- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
maşallah canım ama kurt gibi açsındır sen şimdi
canım bu uyguladığın 1günlüktür umarım
çünkü pek sağlıklı değil zayıflıcam derken sağlığından olma
gülere sormussun ama bende cevap vermek istiyorum :)
Ş A K A G İ B İ S İ N N N N N N N
günaydın kızlarr
hedef kilom: 57
geçen hafta:
bugün: 66.6
fark: 1kilo 400 gr gitti
kahvaltı yapmadan hemen açtım pc yi yazayım kilomu dedimben bu işte ustayım
kahvaltıdan sonra takip ederim bakarım kimler ne kadar vermiş ben mi birinciyim ne
teşekkür ederim güloş ...
olsun mayısta daha hırslı olcaz inşallah yaz gelcekyürüyüşede başlayacağız ohhh miss..
sende atağını o zaman yaparsınen azından biliyoruz za - yıf - la -ya -ca -ğız ...KARARLIYIZ
ama olmadı ki gülercim sen şimdi 100gr.la geçtin mi beni
üfff kaptırdım birinciliği
nazar değmesin ama sana tebrik ediyorum yine de
ama ben kendi gönlümün birincisiyim bu hafta 69u gördüm ya daha ne isterim ohhh üstümden yük kalktı resmen
haydi ben spora şimdi
yakınız desene aysun. merak etme bizde göreceğiz 66 ları 65 leri inşallah çokta yok bence 1 ay dolmadan göreceğiz gibi bir his var içimdeeee
Aysun güler bravo
yola devam
teşekkürlerrrama hadi biraz sizde katılın hep gülerle yarışmaktan canım sıkıldı benim
Aysun tebrikler sanadabana yaklaştın kaç yasemin kaç kızlar geliyor koşa koşa bekleyin bu hafta geliyorum ben
beklesene orda ben geleyimde beraber kaçmaya devam ederiz
neler yapmayı düşünüyosun canım mayıstaMerhaba Günaydın arkadaşlar ,
pazartesi : 67,100
cumar : 66 kg.
fark : 1,100
arkadaşlar pazartesi gününü dikkate alalım cuma günü herkes tartılmadı ki . . .
kocaman tebrikler bana mayısta hızlandırmaya gireceğim inşaallah hadi bakalım 21/04/2013 te 1 ay olacak toplamda 4,100 gr.
pazartesi 66.9
bugün:66.6
sadece 300 gr gitmiş maaleseff
ama olmadı ki gülercim sen şimdi 100gr.la geçtin mi beni
üfff kaptırdım birinciliği
nazar değmesin ama sana tebrik ediyorum yine de
ama ben kendi gönlümün birincisiyim bu hafta 69u gördüm ya daha ne isterim ohhh üstümden yük kalktı resmen
haydi ben spora şimdi
temizliğin yarısında dayanamadım geldim valla. kızlar hepinize tebrikler maşallah ne güzel vermişsiniz
herkes bildirim yaptı galiba demek ki sensin birinci güler. tebrik ederim canım benimhaftaya daha azimli devammmmmmmmmm.
teşekkürlerrrama hadi biraz sizde katılın hep gülerle yarışmaktan canım sıkıldı benim
kızlar öğlene kadar olan menüm bu.akşam için patlıcan yemeği yapmayı planlıyorum.yanına da bolll yeşillikli kendime yağsız ve limonlu tarafından kısır hediye ediyorumyanında da ayran ohhh mis yada cacık
akşam yemeğini eşimin sayesinde en geç 5buçuğa kadar yemiş oluyoruz.işten gelince ççook açıktığı için bana süper faydası oluyo
daha yeşil çayımı içmedim yemek yapayım şimdi sonra oğluma mama.ardından ders vakti bu arada da yeşil çayımı yudumlarım artıksizleri çoook seviyorum kızlar iyiki varsınız
siz olmasaydınız valla göremezdim ben bugünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?