Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bende hiç veremedim eminimm zaten fazla bile çıkabilirim acayip göbeğim şiş duruyo akşam eşimde gördü ne o göbek fırlamış diyo annesinin yanında detayda veremedim karnım ağrıyo biraz dedim geçtim sinir etti beni azıcık fırlamasın göbek hemen lafı yapıştırıyor
güler dediğin gibi 59 olmadan bırakmayacağım bu sefer akşam bi kez daha anladım ve karar verdim :26::26:

aysuncum metabolizma çayı demişsin ya kahvaltı öncesi neler var içinde

1 yeşil elma
1 limon kabuklarıyla doğra
1tatlı kaşığı karabiber
bi kaç karanfil
1 çubuk tarçın
1tutam ıhlamur
2lt su koydum kaynattım elmalar iyice eridi süzgeçten geçirip içiyorum yemeklerden önce günde 3 bardak...
gülerin paylaşımı idi

sağol canım biliyorum bu çayı ıhlamur yoktu benim tarifimde yazdı benim yaptığım yapıp bi sürahi dolaba koyuyordum aç tok sıcak soğuk farketmez bitir bi günde demişlerdi. 15 gün ara vermeden içtim ama yaz dondurma falan tutamadım boğazımı. kilom iyiydi o zaman sonra aldıkça aldım.

kızlar bugün iyi gidiyorum. akşama dağıtmazsam yarın ilk 3 istiyorummmm. akşama eşime karışık kızartma yapcam. kendime ise yoğurtlu kabak düşünüyorum ama kabağı kalorisi az nasıl yapabilirim. yapan deneyen varmıııı????

[1] Ütü Yapmak 60 dak 138.6

ARA ÖĞÜN
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.2 PAKET 33.6

KAHVALTI
[4] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[5] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 GRAM 58.452
[6] Yesil Biber 1 ADET 12
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Domates 1 ADET 14

Toplam : 68.452 ka

Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[2]Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 1 ADET 72
[3]Elma 1.5 ADET 90
[4]Crax Baharatlı Çubuk Kraker 11 GRAM 51.48
[5]Eti Form Karışık Meyveli Kepekli Bisküvi 0.2 PAKET 30.2
[6]Salatalık (hıyar) 125 GRAM 15
[7]Domates 125 GRAM 22.2213
[8]Zeytin (yeşil) 26 GRAM 37.44
[9]Beyaz Peynir 40 GRAM 100
Toplam : 520.341kalori

kızlar akşama yapacağım kabak yemeğinin tarifini buldum. kalori cetvelinde kabak kalye zeytinyağlı diye geçiyor. baktım 1 porsiyonu 150 kalori görünce gayet iyiymiş dedim ve netten tarifini buldum :)

3 adet kabak
1 orta boy kuru soğan
4 diş sarımsak
2 orta boy domates
1 çorba kaşığı pirinç
yarım çay kaşığı şeker
yarım avuç kıyılmış dereotu
1.5 - 2 su bardağı su
yarım kahve fincanı zeytinyağı
Tuz – karabiber

ben pirinç ve şeker koymayacağım. dereotuda yok evde. üzerine yoğurtla yemeyi planlıyorum. acıkmaya basladım galiba :) en iyisi bir fincan cay içmek. görüşürüzzzzzz

kızlar nerelerdesiniz bugünnnnnnn????????????

1- havayı güzel bulup kendinizi dışarı attınız
2- yarın cuma olduğu için yürüyüşler, ip atlamalar derken kendinizi kaybettiniz

uğraşmayın boşuna ilk 3 te ben varımmmmmm :)))

Günaydın
aysun muhabbetine hayranım valla negüzel sanki karşımda
gibi anlatıyosun konuşuyosun diğer arkadaşalrla
çalıştığımdan herzaman kullanamayorum şsteyş
amaokudukça gaza geliyorum :)))))

aysun hakkında yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum arkadaşlar

ya aysun sen de düzeltebilir misin çizelgeni. bmı yanlış sanırım

Son düzenleme:
arkadaşım gelmişti yediklerime dikkat etmedim 1 kilo almıs bulunmaktayım

2013-04-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Patates (haşlanmış) 8 ADET 800
[2] İp Atlamak (80 atlama/dak) 5 dak 54.694
[3] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 60 dak 328.164
[4] Lavaş 0.5 ADET 50
Toplam : 467.142 kal.

2.5 lt su 3 kupa yeşil çayy

kızlar bugün sabah 40dk yürümüştüm
saat 3te kızım ve kardeşimle hayvanat ve botanik bahçesine gittik yürüyerek, kızımı bebek arabasına attım
1saatte yürüyerek gideceğimiz yere vardık, ordada 2saate yakın gezinerek yavaş yavaş yürüdük
veeeee yarım saat bisiklet sürdüm, çok güzel geçti bugünüm resimde ekliyim kızlar
yanıma salatalık ve havuç almıştım birer tane yedim çok mutluyum

evet canım aynı bildiğin gibi, havayı güzel gördük gezdik yorulduk
bacaklarım koptu bugün yarın nasıl yürüyeceğim bilemiyorum ama bu hafta kilom pek oynamayacak çünkü 2-3 gün ufak ufak kaçamaklar yaptım akşam vaktinden sonra

canım bir de üstelik patates yemişsin 2 ay oldu neredeyse ağzıma patates girmedi valla şeker oranı nişasta oranı yüksek
ama iyi sporlarını yapmışsın

canım bir de üstelik patates yemişsin 2 ay oldu neredeyse ağzıma patates girmedi valla şeker oranı nişasta oranı yüksek
ama iyi sporlarını yapmışsın

cnm 5 günde 5 kilo diyetinin ilk günüydü bugün ondan dolayı patates yedim tuzsuz yağsız şekilde

1120 kalorideyim şuan itibari ile...umarım burda kalır ve bişey yeme isteğim gelmezz
gerçi bugün hiçç doymadım ne hikmetse hep bi açlığım var ama tutuyorum kendimi hadi bakalım sabaha az kaldı kızlar görüşürüz erkenden girin yazın bak uzatmayın meraktan ölüyorum hanginiz birinci olacaksınız
ben bu hafta yokum saymayın beni tabi bildirim yapacağım dert etmeyinn
haydi iyi geceler

kesinlikle sağlıksız biliyorum ama cok yavas veriyorum sıkılmaya başladım yaa:18::18::18:

anlıyorum canım bendede zaman zaman o duygu oluyo mesela bu hafta hiç veremiyor olacağım tahminen ama böyle sağlıksız diyetler yaparsan sonra çook fazla geri alır daha çok mutsuz oolmaz mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…