlendiğinde derler hemde inat gibi her gittiğim yerde mantı börek tatlı ye azcık bişey olmaz. bende rejimde olduğumu söylemedim bu sefer geçen hafta sonu vermedim size öyle geliyor giydiklerimdendir dedim.

selam bende aranıza gelmek istiyorum bende şu kiloları atmak istiyorum bende bebek istiyorum hepsini istiyorum çok mu şey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…