[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[2] Tere 15 GRAM 1.65
[3] Ayran 1 ADET 92
[4] Yürümek (Asfalt) 45 dak 225
[5] Yürümek (Asfalt) 30 dak 147.6
[6] Elma 1 ADET 60
[7] çoban salata 1 porsiyon 114
[8] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[9] Kuru Kayısı (gün kurusu) 2 ADET 58
[10] ülker mavi yeşil light kakao kremalı kepekli 0.4 1 pakette 132.4
[11] CEVİZ 1 adet 27
[12] Kuru Kayısı (gün kurusu) 2 ADET 58
[13] yesil cay 1 adet 0
[14] yesil cay 1 adet 0
[15] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[16] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[17] İnegöl Köfte 0.6 PORSİYON 189
[18] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[19] Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
[20] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[21] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
[22] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[23] Domates 1 ADET 14
[24] Çay 1 ADET 5
[25] dost süt 0.5 200ml 29.5
Toplam : 953.05 kal.
bi elmam kaldı. acıkırsam ki acıkırım onu yiceem.
bende haftaya olucam 5-6 gün sonra benimde şişicek her yerim
kahvaltım:
[1] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 14 GRAM 40.9164
[2] Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 10 GRAM 40.2
[3] Zeytin (Siyah) 17 GRAM 35.19
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
[5] Çerkez peyniri 5 GRAM 26.8
[6] Salatalık (hıyar) 52 GRAM 6.24
Toplam : 207.2464 kal.
peynir çeşitlerinden vazgeçemiyorumm[/QUOTE
gülercim bir sorum olcak sana, bu gramajlar için mutfak tartınmı var. nasıl ayarlıyorsun ???
bende tahsildaroğlu peynir yiyorum. ama mutfak tartım olmadığı için gramajını atıyorum kafadan. mesela senin 14 gr gelen peyniri kibrit kutusuyla kıyaslarmısın benim için....
yaaaa ben kayınvalideme gitmek istemiyorumne zaman gitsem evinde pasta börek mantılar of offf
sanki orda olunca diyet bozuluyor başka biri sanıyorum kendimi
bugün akşama kadar herşey güzel
akşam yemeğinde 3mercimek köftesi, 2kaşık yoğurt ve salata yedim
yemekten sonra herkes yaşpasta yiyordu yine dayanamadım yarım dilim yedim
cezmut .!.:gülercim bir sorum olcak sana, bu gramajlar için mutfak tartınmı var. nasıl ayarlıyorsun ???
bende tahsildaroğlu peynir yiyorum. ama mutfak tartım olmadığı için gramajını atıyorum kafadan. mesela senin 14 gr gelen peyniri kibrit kutusuyla kıyaslarmısın benim için....
evet canım daha 2hafta oldu mutfak tartısı aldım. 14 gr sanırım 1kibrit kutusunun yarısı kadar
yarın kahvaltı tabağımın resmini çekerim peynirin gramajını yazarak yardımcı olurum canım
çok geçmiş olsun güloş ben antibiyotikle düzeldim, 3lt ye kadar su içtiğim için tek nefeste bitiriyordum bardağımdaki suyu e haliyle soğuktu su ondan şişmişti boğazlarım
aman dikkat et, boğazın ağırıyorsa karbonatlı suyla gargara yap çok faydasını görürsün rahatlar boğazların
tamm güler sağolasın deneyeceğim valla antibiyotiki içiyorum saonra dahada çarpıluıyorum resmen ağırlık çöküyo
maşallah diyelimde nazar deymesin :) dün akşam yarım saat yürüdüm önce. çıkardım ayakkabıları bu seferde içime sinmedi :) çıktım tekrar 35 dk daha yürüdüm. 400 kalorileri devirdim şükür.
aslında ben sıkılıyorum yorgunluk değilde. dün kitap okudum yürürken birazdaha çabuk geçti zaman. müziklede sıkılıyorum. tv nin karşısında ama ondada bandın sesinden tvnin sesini duyamıyorum :) aranıyorum farkındayım :) yürü işte dimi bant var ne güzel :)
tüm geçmişi okudum. bende cok yorgunum. dün tatil diye eşime şu evrak alet dolaplarını düzenlesen dedim 1 aydır söylüyorum takmıyordu beni. dün dememle kalktı hadi yardım et yapalım diye. ayyyyyyyyyyy onu at bunu dosyala 1 saatten fazla uğraştık. hadi koridor pis oldu vestiyerdeydi evraklar falan. hazır başlamışken tüm evi süpür (eşim süpürdü sağolsun) sil toz al çamaşır katla yemek bulaşık tam oturacaktım annem aradı. madımak duymuşsunuzdur (küçük bi ot ıspanak gibi yemeği pişiriliyor bilmeyenler için) almış pazardan hadi gel ayıklayalım depfreze atalım kışın yeriz. kalktım gittim 5 kilo almış hem kendine hem bana diye 3 kilosunu ayıkladık pişirdik biraz özlemişiz. bana poşetledi bi kaç tane. kalanını ben yaparım sabah dedi gece 12 idi eve girdiğim. nasıl yorgunum anlatamam:111:
günaydınnnnn......
sizleri çok sevdim. iyiki karşılaştık. sizlerin sayesinde tartıda hiç görmediğim kiloları görmeye basladım bayanlarrr :) kilolarımız sabitlendiğinde ayrılmayalım farklı bir konuyla devam edelim kopmayalım. sevgiler, saygılar selamlar hepinizeeee :)))))
menümü yazayım
1 salatalık 1 domates (ikiside küçük)
1 bardak çay
2 siyah 2yeşil zeytin
1kk peynir
1 tutam maydanoz
1 dilim tam buğday
ara 7 otlu çay
öğle köfte ayran 1 dilim ekmek düşünüyorum
ara 2 kayısı 5 badem
akşama barbunya salata 1 dilim ekmek
ara 1 elma 7 otlu çay
gideyim yürüyüşe hava çok güzel dışarda yürüyeyim
bende çok seviyorum hepinizi dün bütün gün giremedim ya aklım burdaydı hep. ilk iş bu sabah geçmişi okudum. zayıflarken kaynaştık ayrılamıyoruz topiği kuralım cezmut :))))))
günaydın yasmis :)
süpürtmüssün eşine evi birde yorgunum deme :) sen çalışıyormuydun? adamın 1 gün tatilini buldun hafta içi ondada evi temizletmissin çok hoşuma gitti :) (bu arada çalışıyorsan söyleyecek sözüm yok haklısın)
dün temizliği yaptırdın gidersin tabi yürüyüşe. benim daha ev toplanacak, çamaşırlar katlanacak, kızın karnı doyurulacak, akşamın yemeği için hazırlıklar yapılacak, kız ing kursuna götürülecek, cilt bakımına gidilecek, eve dönünce hemen yemek yapılacak, kız doyurulup yatırılacak, sonra yürüyüş :) ben neden burdayımki halaaaa bu kadar işin arasında :) haydi görüşürüz
çocuk olunca daha zor demi kaç yaşında kızın. evim temiz yemeğim var yürüyüp ders çalışcam inş. çamaşır makinesini çalıştırmıştım uyanınca son dakikaları bitsin asayım yürüyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?