ama yok öyle mod düşürmek sen kovala ki ben kaçayım
hee kele, mersinden yazıyom amma. sen nerelisin?
tebrikler hepinizede kızlar. ilk 3 e sesleniyorum. haftaya birinizin ayağını kaydırmak niyetim. haberiniz olsun :)
aysun bacım toparlanmamız lazım olmadı böyle 1.geldik diye yemişiz içmişiz bugünteşekkürler canım haftaya sııra sizlerde benim modum düştü
canım kullanıcı kontrol paneline gir en üstte.
açılan sayfadan hesabım başlığındaki seçenekleri düzenleyi tıkla.
açılan sayfada çeşitli seçenekler başlığındaki mesaj editörünü standart editör toolbar seçeneğini işaretle.
değişiklikleri kaydeti tıkla.
cevap yazdığın sayfanın altına çıkar şekiller canım
Kızlarrr ben geldim aysun noldu bize bugün böyle bacımresmen moddan düştük
bugün akşam yemeğine kadar gayet az kalorili dengeli beslendim lakin kayınvalidemin yaptığı her şeyi bulaşık yıkama faslı için mutfağa girdiğimde sildim süpürdüm ne varsa gözüm karardı yaşpasta profiterol mercimek köftesi ve börekkkkk
allahım ben naptım böyleeeenasılda yenildim kendimee
canım ben bursalıyımda eşim adanalı, daha doğrusu osmaniyeli her yıl gidiyoruz osmaniyeye
bayaa bi şive kaptım hoşumada gidiyor
[/B]
kızlar selam..
gülercim olur öyle şeyler yalnız değilsin dert etme....
cezmut valla hafta sonları alıp başını gidiyo tutamıyorum ben eşim yerken olmuyo işte ...bugün mangalda sucuk diye akşamdan beri konuşuyo yapacağız mecbur :18:
akşama da yürüyüş yaparsam ne ala bakalım...sabah kahvaltıda da baya yemişim şimdi yazınca kalorileri gördüm halbuki bana çok az geldi ama öyle olmuyomuş
bugün 1600 kaloriyi buluyorum belki geçer bile inş akşama yürüyüş yaparımda gider bi 500ü
ayyy öyle ama +300gr olarak geri döndü bana yediklerim, gece sıkıntıdan rahat bir uyku uyuyamadım
çikolata mutluluk hormonlarını çalıştırırmış yalan!!!!nasıl huzursuzluk verdi bilemezsin
evet hafta sonları geldimi epeyy esnetiyoruz ama ben fazla abartmışım
salı gününden itibaren yürüyüşe başlıyorum + metabolizma çayına başlıyorum acısı çıkacak bu hafta 65.5 olmak istiyorum
o ozaman artık seni kimse tutamaz sporsuz 1kg.yu geçik veriyordun şimdi 2 kg garanti senin:18:ben kapışamam senle demek oluyo bu da:2:
yok be canım ilk başlarda hızlı veriliyor sonra yavaşlıyor kilo verme ama elimden geleni yapıcam hepimiz fazlalıklarımızdan kurtulma derdindeyiz
inşallah 2aya kalmaz hepimiz kuş gibi hafifleriz canım
ben bi koşu yedim yedim şiştim geldimmm:2::2: neler neler yemedim ki eşimde kanıma girdi bi günden bişey olmaz dedi :18:
eminim yarın 70lerde olacağım gene offfff ya ne zor iş şu boğazı tutmak
tam yarım ekmek arası boool şeyler yedim yanında da fanta 1buçuk bardak artık semerden başka bişey yememem gerek ama nerde bide dışarı çıkarsak yandı benim keten helva
canım sakın tartılma bugün sonra moralin bozulur benim gibi, sakinn olmetabolizmamızı şaşırttık ne var canım bunda yarın hiçbir şey olmamış gibi devam bizde insanız canım bizde yemek yiyip kilo almak istemiyoruz akşamı 1porsiyon meyve yersin acıkırsan
gününüde öylece kapatırsın. yedin ve hiç mutlu olmadın dimibende de öyle olmuştu
ben dünkü kaçamağın acısını bugün az yiyerek çıkardım
akşam yemeğimde
1 porsiyon tavuk sote(bol tereyağlı), 1kaşık pirinç pilavı ve yarım kase yeşil mercimek çorbası, salata ayran
yine de az değilmiş yiceklerim pufff:44::44::18:
utanayımm diye yazayım bari şimdiye kadar olan kalorimi tam tamına 2300oldu
ama o kadar tok olmama şişmiş olmama ragmen hala ne yesek akşama ne alsak diye düşünüyorum ya bu beynim bana acayip oyunlar oynuyo sevmedim ben bu işiama yapacak bişey yok bugün saldım kendimi bakalım nereye kadar yiyeceğim daha yarından itibaren bi spora yükleneyimde görsün bakalım o koca göbeğim dünya kaç bucak
yarın hem sabahtan hem akşam ve umarım bu hafta boyuncada böyle bi spor programı ayarlamam gerek yoksa size bırakmış olurum birinciliği ki bunu hiiiççç istemiyorum ne yalan söyleyeyim :26:
hatta güler sen burdasın söyle bakayım akşama eşimle ne yeyip içsekte şu akılsız beynim doysunsağlıklı bişey olmasın Ama meyve falan kesmez beni dibine vurcam bugün
canım bari olmuş olcağı bi dondurma ye benim yerimede valla, gittiği yere gitsin ha yarın acısını çıkartırsın sen
kilo almak isteyenlerin topiği
canım acaba kilo mu almak istiyorduk karıştırdım
ayyy benimde canım magnum çekti
ne zaman tartıda kendimi 63 görürsem o gün bi magnum yicem bende
bu arada dünden beri hareketlilik yok burda hafta sonu olunca e haliyle takip etmeyince burayı yiyen yiyene maşallah
yarın itiraflar dökülür artık kimler ne yemiş bakalım tek biz değilizdir emin ol
kızlar selam..
gülercim olur öyle şeyler yalnız değilsin dert etme....
cezmut valla hafta sonları alıp başını gidiyo tutamıyorum ben eşim yerken olmuyo işte ...bugün mangalda sucuk diye akşamdan beri konuşuyo yapacağız mecbur :18:
akşama da yürüyüş yaparsam ne ala bakalım...sabah kahvaltıda da baya yemişim şimdi yazınca kalorileri gördüm halbuki bana çok az geldi ama öyle olmuyomuş
bugün 1600 kaloriyi buluyorum belki geçer bile inş akşama yürüyüş yaparımda gider bi 500ü
eveeet benimde aklımdan tam olarak dondurma geçiyordu dün gece bi kornet götürmüştüm mideye bu gece de bişeyler yapayımohhh düşmanlarım çatlasınnn
bu hafta eşim gece 11de gidecek işe sabah 8buçukta gelecek.o yüzden gece o gittiği gibi koşu bandına binerim 1saat kadar sonra sabahta 7de umarım kalkarım 1 saatte o zaman binerim bi günde 800kalori yaktım mı bugünün acısını bile çıkarırım di mi kızkendime güveniyorummmm ben yaparımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?