Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

vicdanımla başbaşayım nerden yedim o keşkülü(310kalori) hiç tok tutmadı beni
1saat oldu keşkül yiyeli ama karnım çok acıktı yoğurt bile yediğimde daha tok oluyordum
o yüzden kısır yapmaktan vazgeçtim 2yemek kaşığı kısır 125 kaloriymiş ben 6dolu yemek kaşığı yerim bu da 375 kalori eder
bari pazar günü yapıyımda yiyim ama mutlaka yemeliyimmmm

açım şimdi saat 15:00 da eti mısır-pirinç patlağı yerim 50kalori eder
4te de 1kivi yerim
6da türlü yemeği yerim 1porsiyon
8de de 1porsiyon meyve tamamdırrr

kazasız belasız atlatmış olurum inşallah bu günü

vicdan muhasebesi aklımda kısır

kızlar size çook kırıldım beni tiye alıyorsunuz , işte 2 kişi yarışıyoruz falan ne demek başladığımızdan bu güne kadar size katılmadım mı ,

canımmm olur mu öyle şey şakalaşıyoruz aramızda hırs yapın diyee hep beraber hırslanalım diyeee
gayet iyisin burda kimse olmasa nasıl kilo vericez

sizleri görüyorumda bırakamıyorum diyeti yoksa ben bu kadar uzun dayanamazdım en fazla 2gün dikkat ederdim yediklerime sonra salardım kendimi. iyiki varsınız hepiniz

Kızlar size çook kırıldım beni tiye alıyorsunuz , işte 2 kişi yarışıyoruz falan ne demek başladığımızdan bu güne kadar size katılmadım mı ,

emine artık hırs yapalaım beraber gidelim...biz koşalım

izmirde idin değilmi geçen yazda çeşmedeydim çok güzel oraları izmir balçova kemre altı

kızlar size çook kırıldım beni tiye alıyorsunuz , işte 2 kişi yarışıyoruz falan ne demek başladığımızdan bu güne kadar size katılmadım mı ,

ay canım kıyamam ben sana kız üzülme biz seni bırakırmıyız hiç:26: dünkü programımızda seninleydi ne çabuk unuttun
sahi 1günde arada kaç gr fark oldu benim tam 500gram eksiye düşürdü valla
dur gülere sırtımı döneyim azıcık

gülercim gördün mü bak 100gramın lafını yapıyordun bana
bende bugün kısır yapacağım vallaama bak içine koyacaklarını ayarla kendin ölç tart biç netten baktığın gibi 2 kaşık 125 kalori olmayacak görürsün.yeşilliği bol koy yağ ya hiç koyma yada azıcık koy
ben şimdi bulgurumu ıslattım 1 su bardağı 160gr geldi ve 571 kalori diyo ben içine bol marul, taze soğan,salatalık ev salçası ve bilimum baharat ekliycem.boool acı ve kimyon maydanoz.limon sıkıp yağ koymadan yiyeceğim ama tabi hepsini değil
eşime ayrı yağ koyup koyarım önüne koca bi tabak ben bütün malzemeleri ekleyip ölçeyim biçreyim gene kaç gr kısır kaç kalori oldu diye yazarım.ben yemeklerimi bile böyle yapıyorum.hazır tartıda aldın fırsatları kullan bacım hep devletten bekleme

evet yaptım mı öyle yaparım artık
tartıcığımla ölçerim biçerim

ohhhhhhhhhhh afiyet olsun 1.oldun diye kaçamak hemen. yiyin canlarım siz bol bol haftaya görüşürüz sondan 1.olduğunuzda

al bi kısırcı daha. bende akşama eti müsli yicem geçcem hepinizi.

güzelim onlar kısır yiyip sişcekler bugün haftaya geçelimde görsünler onları hafta sonu yemek planımı bile yaptım 1 öğün dışarda yemek zorundayım alternatiflere bakıyorum en az kalorili hangisi diye

kızlar ben bu 1kilo 300gramı bigün 3dilim pizza ertesi gün akşam vakitlerinde 1dilim tiramisu yarım dilim börek ve 1 kase patates salatası yiyerek verdim yani şu masum kısır bana vız gelir tırıs gider çünkü sabah aç karınla en az 70dk yürüdüm koşu bandında bu hafta naber
yani meydan sizin buyrun kapışalım

evet hanımlar alın size az kalorili kısır tarifi şipşak yaptım geldim
160gr bulgur(1su bardağı iri bulgur eşim öyle seviyo diye)=571 kalori
270gr marul=40 kalori
100gr taze soğan 50 kalori
2 y.kaşığı salça=60kalori
120gr salatalık=15kalori
yarım limon suyu=10 kalori
tuz, kimyon ,pul biber sınırsız
vee totalde 1250gr oldu =750 kalori eder
100gr kısır etti mi sana 60 kalori
neymiş o 2 kaşık kısır 125 kalori
bu kısırın yarısını yesen zaten 375 kalori eder bence bi öğle yemeği içinde ideal kaloride yanına ayran yada çay ohh mis doyarsında ....
afiyet bal şeker olsunn

Son düzenleme:

aldım tarifini bak 1gr alırsam sorarım sana

aldım tarifini bak 1gr alırsam sorarım sana

valla orası sana kalmış bacım bence sen kendine kızkısır kısır diye tutturdun bende üşenmeden tarif çıkardım sana daha ne yapayım azıcık sende tarif bul paylaş üretici olalım artık yeter tükettiğimiz
bigünde tatlı yapacağım cezeryenin az kalorili olanından inş reglim yaklaşsında haftaya onu paylaşırım unutmazsam

ahh yavrum ya küsme :26:hanimiş eminecik bakimm
bak bende ağlarım şimdi kıyamam kız üzülme sen bu hafta zaten müthiş bi çıkış yaptın bence 1.100gram verdin daha ne olsun gülerle atışmaktan cevap yazamadım valla yoksa harikasın harika benim nazarımda
haftaya yine sende yapalım bi program ama olur mu başbaşa kimsecikler duymasın bu hafta sen birinci ol

haklısın bacım armut piş ağzıma düş istiyorum
evet havuç topları süpperr fikir,
havuçları çooook az şeker ile pişiririz ve kepekli bisküvi ya da eti burçak falan koyarız
tarçında ekleriz hindistan cevizine bulamayalım fazladan kilo yapmasın şimdik

kulağıma kötü kokular geliyor ama ohhh bende kıskandım

kızlar size doyum olmaz. iyi hafta sonları diliyorum size. koca bebeğimden vakit bulursam girerim. adam laptopu kıskanıyor bildiğin bebek şımarık kalkayım pazarıma gideyim az kalorili taze sebze meyve alayım.

1] Dimes Classic Kayısı Nektarı 0.25 200 ML 12.6 (ev yapımı aslında geçen yaz kendim yapmıştım )
[2] Kısır 6 YEMEK KAŞIĞI 375(600gr kadar yağsız )
[3] Çilek 200 gr 74
akşam yemeğim ve son arayıda yazayım çıkayım artık .patlıcan yemeğinden vazgeçtim onun yerine kısır yedim.gözüm gönlüm doydu Toplam : 851.78 kal. oldu bugün akşama kadar hakkım var belki ama çok ağır kaçmadan canım bişeyler isterse yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…