kızlar size çook kırıldım beni tiye alıyorsunuz , işte 2 kişi yarışıyoruz falan ne demek başladığımızdan bu güne kadar size katılmadım mı ,
Kızlar size çook kırıldım beni tiye alıyorsunuz , işte 2 kişi yarışıyoruz falan ne demek başladığımızdan bu güne kadar size katılmadım mı ,
kızlar size çook kırıldım beni tiye alıyorsunuz , işte 2 kişi yarışıyoruz falan ne demek başladığımızdan bu güne kadar size katılmadım mı ,
vicdanımla başbaşayım nerden yedim o keşkülü(310kalori)hiç tok tutmadı beni
1saat oldu keşkül yiyeli ama karnım çok acıktı yoğurt bile yediğimde daha tok oluyordum
o yüzden kısır yapmaktan vazgeçtim 2yemek kaşığı kısır 125 kaloriymişben 6dolu yemek kaşığı yerim bu da 375 kalori eder
bari pazar günü yapıyımda yiyim ama mutlaka yemeliyimmmm
açım şimdi saat 15:00 da eti mısır-pirinç patlağı yerim 50kalori eder
4te de 1kivi yerim
6da türlü yemeği yerim 1porsiyon
8de de 1porsiyon meyve tamamdırrr
kazasız belasız atlatmış olurum inşallah bu günü
vicdan muhasebesiaklımda kısır
gülercim gördün mü bak 100gramın lafını yapıyordun bana
bende bugün kısır yapacağım vallaama bak içine koyacaklarını ayarla kendin ölç tart biç netten baktığın gibi 2 kaşık 125 kalori olmayacak görürsün.yeşilliği bol koy yağ ya hiç koyma yada azıcık koy
ben şimdi bulgurumu ıslattım 1 su bardağı 160gr geldi ve 571 kalori diyo ben içine bol marul, taze soğan,salatalık ev salçası ve bilimum baharat ekliycem.boool acı ve kimyon maydanoz.limon sıkıp yağ koymadan yiyeceğim ama tabi hepsini değil
eşime ayrı yağ koyup koyarım önüne koca bi tabakben bütün malzemeleri ekleyip ölçeyim biçreyim gene kaç gr kısır kaç kalori oldu diye yazarım.ben yemeklerimi bile böyle yapıyorum.hazır tartıda aldın fırsatları kullan bacım hep devletten bekleme
vicdanımla başbaşayım nerden yedim o keşkülü(310kalori)hiç tok tutmadı beni
1saat oldu keşkül yiyeli ama karnım çok acıktı yoğurt bile yediğimde daha tok oluyordum
o yüzden kısır yapmaktan vazgeçtim 2yemek kaşığı kısır 125 kaloriymişben 6dolu yemek kaşığı yerim bu da 375 kalori eder
bari pazar günü yapıyımda yiyim ama mutlaka yemeliyimmmm
açım şimdi saat 15:00 da eti mısır-pirinç patlağı yerim 50kalori eder
4te de 1kivi yerim
6da türlü yemeği yerim 1porsiyon
8de de 1porsiyon meyve tamamdırrr
kazasız belasız atlatmış olurum inşallah bu günü
vicdan muhasebesiaklımda kısır
gülercim gördün mü bak 100gramın lafını yapıyordun bana
bende bugün kısır yapacağım vallaama bak içine koyacaklarını ayarla kendin ölç tart biç netten baktığın gibi 2 kaşık 125 kalori olmayacak görürsün.yeşilliği bol koy yağ ya hiç koyma yada azıcık koy
ben şimdi bulgurumu ıslattım 1 su bardağı 160gr geldi ve 571 kalori diyo ben içine bol marul, taze soğan,salatalık ev salçası ve bilimum baharat ekliycem.boool acı ve kimyon maydanoz.limon sıkıp yağ koymadan yiyeceğim ama tabi hepsini değil
eşime ayrı yağ koyup koyarım önüne koca bi tabakben bütün malzemeleri ekleyip ölçeyim biçreyim gene kaç gr kısır kaç kalori oldu diye yazarım.ben yemeklerimi bile böyle yapıyorum.hazır tartıda aldın fırsatları kullan bacım hep devletten bekleme
evet hanımlar alın size az kalorili kısır tarifi şipşak yaptım geldim
160gr bulgur(1su bardağı iri bulgur eşim öyle seviyo diye)=571 kalori
270gr marul=40 kalori
100gr taze soğan 50 kalori
2 y.kaşığı salça=60kalori
120gr salatalık=15kalori
yarım limon suyu=10 kalori
tuz, kimyon ,pul biber sınırsız
vee totalde 1250gr oldu =750 kalori eder
100gr kısır etti mi sana 60 kalori
neymiş o 2 kaşık kısır 125 kalori
afiyet bal şeker olsunn
aldım tarifini bak 1gr alırsam sorarım sana
Hımhhhhh
valla orası sana kalmış bacımbence sen kendine kız kısır kısır diye tutturdun bende üşenmeden tarif çıkardım sana daha ne yapayım azıcık sende tarif bul paylaş üretici olalım artık yeter tükettiğimiz
bigünde tatlı yapacağım cezeryenin az kalorili olanından inşreglim yaklaşsında haftaya onu paylaşırım unutmazsam
ahh yavrum ya küsme :26:hanimiş eminecik bakimm
bak bende ağlarım şimdikıyamam kız üzülme sen bu hafta zaten müthiş bi çıkış yaptın bence 1.100gram verdin daha ne olsun gülerle atışmaktan cevap yazamadım valla yoksa harikasın harika benim nazarımda
haftaya yine sende yapalım bi program ama olur mu başbaşakimsecikler duymasın bu hafta sen birinci ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?