kızlar ben geldim bol bol yiyerek :2: arkadaş gezmesi oldu
Patates Salatası 0.7 KASE 305.2
[2] Börek 0.5 PORSİYON 165
[3] Tiramisu (100gr) 1 dilim 310
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[5] Domates 1.5 ADET 21
[6] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Havuç 200 gr 84
[9] Yürümek (Asfalt) 70 dak 396.48
[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 42 GRAM 81.06
[11] Tereyağ 3 GRAM 21.51
[12] Bal 0.6 YEMEK KAŞIĞI 42
[13] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4
[14] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[15] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[16] Beyaz Peynir 80 GRAM 200
Toplam : 1278.69 kal.
tüm günü yazdım çok fazla oldu bugün tatlıydı börekti falan ama ne yapalım telafisi gelecek yarın inş:26:
:26:hatta kekimi tabakta bıraktım arkamdan ağladı resmen
allahtan akşam yemeğini sadece tarhana ile geçiştirmiştim bileydim bunları yapacaklar sabahtan daha çok yürürdüm
gülercim aynı sorun bende de var bugün dışarı çıkcam diye bütün dolap indi yere :2:
pantalonlarım bol gelmeye başladı giyecek tek bişeyim var çok kötü duruyorlar ne yapacağım bilmiyorum hafta sonuda gezme planı yapmış eşim arkadaşlarla hep beraber onların hanımlar çıtır çıtır ben ne olacağım bilmem kıyafette almam şimdi kilo verirken çok kötü hissediyorum kendimi:2:
kızlar muhabbette baya koyulaşmış herkes bebek yapma telaşındaallah isteyen herese minik elli tombiş göbekli ısırmalık bacaklı bebişler nasipp etsin inş iyi cesaret ediyorsunuz ikinciler için valla.ben evdeyim hiç çalışma hayatım olmadı ama yinede ikinciyi hiç düşünemiyoruz.hatta geçen ay gecikmem olmuştuda ne yapacağımızı şaşırdık korkudan:26::18:
yasmincim yeterki bebişin seninle olsunda kilolar gelip gidici sonuçta. allah her isteyene tattırsın bu duyguyu. hayırlısıyla en kısa zamanda sende tadarsın inşallah canım
aynen ya evden çıkmamak lazım. bide sen rejimdeyim dedikçe inatla hamur işi yada kalorili yemekler yaparlar ya gıcık olurum. eşimin ailesi öyle hem zayıfla çok aldın ne güzeldi kilon evlendiğinde derler hemde inat gibi her gittiğim yerde mantı börek tatlı ye azcık bişey olmaz. bende rejimde olduğumu söylemedim bu sefer geçen hafta sonu vermedim size öyle geliyor giydiklerimdendir dedim.
selam bende aranıza gelmek istiyorum bende şu kiloları atmak istiyorum bende bebek istiyorum hepsini istiyorum çok mu şey istiyorum
ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
artık benimde ticker ım varrr :)
valla aynen canım bende söylemiyorum artık rejimdeym diye ama gene de ısrar var onca şeyi yedim gene ikincileri vermeye zorladılar.arkadaşımda çıtı pıtı yiyo ama maşallah gram koymuyo üstüne :26:
ama bi iltifat aldım genekilo vermişsin sanki dedi.bikaç kilo dedim ama öyle özel bişey yapmıyorum dedim sadece koşu bandımı kullanıyorum herşey yiyorum dedim biraz yalan oldu ama ne yapcan bende ne çektim
aynen ya evden çıkmamak lazım. bide sen rejimdeyim dedikçe inatla hamur işi yada kalorili yemekler yaparlar ya gıcık olurum. eşimin ailesi öyle hem zayıfla çok aldın ne güzeldi kilon evlendiğinde derler hemde inat gibi her gittiğim yerde mantı börek tatlı ye azcık bişey olmaz. bende rejimde olduğumu söylemedim bu sefer geçen hafta sonu vermedim size öyle geliyor giydiklerimdendir dedim.
selam bende aranıza gelmek istiyorum bende şu kiloları atmak istiyorum bende bebek istiyorum hepsini istiyorum çok mu şey istiyorum
gülercim meydanı sana bıraktım bu hafta ondan canım
neyse kızlar benim işlerim var şimdi yoğurt mayalayacağım daha oğluma mama yapacağım..çıkayım artık hareket edeyim azıcıkhepinizi öptümm kocaman
hobuldummmbugün biraz çok yediğimin farkındayım ya neden boğazımızı tutamıyoruz biri cevaplayabilrmi
hobuldummmbugün biraz çok yediğimin farkındayım ya neden boğazımızı tutamıyoruz biri cevaplayabilrmi
hadi bende uykuya. tatlı rüyalar size. zayıf halinizi görün rüyanızda
günaydın kızlargüler ne bu hırs maşallah sana bilinçaltına nasıl yerleştirdiysen kabus gibi rüyana giriyor valla korkulur senden ama yarın güzel haberler bende
şimdi kaçsın tiyo versene biraz :) pazartesi 67,100 düm bakalım yarın kaç hehe bugun tartıldım hiç fena gitmiyorum
bize takıldıkça kaçamakların sona erer inşallah haftanın sondan 1.si olursan görürüm seni tatlım
günaydın kızlarrrr daha kahvaltımı yapmadım
rüyamda çikolata yemiştimtadı damağımda ama rüyamda bile nasıl pişmanlık duymuştum bütün gece vicdan azabı çektim
dünkü 2000 kaloriden sonra bugün çok dikkatliyim :) dikkatli olmamak mümkünmü :) sizler çıtı pıtı olcanız ben kalcam böyle şişkoooo yoksaaaaa
sabah tarçın çubuklu ılık suyumu içtim bir bardak
kahvaltımı yaptım. (domates, nane, dereotu, yumurta beyazı, peynir, etimek 1 dilim ve ekmek 1 dilim) 200 kalori
yeşil çayımıda içtimmmm
kaldı 1000 kalorim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?