bende geçen yıl zayıfladığımda almıştım bi kaç şey. onlar oluyor bol olanları evde giyiyorum ama zayıflayayım kendimi kaybedeceğim alışverişte
site yönetimi uygun format değil diyormuş . uğraşamıycam neyseeee.....
yasmincim aşağıdaki adresten takip ettim ben ama?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
banada öyle yazdı kaç kere denedim sonra bu diyet başlıklarında gezerken gördüm nasıl yapılacağını dur bakayım nerdeymiş haber veririm bulursam:126:
kesinlikle bende. bekle bizi alışverişşşşşşş demek istiyorum artık :)
gerçi benim çok uzun sürmeyecek fit sürem inşallah. haziran gibi 2. bebeği düşünüyoruz bakalım.
kesinlikle bende. bekle bizi alışverişşşşşşş demek istiyorum artık :)
gerçi benim çok uzun sürmeyecek fit sürem inşallah. haziran gibi 2. bebeği düşünüyoruz bakalım.
konu sahibi arkadasım 3 ayda 18 kiloyu nasıl verdin 60 sayfayı okumaya vaktim yok malum cocukla birazcık anlatırsan sevinirim
canım şu siteye gir
Weight Loss - Diet Ticker
ordan istediğin çizelge resmine seçip next de ilerle (altta More Designs: diye diğer sayfalardanda seçebilirsin),
next dedikten sonra burdanda simgeni seç tekrar next
Choose a Password/Pin: pin gir
Privacy: öyle kalsın seçenek
Track: weight yi seç (2.yi)
Weight Units: kg seç
Your target weight: hedef kilonu yaz
Your starting weight: başlangıç kilonu yaz
Your current weight: şuanki kilonu yaz
Height Units: metric i seç
Your Height boyunu kutucuklara yaz metre ve santim olarak
next de
sonra en alttaki
Direct Image URL: yazan yeri kopyala
buraya kadar sırayla yap bakalım yapıştırcağın yeri söyliyim
bende başta zorlanmıştım beceremiştim
evet yine alışveriş yapamıcaz sanırım benimde beğenipte almadığım çok güzel şeyler var doğumdan sonra 6.aydan itibaren dikkat etmeye başlasak (tabii öncesindede) yine nereden baksan 1yılı alır 55kilolara gelmek sonrası alışveriş
üzerimizdekiler eskimese iyi
ben razıyım kilolara keşke gelse meleğim. işi bıraktım peşinden pko teşhisi insülin direnci aldığım hormonlarda cabası. son 2 yılda aldım öncesindede çok zayıf değildim 60 kgyle evlendim. 65dim korunmayı bıraktığımda. ekleye ekleye 78 e dayandım. 68 e indim 73 e çıktım tekrar. umarım 60ın altına inerim en kısa zamanda.
inşallah en yakın zamanda olur canım allah her isteye nasip etsin annelik duygusunu
kız aysun geldinde niye ses vermiyon bacım
ahh nerde canım öyle bişeysayfamızı ziyaret eden Minimousse kullanıcı adlı misafir arkadaşımız yazmış bize moral olsun diye
yazacaklarım uzundu baCIM yazdım geldim işteçokk fena idi emine demişti sen yemeden gelmezsin diye valla da inanmamıştım niye böyle oluyo ya yemeyince darılıyorlar yeyincede göbeğim küsüyo hemen dışarı fırlıyo off off
yarın sabah kalkıp 90 dk.yürüyüş yapmayan ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?