Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

vallahi canım ne oldu bana böyla anlayamadım ama geçecek inş cumaya bomba gibi geleceğimm pes etmek yok bigün dibine vurduk diye ölüm yok ya ucunda
evet biraz geride bırakabilir belki beni ama önemli olan almamak ve 300gr falan bile olsa verebilmek

ne yabalım be canım alcazda vercezde yatcaz kalkcaz koşcaz zıplaycaz vereceğiz bugünün cezasınıda
kız ben bütün gün girdim çıktım arada buraya ama genede göz göre göre yedim olur arada sporumuda yaptım bu arada en azından kendimi iyi hissettim bu hafta başka kaçamak yapmamam lazım ama çok ciddi olmam lazım aç yatmam lazım gerekirse sizi seni geçmem lazımmmm

oley yasmis teşekür bende artık şekilli yazıcam sağol

malesef hasta sonu bide misafir gelince pazar sabahı yaptığım yürüyüş bitti gittt
bide çiğ köfte akşama bugün bitki çaylarına sarıldım sabah sabah

günaydın bayanlar

ben eşime aşırı abur cubur yada kalorili dayanamayıp eşlik edeceğim şeyler istediğinde aşçının rejimde olması dolayısıyla mutfağımız kapalıdır aşçımız 65 kiloya inince biraz gevşeme olabilir diyorum. baktım olmadı o yerken mutfağa gidiyorum odaları geziyorum öbür odada ütü yapıyorum. ilginçtir kahvaltıda bala reçele el uzatmıyorum hiç. Allahtan benimki yalnız mangal yakamaz mangalımız yok ailesini çağırır kalabalık oldukları için genelde anlaşamaz ve gidemezler pikniğe bizim de sorunumuz çerez gözümün önünde yeme diyorum yok akşamları çerez yemekten 10 kilo aldı.

aç tok farketmez canım ben ara öğünlerde içiyorum 2 bardak içmen yeterli günde. özellikle kilo problemi olmayanlara bile adetlerinden 1 hafta önce başlayıp adet bitene kadar içmelerini tavsiye ediyorum demişti diyetisyen en çok o dönemde ödem oluşuyormuş. içeriğini okursan form çaylarında kullanılan bi çok bitki mevcut tadı da kokusuda kekik ağırlıklı. ben limon da sıkıyorum içine öyle daha güzel oluyor bence

Son düzenleme:
oley yasmis teşekür bende artık şekilli yazıcam sağol

önemli değil canım bende yapamamıştım başka bi topikte okudum birine anlatmışlardı. öğrendiklerimizi paylaşmak lazım ama çok tatlılar ya demi günaydın bu arada

Son düzenleme:

tamam kızlar hafta sonu günahıyla sevabıyla bitti. kilo almamışım yerimde sayıyorum ben en azından. geçelim bugüne
kahvaltı
1kk peynir 1kk kaşar
2 siyah 2 yeşil zeytin
yarım domates 1 salatalık
bi tutam maydanoz
1 dilim ekmek yarım bardak çay(denedim şekersiz içemiyorum içmedim çayımı)
ara: 7 otlu çay
öğleye salata ve ton balığı düşünüyorum
ara 1 elma
akşam barbunya ve yoğurt 1 dilim ekmek
ara 7 otlu çay
planım böyle değiştirirsem yada eklersem yazarım tekrar. kahvaltıyı yaptım zaten ortalığı toplayıp çayımı içerim sonra yürü yasmis yürü.

günaydın bayanlar

dünkü kalorilerden sonra söylediğim gibi ne yürüyüş, ne ütü hiçbirsey yapamadan yatağı boyladım. ama neyseki sabah tartıldığımda bir fark yoktu allahtan.

sabah erkenden kalktım yarım saat ütümü yapıp 7 otlu çayımı içtim. evdede ne domates ne salatalık kalmıs. bende müsli yedim bir kase ve dışarı çıkcam bugün. artık dışardada etiform felan alıp yerim. bütün gün dışarlarda gezincez inşallah kalorineli nötr leriz.

hepinizede kalorisiz hafif zinde sağlıklı hafta diliyorum

bayanlar günaydınlar olsun hepinize sabah 9da kalktım ve 1buçuk ssat yürüdüm bantta 600 kalori püfff
eşimde yeni uyandı bu gece işe gidecek diye hiç bölmedim uykuusunu ve kahvaltı için bekledim..şimdi gidiyorum mutfaga kahvaltı zamanı tereyağ bal reçel yokkkk
kendime haşlama yumurta ona tavada bol yağlı(öyle seviyo)yumurta yapılacak
neyse kaçtım gelirim arada gene

kimse uğramamış bugün
emine lamekan babasınınkelebe cezmut güloş güler nerdesiniz kızlarrrr
ben kahvaltımı yaptım geldim
1haşlama yumurta
15gr peynir
5yeşil zeytin
150gr domates
140gr salatalık
20gr lor ve 100gr kırmızı köz biber(yağsız kavurdum)
90dk yürüyüş
toplamda :_300 kalorideyim

Son düzenleme:
burdayım ama hiç keyfim yok
acayip bir kırgınlık güler en son sen griptin
sıra bende galiba yutkunamıyorum hastalıkta zor yaaa of hiçbiçeyde çekilemiyor
eve gidip yatayım desem çocuklar sanki izin verecek zorla gidizyorum işte

geçmiş olsun canım inş çok tutulmazsın
eve gidince ıhamur demle içine zencefil karabiber limon da ekle iç sıcak sıcak iyi gelir birazda bal koy şeker yeriine

selam cnm bende okuldan geldim çamaşır yıkadım etrafı toparladım kızıma corba içirdim yatırdımm off ne cok iş yapmısımm
yeni girdim nete..

90 dk yürüyüş ne beaa hemde -300 maşallahh

sabah 4 kuru kayısı

kahvaltı:1 kase yogurtlu yulaf ezmesii
ara :4 eti form bisküvi 1 kupa 7 otlu çay
öğlen:4 yk pilav
4 yk kuru fasulyee
ara:10 erik

şmdilik bukadar spor akşam yapıcam 40 dk yürürüm 600 ip atlarım

cnm gecmiş olsun geçiş dönemindeyiz dikkat etmek lazımm

sen benim dün neler yediğimi okumadın sanırım
o yüzden _lerde olmam şart bu hafta
sende baya iyisin bence 40dk yürüyüş 600 ip

sen benim dün neler yediğimi okumadın sanırım
o yüzden _lerde olmam şart bu hafta
sende baya iyisin bence 40dk yürüyüş 600 ip

okudum cnm ama - lerle günü kapatmayacaqksın herhalde sağlıksız olurr

benimde hızlanmam gerekiyor 18 mayısa kadar 64 olmam şart

okudum cnm ama - lerle günü kapatmayacaqksın herhalde sağlıksız olurr

benimde hızlanmam gerekiyor 18 mayısa kadar 64 olmam şart

akşamda 1 saatlik bi yürüyüş planlıyorum bakalım kısmetse..ama eksilerde kapatmak çok zor olmaz öyle bişey :26:
ama az yeyip bol spor düşünüyorum bu hafta bende artık tok karınla tartıda 70leri görmeye dayanamıyorum
hedef mayıs 20.ye kadar 65te olmak

hadi bakalım azimlisin sen yaparsın cnm
yarın arkadaşımız geliyor kızlarla eğlenicez kız kıza biraz kaçırabilirim orda ama sonraki günlerde telafi ederim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…