valla canım hedef kilo vermek ama bakalım ne olacak sonuçyoğurdun sindirimi düzenleme özelliğini kullanarak sıfır ekmek ve çorbayla doyarak meyveyyle sağlıklı bi gün geçirme uğraşı diyelim
kendi uydurmam yani anlayacağın
Kızlar bugun
double hamburger : 560 cal.
Ayran :70 cal
toplam : 630 cal.
Akşam : Eşimin doğumgünü 1 dilim pasta : Ordanda 600 alsam
bugunu 1230 cal.ile kapatırım
canım maşallah valla sanabu kadar düşük tutabilmişşin kahvaltıyı.ben bu sabah baya yedim yani peyniri abarttım yumurta yemiyorum diye ye gitsin dedim kendi kendime bide salatalık domates falan kalmadı evde onun yerinede ekmek yiyeyim dedim ballı şöyle neyse akşam üstü pazara gideyimde bol bol salatalık alayım yarın için kullanırım baya
havadaa aşk kokusu varmaşallah diyelim canım
sanki kilo verdikçe eşler daha yakın oluyor daha bi ilgili bana da bebekler gibi davranmaya başladı
hiç inanmıyordu kilo verebileceğime şuan o da mutlu ama onun göbeği aldı gitti başına
hep ben kilo aldırdım benle dalga geçiyo diye yedirdim çekirdekleri fındık fıstıklarıı oldu 80 kilo
şimdi benim gayretime özeniyor nasıl vercem kilo deyip duyuyor
yaşasın kötülük sıkıyosa ver bakalım kolaymıymış benle dalga geçerken dedim
canım 1dilim ekmek=1kase çorba demek :44:
doktorumun verdiği listeden bi kaç bişe yazıyım bak
1Dilim ekmek yerine yiyebileceğiniz besinler ve miktarı
Yufka 1/8
mercimek çorba 1kase
tarhana çorba 1kase
pirin pilavı / makarna (pişmiş) 2kaşık
petibör bisküvi 3adet
simit 1/3
leblebi 1/2 çay bardağı
galeta sade 1adet
Etiform kepekli 4 adet
Kızlar bugun
double hamburger : 560 cal.
Ayran :70 cal
toplam : 630 cal.
Akşam : Eşimin doğumgünü 1 dilim pasta : Ordanda 600 alsam
bugunu 1230 cal.ile kapatırım
yemek yerine pasta yemekahh ahh ben bi 64 kiloyu göreyim akşam yemeği yerine yaş pasta yicem inşallah
salı günü 23nisan kızımı avm ye götüreceğim şenlikler falan oluyor eşimde 5gibi gelicek yanımıza ee haliyle dışarıda yeriz sade köfte yemekten bıktımyarım porsiyon çok az tereyağlı pideli köfte yemeyi şimdiden planlıyorum
banada ismarlarsın di mi beraber şöyle koca bi pastayı deviririz
yaaaa niyee aynı şehirlerde değiliz kilo verdikçe ayda 1 pasta günü yapardık koca 1pastayı hep beraber afiyetle yerdikk
Eminim çok güzel olurdu emine sanırım izmirde olan kimdi sen görüşebilrsin
bursadan yok mu kimsecikler ama bu grup süpper
canım izmirli bir ben değilmiyim ?
canım sanırım cezmut ta izmir de yaşıyordu
cezmut nerelerdesin bi ses var bakim nerede yaşıyordun?
canım sanırım cezmut ta izmir de yaşıyordu
cezmut nerelerdesin bi ses var bakim nerede yaşıyordun?
öğrendimya kalori sepeti sitesini. Yediğim çikolatalı gofreti nötr leme ile uğraşıyordum. Onun yüzünden yürüdüm bantta :) kızlar cidden süpersiniz acayip motive ediyorsunuz. Inşallah mayıs sonuna bitmiş olacak kilolarım.
Bu arada evet izmirrrrrr deyim. Kaç kişi varız.
Fikir süper ama ayda bir yaş pasta günü :) tam benlik. Ayrıca çok çevremde yok izmirde. Ben 5 yıl önce evlenip geldim izmire. 1 seneyi geçti işten ayrıldım. Ve kızımla evdeyim. Neden olmasın. Umarım çocuklarınızda vardırda buluşmalarımızda tek benim kızım olmaz ortalıkta vızırdayan...
Ben varım izmir şirinyer
20 aylık bir bebişim var
çok güzel bende bozyaka :) baya yakınız aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?