Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Eki Görüntüle 694233
görümcemin istemesinde burda 75 kilolardaydım.göbeğe dikkat:26:

fizik çok güzel, kg verince daha da güzel olur

ben isterim ama malesef ki 15 inde tatile gidebilirim

allah (cc) kolaylık versin inş. çoook şükür her halimize.....

şimdi salonun yarısını boşalttım avizeye çarpıyo ip diğer türlü ben 1.kattayım ondan rahatım iki dakika içinde 100 kere atladım ama ben günde rahat 1000 yaparım çünkü çok basit uzun zamandır atlamamış olmama rağmen ilk nefeste 64 e kadar dayandım ama nefesim tükendi sonra 100 e tamamladım ama önden falan ısınma hareketleri yapmak önemliymiş bundan sonra ben de ip atlıyorum kızlar siz ayakkabıyla mı atlıyorsunuz

ben çok mecbur kaldığım zaman evde atlıcam canım, ben terasta atlıyorum ayağımda terlikle
ayyyy evet sabah yürüyüşten sonra 300 akşamda 300 atlasak süper olur

çok iyi yürümüşsün canım zaten yediğin yemeğin yarısına yakın yakmışsın cuma günü tartılacağız
vücuttan yakıyorum derken ? :26:

alması gerekn kalori 1750 ya. arkadaş 1200 yemiş. aslında 550 vücuttan yakmış, 300 de yediklerinden, toplamda 900 kalori almış oluyor. yanlışsam düzeltin

desene ikinciyi doğurursam anneanne olcam direk :):):):)

teşekkür ederim aysuncum. ben fiyatlarına hiç bakmamıştım. bu kadar uygunsa alayım bir tane bulunsun tabi o zaman.
kahvaltıya oturmadan önce tabağıma dolduruyorum ne yiyeceksem. masadakilere uzanmıyorum. şartlandırıyorum kendimi bu şekilde. tabağımla yetiniyorum.

Kahvaltı 9:00
1 kupa yeşilçay
Domates Salçası 13 GRAM 5.72
Zeytin (Siyah) 8 GRAM 16.56
Salatalık (hıyar) 35 GRAM 4.2
Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 67.55
Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 6 GRAM 24.12
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 12 GRAM 35.0712
Çerkez peyniri 9 GRAM 48.24

ARA 12:00
kuru incir 1 adet 39
1 yeşilçay

ÖĞLE 14:00
Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

ARA 16:00
Portakal 0.5 ADET 25
Kivi (76gr) 1 adet 46

AKŞAM 18:45

ayran 1 100 gr 34.6
Salçalı Makarna 0.2 PORSİYON 67.4
Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200

ARA 21:00
Elma 1 ADET 60
21:30
Eti Form Mısır Ve Pirinç Patlağı 0.2 PAKET 27.4
1 kupa yeşilçay

Toplam : 900.8612 kal.

SPORLAR:
[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 332.16
[2] İp Atlamak (125 atlama/dak) 10 dak 122.484

Toplam : -454.644 kal.

900.8612 - 454. 644 = 446.2172 kalori kaldı geriye

senden duydum ilk defa diyetmidir spormudur araştırcam. neden olmasın eğer yapabileceğim birseyse bana uyabilir...

ben 5 yıl önce gelin geldim izmire. daha önce ankarada yaşıyordum. izmirde gördüm salçanın direk yendiğini :) çok gülmüştüm yiyeycek baska birsey bulamadınızdamı sürüyorsunuz ekmeğe diye. şimdi kızım çok seviyor. alıştırdı babannesi. ben hala alışamadım doğrusu.

domates suyu diye bir site vardı bir zamanlar. ebru şanllının plates videoları orada var. ben oradan yapıyordum. pc yi tv ye bağlayıp tv karşısında yapıyordum demeyim. yapmaya çalışıyordum :)

senden duydum ilk defa diyetmidir spormudur araştırcam. neden olmasın eğer yapabileceğim birseyse bana uyabilir...

canım her türlü hareket var artık içinde ben geçen ay 2gün yapabildim her yerim tutulmuştu zaten her hareketi beceremiyordum uydurduğum kadarıyla vücut esnek değil

canım ben hazır salçalara da bayılıyorum ama annem kendisi yapıyor ımhh çok lezzetli ekmeğe sür sür yeee
önceden tereyağ ve üzerine salça öff öfff:18:
nereden gittin izmire gelin

kızlar ben evde değildimya bugün sizlerde döktürmüssünüz. nasıl koyu bir muhabbet. allah bozmasın :) oku oku bitiremedim.

evde olmadığımda dışarda kendimi tutabilirsem çok az kaloriyle bitiriyorum günü. bugün olduğu gibi :)

[1] Eti Form Light Bisküvi 2 ADET 33.8
[2] Şalgam Suyu 200 ML. 20
[3] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[4] Maydanoz 10 gr 4
[5] Domates Salatası 1 PORSİYON 127
[6] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[7] Levrek 1 ADET 93
[8] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 GRAM 58.452
[9] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[10] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[11] Domates 2 ADET 28
Toplam : 568.252 kal.

hiç spor yapmaya halim yok. bugün kızımın kursu vardı. saat 1,5 gibi çıktık evden. kurs sonrasıda cilt bakımım vardı derken 7 de evdeydik. yemek yap ye felan filan şimdide uyuklamalardayım :)

daha neyine spor yapacaksın ki bu kadar yemeğe doyduysan helal sana
ben sporla ancak düşürüyorum onun haricinde boğazımı o kadar tutamıyorum

gülercim nekadar güzel bir menü. ana, ara öğünleri hiç atlanmamış. nasıl bu kadar düzenli yiyebiliyorsun ??

daha neyine spor yapacaksın ki bu kadar yemeğe doyduysan helal sana
ben sporla ancak düşürüyorum onun haricinde boğazımı o kadar tutamıyorum

kaloricetveli sitesi sürekli acık nette. birsey yiyeceksemde kalorisini görünce yemiyorum :) doyuyormusun dersen kesinlikle hayır. sadece idare ediyorum işte :)

güler uçuşa geçmişsin bugün maşallah
bende günü 1300kalori ile kapattım dışarıdaydık kayınvalideme gittik yemeğe orda biraz içerik olarak kalorili şeyler vardı miktarlar az oldu ama.sporsuz bu kadar dayanabildim..:26:masanın üstünde yazlık helva vardı aklım onda kalmadı desem yalan olur allahtan evde yok ne yerdim şimdi olsa
sporsuz çok boş geldi bana gün :26:
artık yatma vakti gidip mutfakta çalışayım birazda sonra uyur minnoş oğlumla babamızda işe gitti

kaloricetveli sitesi sürekli acık nette. birsey yiyeceksemde kalorisini görünce yemiyorum :) doyuyormusun dersen kesinlikle hayır. sadece idare ediyorum işte :)

benimde hep açık valla gerçi bi çok şeyi ezberledim ben 2 yıldır takip ediyordum ordan ama kilo vermek için değil meraktan

tereyağ ya da zeytinyağı ile kavurup ekmekle yiceen ohhhh. tabi benim tercihim antep salçasından yana

çok sağlıksız beslenmişsin, dikkat et sağlığından olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…