kızlar kahvaltı tapağım gramajlarını yazdım hangisi kaç kalori diyee
sabah 9 da kahvaltımı yaptım ve 10 da yürüyüşe çıktım 1saat yürüdüm
öğle yemeğimide birazdan yicem yemekten sonra fikrim değişmezse ip atlamayı düşünüyorum
kızlar 500-600 falan atlıyosunuz ama durarak 1-2dk oturarak değil mi?
ben en fazla durmadan 100-150kadar atlarım sanırım fikrinizi alayım
Eki Görüntüle 694107
bu da 1 kibrit kutusu kadar peynir onun gramı
Eki Görüntüle 694108
evet içimdeki hedefim 60zaten bacımiçimi okuyorsun sen ama şimdilik kısa kısa tutuyorum planlarımı çünkü sonra gözümde büyüyor hatta keşke olsa 58 olsam ama eşim diyo ben çok zayıf olmanı istemem kemik gibi olacaksın diyo benim kemiklerim iri kilo verince hemen belli oluyo eşim diyo belin çok incelmiş dün
kızlar sizin topiği baştan sona okudum.çok güzel dostluk kurmuşsunuz bende aranıza gelsem alırmısınız,bende 3 gündür sıkı diyetteyim.ayça kayanın diyetini uyguluyorum,kilom 66 68 arası,pazar tartı günüm,biribirimizi motive eder destekleriz ne dersiniz.......
ip kesinlikle öneririm. ilk zamanlar az yapın ama, bacak çok feci ağrıyor sonra.
ben 200 öne 200 arkaya atlıyorum. iki gündür atlamıyorum ama...
ya benim tartım yok, o kadar ekmek yiyorum tahminen. 20 gr falan olur diye düşünmüştüm
ne büyük mutlulukbenimde eşim artık kavrayabiliyorum seni dedi
gözünde büyütme canım boğazını tuttun mu azcıkda hareket 2-3 ayda çok kolay verebilecek kilolardayız çok şükür
90kilo üssü insanların hedefi ilk 10 kilo vermek sonra 15 kilo vermek
bizim çok şükür o kadar fazlalığımız yok o yüzden direk hedefini söyle
evet haklısın kahvaltı tabağım boş bugün fırında çarlliston biber pişiricem yarın sabaha yerim aslında közlesem ocakta daha güzel ama uzun işdomates falan daha tam tadı yok ondan yemiyorum, salatalıkta o kadar canım çekiyor
ekmeğim artıyo bile son lokmayı zor yiyorum. salçaya gelince ayy ne bileyim kısayım diyorum her şeyden
ama akşama doğru ayy onuda yiyim azıcık bunun tadına bakıyım oluyor
hoşgeldin canımm kilonda bize çok uygun
hangi ildesin kaç yaşındasın çoluk çocuk?
verirsin canım arkadaşlarla hırs rekabet olunca daha iyi oluyor
ben bugün 150 atlıcam çıkıyorum çatıya şimdi
dönüşte bakayım kaç atlamış olucam
[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 332.16
[2] İp Atlamak (125 atlama/dak) 10 dak 122.484
Toplam : -454.644 kal.
bugünkü sporlarımı yaptım yaşasın
ip atlarken
85 tane atladım 1-2 dk ara verdim sonra tekrar 95 atladım ve son kez 70 atladım
nefessiz kaldığım zamanlarda sekerek atladım adım atarak atladım
85ten fazla tek seferde yapamadım ama inşallah ilerleyen günlerde hiç takılmadan yorulmadan 200 yapabileceğim
toplam 250 defa atlamışım bu da toplasam 10dk bile sürmedi
yarım saat atladığımı düşünemiyorum off nasıl gider o zaman şu kilolar
mayısın 1inde Jillian Michaels 30 Day Shred- Level 1e başlıyorum var mı benimle devam edecek
çalışanlara çok zor vakit olmaz ama evde duranlardan kim var benimle
canım benim oğlum engelli o yüzden daha çok gelip bakmak istiyor bana yardımcı olsun diye.ben arada dışarı çıkayım hava alayım istiyo valla allah razı olsun onlardan hepsi çok iyieşim temizlik yapmasada oğlumla sürekli o ilgilenir mamasını verir altını alır.şimdi gezmeye çıkarayım diyo mesela
evet kayınvalidem benim doğru yolda olduğumu belli ettinormalde o kilolu gelini kızı olsun ister ben diyete spora başladık mı görümcemle bize laf yetiştirmeye çalışır hepp
bi sene o kadar kaptırmıştık ki ramazanda bile plates yapıyorduk o dönem de 69ları bi görüp tekrar 70lere devam ettim:26::26:
arkadaşlığa kabul ettiğiniz için mersi,kendimi tanıtayım,76 doğumlu yani 37 yaşındayım, 20 yaşında oğlum 17 yaşında kızım var,boyum 163 kilo 40 beden etek giyiyorum kilom şuan belirsiz pazar günü tartı günüm o gün öğrenicem.ama pazartesi yada salı reglim olur,şişlik olucak doğru rakam görürmüyüm bilmiyorum.istanbul dışında yaşıyorum,ev hanımıyım,işte böyle diyetin 4 günü akşam 6 dan sonra yemek yok o zaman zorlanıyorum bana başka sıkıntısı yok hedefim 63 şimdilik 4 gibi 1 saat yürümeye çıkıcam.güzel paylşaımlar olur inşallah
Eki Görüntüle 694233
görümcemin istemesinde burda 75 kilolardaydım.göbeğe dikkat:26:
arkadaşlığa kabul ettiğiniz için mersi,kendimi tanıtayım,76 doğumlu yani 37 yaşındayım, 20 yaşında oğlum 17 yaşında kızım var,boyum 163 kilo 40 beden etek giyiyorum kilom şuan belirsiz pazar günü tartı günüm o gün öğrenicem.ama pazartesi yada salı reglim olur,şişlik olucak doğru rakam görürmüyüm bilmiyorum.istanbul dışında yaşıyorum,ev hanımıyım,işte böyle diyetin 4 günü akşam 6 dan sonra yemek yok o zaman zorlanıyorum bana başka sıkıntısı yok hedefim 63 şimdilik 4 gibi 1 saat yürümeye çıkıcam.güzel paylşaımlar olur inşallah
Anlatırım tabi ki canım.oğlum suan 7yaşını bitirdi, doğum anında diskisini yapıp yutuyor ve nefes borusunu tıkıyor ve oksijensizkalıyor.Yani dünyaya geldiğinde bi nevi ölü doğmuş sonraşimdi daha çok takdir ettim kayınvalideni ve tabiki seni ve eşini.anlatmak istersen engeli ne kaç yaşında. anlatmak istemezsen anlarım. hepinizden allah razı olsun benim çocuğum yok ama etrafımdaki biçok insan sağlıklı çocuğuna bakarken seni doğurmasaydım diyor içim sızlıyor insanlar böyle yapınca. ama senin bir meleğin var ve ona bakıyorsun cennet ayakları altına serilmiş bi annesin yani.
kilolu seviyorsa kayınvaliden kesinlikle doğru yoldasın devam arkadaşım kendimizi mutlu hissettiğimiz kiloya kadar
evet yanlardan fışkırmış:106:
maşallah bende sizin gibi genç anne olucam 37 yaşında olduğumda 18 yaşında olucak kızım inşallah
ee 40 bedense çok iyi ben 42 giyiyorum bazen 44bile oluyordu ama şuan tam 42
basen sorunlarım var 40 beden olsam çok iyi
bende başilayabilirim aslında ama ben dvd almak istiyorum onuda ancak mayıs 6dan sonra alabilirim. 6 7 gün geçikmeli olarak bende yakalarım seni
Bugün sporların süper valla kıskandım ben oturup duruyorum evde...çok zoruma gitti ya tebrik ediyorum seni
Anlatırım tabi ki canım.oğlum suan 7yaşını bitirdi, doğum anında diskisini yapıp yutuyor ve nefes borusunu tıkıyor ve oksijensizkalıyor.Yani dünyaya geldiğinde bi nevi ölü doğmuş sonra
yaşatıyorlar.dogumum son anda sezaryen oldum'su an oğlum spastik engelli beni tanımıyor oturmuyor yürümüyor sürekli yatıyor .yani kısacası yüzde yüz engelli.onun eli ayağı biziz yani.bizim için dünyanın en güzel meleği bazen çok üzülüyoruz niye böyle oldu diye ama bazen de diyoruz allahım iyi ki bize böyle bi cocuk nasip etti de ona gül gibi bakıyoruz yaşamanın kıymetini yürümenin kıymetini öğreniyoruz diyoruz.çok zor hayat bizim için ve tabiki minik oğlum için ama biz kolaylaştırmaya çalışıyoruz çok fazla takmamaya çalışıyoruz zorda olsa..daha çok şey yazmak isterim ama daha sonra su an dışarıdayim ve heran ağlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?