Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

herkes firar etmiş kızlar nerdesiniz ya
bi fikir alacaktım sizden ben hala eksi kaLorilerdeyim akşam için eşime ıspanaklı gül böreği yaptım hesapladım bi tanesi 120 kaloriye denk geliyo fazla fazla
şimdi o yerken ben bakayım mı dünkü durum için böyle olması gerekiyo alternatif olarak hazır sebze çorbası yapmayı düşünüyorum yanına havuç kavurması yapıp yoğurtla mı yesem bilemedim:44: böreği yarın sabah kahvaltısına bırakayım di mi :26:
hadi inş dayanma gücü verir allah

kızlar yoksunuz gene ya:2::2:
ben börek yemedim vallatuttum pis boğazımı birazdan sütlü az şekerli bi nescafe içerimm kısmetse

ben de güveniyorum yaparsın sen

evet ya, malesef ben kalori saymaz oldum üstelik

sana katılıyorum arkadaşım. diyetteyken yemedim şimdi yiyebilirim diyoruz bol bol yiyoruz

ben börek yemedim vallatuttum pis boğazımı birazdan sütlü az şekerli bi nescafe içerimm kısmetse

tebrik ederim, iyi yapmışsın valla

geçmiş olsun güler aman dikkat hava değişimlerine. kalori düşürcem diye vitaminsiz kalma sakın. acil sifalar...

en güzelini yapmıssın. tebrik eder, kararlılığının devamını dilerim. kilolardan kurtulalım yalnızca kendin için yaparsın ıspanaklı böreği.

bende çok severimmmm ıspanaklıyı

aysun bir sorum olacak sana. birbucuk saat nasıl dayanıp yürüyebiliyorsun. ve 600 kalori için hızını sabitmi tutuyorsun. hızın yaklaşık kaç oluyor.

ben hızı 6-7 değişken olarak 30 dk yürüdüğümde yaklaşık 300 kalori harcıyorum. bir gün içinde fazla fazla yetiyor gibi ama acaba eksikmi kalıyor? günlük kalorin toplamda yaklaşık kaçlarda oluyor? çok merak ettim şimdi :)

valla geçen sene hiç bu kadar çok kalmamıştım bandın üstünde bu sefer azim var baya o yüzden senırım dayanıyorum mecbur
ilk başka 5.5 hızında 10dk. ,sonra 6ya çıkarıyorum ordada 15 yada 20dk falan ,sonra 6.5 yapıyorum hızı ordada 15dk falan en son 7 yapıyorum bitene kadar.hatta 3gündür 7.5 hızındada yürümeye başladım tempom yetiyo gibi şuan hatta 61 dk. yürüdüm geldim.hatta daha yürüyecektim ama çok su içmişim zor tuvalete yetiştim
ben 30dk.dan sonra kanımın hızlandığını hissedebiliyorum ancak.senin için bişey diyemiycem 40dk yapsan fena olmaz düşük tempo daha uzun zaman her zaman tavsiye edilen

bugün toplamda 1000kalorilik spor yaptım
1160kalori yedim
şuan 160 kaloride geceyi bitiriyorum kızlar
siz hepiniz gezmelerdesiniz anlaşılan :26:

1160kalori yedim

günaydın

ben dünü 660 kal kapattım diye mutlu bir şekilde uyumuştum gece
ama senin kaloriyi duyunca anladımki ne mümkün size yetişmek :) sen 68,0 ı kesinlikle hakettin bu hafta :)

maşallah diyelimde nazar deymesin :) dün akşam yarım saat yürüdüm önce. çıkardım ayakkabıları bu seferde içime sinmedi :) çıktım tekrar 35 dk daha yürüdüm. 400 kalorileri devirdim şükür.
aslında ben sıkılıyorum yorgunluk değilde. dün kitap okudum yürürken birazdaha çabuk geçti zaman. müziklede sıkılıyorum. tv nin karşısında ama ondada bandın sesinden tvnin sesini duyamıyorum :) aranıyorum farkındayım :) yürü işte dimi bant var ne güzel :)

arkadaşlar azminize hayran kaldım bende bekarken babam koşu bandı almıştı ben çok sıkılıyordum yururken bir kere kitap çok zor okunuyo müzik bir yere kadar n güzeli tv ama onuda işte ses olayı etkiliyo..ama bence siz çok iyi yürümüsünüz ben 4 de falan bile yürüdüğüm oluyordu birde ben çok hızlı yuruyunce karnıma ağrı giriyordu en son 6 ya falan çıkardım 1 saat 6 km de yürüdüm yani 6 km yürümüştüm çok sewinmiştim ama hergün yapılabilcek birsey değildi benim için aslında yapmış olsayım yesem bile kg verirdim.neyse şimdi bandım yok ama parka yakınım orada yuruyorum sizden destek alarak bende devm edeyim maratonuma..şuan adetli olduğumdan vüvuut su topladı ama hergün 2 lt su artı yeşilçay içiyorum 2 fincan.yemek olayınıda valla akşamları pek yememeye çalışıyorum birde ekmeği baya azaltttım bu işte şu an 2 haftalık diyete 77.8 le başladım dün 75.4 ü gördüm benim tartı günüm pazartesi inşallah bu hafta 75 i geride bırakırım bırakabilirmiyim sizce kızlar=((

saol canın benim güzel iltifatın için ama malesef 68leri göremiycem bu hafta çünkü adet zamanım çok yaklaştı o kadar az yememe ve dünkü spora rağmen tartı artılara çıkmış sinirden öldüm sabah sabah
sen nasıl kitap okuyorsun ki elektronik olanlardan mı yoksa başka türlüsü imkansız
benim evim sobalı ve koşu bandım daha önce diğer odada idi şimdi oturma odama aldım içerisi tıkış tıkış oldu ama yapacak bişey yok tv karşısında vakit geçiyo valla özellikle survivor ve intikam vakitlerinde
sen süper yapmışşın bak 65dk çok iyi evet bazen bende çok sıkılıyorum eğer tv.de de bişey yoksa kafama göre ama dişimi sıkıyorum yoksa bu kadar yemeğe spor yapmazsam veremem.ben herşey yiyorum gördüğünüz gibi hiç bişeyden geri kalmıyorum :26:
mesela kahvaltıda böreğimi yedim bile
ama bu sabahki yürüyüşümü yapamadım.oğlum gece 2de yatıp sabah 6da uyanınca şuan leyla gibi dolanıyorum evde banda çıkmaya gücüm yok biraz dinlenirsem gün içinde ancak akşama binebilirim ki bu da 600kalorilik bi yürüyüş olmak zorunda

1ki haftada süper vermişsin 2.4 kilo bence gerçi başlarda böyle bol bol gidiyo kilolar sonra inatlaşıyorlar.ama sporla desteklersen eminim aynı hızla devam edersin vermeye
ben geçen sene 85lerden 72lere düşmüştüm birbuçuk ayda hergün 1 saatlik yürüyüşle.şimdikinden daha az yürüyordum üstelik 300 350 kalori yakıyordum :26:ama şimdi daha çok yürümeme rağmen sanki daha yavaş ilerliyorum.sanırım olmam gereken kiloya yaklaştığım için :44:
sen yürüyüşleri aksatma derim eminim vereceksin

ben geldim kızlar
dün hiç takip edemedim sizi neler yazmışsınız nerler olmuş bitmiş işlerim bitince okurum
ben dün bütün gün dışarıdaydım yarım porsiyon az yağlı pideli köfte yedim, 1kase puding yedim ve bugün capcanlı aranızdayım artık ipleri sıkı tutuyorum
ocakta metabolizma çayım kaynayadursun bugün kendimi çok iyi hissediyorum:116:
güya bugün başlayacaktım yürüyüşe ama arkadaş ekti
sabah 8:30da kahvaltımı yaptım
müsait olduğumda girip okucam dünü

bacım hoşgeldin gözüm yollarda kaldı vallaa
sen dert etme yürüyüşü çünkü bu hafta çekiliyorum rakiplikten temin regl oldum şişmeye başladım sabah tartıda bozdu moralimi :26::26:
haftaya acısı çıkar ama
sen geldin ama ben çıkıyorum birazdan dışarı bakalım neler var piyasada
akşama kaybolmayın kızlar laflayalım azıcık özledim hepinizi

çok geçmiş olsun güloş ben antibiyotikle düzeldim, 3lt ye kadar su içtiğim için tek nefeste bitiriyordum bardağımdaki suyu e haliyle soğuktu su ondan şişmişti boğazlarım
aman dikkat et, boğazın ağırıyorsa karbonatlı suyla gargara yap çok faydasını görürsün rahatlar boğazların

aferin kız sana nefsine yenelipte yememişsin sabaha ayırmışsın kimbilir gece sabah bir an önce olsunda böreğimi yiyim diye dört dolanmışsındır yatakta :131:

1160kalori yedim

maşallah yaaa böyle okudukça özeniyorum ben anca boğazıma dikkat etmeye çalışıyorum

yürü de get olsada yürüsek diyorum bende

bende haftaya olucam 5-6 gün sonra benimde şişicek her yerim

kahvaltım:

[1] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 14 GRAM 40.9164
[2] Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 10 GRAM 40.2
[3] Zeytin (Siyah) 17 GRAM 35.19
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
[5] Çerkez peyniri 5 GRAM 26.8
[6] Salatalık (hıyar) 52 GRAM 6.24
Toplam : 207.2464 kal.

peynir çeşitlerinden vazgeçemiyorumm

peynirci güzeli
bizde dışarıdan geldik şimdi kahve falan içtik biraz form bisküvi atıştırdım:26:
bakalım neler olacak akşama kadar

[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[2] Tere 15 GRAM 1.65
[3] Ayran 1 ADET 92
[4] Yürümek (Asfalt) 45 dak 225
[5] Yürümek (Asfalt) 30 dak 147.6
[6] Elma 1 ADET 60
[7] çoban salata 1 porsiyon 114
[8] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[9] Kuru Kayısı (gün kurusu) 2 ADET 58
[10] ülker mavi yeşil light kakao kremalı kepekli 0.4 1 pakette 132.4
[11] CEVİZ 1 adet 27
[12] Kuru Kayısı (gün kurusu) 2 ADET 58
[13] yesil cay 1 adet 0
[14] yesil cay 1 adet 0
[15] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[16] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[17] İnegöl Köfte 0.6 PORSİYON 189
[18] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[19] Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
[20] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[21] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
[22] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[23] Domates 1 ADET 14
[24] Çay 1 ADET 5
[25] dost süt 0.5 200ml 29.5
Toplam : 953.05 kal.

bi elmam kaldı. acıkırsam ki acıkırım onu yiceem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…