Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlar sabah sabah bayıldım muhabbetinize allah arttırsın inş
zayıfladıktan sonra kuracağımız topiğe bende bayıldım vallaaaaismi harika
budün çok ağrılarım var benim ayakta duramıyorum henüz kahvaltı yapmadım
yürüyüş eminimki olmayacakolamayacak mecburen
karnımda öyle bi şişkinlik oldu ki anlatamam su bile içemiyorum :26:en az 2gün böyle gider benim :94:
kahvaltıda şöyle düşünüyorum
dün papates püresi yapmıştım 100gr 150 kalori oldu tereyeğ ve kaşarı abartmışım ayrıca tuzuda basmışım içine çok yiyemedim tabiii 1tanecik yufkam kalmıştı püreyi bunun içinde değerlendirip gözleme yapayım diyorum yarısı benim yarısı kocacığımın tabiki
toplamda 270 kalori yapıyo yanınada domates salatalık keser yerim çayla artık
gün içinde ne yiyeceğim hiçç bilmiyorum hala canım yemek yapmak istemiyo yemekte istemiyo :26:bakalım ya nasip diyelim

ne güzel ya benim eşim totoşunu kaldırmıyor valla yerinden bazen diyo çok çalışıyorsun sen evin içinde hiç yardım edemiyorum ama lafta kalıyo bunlar ne yapalım bizimkide şans herhalde
nazar değmesin inş seninkine

ayy en tatlı zamanlarıdır onun maşallah. bende hep ben anneyim sende kızım derdim anneme. kardeşim olunca kurtulmuştu benden arada yine tuttururmuşum sen anneanne ben anne buda oğlum dermişim evcilik oynarmışız. kardeşim arada şaşırır anne derdi bana küçükken

git kız git bu haftayı orada geçir cumaya görüşürüz sonra
ama dert etme bizde dün dışarı çıkınca kalorilerim çoğaldı ister istemez..eşim lahmacun yedi ben gittim kendime form bisküvi aldım.ben gelene kadar bitirmemişti bi lokma kenarından kopardım elimle o kadarcık yedim sadece ne azimm
akşam bi baktım 1500leri bulmuşum gene eşimde dedi ben kokoreç yemeğe gideyim karnım acıktı gece 10falandı.o gidince bende koşu bandına sarıldım hemen yüksek tempoda 1saat yürüdüm 400kaloriyi yaktım derken bi baktım çiğ köfte lavaşta sarılı yesem bi türlü yemesem gece aklıma gelecek uyanıp yerim valla
tam banttan indim terim üstümde henüz bu arada kaptım lavaşı yarısında durdurdum kendimi çokkk şüküryarısınıda eşime dedim bitecek bu yoksa sonu kötü olacak

işte benimde böyle geçti dünüm

canım çok yorma kendini dinlen bugünde yapmışsın zaten bugünün sporunu önceki günler çok çok. bende yürüdüm geldim 45dk kahvaltımı yaktım akşamda yürümeyi planlıyorum 20dk kadar. ye tatlım güzelce gözlemeni dengeledikten sonra ben herşeyi yeme taraftarıyım yoksa rejim bitince saldırıyorum.

günaydın herkese=) dun 45 dk tempolu yürüyüş yormuş zor kalktım=) yasmis hoşgeldin sen nerelerdesin ben pazartesi sabahı tartıldım gene ama sadece 600 gr gitmiş (75.4)düşün birde tabi adet oldum onun etkileri tatlı krizleri var.eşinin iş yapması kulaga hoş geliyo hiç beceremese bile sana yardım etmek istemesi seni mutlu eder eminim.benimkide yapar çok kalabalık olunca bizimki erkeklerde salonda oturur biz bayanlarla açık mutfakta daha rahat ederiz.misafirler gidince herşeyi toplar sehpaları siler hatta süpürge çeker temiz bırakalım der ve kapısını kapatır..ama işine gelmezse yapmaz olsun allah razı olsun bu kk dekiler okudukktan sonra çok şükrediyorum allah ggönlüne göre versin herkesin..bugun yuruyemicem sadece çarşıya çıkıp geleceğim o arada hızlı hızlı yürürüm

cezmut benimde tartım var bende cevap vereyim dedim
bende sinbo var 15liraya falan almıştım iki yıl oluyo çok memnunum herşeyi tartarak yiyorum valla omlet yapıyorum gramla yemek yapıyorum gramlaeşim önceleri gülüyordu şimdi alıştı kahvalıda hemen alıyorum yanıma

kızlar dün noldu bak anlatayım
kayınvalidem geldi oğluşuma bakmaya biz dışarı çıkınca o gelir hep...
geldi oturdu bende giyinmiştim bu arada kısa kollu giydim dün sıcaktı diye biraz yapışık bi badim vardı onu giydim göbek maşallah kaybolmuş oralardanneyse
bana dedi bu aleti koydun buraya(koşu bandını kastediyo)erittin kendini çok zayıfladın yeter artık dedi eşimde ordan diyo 69 kilo oldu sonunda ama 65 olmadan bırakmayacak

övdüm ya tutar benimkininde huyu hemen. benimkininde suyuna gidince yapıyor ama yalan yok yardım ediyor sağolsun. bide ben o yaparken kırsada döksede karışmıyorum canın sağolsun deyip geçiyorum. benim babamda yardım eder yemek yapar dün salatayı babama yaptırdık mesela çamaşır toplancakmış balkona çıkmıştı toplamış bulaşık makinesini boşaltır hep babam kendiliğinden annem söyleyince yapmaz inadı tutar. eşiminde kusuru aç kalır ben olmayınca yumurta kahvaltılık yaptığım yemekleri ısıtır o kadar bide açım diye mesaj atıp sana vicdan azabı çektirir.

valla katılıyorum sana bende herşeyi yiyerek kalori sınırımı geçmeden tabiki zayıflama taraftarıyım.çünkü diyet bitince ben yine bu yiyeceklerle haşır neşirim ki.. geri almamak için şimdi kaç dilim börek yada pizza yada kilo aldıran ne varsa az yemeyi öğrenmem şart hiç yememek değil hedefim
evet baya yordum sporda bu hafta kendmi en iyisi 3gün tatil yapmak tabi dayanabilirsem yokluğuna

tatlım döktük dolabı dün içinden çıkana kadar canımız çıktı. evrak düzenledik bir sürü fatura saklamışız aldığımız kıyafetlerin hediyelerin değiştiririz olmazsa diye. önceki evin faturaları ve ödendi makbuzları muhtarlık kayıtları bile çıktı 2.5 yıl oldu taşınalı taşınırken atsana eşimin açıköğretim kitapları notları hepsini geri dönüşüm kutusuna attım. kıyafetleri temizledim eskiyenler küçük gelenler eşime babama verdim beraber çalıştığı işçilere götürcek çalışırken giyerler dedi. sonrada ev dağıldı diye eşim süpürdü bende silip toz aldım çamaşır bulaşık akşamda annemdeydim öyle yani. bende şükrediyorum yardım eder etrafımdaki herkes bakışlarınızdan belli birbirinizi sevdiğiniz der erkeklerin damarını tutturmadan canım aşkım işi götürceksin. bazısına bu numarada yetmiyor ama. geçen aşkım sen yardım etmezsen yapamam ki dedim de yemezler dedi. bende yerler dedim ama kalkmadı bende dokunmadım akşamına bulaşık makinesi boşaltıyordum bişey demeden geldi yardım etti. yaparken yada yapayım deyince hiçççççç karışmıyorum

maşallah kayınvalidene benimki şimdiden ben bakamam ki diye kesiyor sanki bak dedim ona. annem de kızıyor kayınvalidem öyle deyince ben bakarım annem hatta sen doğur benim olsun büyütürüm diyo hemen. kayınvaliden zayıfladın dediyse tamamdır bu iş doğru yoldasın

maşallah benan güzel vermişsin. reglin bitsin verirsin daha hızlı. benimde 16. günüm( önceki 1 ayı saymıyorum çokta düzgün rejim gibi yapmamıştım sadece kendimi alıştırmak için porsiyon azaltmıştım.) bugün sabah tartılmadım bende kızlara uydum cuma tartılıyorum bakalım kaç vercem.

Son düzenleme:
hımm anladım canım bende aha tam yapamıyorum diyet alıştırıyorum şimilik ama geçen bi arkadaşıma gittim tabaktaki sarmaları yedim ufak bi poğaça vardı bıçak isteim azcık boldum o kaarını yedim kektende az kesip yedim o artık akam yemeğim oldu.bu şekilde herşeyen az yiyerekte verilebileceğine inanıyorum bu sayfayı cok sevdim ama benim koşu bandım yok sizden farklı olarak:2::2: ip atlamayı öneriyormusunuz pekii

görümcem ip atlıyor benim 2 kızı var yürüyüşe nasıl gideyim bunlarla diyo 3 yaş var aralarında kızların doğum kilolarını öyle verdi. o bayağı verdi çokta yiyor yemezsem iş yapamıyorum diye halsiz oluyorum diye ama yerken bile zayıfladı. az yemeyi yavaş yavaş öğreneceğiz. birden herşeyi bırakınca birden alıyorsun tekrar yemeye başlayınca. bende dün annemlerde kekin kenerından küçük bi parçayı ağzıma attım kendime tabağa koymadım. eşim sen yemeyecek misin dedi annemde o bit kadar yedi hadi bitirin kekleri çabuk kızın gözü kalcak dedi versin azcık kafasında bitirmişken dedi

Son düzenleme:

canım bende çok düşündüm diyete başladım ama mesela erik ve çilek gramını hesaplayarak düşündüm almayı
ben pek pahalı olmasın sinbonun istemiştim almayı 25 lira falandı
ama çarşıya çıktım tartı diye, çok gezdim araştırdım sinboya pek rastlayamadım gördüklerimde 30lira falandı
ben arzumun aldım 40liraya. şuanda çok memnunum bir de küçücük. ölçü kabı yok daha iyi
çantana koy gezdir günlerde gramla ye
sonra düşündüm illa diyet için değil ki kek börek bazı tariflerde gramla bişeyler yazıyor kullanışlı diyee
ama alma ve karar verme sürecim 1ay sürdü

süper olur benimde aklımdan bu geçiyordu
kaybetmeyelim birbirimizi hiç

bende çok seviyorum hepinizi dün bütün gün giremedim ya aklım burdaydı hep. ilk iş bu sabah geçmişi okudum. zayıflarken kaynaştık ayrılamıyoruz topiği kuralım cezmut :))))))

kaynaştık bırakamadık

ooo nazarı değecek demek içten içten dokunuyor ona kilo vermen
canım neden 65 kiloya inmek istiyosun bi 5 kilo hiç belli olmuyorki
60 kilo olsun hedefin hatta 59 50lileri görmüş olursun

bende diyete başladığımda 62 falan olayım dedim ama baktım 5kilom gitmiş bile hedefimi 57 yaptım ve olacak

Son düzenleme:

kızlar kahvaltı tapağım gramajlarını yazdım hangisi kaç kalori diyee
sabah 9 da kahvaltımı yaptım ve 10 da yürüyüşe çıktım 1saat yürüdüm
öğle yemeğimide birazdan yicem yemekten sonra fikrim değişmezse ip atlamayı düşünüyorum
kızlar 500-600 falan atlıyosunuz ama durarak 1-2dk oturarak değil mi?
ben en fazla durmadan 100-150kadar atlarım sanırım fikrinizi alayım

bu da 1 kibrit kutusu kadar peynir onun gramı

Son düzenleme:

canım benim oğlum engelli o yüzden daha çok gelip bakmak istiyor bana yardımcı olsun diye.ben arada dışarı çıkayım hava alayım istiyo valla allah razı olsun onlardan hepsi çok iyieşim temizlik yapmasada oğlumla sürekli o ilgilenir mamasını verir altını alır.şimdi gezmeye çıkarayım diyo mesela
evet kayınvalidem benim doğru yolda olduğumu belli etti normalde o kilolu gelini kızı olsun ister ben diyete spora başladık mı görümcemle bize laf yetiştirmeye çalışır hepp
bi sene o kadar kaptırmıştık ki ramazanda bile plates yapıyorduk o dönem de 69ları bi görüp tekrar 70lere devam ettim:26::26:

evet içimdeki hedefim 60zaten bacım içimi okuyorsun sen ama şimdilik kısa kısa tutuyorum planlarımı çünkü sonra gözümde büyüyor hatta keşke olsa 58 olsam ama eşim diyo ben çok zayıf olmanı istemem kemik gibi olacaksın diyo benim kemiklerim iri kilo verince hemen belli oluyo eşim diyo belin çok incelmiş dün

bu ip işine bende başlasam iyi olacak tam olarak kaçar kaçar atlıyorsunuz ya banda binmediğim günlerde ip atlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…