eveeet benimde aklımdan tam olarak dondurma geçiyordu dün gece bi kornet götürmüştüm mideye bu gece de bişeyler yapayımohhh düşmanlarım çatlasınnn
bu hafta eşim gece 11de gidecek işe sabah 8buçukta gelecek.o yüzden gece o gittiği gibi koşu bandına binerim 1saat kadar sonra sabahta 7de umarım kalkarım 1 saatte o zaman binerim bi günde 800kalori yaktım mı bugünün acısını bile çıkarırım di mi kızkendime güveniyorummmm ben yaparımm
kilo almak isteyenlerin topiği
canım acaba kilo mu almak istiyorduk karıştırdım
ayyy benimde canım magnum çekti
ne zaman tartıda kendimi 63 görürsem o gün bi magnum yicem bende
bu arada dünden beri hareketlilik yok burda hafta sonu olunca e haliyle takip etmeyince burayı yiyen yiyene maşallah
yarın itiraflar dökülür artık kimler ne yemiş bakalım tek biz değilizdir emin ol
bende yapayım itirafımı dün lahmacun yemiştim yazmıştım zaten akşam meyve yedim sadece. toplam 996 kalori 382 de spor 614 kalori almışım
bugünde sabah müsli
saat 17:00da misafirlikte 2 dilim baklava (küçük dilimlilerden)
1 poğaça
1 küçük kase kısır
bu saatten sonra açlıktan ölsem meyve dışında bişey yemem dengelemem lazım. meyve hariç 801 kalori 200de meyveden alsam 1000. spor yapamadım bugün.
olur kızlar öyle kaçamaklar insanız bizimde canımız çekiyor millet yerken bakamıyorsun. telafi edersiniz sıkmayın canınızı. hem herşeyin tadına bakmak lazım diyetteyim deyip kıstıkça daha çok saldırıyoruz yada diyet bitince alıyoruz kiloyu. en iyisi her şeyden az yemek oda yavaş yavaş öğreniliyor.
yediklerimi akşam meyve yiyerek telafi etmişim neyseki. hafta içide biraz daha dikkat ettim mi tamam. en azından sabah eşim patates kızartması yerken müsli yiyebildim. irademe hakim oldum buda bişeydir.
kızlar yoksunuz gene ya:2::2:
ben börek yemedim vallatuttum pis boğazımı birazdan sütlü az şekerli bi nescafe içerimm kısmetse
burdayım ama hiç keyfim yok
acayip bir kırgınlık güler en son sen griptin
sıra bende galiba yutkunamıyorum hastalıkta zor yaaa of hiçbiçeyde çekilemiyor
eve gidip yatayım desem çocuklar sanki izin verecek zorla gidizyorum işte
ben börek yemedim vallatuttum pis boğazımı birazdan sütlü az şekerli bi nescafe içerimm kısmetse
bayanlar günaydınlar olsun hepinize sabah 9da kalktım ve 1buçuk ssat yürüdüm bantta 600 kalori püfff
eşimde yeni uyandı bu gece işe gidecek diye hiç bölmedim uykuusunu ve kahvaltı için bekledim..şimdi gidiyorum mutfaga kahvaltı zamanı tereyağ bal reçel yokkkk
kendime haşlama yumurta ona tavada bol yağlı(öyle seviyo)yumurta yapılacak
neyse kaçtım gelirim arada gene
aysun bir sorum olacak sana. birbucuk saat nasıl dayanıp yürüyebiliyorsun. ve 600 kalori için hızını sabitmi tutuyorsun. hızın yaklaşık kaç oluyor.
ben hızı 6-7 değişken olarak 30 dk yürüdüğümde yaklaşık 300 kalori harcıyorum. bir gün içinde fazla fazla yetiyor gibi ama acaba eksikmi kalıyor? günlük kalorin toplamda yaklaşık kaçlarda oluyor? çok merak ettim şimdi :)
bugün toplamda 1000kalorilik spor yaptım
1160kalori yedim
şuan 160 kaloride geceyi bitiriyorum kızlar
siz hepiniz gezmelerdesiniz anlaşılan :26:
valla geçen sene hiç bu kadar çok kalmamıştım bandın üstünde bu sefer azim var baya o yüzden senırım dayanıyorum mecbur
ilk başka 5.5 hızında 10dk. ,sonra 6ya çıkarıyorum ordada 15 yada 20dk falan ,sonra 6.5 yapıyorum hızı ordada 15dk falan en son 7 yapıyorum bitene kadar.hatta 3gündür 7.5 hızındada yürümeye başladım tempom yetiyo gibişuan hatta 61 dk. yürüdüm geldim.hatta daha yürüyecektim ama çok su içmişim zor tuvalete yetiştim
ben 30dk.dan sonra kanımın hızlandığını hissedebiliyorum ancak.senin için bişey diyemiycem 40dk yapsan fena olmaz düşük tempo daha uzun zaman her zaman tavsiye edilen
maşallah diyelimde nazar deymesin :) dün akşam yarım saat yürüdüm önce. çıkardım ayakkabıları bu seferde içime sinmedi :) çıktım tekrar 35 dk daha yürüdüm. 400 kalorileri devirdim şükür.
aslında ben sıkılıyorum yorgunluk değilde. dün kitap okudum yürürken birazdaha çabuk geçti zaman. müziklede sıkılıyorum. tv nin karşısında ama ondada bandın sesinden tvnin sesini duyamıyorum :) aranıyorum farkındayım :) yürü işte dimi bant var ne güzel :)
arkadaşlar azminize hayran kaldım bende bekarken babam koşu bandı almıştı ben çok sıkılıyordum yururken bir kere kitap çok zor okunuyo müzik bir yere kadar n güzeli tv ama onuda işte ses olayı etkiliyo..ama bence siz çok iyi yürümüsünüz ben 4 de falan bile yürüdüğüm oluyordu birde ben çok hızlı yuruyunce karnıma ağrı giriyordu en son 6 ya falan çıkardım 1 saat 6 km de yürüdüm yani 6 km yürümüştüm çok sewinmiştim ama hergün yapılabilcek birsey değildi benim için aslında yapmış olsayım yesem bile kg verirdim.neyse şimdi bandım yok ama parka yakınım orada yuruyorum sizden destek alarak bende devm edeyim maratonuma..şuan adetli olduğumdan vüvuut su topladı ama hergün 2 lt su artı yeşilçay içiyorum 2 fincan.yemek olayınıda valla akşamları pek yememeye çalışıyorum birde ekmeği baya azaltttım bu işte şu an 2 haftalık diyete 77.8 le başladım dün 75.4 ü gördüm benim tartı günüm pazartesi inşallah bu hafta 75 i geride bırakırım bırakabilirmiyim sizce kızlar=((
ben geldim kızlar
dün hiç takip edemedim sizi neler yazmışsınız nerler olmuş bitmiş işlerim bitince okurum
ben dün bütün gün dışarıdaydım yarım porsiyon az yağlı pideli köfte yedim, 1kase puding yedim ve bugün capcanlı aranızdayım artık ipleri sıkı tutuyorum
ocakta metabolizma çayım kaynayadursunbugün kendimi çok iyi hissediyorum:116:
güya bugün başlayacaktım yürüyüşe ama arkadaş ekti
sabah 8:30da kahvaltımı yaptım
müsait olduğumda girip okucam dünü
burdayım ama hiç keyfim yok
acayip bir kırgınlık güler en son sen griptin
sıra bende galiba yutkunamıyorum hastalıkta zor yaaa of hiçbiçeyde çekilemiyor
eve gidip yatayım desem çocuklar sanki izin verecek zorla gidizyorum işte
bugün toplamda 1000kalorilik spor yaptım
1160kalori yedim
şuan 160 kaloride geceyi bitiriyorum kızlar
siz hepiniz gezmelerdesiniz anlaşılan :26:
maşallah diyelimde nazar deymesin :) dün akşam yarım saat yürüdüm önce. çıkardım ayakkabıları bu seferde içime sinmedi :) çıktım tekrar 35 dk daha yürüdüm. 400 kalorileri devirdim şükür.
aslında ben sıkılıyorum yorgunluk değilde. dün kitap okudum yürürken birazdaha çabuk geçti zaman. müziklede sıkılıyorum. tv nin karşısında ama ondada bandın sesinden tvnin sesini duyamıyorum :) aranıyorum farkındayım :) yürü işte dimi bant var ne güzel :)
bende haftaya olucam 5-6 gün sonra benimde şişicek her yerim
kahvaltım:
[1] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 14 GRAM 40.9164
[2] Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 10 GRAM 40.2
[3] Zeytin (Siyah) 17 GRAM 35.19
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
[5] Çerkez peyniri 5 GRAM 26.8
[6] Salatalık (hıyar) 52 GRAM 6.24
Toplam : 207.2464 kal.
peynir çeşitlerinden vazgeçemiyorumm
1ki haftada süper vermişsin 2.4 kilo bence gerçi başlarda böyle bol bol gidiyo kilolar sonra inatlaşıyorlar.ama sporla desteklersen eminim aynı hızla devam edersin vermeye
ben geçen sene 85lerden 72lere düşmüştüm birbuçuk ayda hergün 1 saatlik yürüyüşle.şimdikinden daha az yürüyordum üstelik 300 350 kalori yakıyordum :26:ama şimdi daha çok yürümeme rağmen sanki daha yavaş ilerliyorum.sanırım olmam gereken kiloya yaklaştığım için :44:
sen yürüyüşleri aksatma derim eminim vereceksin[/QUOT
selam ewet 2.4 kg verdim ama pes etek yok şimdi parktan geliyorum 20 tur attım 45 dk da 4 km yürüdüm ilk 10 tur işkence gibi geldi sonradan açıldı ayaklarım gittikçe artırmak istiyorum yarın 21 tur falan öyle öyle disiplinin elinden hiç bişey kurtulamaz ...1.5 lt suyumu içtim yarım kaldı onuda içicem yeşil çayımıda içtimmi tmmdır yatarken az bişi yogurt yada süt içerim tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?