güzel menü beğendim. şu yeşil çayı hangi marka kullanıyorsunuz bi ben sevemedim galiba şunu
maşallahbilinçaltına işlemiş yememeliyim. bende geç kallktım eşim nöbetçiydi uyandıran olmadı.
1 bardak suyumu ve tarçın çayımı içtim şimdi
kahvaltı yapcam 30 dk bekleyip
1 kaşarlı tost (ekmeğim uno denge)
2 siyah 2 yeşil zeytin
domates salatalık maydanoz
2 bardak çay ( 1tane küp şeker )
ara 7 otlu çay
öğle planım(anca 4 de yerim )
7 kaşık ıspanak ( ne çok pişirmişim bugün bitiyor artık)
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
akşamda çok acıkırsam yrm elma yrm kivi
ara tarçın çayı
teşekkürler canım. deneyeyim doğadanın 7 otlu çayını içiyorum ben diyetisyen önermişti ödem atar demişti. denedim 15 gün içtim düzenli kontrolde bir öncekinde görülen ödem yoktu. 15 gün içmedim 1 kg ödem görüyorum demişti diyetisyen geçen yılyasmiscim ben doğadan ve doğuş un karanfilli tarçınlı poşet çayını kullanıyorum. kıyaslama istersen doğuşun karanfili daha ağır basıyor. doğadan daha çok hoşuma gidiyor. dene istersen
sanırım geç kahvaltını yaptığın için akşam yemeğini öğle yemeğinle birleştirip 4 te yiyeceksin
ama hem ekmek hem çorba aynı öğünde olmasa iyi değil mi? 2sinden 1ini tercih etmelisin canım
tostunu beyaz peynirle yapabilirsin 2haftada 1 kaşar peynirine dönersin
1tane küp şekerde hiç olmamış canım
ara 7 otlu çay ın yanında 1porsiyon meyve yiyebilirsin ya da 1kayısı falan
sen bu gidişle yavaş kilo verirsinmoralini bozayım dedim azcık belki işe yarar
???kızlar sorum olacak sizlere???
regl tarihim 1 hafta gecikti. acaba kilo vermeme etkisi olurmu. ne yapsamki ???
bu arada süpriz felan yok şimdiden söyleyeyim. çok ilaç antibiyotik kullandım onlar etkilemiş olmalı :)
hava da nasıl kapalı bu ankaraya ne zaman yaz gelcek 1 haftadır güneş görmedik. baktın balkondan çok soğuk değil. uzaklardan bir market seçeyim sıkı giyinip yürüyüş yapayım. bıktım evde koşu bandından az gelirse yürüyüş akşam onlada yürürüm. daha hareketlerimde var yürüyüp geleyim yaparım onlarıda.
kızlar geç oldu ama ben geldim sonunda AMA KİMse kalmamış
eminecim neler yapıyorsun bakiiimsabah tartıldın muhtemelen bende tartıldım bakalım yarına kaç gr verdirecek bizim bugünkü çabamız
ben şimdiye kadar yediklerimi yazayım kaçayım
[1] Elma 2 ADET 120
[2] Yürümek (Asfalt) 90 dak 509.76
[3] Yoğurt (tam yağlı) 175 GRAM 119
[4] Zeytin (yeşil) 25 GRAM 36
[5] Domates 2 ADET 28
[6] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[7] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
Toplam : -104.76 kal.
akşama kadar elma salatalık yoğurt üçgeninde gideceğim sanırım.eşim barbunya pilavı götürürken
yeşil çayımı demledim 3 bardak içerim şimdi
sabahta 1 bardak içtim su 2lt oldu şimdiye kadar hadi bakalım kim kazanacak yarın
gülercim korkkk benden geliyorum koşa koşabide metabolizmam çok iyi çalışşa keşke var ya o zaman yetişemezdin bana ya hadi neyse
bide dün akşamın acısını bugünde çıkardım sabah kahvaltıdan önce ek yürüyüşle 100kalori daha yaktım
haydi bakalımm kızlar yetişin bana
evet yaa bursada da aynı öyle sen yine şanslısın dışarısı olmazsa evde yürüyebiliyosun
ben de haftaya başlıyorum yürüyüşe sizi geçmem lazım
vayyyyyyyyyyy kızlar çok iddialıyız sevdim bu durumu.bende yürüdüm geldim. 7 otlu çayımıda içtim eti müsli aldım bakalım öğlen bunu yicem vazgeçtim ıspanaktan belki bi 100gr daha kaybederim.
madem ödem attırıyor deneyim bende 7 otlu çayı.
Bende şu ana kadar 540 kalorideyim. Akşama 1000 i geçmem umarım bugün.
Yarın sabah 69 u görmek istiyorum lütfennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?