Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kız güler seni böyle gördükçe kendi halime gülüyorum bana bi arkadaş çıktı diyeama çok az kahvaltı yapıyorsun gibi gelddi bana 1tatlı kaşığı salça mı olur kız 1 yemek k. yap sen onu salatalık 35 gram o ne valla ben temin 2tane yedim zaten 11 kalori bide ondan mı kısayım
benim tartım daha küçük ve yuvarlak yapıda .. benim hiç aklıma gelmemişti giderken misafirliği alcam bende baştan gülerler ama sonra onlarda alışır

Salatalık (hıyar)

2 ADET

22

[2]

Yeşil Zeytin

5 adet

35

[3]

Patates Püresi

250 gr

150

[4]

Yufka

80 GRAM

121.6

Toplam :

328.6 kal.

kızlar ya kalorrisepetinden kopyalıyorum böyle çıkıyo artık eskiden sıra sıra olurdu ne oldu anlamadım.aralar bir sürü boşlukla doluyo

Son düzenleme:
kızlar sizin topiği baştan sona okudum.çok güzel dostluk kurmuşsunuz bende aranıza gelsem alırmısınız,bende 3 gündür sıkı diyetteyim.ayça kayanın diyetini uyguluyorum,kilom 66 68 arası,pazar tartı günüm,biribirimizi motive eder destekleriz ne dersiniz.......

ip kesinlikle öneririm. ilk zamanlar az yapın ama, bacak çok feci ağrıyor sonra.

ben 200 öne 200 arkaya atlıyorum. iki gündür atlamıyorum ama...

ya benim tartım yok, o kadar ekmek yiyorum tahminen. 20 gr falan olur diye düşünmüştüm

ne büyük mutluluk benimde eşim artık kavrayabiliyorum seni dedi
gözünde büyütme canım boğazını tuttun mu azcıkda hareket 2-3 ayda çok kolay verebilecek kilolardayız çok şükür
90kilo üssü insanların hedefi ilk 10 kilo vermek sonra 15 kilo vermek
bizim çok şükür o kadar fazlalığımız yok o yüzden direk hedefini söyle

evet haklısın kahvaltı tabağım boş bugün fırında çarlliston biber pişiricem yarın sabaha yerim aslında közlesem ocakta daha güzel ama uzun iş domates falan daha tam tadı yok ondan yemiyorum, salatalıkta o kadar canım çekiyor
ekmeğim artıyo bile son lokmayı zor yiyorum. salçaya gelince ayy ne bileyim kısayım diyorum her şeyden
ama akşama doğru ayy onuda yiyim azıcık bunun tadına bakıyım oluyor

hoşgeldin canımm kilonda bize çok uygun
hangi ildesin kaç yaşındasın çoluk çocuk?
verirsin canım arkadaşlarla hırs rekabet olunca daha iyi oluyor

ben bugün 150 atlıcam çıkıyorum çatıya şimdi
dönüşte bakayım kaç atlamış olucam

tamam o zaman hedef 59.9
kahvaltını azıcık daha arttır derim ben yoksa dediğin gibi akşama sonu kötü biter en azından 270 300 kalori olmalı bence ana öğünlerimiz
ben şimdi ara olarak bi tane form bisküvi 26kalori ve 3 bardak yeşil çayımı içiyorum.artık içine karanfil atıyorum demlerken.daha hoş oluyo gibi.
benimde çayım ocakta pişiyo şimdi senden eksik kalmayayım dedim ama bu sefer 2lt su koydum bi günde bir-tsin ertesi güne kalınca tadı daha acılaşıyo onu farkettim.
hadi bakalım atta ipini gel bana da söyle hangi aralıklarla atladığını

[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 332.16
[2] İp Atlamak (125 atlama/dak) 10 dak 122.484

Toplam : -454.644 kal.

bugünkü sporlarımı yaptım yaşasın

ip atlarken
85 tane atladım 1-2 dk ara verdim sonra tekrar 95 atladım ve son kez 70 atladım
nefessiz kaldığım zamanlarda sekerek atladım adım atarak atladım
85ten fazla tek seferde yapamadım ama inşallah ilerleyen günlerde hiç takılmadan yorulmadan 200 yapabileceğim
toplam 250 defa atlamışım bu da toplasam 10dk bile sürmedi
yarım saat atladığımı düşünemiyorum off nasıl gider o zaman şu kilolar

mayısın 1inde Jillian Michaels 30 Day Shred- Level 1e başlıyorum var mı benimle devam edecek
çalışanlara çok zor vakit olmaz ama evde duranlardan kim var benimle

bende başilayabilirim aslında ama ben dvd almak istiyorum onuda ancak mayıs 6dan sonra alabilirim. 6 7 gün geçikmeli olarak bende yakalarım seni
bugün sporların süper valla kıskandım ben oturup duruyorum evde...çok zoruma gitti yatebrik ediyorum seni

kızlar telefonu android işletim sistemi olanlara süper fırsat reklam gibi oldu
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinymission.dailyworkoutsfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50aW55bWlzc2lvbi5kYWlseXdvcmtvdXRzZnJlZSJd
ben bu uygulamayı indirdim kızla beraber uyguladım bugün

5dk karın egzersizi
5dk bacak ve 5 dk basen

nasıl terledim karında çok zorlandım yapamadıklarımı uydurdum
duş alıcam şimdi

süperim bugün süperimm 2-3günlük kaçamaklarımın acısını çıkardım karnım nasıl yanıyor bilemezsiniz

1 temmuz günü o tartıda 57-58leri görücem arkadaş

programlarımı yazayım
1 Mayısta başlıyorum
Jillian Michaels 30 Day Shred- Level 1 - ilk 10gün sonra level 2 son 10günde level 3
1 Haziranda da plates yapmayı düşünüyorum ama bu konuda pek fikrim yok dvd falan alamam sanırım
netten destek alarak yapıcam var mı internette önereceğiniz, bir de plateste hergün aynı şeylerimi yapıcam pek bi bilgim yok bu konuda

programlarım bunlar illa hafta sonu sarkıcak ama yine de yapmaya çalışıcam + yürüyüş
ip atlamayı her zaman yapamam sanırm

veeee bütün bu çabalarımla o tartı düzelecek

arkadaşlığa kabul ettiğiniz için mersi,kendimi tanıtayım,76 doğumlu yani 37 yaşındayım, 20 yaşında oğlum 17 yaşında kızım var,boyum 163 kilo 40 beden etek giyiyorum kilom şuan belirsiz pazar günü tartı günüm o gün öğrenicem.ama pazartesi yada salı reglim olur,şişlik olucak doğru rakam görürmüyüm bilmiyorum.istanbul dışında yaşıyorum,ev hanımıyım,işte böyle diyetin 4 günü akşam 6 dan sonra yemek yok o zaman zorlanıyorum bana başka sıkıntısı yok hedefim 63 şimdilik 4 gibi 1 saat yürümeye çıkıcam.güzel paylşaımlar olur inşallah

şimdi daha çok takdir ettim kayınvalideni ve tabiki seni ve eşini. anlatmak istersen engeli ne kaç yaşında. anlatmak istemezsen anlarım. hepinizden allah razı olsun benim çocuğum yok ama etrafımdaki biçok insan sağlıklı çocuğuna bakarken seni doğurmasaydım diyor içim sızlıyor insanlar böyle yapınca. ama senin bir meleğin var ve ona bakıyorsun cennet ayakları altına serilmiş bi annesin yani.
kilolu seviyorsa kayınvaliden kesinlikle doğru yoldasın devam arkadaşım kendimizi mutlu hissettiğimiz kiloya kadar

hoş geldin maşallah boyunuzca çocuğunuz var ve çokta kilonuz yok aşağı yukarı hepimiz benzer kilolardayız. veririz hep beraber yaza fıstık oluruz. bence 6 dan sonra meyve yiyebilirsiniz çok aç kalıncada vücut savunma olarak yağa dönüştürüyor yediklerimizi.

Eki Görüntüle 694233
görümcemin istemesinde burda 75 kilolardaydım.göbeğe dikkat:26:

evet yanlardan fışkırmış:106:

maşallah bende sizin gibi genç anne olucam 37 yaşında olduğumda 18 yaşında olucak kızım inşallah
ee 40 bedense çok iyi ben 42 giyiyorum bazen 44bile oluyordu ama şuan tam 42
basen sorunlarım var 40 beden olsam çok iyi

Anlatırım tabi ki canım.oğlum suan 7yaşını bitirdi, doğum anında diskisini yapıp yutuyor ve nefes borusunu tıkıyor ve oksijensizkalıyor.Yani dünyaya geldiğinde bi nevi ölü doğmuş sonra
yaşatıyorlar.dogumum son anda sezaryen oldum'su an oğlum spastik engelli beni tanımıyor oturmuyor yürümüyor sürekli yatıyor .yani kısacası yüzde yüz engelli.onun eli ayağı biziz yani.bizim için dünyanın en güzel meleği bazen çok üzülüyoruz niye böyle oldu diye ama bazen de diyoruz allahım iyi ki bize böyle bi cocuk nasip etti de ona gül gibi bakıyoruz yaşamanın kıymetini yürümenin kıymetini öğreniyoruz diyoruz.çok zor hayat bizim için ve tabiki minik oğlum için ama biz kolaylaştırmaya çalışıyoruz çok fazla takmamaya çalışıyoruz zorda olsa..daha çok şey yazmak isterim ama daha sonra su an dışarıdayim ve heran ağlayabilirim

Halbuki okadar da kamufle etmeye çalıştım ama demek fırlayacak kadar bol et var

bravo valla kıskandım sporu
bende akşamları fırsdat olursa
pilates dvdim vardı onu yapıyorum ama bazen üşeniyorum cd açmayı aklımdaki hareketleri yapabildiğim
kadar yapıyorum güler ben sana anlatırım ara ara pilatesi özelliklerini ama kendini zorlamaman gerekiyor
pilateste ani bir hareket sakatlanabilirsin.yada nette ebru şallı var

canım allah verir mükafatını bu zorlu günlerin, kimin ne olacağı belli değil allahım sana sağlık versin sen oğluna yetersin

evet ben geldim bugünde bitti şükür,
1 saat 2o dakika yürüdüm,çok mutluyum
saat 5.30 gibi kızımla bahçede yedik akşam yemeğimi günlük 1200 kl alıyorum,normalde almam gereken kl 1750,400 kl vücuttan 300 kl yürüyüşde yakıyorum,sonucu bekleyip görücez,sizler neler yaptınız yaptınız bakalım merak ettim

p atlamak ve zayıflama , ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ,

ip atlayıp zayıflanıyormuş .

Kilo vermeye karar verdiğim gün gittiğim diyetisyen tam 40 kilo veren bir hastasından bahsetmişti .
Hiç dışarıya çıkma imkanı olmadığı için evde ip atlayıp “40″ kilo verdiğini anlatmıştı .
Çok etkilenmiştim ve hemen uygulamaya başladım .
Gerekli olan tek şey bir atlama ipiydi , hemde çocukluğuma dönmüştüm.
Bu çok güzel bir zayıflama egzersiziydi , hergün arttırarak çok eğlenceli hale getirmek mümkün .
Sabah 300 ve akşam 300
Süper bir kardiyo egzersizidir, ip atladığınız anda tüm kaslarınız çalışmaya başlıyor
10 Dakika sonra vücudunuz yağ yakmaya başlıyor .
Nefes nefese kaldığınızda durmanızda hiç sakınca yok ve durup tekrar başladığınızda vücut kolay tepki veriyor, yağ yakmayı sürdürüyor.

Zayıflamak için en etkili egzersizlerin başında geliyor ip atlama
Sadece 30 dakika bile yapsanız kilo vermenizi ayrıca formunuzu korumanızıda sağlıyor.
İp atlayıp zayıflanır mı , nasıl yapılır , İp atlamanın faydaları nelerdir hepsini anlatacağım.

Denediğim ve kesin sonuca ulaştığım kardiyo egzersizi İp atlamanın hiçbir yan etkisi yoktur.
Hızlı yağ yaktırır , tüm vücudu çalıştırır, kasları güçlendirir uyguladığınız diyetle vücutta sarkmalar olduysa toparlamaya yardımcı olur .
Mutlu hissettirir , kalbinizi korurken bedeninizi gençleştirir .
Basen incelten bir zayıflama hareketiyse istediğiniz İp atlamak tam size göre, hemen denemeye başlayabilirsiniz .
Düzenli olarak uygulandığında en etkili zayıflama yollarından biridir.
Sabah sporu olarak ip atlamaya başladığınızda gün boyu hareketli , canlı ve zinde oluyor vücudunuz

Metabolizmanızın gün boyu çalışmasını sağlıyor .

Akşam saatlerinde yavaşlayan metabolizmanızı ise sadece 300 ip atlama hareketi ile hızlandırırmış olursunuz.

Uyurken kilo vermek mümkün olabilir mi ?

ip atlama egzersizi ile hızlandırılmış metabolizma gece boyunca uyuduğunuz anlarda bile vücudunuzdaki fazlalıkları yakmaya devam ediyor ve kilo vermenizi sağlıyor
Vücut gelişiminiz tamanlanmadıysa boyunuzun uzamanınada güzel bir denen olur .
İp atlama alışkanlığı olan çocuklarda boylarının uzamasını sağlar.

İp atlamak zayıflatır mı ? Bir egzersiz şekli midir ? İp atlayıp nasıl Zayıflanır ?

- En kolay yapabileceğiniz “kardiyo” egzersizlerinin başında geliyor ip atlama.
Nedir bu Kardiyo , (Cardio) Nabzın yükselip kalbin yorulmadan çalışması demektir , vücudun yorulması değil , doğru çalışmasıdır.Yağ yakmak için gerekli egzersiz kardiyodur ve bunu sağlamak içinde ip atlamak yeterli olacaktır

-Kolay öğrenilebililir bu egzersizi uygulamak için atlama ipi yeterli , özellikle dışarıya çıkma imkanı olmayanlar için çözüm olabilir.

-İp atlamak saatte 1000 kalori yaktırır .

-Vücudu inceltir , forma sokar fazla yağları yaktırır
İp atlama egzersizi için ipuçları ;

Yeteri kadar ısınma hareketleri ile vücut ısındığında çok güvenli bir egzersizdir .

Önce esneme , ısınma hareketleriyle başlayın arada nefes egzersizleri yapın .

İp atlamaya başlamadan önce nefes egzersizleri yapmak önemlidir ,dik durun vücudunuzu rahat bırakın derin derin burundan ciğerlere alınan nefesinizi ağızdan yavaş yavaş verin
İlk 5 dakika yavaş tempoda ip atlamaya başlayın .
Egzersiz günlüğüne yaptıklarınızı not edin arada dinlenip 10 – 10 başlayabilirsiniz , arttırmak sizin elinizde
Zayıflamanız için sabah ve akşam yapılan 300 + 300 İp atlama hareketi yeterlidir .
Egzersizi bitireceğinize yakın yavaşlayın ve vücudunuzu rahatlatın , nefes egzersizleriyle tamamlayabilirsiniz .

Not : Önemli bir sağlık sorunu olanlar ip atlamasın, hamile olanlar, yeni doğum yapmış anneler, bel fıtığı, tansiyon, kalp yada nefes darlığı olan hastaların bu egzersizden uzak durması gerekir.(internetten aldım arkadaşlar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…