Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

canım naapmışsın sen böyle abartmışsın patates salatasını yemeyeydin bari sonuçta salata üstelik patatesi önermiyor diyetisyenler üstelik kalorisine bak
geçen haftanın 1.siydin ammaaa bu haftanın sonuncusu olacaksın sanırım

yasmincim yeterki bebişin seninle olsunda kilolar gelip gidici sonuçta. allah her isteyene tattırsın bu duyguyu. hayırlısıyla en kısa zamanda sende tadarsın inşallah canım

inşallah olsa bi o tombişi ısıra ısıra zayıflarım ben

valla aynen canım bende söylemiyorum artık rejimdeym diye ama gene de ısrar var onca şeyi yedim gene ikincileri vermeye zorladılar.arkadaşımda çıtı pıtı yiyo ama maşallah gram koymuyo üstüne :26:
ama bi iltifat aldım gene kilo vermişsin sanki dedi.bikaç kilo dedim ama öyle özel bişey yapmıyorum dedim sadece koşu bandımı kullanıyorum herşey yiyorum dedim biraz yalan oldu ama ne yapcan bende ne çektim

gülercim meydanı sana bıraktım bu hafta ondan canım
neyse kızlar benim işlerim var şimdi yoğurt mayalayacağım daha oğluma mama yapacağım..çıkayım artık hareket edeyim azıcık hepinizi öptümm kocaman

ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.

artık benimde ticker ım varrr :)

hayırlı uğurlu olsun inşallah o çizelgenin sonuna geldiğini tez vakitte görürsün inşallah

evet kızlarr bende aynını yapıyorum yoo herşeyden az az yiyorum diyorum ama bi de içime sorsalar savaş veriyorum savaş

çok düşüncelisin canımm
bende çıkıyorum kızlar biraz örgü yapıyımda yatayım
2gün evde olamıcam akşam üstü girerim görüşürüz

hobuldummm bugün biraz çok yediğimin farkındayım ya neden boğazımızı tutamıyoruz biri cevaplayabilrmi

hobuldummm bugün biraz çok yediğimin farkındayım ya neden boğazımızı tutamıyoruz biri cevaplayabilrmi

eşim olsa gözünüz kalıyor herşeyde. benim olsun istiyorsunuz o yüzden yiyorsunuz derdi. keyif alıyoruz bence yemekten sonra pişman oluyoruz tabi kiloları alınca

bize takıldıkça kaçamakların sona erer inşallah haftanın sondan 1.si olursan görürüm seni tatlım

hadi bende uykuya. tatlı rüyalar size. zayıf halinizi görün rüyanızda

günaydın kızlarrrr daha kahvaltımı yapmadım
rüyamda çikolata yemiştim tadı damağımda ama rüyamda bile nasıl pişmanlık duymuştum bütün gece vicdan azabı çektim

günaydın kızlar güler ne bu hırs maşallah sana bilinçaltına nasıl yerleştirdiysen kabus gibi rüyana giriyor valla korkulur senden ama yarın güzel haberler bende

günaydın kızlar güler ne bu hırs maşallah sana bilinçaltına nasıl yerleştirdiysen kabus gibi rüyana giriyor valla korkulur senden ama yarın güzel haberler bende

evet öyle bi girmişki bilintaltıma alt üst etti gece beni resmen rüyamda huzursuz oldum bi de panda çikolatalar var ya küçük küçük yemişim üstelik
canım yarın görücez bakacaz, benim tartım mı zayıf gösteriyor acep, öğlen kayınvalideme gidicem bakıyım orda kaç çıkıcam
metabolizmam hızlı çalışıyor benim tahliller yaptırmıştım geçen yaz

şimdi kaçsın tiyo versene biraz :) pazartesi 67,100 düm bakalım yarın kaç hehe bugun tartıldım hiç fena gitmiyorum

şimdi kaçsın tiyo versene biraz :) pazartesi 67,100 düm bakalım yarın kaç hehe bugun tartıldım hiç fena gitmiyorum

tüyo mu hıh anlamadım yarın görüşürüz canım
yarın sanırım az az yicem herşeyden yarın kayınvalidemin günü var menü kabarık gitmesem mi napsam
erkenden yazıcam kilomu

dünkü 2000 kaloriden sonra bugün çok dikkatliyim :) dikkatli olmamak mümkünmü :) sizler çıtı pıtı olcanız ben kalcam böyle şişkoooo yoksaaaaa

sabah tarçın çubuklu ılık suyumu içtim bir bardak
kahvaltımı yaptım. (domates, nane, dereotu, yumurta beyazı, peynir, etimek 1 dilim ve ekmek 1 dilim) 200 kalori
yeşil çayımıda içtimmmm

kaldı 1000 kalorim.

maşallah bilinçaltına işlemiş yememeliyim. bende geç kallktım eşim nöbetçiydi uyandıran olmadı.
1 bardak suyumu ve tarçın çayımı içtim şimdi
kahvaltı yapcam 30 dk bekleyip
1 kaşarlı tost (ekmeğim uno denge)
2 siyah 2 yeşil zeytin
domates salatalık maydanoz
2 bardak çay ( 1tane küp şeker )

ara 7 otlu çay
öğle planım(anca 4 de yerim )
7 kaşık ıspanak ( ne çok pişirmişim bugün bitiyor artık)
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba

akşamda çok acıkırsam yrm elma yrm kivi
ara tarçın çayı

güzel menü beğendim. şu yeşil çayı hangi marka kullanıyorsunuz bi ben sevemedim galiba şunu

OOO KIZÇELER GÜNAYDIN AKŞAM NETE GİRMEDim DERiN DERiN MUHABBET OLMUŞ
OH ŞU ÇOCUKLAR evet çalışmak zor ama ben kendimi şanslı hissediyorum babaanne çocuklara bakıyor
allah uzun ömür versin kayınvalideme
okul açıldığı zaman oğlum ufak bi kaza geçirdi ama ömrümden aldı kolumuzda dikişler var
okul zamanı psikolojisi bozuldu travma yaşadık bi çeşit
derten kaçtı.asabileşti...off ama atlattık sayılır sakin çovuk nasıl canavarlaştı

allahım bidaha kimseye yaşatmasın

hadi bayanlar hop hop gidiyomu kilolar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…