tüm geçmişi okudum. bende cok yorgunum. dün tatil diye eşime şu evrak alet dolaplarını düzenlesen dedim 1 aydır söylüyorum takmıyordu beni. dün dememle kalktı hadi yardım et yapalım diye. ayyyyyyyyyyy onu at bunu dosyala 1 saatten fazla uğraştık. hadi koridor pis oldu vestiyerdeydi evraklar falan. hazır başlamışken tüm evi süpür (eşim süpürdü sağolsun) sil toz al çamaşır katla yemek bulaşık tam oturacaktım annem aradı. madımak duymuşsunuzdur (küçük bi ot ıspanak gibi yemeği pişiriliyor bilmeyenler için) almış pazardan hadi gel ayıklayalım depfreze atalım kışın yeriz. kalktım gittim 5 kilo almış hem kendine hem bana diye 3 kilosunu ayıkladık pişirdik biraz özlemişiz. bana poşetledi bi kaç tane. kalanını ben yaparım sabah dedi gece 12 idi eve girdiğim. nasıl yorgunum anlatamam:111:
2 ay sonra 3 bitirecek 4 yaş olacağız inşallah. her anımız oyun. yataktan anne oynayalımmı diye kalkıyoruz. oyunun içinde yapıyorum işlerimi. o anne oluyor ben kızı :) ama hep anne sana yardım edeyim evi toplayayım ben, anne sana yardım edeyimmi şeklinde oynuyorum oyunları o şekilde yapabiliyorum işlerimi. ancak o uyuyunca akşam 9 dan sonra yürüyebiliyourm.
yaaaa ben kayınvalideme gitmek istemiyorumne zaman gitsem evinde pasta börek mantılar of offf
sanki orda olunca diyet bozuluyor başka biri sanıyorum kendimi
bugün akşama kadar herşey güzel
akşam yemeğinde 3mercimek köftesi, 2kaşık yoğurt ve salata yedim
yemekten sonra herkes yaşpasta yiyordu yine dayanamadım yarım dilim yedim
kızlar sabah sabah bayıldım muhabbetinize allah arttırsın inş
zayıfladıktan sonra kuracağımız topiğe bende bayıldım vallaaaaismi harika
budün çok ağrılarım var benim ayakta duramıyorum henüz kahvaltı yapmadım
yürüyüş eminimki olmayacakolamayacak mecburen
karnımda öyle bi şişkinlik oldu ki anlatamam su bile içemiyorum :26:en az 2gün böyle gider benim :94:
kahvaltıda şöyle düşünüyorum
dün papates püresi yapmıştım 100gr 150 kalori oldu tereyeğ ve kaşarı abartmışım ayrıca tuzuda basmışım içine çok yiyemedim tabiii1tanecik yufkam kalmıştı püreyi bunun içinde değerlendirip gözleme yapayım diyorum yarısı benim yarısı kocacığımın tabiki
toplamda 270 kalori yapıyo yanınada domates salatalık keser yerim çayla artık
gün içinde ne yiyeceğim hiçç bilmiyorum hala canım yemek yapmak istemiyo yemekte istemiyo :26:bakalım ya nasip diyelim
süper bir fikir :) teşekkür ederim. ne marka aldın tartıyı fiyatı ne kadardı.
aklımda aslında alsammı diyorum ama kendimede güvenemiyorum. alırım yarın sonrada bırakırım diyeti :) ne yapsamki?
aslında bu şekilde beslenmeyi hayat felsefesi yapmak gerek. zayıflamak için değilde kilo almamak için.
ne güzel ya benim eşim totoşunu kaldırmıyor valla yerindenbazen diyo çok çalışıyorsun sen evin içinde hiç yardım edemiyorum ama lafta kalıyo bunlar ne yapalım bizimkide şans herhalde
nazar değmesin inş seninkine
canım çok yorma kendini dinlen bugünde yapmışsın zaten bugünün sporunu önceki günler çok çok. bende yürüdüm geldim 45dk kahvaltımı yaktım akşamda yürümeyi planlıyorum 20dk kadar. ye tatlım güzelce gözlemeni dengeledikten sonra ben herşeyi yeme taraftarıyım yoksa rejim bitince saldırıyorum.
günaydın herkese=) dun 45 dk tempolu yürüyüş yormuş zor kalktım=) yasmis hoşgeldin sen nerelerdesin ben pazartesi sabahı tartıldım gene ama sadece 600 gr gitmiş (75.4)düşün birde tabi adet oldum onun etkileri tatlı krizleri var.eşinin iş yapması kulaga hoş geliyo hiç beceremese bile sana yardım etmek istemesi seni mutlu eder eminim.benimkide yapar çok kalabalık olunca bizimki erkeklerde salonda oturur biz bayanlarla açık mutfakta daha rahat ederiz.misafirler gidince herşeyi toplar sehpaları siler hatta süpürge çeker temiz bırakalım der ve kapısını kapatır..ama işine gelmezse yapmaz olsun allah razı olsun bu kk dekiler okudukktan sonra çok şükrediyorum allah ggönlüne göre versin herkesin..bugun yuruyemicem sadece çarşıya çıkıp geleceğim o arada hızlı hızlı yürürüm
kızlar dün noldu bak anlatayım
kayınvalidem geldi oğluşuma bakmaya biz dışarı çıkınca o gelir hep...
geldi oturdu bende giyinmiştim bu arada kısa kollu giydim dün sıcaktı diye biraz yapışık bi badim vardı onu giydim göbek maşallah kaybolmuş oralardanneyse
bana dedi bu aleti koydun buraya(koşu bandını kastediyo)erittin kendini çok zayıfladın yeter artık dedi eşimde ordan diyo 69 kilo oldu sonunda ama 65 olmadan bırakmayacak
hımm anladım canım bende aha tam yapamıyorum diyet alıştırıyorum şimilik ama geçen bi arkadaşıma gittim tabaktaki sarmaları yedim ufak bi poğaça vardı bıçak isteim azcık boldum o kaarını yedim kektende az kesip yedim o artık akam yemeğim oldu.bu şekilde herşeyen az yiyerekte verilebileceğine inanıyorum bu sayfayı cok sevdim ama benim koşu bandım yok sizden farklı olarak:2::2: ip atlamayı öneriyormusunuz pekii
süper bir fikir :) teşekkür ederim. ne marka aldın tartıyı fiyatı ne kadardı.
aklımda aslında alsammı diyorum ama kendimede güvenemiyorum. alırım yarın sonrada bırakırım diyeti :) ne yapsamki?
aslında bu şekilde beslenmeyi hayat felsefesi yapmak gerek. zayıflamak için değilde kilo almamak için.
günaydınnnnn......
sizleri çok sevdim. iyiki karşılaştık. sizlerin sayesinde tartıda hiç görmediğim kiloları görmeye basladım bayanlarrr :) kilolarımız sabitlendiğinde ayrılmayalım farklı bir konuyla devam edelim kopmayalım. sevgiler, saygılar selamlar hepinizeeee :)))))
bende çok seviyorum hepinizi dün bütün gün giremedim ya aklım burdaydı hep. ilk iş bu sabah geçmişi okudum. zayıflarken kaynaştık ayrılamıyoruz topiği kuralım cezmut :))))))
kızlar dün noldu bak anlatayım
kayınvalidem geldi oğluşuma bakmaya biz dışarı çıkınca o gelir hep...
geldi oturdu bende giyinmiştim bu arada kısa kollu giydim dün sıcaktı diye biraz yapışık bi badim vardı onu giydim göbek maşallah kaybolmuş oralardanneyse
bana dedi bu aleti koydun buraya(koşu bandını kastediyo)erittin kendini çok zayıfladın yeter artık dedi eşimde ordan diyo 69 kilo oldu sonunda ama 65 olmadan bırakmayacak
maşallah kayınvalidenebenimki şimdiden ben bakamam ki diye kesiyor sanki bak dedim ona. annem de kızıyor kayınvalidem öyle deyince ben bakarım annem hatta sen doğur benim olsun büyütürüm diyo hemen. kayınvaliden zayıfladın dediyse tamamdır bu iş doğru yoldasın
canım bende çok düşündüm diyete başladım ama mesela erik ve çilek gramını hesaplayarak düşündüm almayı
ben pek pahalı olmasın sinbonun istemiştim almayı 25 lira falandı
ama çarşıya çıktım tartı diye, çok gezdim araştırdım sinboya pek rastlayamadım gördüklerimde 30lira falandı
ben arzumun aldım 40liraya. şuanda çok memnunum bir de küçücük. ölçü kabı yok daha iyi
çantana koy gezdir günlerde gramla ye
sonra düşündüm illa diyet için değil ki kek börek bazı tariflerde gramla bişeyler yazıyor kullanışlı diyee
ama alma ve karar verme sürecim 1ay sürdü
süper olur benimde aklımdan bu geçiyordu
kaybetmeyelim birbirimizi hiç
kaynaştık bırakamadık
ooo nazarı değecek demek içten içten dokunuyor ona kilo vermen
canım neden 65 kiloya inmek istiyosun bi 5 kilo hiç belli olmuyorki
60 kilo olsun hedefin hatta 5950lileri görmüş olursun
bende diyete başladığımda 62 falan olayım dedim ama baktım 5kilom gitmiş bile hedefimi 57 yaptım ve olacak
görümcem ip atlıyor benim 2 kızı var yürüyüşe nasıl gideyim bunlarla diyo 3 yaş var aralarında kızların doğum kilolarını öyle verdi. o bayağı verdi çokta yiyor yemezsem iş yapamıyorum diye halsiz oluyorum diye ama yerken bile zayıfladı. az yemeyi yavaş yavaş öğreneceğiz. birden herşeyi bırakınca birden alıyorsun tekrar yemeye başlayınca. bende dün annemlerde kekin kenerından küçük bi parçayı ağzıma attım kendime tabağa koymadım. eşim sen yemeyecek misin dedi annemde o bit kadar yedi hadi bitirin kekleri çabuk kızın gözü kalcak dedi versin azcık kafasında bitirmişken dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?