Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Kızlar bugun

double hamburger : 560 cal.
Ayran :70 cal

toplam : 630 cal.

Akşam : Eşimin doğumgünü 1 dilim pasta : Ordanda 600 alsam

bugunu 1230 cal.ile kapatırım

canım 1dilim ekmek=1kase çorba demek :44:

doktorumun verdiği listeden bi kaç bişe yazıyım bak

1Dilim ekmek yerine yiyebileceğiniz besinler ve miktarı
Yufka 1/8
mercimek çorba 1kase
tarhana çorba 1kase
pirin pilavı / makarna (pişmiş) 2kaşık
petibör bisküvi 3adet
simit 1/3
leblebi 1/2 çay bardağı
galeta sade 1adet
Etiform kepekli 4 adet

liste bu şekilde uzayıp gidiyor canım

Kızlar bugun

yemek yerine pasta yemek ahh ahh ben bi 64 kiloyu göreyim akşam yemeği yerine yaş pasta yicem inşallah

salı günü 23nisan kızımı avm ye götüreceğim şenlikler falan oluyor eşimde 5gibi gelicek yanımıza ee haliyle dışarıda yeriz sade köfte yemekten bıktım yarım porsiyon çok az tereyağlı pideli köfte yemeyi şimdiden planlıyorum

eee akşama börek yemek kolay değil sabahtan çıkarayım dedim börek yemenin acısını

Son düzenleme:

dur bakalım daha biz bi hedeflere ulaşalım da o zaman görecekler dünya kaç bucak
fıstık gibi olacağız inşallah hem onlar hemde etraftakiler şöyle bi daha bi daha süzecekler bizi
akşam görümcem mutfakta geldi yanima diyo bi buçuk kilo vermiştim ya gene almışım 75 olmuşum diyo
bana hiiç bişey demedi bu sefer sanırım içten içe kıskandı.benden daha kilolu duruyor o benden daha uzun olmasına rağmen:26::26:

kızlar şimdi yemeğimi ocağa koyayım evimi silip süpüreyim hoppala zıppala ev temizliğimde kilocuklar gitsin
2saat sonra girerim
diyetisyen listelerimi taratıp paylaşmayı düşünüyorum canım neyin yerine ne yiyebilirsin alternatifi
belki size de yardımcı olur

biliyorum canım bendede var o listelerden bi tomar.ben zaten yoğurdu ve sebzeyi ön planda tutmayı hedefliyorum eğer doymazsak diye çorbada olur diye düşündüm.yoksa ekmek yediğimiz zaman göbek fırlıyo ileri ama çorba yiyince öyle olmuyo
liste bu şekilde uzayıp gidiyor canım

Kızlar bugun

eminecim allahtan eşinin doğum günü yarın değilmiş
afiyet bal şeker olsun ama göbek yapmasın.
bide 1 koca dilim pastayı tam ortadan ikiye bölersen 100gr olur ve buda 300 kalori yapar.zaten oda insanı baya kesiyo.yerken bizleri düşün.benim geçen hafta pastalar yüzünden aldığım 1 kiloyu düşün

banada ismarlarsın di mi beraber şöyle koca bi pastayı deviririz

banada ismarlarsın di mi beraber şöyle koca bi pastayı deviririz

yaaaa niyee aynı şehirlerde değiliz kilo verdikçe ayda 1 pasta günü yapardık koca 1pastayı hep beraber afiyetle yerdikk
eminim çok güzel olurdu emine sanırım izmirde olan kimdi sen görüşebilrsin
bursadan yok mu kimsecikler ama bu grup süpper

canım izmirli bir ben değilmiyim ?

canım sanırım cezmut ta izmir de yaşıyordu

cezmut nerelerdesin bi ses var bakim nerede yaşıyordun?

öğrendimya kalori sepeti sitesini. yediğim çikolatalı gofreti nötr leme ile uğraşıyordum. onun yüzünden yürüdüm bantta :) kızlar cidden süpersiniz acayip motive ediyorsunuz. inşallah mayıs sonuna bitmiş olacak kilolarım.

bu arada evet izmirrrrrr deyim. kaç kişi varız.
fikir süper ama ayda bir yaş pasta günü :) tam benlik. ayrıca çok çevremde yok izmirde. ben 5 yıl önce evlenip geldim izmire. 1 seneyi geçti işten ayrıldım. ve kızımla evdeyim. neden olmasın. umarım çocuklarınızda vardırda buluşmalarımızda tek benim kızım olmaz ortalıkta vızırdayan...

Ben varım izmir şirinyer

20 aylık bir bebişim var

kızlar sabah kahvaltım ve ara toplamı 199 kalori
devamını yazıyorum
ÖĞLE
Zeytinyağlı bezelye(susuz, 1kaşık zeytinyağı ile) = 170 gr =====180 kalori
ARA
1gün kurusu
AKŞAM
1.5 dilim kıymalı börek ( yarım yufkadan biraz az)=100gr======227.5
1 bardak ayran=========================200ml=======76
ARA (daha yemedim)
1dilim elma============================12 kalori
yarım portakal=========================25 kalori
yarım kivi============================23 kalori

toplam= 572.5

199 + 572.5= 771.5 kalori

süpperrrrr

ama ben normalde kafadan 200kalori de ekliyorum 900 kalori yemiş sayıyorum kendimi
sanki eksik hesaplanır diye yağıydı tuzuydu kafadan her gün buraya yazmasamda +200 sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…