Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

maşallah canım ama kurt gibi açsındır sen şimdi
canım bu uyguladığın 1günlüktür umarım
çünkü pek sağlıklı değil zayıflıcam derken sağlığından olma

tabiki canım bir günlük aslında böyle şeyler yapmakta istemiyorum ama ne hikmetse hırs yaptım kendi kendime.akşam uykuya dalarken kahvaltıda neler yiyeceğimi düşünerek uyudum valla

kızlarrrr ben geldimmm
ve kilo 69.4allahım çok şükür 6.lı rakamlara düştüm sonunda mutluluktan uçuyorum valla

başlangıç kilo:75.1
geçen hafta(pazar):70.7
bugün:69.4
bu hafta giden:1.3
toplam giden :5.7kilo

günaydın kızlarr

hedef kilom: 57
geçen hafta:
bugün: 66.6

fark: 1kilo 400 gr gitti

kahvaltı yapmadan hemen açtım pc yi yazayım kilomu dedim ben bu işte ustayım
kahvaltıdan sonra takip ederim bakarım kimler ne kadar vermiş ben mi birinciyim ne

ama olmadı ki gülercim sen şimdi 100gr.la geçtin mi beni
üfff kaptırdım birinciliği
nazar değmesin ama sana tebrik ediyorum yine de
ama ben kendi gönlümün birincisiyim bu hafta 69u gördüm ya daha ne isterim ohhh üstümden yük kalktı resmen
haydi ben spora şimdi

valla helal olsun emine çok iyi gidiyorsun. darısı bize haydi bakalım

temizliğin yarısında dayanamadım geldim valla. kızlar hepinize tebrikler maşallah ne güzel vermişsiniz
herkes bildirim yaptı galiba demek ki sensin birinci güler. tebrik ederim canım benim haftaya daha azimli devammmmmmmmmm.

yakınız desene aysun. merak etme bizde göreceğiz 66 ları 65 leri inşallah çokta yok bence 1 ay dolmadan göreceğiz gibi bir his var içimdeeee

yakınız desene aysun. merak etme bizde göreceğiz 66 ları 65 leri inşallah çokta yok bence 1 ay dolmadan göreceğiz gibi bir his var içimdeeee

ay evet çok yakınız seninle bende öyle hissediyorum yakında 65lerde olacağız bizde. haftaya 68 sonra 67 diye diye geleceğiz buraya valla

[1] Soğan (kuru) 50 gr 19
[2] Zeytinyağlı Barbunya 1 PORSİYON 328
[3] Kuru Üzüm (çekirdeksiz) 20 GRAM 61
[4] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0
[5] Badem 15 gr (adet) 85.5
[6] Yürümek (Asfalt) 80 dak 453.12
[7] Kuru Kayısı 0.25 100 gr 65
[8] Maydanoz 6 gr 2.4
[9] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
[10] Salatalık (hıyar) 170 GRAM 20.4
[11] Domates 1.5 ADET 21
[12] Zeytin (yeşil) 25 GRAM 36
[13] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
Toplam : 390.18 kal.

kızlar öğlene kadar olan menüm bu.akşam için patlıcan yemeği yapmayı planlıyorum.yanına da bolll yeşillikli kendime yağsız ve limonlu tarafından kısır hediye ediyorum yanında da ayran ohhh mis yada cacık
akşam yemeğini eşimin sayesinde en geç 5buçuğa kadar yemiş oluyoruz.işten gelince ççook açıktığı için bana süper faydası oluyo
daha yeşil çayımı içmedim yemek yapayım şimdi sonra oğluma mama.ardından ders vakti bu arada da yeşil çayımı yudumlarım artıksizleri çoook seviyorum kızlar iyiki varsınız
siz olmasaydınız valla göremezdim ben bugünleri

neler yapmayı düşünüyosun canım mayısta
ben Jillian Michaels 30 günlük programı var netten takip edip mayısın ilk günü başlamayı düşünüyorum
level 1 , level 2, level3 diye 10'ar gün programı var bi kere 1günlük yaptım bıraktım zorlanmıştım ama bu sefer azimliyim yapıcam

pazartesi 66.9
bugün:66.6
sadece 300 gr gitmiş maaleseff

lamekan hadiiiii başa baş şuan aynı kilomuz hadi şunları geçelim az az vermek yok tut boğazını

herkes gönlünün 1.si tabii dedim sana cicim geçicem seni bak 100gr ile fark attım sana
canım inşallah 59dan öncesinide göreriz temmuz ayına gelmeden
ben bu hafta ne yürüyüş ne spor yaptım ama ev içinde hareketliydim mayıs ayındaa kimse beni kendine rakip görmesin
hızlanıyorum

teşekkürler canım sizleride 1.görmek istiyoruzz hep 1.lik olmuyoo

teşekkürlerrrama hadi biraz sizde katılın hep gülerle yarışmaktan canım sıkıldı benim

bende seninle yarışmaktan sıkılmıştım paslaşıp duruyoruz sırayla 1.olup duruyoruz arkadaşlar hadiii sıkı rekabet olsun

canım sende iyiki varsız iyiki varsınız sizlerrr

bugün kayınvalidemin günü vardı dünden söyledim gelemicem dedim gelirsem yiyeğimi biliyorum o zamanda moralim bozulur kendimi suçlarım dedim yedikçe bişey demedi ama içinden kızmıştır bulaşık makinesinin fişi erimiş ben yıkıcaktım bulaşıklarını
mantı, elde açma börek, kısır, kek, bülbül yuvası vs.. var. ucuz atlattım gitmedim gitsem 2500 kalori ve üstü alırdım

gitmedim ama canım öyle kısır çektiki 15:30 da kısır yapıcam 1çay bardağı bulgurdan. hepsinide yicem
vee annem keşkül yapmış öğle yemeği olarak keşkül yedim bugün 310 kalorii

Son düzenleme:
kızlar size çook kırıldım beni tiye alıyorsunuz , işte 2 kişi yarışıyoruz falan ne demek başladığımızdan bu güne kadar size katılmadım mı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…