Anlatırım tabi ki canım.oğlum suan 7yaşını bitirdi, doğum anında diskisini yapıp yutuyor ve nefes borusunu tıkıyor ve oksijensizkalıyor.Yani dünyaya geldiğinde bi nevi ölü doğmuş sonra
yaşatıyorlar.dogumum son anda sezaryen oldum'su an oğlum spastik engelli beni tanımıyor oturmuyor yürümüyor sürekli yatıyor .yani kısacası yüzde yüz engelli.onun eli ayağı biziz yani.bizim için dünyanın en güzel meleği bazen çok üzülüyoruz niye böyle oldu diye ama bazen de diyoruz allahım iyi ki bize böyle bi cocuk nasip etti de ona gül gibi bakıyoruz yaşamanın kıymetini yürümenin kıymetini öğreniyoruz diyoruz.çok zor hayat bizim için ve tabiki minik oğlum için ama biz kolaylaştırmaya çalışıyoruz çok fazla takmamaya çalışıyoruz zorda olsa..daha çok şey yazmak isterim ama daha sonra su an dışarıdayim ve heran ağlayabilirim
kızlar hep anne olcak sen ya bebek ya anneanne :)))))) içgüdülerimizi oyunla dışa vuruyoruz.desene ikinciyi doğurursam anneanne olcam direk :):):):)
teşekkür ederim aysuncum. ben fiyatlarına hiç bakmamıştım. bu kadar uygunsa alayım bir tane bulunsun tabi o zaman.
kahvaltıya oturmadan önce tabağıma dolduruyorum ne yiyeceksem. masadakilere uzanmıyorum. şartlandırıyorum kendimi bu şekilde. tabağımla yetiniyorum.
tereyağ ya da zeytinyağı ile kavurup ekmekle yiceen ohhhh. tabi benim tercihim antep salçasından yana
çok sağlıksız beslenmişsin, dikkat et sağlığından olmayasın
gülercim nekadar güzel bir menü. ana, ara öğünleri hiç atlanmamış. nasıl bu kadar düzenli yiyebiliyorsun ??
güler uçuşa geçmişsin bugün maşallah
bende günü 1300kalori ile kapattım dışarıdaydık kayınvalideme gittik yemeğe orda biraz içerik olarak kalorili şeyler vardı miktarlar az oldu ama.sporsuz bu kadar dayanabildim..:26:masanın üstünde yazlık helva vardı aklım onda kalmadı desem yalan olurallahtan evde yok ne yerdim şimdi olsa
sporsuz çok boş geldi bana gün :26:
artık yatma vakti gidip mutfakta çalışayım birazda sonra uyur minnoş oğlumla babamızda işe gitti
günayyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnakşamda yürüdüm 40 dk (eşimi yürüttüm masa başı işi haftada 3 gün yürüsün diye uğraşıyorum oda) kocamın oyununa gelip magnum mini aldım ama irademe sahip çıkıp yemedim eşimde yiyemedi ben yerken güzel oluyormuş abur cubur yemesi.su an kendime şaşırıyorum dolapta 6 tane dondurma var ve ben gidip yemedim normalde gece uyuyamam aklımda duracağına midemde dursun derdim.
uyanınca 1bardak su ve 1 kuru kayısı yedim
kahvaltı olarakta müsli.eşim bal tereyağı yerken (sonuydu bitti müsli kendime çikolatalı k flakes alcam arada güzel oluyor yemesi rejim yapmadığım zamanlardada yerdim arada)
arada yeşil çay
öğleye 1 dilim ekmek ton balığı ve salata düşünüyorum.
akşama madımak yemeği ve yoğurt.
hadi ben yürüyüşe gideyim
çok özendim ip atlamaya ama alt komşum ne der acaba
günaydınnn kızlarrr :)
gülerin dediği gibi bahar geldi. sabah pırıl pırıl güneşli bir hava karşıladı bizleri. kahvaltımı yapmadan daldım bazanın altına ve yazlıklarımı çıkardım. bugün ütü günü oldu haliyle. prensesimle kahvaltıdayız şu an. ardından yürüyemem ama rahat 2 saat ütü yaparım bben bugün. bana kolay gelsin. sizlere iyi günler.
Günaydın
aysun muhabbetine hayranım valla negüzel sanki karşımda
gibi anlatıyosun konuşuyosun diğer arkadaşalrla
çalıştığımdan herzaman kullanamayorum şsteyş
amaokudukça gaza geliyorum :)))))
rabbim sabır güç versin sanada meleğinede. üzdüm seni kusura bakma. yazdıklarından hep seni çok güçlü bi karakteri var diye düşünmüştüm yanılmamışım sen çok güçlü ve iyi bir annesin. inş ahirette oğlunla bu dünyada yaşayamadığın herşeyi yaşarsın canım
ay canım benim çokk saol valla sabah sabah sende benim yüzümü gülümsettin
valla insanın kendi gibi olması her ortamda süper bence..yüzlerimizi göremesekte seslerimizi duyamasakta biz arkadaşız bundan sonraa
evet valla eşime anlatıyorum böyle muhabbet ediyoruzda nasıl yani diyor
sitedekiler sayesindekilo verdim anlamadınmı diyorum gülüyor :)))
evet valla eşime anlatıyorum böyle muhabbet ediyoruzda nasıl yani diyor
sitedekiler sayesindekilo verdim anlamadınmı diyorum gülüyor :)))
kızlarrr günaydınlar olsun hepinize inşş
uyanınca ılık ballı sirkeli su
1 bardak metabolizma çayı
11:30 kahvaltı
26gr yeşil zeytin
40 beyaz peynir
125gr salatalık
125gr domates
3kupa siyah şekersiz çay
175 kalori oldu kahvaltım.az oldu ama canım istemedi başka şey.zaten herkesler yürüyüşe gitmiş bi ben oturuyorom valla hiçç bir spor yokk malesef.
yaarında tartıda neler olacak kimbilir o yüzden bugün oldukça az yemeği düşünüyorum
ara olarak yeşil çay ve bi tane form bisküvi yerim 26 kaloride o
öğle için yoğurt ve hazır sebze çorbası içerim bol acı pul biber atarım içine
akşam içinde dolma yapacağım eşime ama ben yemem bu akşam kendime havuç kavururum yoğurtla yerim miss gibi arada da elma falan atıştırırım iyi olur bugün banaçok su içemiyorum iki gündür şişkinlikten sanırım:26::26:
dün eşime dedim bana ip yapsana atlamak için. olmaz öyle yapma alalım sana spor marketten bu sefer dedi daha önce eski elektrik kablosundan yapmıştıktanereye kayboldu hiç bilmiyorum dedim o zaman ben bide dvd alacağım açtım netten gösterdim bizim amerikalı hatunu all dedi ama sen benden boşuna hep doğum günü hediyesi yok bilmem ne hediyesi istiyorsun dedi senin spor hırdavatların bi dünya tutuyo zaten diye kendine de pay çıkardı bir çırpıda valla:44::44:
kızlar
ülker - special k kraker çıkarmış yani ben daha geçen gün yeni gördüm aldım 4-5 paket
fesleğenli ve domatesli var
mesela fesleğenli 1porsiyon sadece 62 kalori yazıyor paketin ön yüzünde
öyle dikkat çekiyorki geçen gün dışarıdayken 1paket yedim
ama aslı öyle değilmiş şuan dikkatlice aldım elime paketi okudum
1porsiyon 10 adet krakermiş ve o 62 krakermiş küçücük bişey, tadı falan çok güzel ama bilemedim şimdi
sanki paketin içindekilerin hepsi 62 kaloriymiş gibi yazıyolar yaaa
insan kandırmaktan başka bişey değil valla
hadi ya. bende tv de görüyorum hatta dün baktım markette yoktu alçaktım. sadece 62 kalori deyince bende bütün paket sandım. boyutları ne kadar krakerlerin çizi kadar var mı 10 tane 62 kalori olduğuna görekızlar
ülker - special k kraker çıkarmış yani ben daha geçen gün yeni gördüm aldım 4-5 paket
fesleğenli ve domatesli var
mesela fesleğenli 1porsiyon sadece 62 kalori yazıyor paketin ön yüzünde
öyle dikkat çekiyorki geçen gün dışarıdayken 1paket yedim
ama aslı öyle değilmiş şuan dikkatlice aldım elime paketi okudum
1porsiyon 10 adet krakermiş ve o 62 krakermiş küçücük bişey, tadı falan çok güzel ama bilemedim şimdi
sanki paketin içindekilerin hepsi 62 kaloriymiş gibi yazıyolar yaaa
insan kandırmaktan başka bişey değil valla
kızlarrr günaydınlar olsun hepinize inşş
uyanınca ılık ballı sirkeli su
1 bardak metabolizma çayı
11:30 kahvaltı
26gr yeşil zeytin
40 beyaz peynir
125gr salatalık
125gr domates
3kupa siyah şekersiz çay
175 kalori oldu kahvaltım.az oldu ama canım istemedi başka şey.zaten herkesler yürüyüşe gitmiş bi ben oturuyorom valla hiçç bir spor yokk malesef.
yaarında tartıda neler olacak kimbilir o yüzden bugün oldukça az yemeği düşünüyorum
ara olarak yeşil çay ve bi tane form bisküvi yerim 26 kaloride o
öğle için yoğurt ve hazır sebze çorbası içerim bol acı pul biber atarım içine
akşam içinde dolma yapacağım eşime ama ben yemem bu akşam kendime havuç kavururum yoğurtla yerim miss gibi arada da elma falan atıştırırım iyi olur bugün banaçok su içemiyorum iki gündür şişkinlikten sanırım:26::26:
dün eşime dedim bana ip yapsana atlamak için. olmaz öyle yapma alalım sana spor marketten bu sefer dedi daha önce eski elektrik kablosundan yapmıştıktanereye kayboldu hiç bilmiyorum dedim o zaman ben bide dvd alacağım açtım netten gösterdim bizim amerikalı hatunu all dedi ama sen benden boşuna hep doğum günü hediyesi yok bilmem ne hediyesi istiyorsun dedi senin spor hırdavatların bi dünya tutuyo zaten diye kendine de pay çıkardı bir çırpıda valla:44::44:
regl zamanları olur canım öyle şeyler insan yürümek hareket etmez istemez
hehebende elektrik kablosuyla atlıyorum çokta güzel oluyor valla uçlarına bant sardım baya bi boşuna ne para vereceğiz dimi
ebru şallı pilateste esnek lastik kullanıyor ya eğer pilates yaparsam don lastiği alacamen kalınından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?