Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Kızlarrr ben geldim aysun noldu bize bugün böyle bacım resmen moddan düştük
bugün akşam yemeğine kadar gayet az kalorili dengeli beslendim lakin kayınvalidemin yaptığı her şeyi bulaşık yıkama faslı için mutfağa girdiğimde sildim süpürdüm ne varsa gözüm karardı yaşpasta profiterol mercimek köftesi ve börekkkkk
allahım ben naptım böyleeee nasılda yenildim kendimee

hee kele, mersinden yazıyom amma. sen nerelisin?

canım ben bursalıyımda eşim adanalı, daha doğrusu osmaniyeli her yıl gidiyoruz osmaniyeye
bayaa bi şive kaptım hoşumada gidiyor

tebrikler hepinizede kızlar. ilk 3 e sesleniyorum. haftaya birinizin ayağını kaydırmak niyetim. haberiniz olsun :)

teşekkürler canım haftaya sııra sizlerde benim modum düştü
aysun bacım toparlanmamız lazım olmadı böyle 1.geldik diye yemişiz içmişiz bugün
tek ben yaptım sandım kaçamak aslında yaptığım kaçamak sade kalır 2500 kalori aldığıma eminim
valla koşu bandım olsa idi bu gece 2saat koşardım

emine nerelerdesin sen ne alemdesin bacım

Son düzenleme:

oleeey, sonunda oldu. tşk ederim, ben o kadar baktım ama anlamamıştım.

bi günden bişe olmaz bacım, sıkma canını.....

bi sürü arkadaşım var osmaniyeli.........

Son düzenleme:
kızlar selam..
gülercim olur öyle şeyler yalnız değilsin dert etme....
cezmut valla hafta sonları alıp başını gidiyo tutamıyorum ben eşim yerken olmuyo işte ...bugün mangalda sucuk diye akşamdan beri konuşuyo yapacağız mecbur :18:
akşama da yürüyüş yaparsam ne ala bakalım...sabah kahvaltıda da baya yemişim şimdi yazınca kalorileri gördüm halbuki bana çok az geldi ama öyle olmuyomuş
bugün 1600 kaloriyi buluyorum belki geçer bile inş akşama yürüyüş yaparımda gider bi 500ü

ayyy öyle ama +300gr olarak geri döndü bana yediklerim, gece sıkıntıdan rahat bir uyku uyuyamadım
çikolata mutluluk hormonlarını çalıştırırmış yalan!!!! nasıl huzursuzluk verdi bilemezsin
evet hafta sonları geldimi epeyy esnetiyoruz ama ben fazla abartmışım
salı gününden itibaren yürüyüşe başlıyorum + metabolizma çayına başlıyorum acısı çıkacak bu hafta 65.5 olmak istiyorum

Son düzenleme:

o ozaman artık seni kimse tutamaz sporsuz 1kg.yu geçik veriyordun şimdi 2 kg garanti senin:18:ben kapışamam senle demek oluyo bu da:2:

o ozaman artık seni kimse tutamaz sporsuz 1kg.yu geçik veriyordun şimdi 2 kg garanti senin:18:ben kapışamam senle demek oluyo bu da:2:

yok be canım ilk başlarda hızlı veriliyor sonra yavaşlıyor kilo verme ama elimden geleni yapıcam hepimiz fazlalıklarımızdan kurtulma derdindeyiz
inşallah 2aya kalmaz hepimiz kuş gibi hafifleriz canım

yok be canım ilk başlarda hızlı veriliyor sonra yavaşlıyor kilo verme ama elimden geleni yapıcam hepimiz fazlalıklarımızdan kurtulma derdindeyiz
inşallah 2aya kalmaz hepimiz kuş gibi hafifleriz canım

ben bi koşu yedim yedim şiştim geldimmm:2::2: neler neler yemedim ki eşimde kanıma girdi bi günden bişey olmaz dedi :18:
eminim yarın 70lerde olacağım gene offfff ya ne zor iş şu boğazı tutmak
tam yarım ekmek arası boool şeyler yedim yanında da fanta 1buçuk bardak artık semerden başka bişey yememem gerek ama nerde bide dışarı çıkarsak yandı benim keten helva

canım sakın tartılma bugün sonra moralin bozulur benim gibi, sakinn ol metabolizmamızı şaşırttık ne var canım bunda yarın hiçbir şey olmamış gibi devam bizde insanız canım bizde yemek yiyip kilo almak istemiyoruz akşamı 1porsiyon meyve yersin acıkırsan
gününüde öylece kapatırsın. yedin ve hiç mutlu olmadın dimi bende de öyle olmuştu

ben dünkü kaçamağın acısını bugün az yiyerek çıkardım
akşam yemeğimde
1 porsiyon tavuk sote(bol tereyağlı), 1kaşık pirinç pilavı ve yarım kase yeşil mercimek çorbası, salata ayran
yine de az değilmiş yiceklerim pufff:44::44::18:

utanayımm diye yazayım bari şimdiye kadar olan kalorimi tam tamına 2300oldu
ama o kadar tok olmama şişmiş olmama ragmen hala ne yesek akşama ne alsak diye düşünüyorum ya bu beynim bana acayip oyunlar oynuyo sevmedim ben bu işi ama yapacak bişey yok bugün saldım kendimi bakalım nereye kadar yiyeceğim daha yarından itibaren bi spora yükleneyimde görsün bakalım o koca göbeğim dünya kaç bucak
yarın hem sabahtan hem akşam ve umarım bu hafta boyuncada böyle bi spor programı ayarlamam gerek yoksa size bırakmış olurum birinciliği ki bunu hiiiççç istemiyorum ne yalan söyleyeyim :26:

hatta güler sen burdasın söyle bakayım akşama eşimle ne yeyip içsekte şu akılsız beynim doysun sağlıklı bişey olmasın Ama meyve falan kesmez beni dibine vurcam bugün

heyyytt bi koş da erisin o koca göbek nasılda şişmiştir şimdik
eee napacan be çocuğum kocan yicek de sende bakacak değilsin elin armut topluyo çok şükür salmışsın gitmiş ama daha yeme akşam metabolizma hızı düşüyor meyveyle geçiştir

hatta güler sen burdasın söyle bakayım akşama eşimle ne yeyip içsekte şu akılsız beynim doysun sağlıklı bişey olmasın Ama meyve falan kesmez beni dibine vurcam bugün

canım bari olmuş olcağı bi dondurma ye benim yerimede valla, gittiği yere gitsin ha yarın acısını çıkartırsın sen

canım bari olmuş olcağı bi dondurma ye benim yerimede valla, gittiği yere gitsin ha yarın acısını çıkartırsın sen

eveeet benimde aklımdan tam olarak dondurma geçiyordu dün gece bi kornet götürmüştüm mideye bu gece de bişeyler yapayım ohhh düşmanlarım çatlasınnn
bu hafta eşim gece 11de gidecek işe sabah 8buçukta gelecek.o yüzden gece o gittiği gibi koşu bandına binerim 1saat kadar sonra sabahta 7de umarım kalkarım 1 saatte o zaman binerim bi günde 800kalori yaktım mı bugünün acısını bile çıkarırım di mi kız kendime güveniyorummmm ben yaparımm

kilo almak isteyenlerin topiği
canım acaba kilo mu almak istiyorduk karıştırdım

ayyy benimde canım magnum çekti
ne zaman tartıda kendimi 63 görürsem o gün bi magnum yicem bende

bu arada dünden beri hareketlilik yok burda hafta sonu olunca e haliyle takip etmeyince burayı yiyen yiyene maşallah
yarın itiraflar dökülür artık kimler ne yemiş bakalım tek biz değilizdir emin ol

Son düzenleme:
bende yapayım itirafımı dün lahmacun yemiştim yazmıştım zaten akşam meyve yedim sadece. toplam 996 kalori 382 de spor 614 kalori almışım

bugünde sabah müsli
saat 17:00da misafirlikte 2 dilim baklava (küçük dilimlilerden)
1 poğaça
1 küçük kase kısır

bu saatten sonra açlıktan ölsem meyve dışında bişey yemem dengelemem lazım. meyve hariç 801 kalori 200de meyveden alsam 1000. spor yapamadım bugün.

olur kızlar öyle kaçamaklar insanız bizimde canımız çekiyor millet yerken bakamıyorsun. telafi edersiniz sıkmayın canınızı. hem herşeyin tadına bakmak lazım diyetteyim deyip kıstıkça daha çok saldırıyoruz yada diyet bitince alıyoruz kiloyu. en iyisi her şeyden az yemek oda yavaş yavaş öğreniliyor.
yediklerimi akşam meyve yiyerek telafi etmişim neyseki. hafta içide biraz daha dikkat ettim mi tamam. en azından sabah eşim patates kızartması yerken müsli yiyebildim. irademe hakim oldum buda bişeydir.

hafta sonu herkes gezmede bol bol kaçamak yapmada. bende ayın 29unda pasta yicem bitanecik kardeşimin doğum günü. bir dilimin yarısını yerim 8 gün var şimdiden telafi etmeliyim.:18: diyet manyağı oldum eşim zayıfladın dedi o dediyse tamam verdiğim kiloyu hep az bulur sağ olsun. aynı kilodaydık ben 1 kg daha hafifim artık

evet pazar günlerine bir çare bulmak şart. menüyü ctesiden hazırlamalıyız. eşlerimizin mangal başına geçmesine izin vermemeliyiz ::) aynı şekilde bende 1600 leri bulmuşum.. nasılda yorgunum nasılda yorgun ayağa kalkacak halim yok. ama yarım saat ütü ve 300 kalorilik yürüyüşle ancak 1200 lere düşürcem artık.
yarın çok dikkatli olcam ama. bugünün fazlalığını atmalıyım üzerimden hemen.

bu arada önerileriniz üzerine 7 otlu çayımıda aldım. sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce içiyorduk yanlış hatırlamıyorsam. haydi ödemleride atalım bu hafta. kilolar ödemler teker teker terketsinler beni inşallah....

oh oh dün kornet, bugün magnum... aysunnn gececeğim bu hafta seni haberin olsun. yürüyüşleri aksatma derim. hergün yürüyorum ama programlı yaklaşık 30-45 dk arası. yaklaşık 300-350 kal. ye dekgeliyor. hafta içide çok dikkat edeceğim yediklerime kendi kendime ve sizlere söz veriyorum bayanlar....

kızlar ya acayip bigün oldu benim için eski halimi gördüm resmen bugün kendimde nasıl kilo aldığımı şu an göz göre göre anlıyorum:26::26:
piskolojik bi açlık hissediyorum bugün sanırım o yüzden oldu bütün bunlar hafta sonu gezme planı vardı arkadaşlarla vazgeçince onlar bende o kadar hazırlanmıştım uzun süredir kendim için gezmeye gitmemiştim diye çok motive olmuştum:18::18:ama iptal olunca küstüm resmen yemeye vurdum kendimi bugün
teminde bi magnum yedim bile bi çırpıda ama sporda yaptım 500kalori yaktım yediklerim ancak 2100 kaloriye düştü
haftaya sıkı bi kampa alacağım kendimi ama başka yolu yok 2günlük yedim bugün resmen yarın hiç bişey yemesem yeri var yani
eşiminde büyük etkisi yok değil yani zaten diyet psikolojisinde zayıf düşen iradem yenildi gitti bu haftada hep beraber kahvaltı yapacağız o yesin diye bal tereyağ koyuyorum sofraya ama o tek lokma yemiyo ben götürüyorum allah ne verdiysenasıl bi mide varsa ya
neyse ama bu hafta güzel olacak benim için ben ne zorluklarla başa çıktım 5 kiloyu mu haklayamayacağım
hadi kızlar görüşelim haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…