en iyisini yapmıssın annenin alt katına oturmakla. ne demek evinden kovmak.
ve sen şu anda kaynananla görüşüyorsun sanırım. nasıl bakıyor yüzünüze acaba çok merak ettim. ben çok kinciyimdir. sevmiyorum huyumu ama içime işliyor atamıyorum aklımdan bir türlü. valla sen yine iyiymissin
evet bende tartıldım ve geldimmm :):):)
gördüğünüz gibi yüzümde gülücükler saçıyorum :):):)
gecen hafta : 69,2 kg
bugün : 97,7 kg
fark : 1,5 kg
saolun kızlar, sizler olmasaydınız yapabileceğimi hiç sanmıyorum. sizlerin sayesinde oldu.
tabi bu arada kilolar gidiyor ama aynı zamanda sıkılaşmakta gerekiyor. sadece yyürüyüş yetmiyor sanırım. göbek eriyor onda sorun yok ama basen ve üst bacak kısmını inceltmek için farklı bir yol izlemeliyim ona karar verdim. pazartesiden sonrada ona baslıyorum inşallah.
haydi diğer bildirimleride alalımmmmm
yasmis .!.:zorla yalan söyletiyorlar tatlım. benim kaynanam 5 çeşitten aşağı yemek yapmaz misafire. çay ikramıda mutlaka olcak.canımız şunu istedi demezsek bize özel bişey pişirmez evde ne varsa hatta habersiz gidince ben eltim(eltim kaynanamla beraber oturuyor) kaynanam girer yaparız hemen ama ye diye ısrar eder hatta gelinler sofraya oturana kadar kayınbabam on kere hadi kızlar bi oturun der. kaynanam arada onu bile çekemez oturun babanız yemek servisi yapacakmış hiç bana dedin mi otur ye diye bi gelin sende var der adama. geçen yıl diyetisyene gittim geldim güzelce anlattım. 4 ay yemin ediyorum kime gitsem hamur işi mantılar börekler ev makarnaları. bi gün yedim başka yemek yok 2.sefer yedim 3.de evde yedim gittim ama açlıktan çok canın çekiyor. bi gün inat ettim yemedim açlıktan başım döndü mutfakta eltimle çayı hazırlıyorduk zorla ağzıma tatlı verdi hem şekerin hem tansiyonun düştü dedi kahvaltılıkları çıkarmıştı ye diye. bizde düğün hazırlıkları zamanında bozuştuk kaynanamla eşim bütün düğün ve eşya masrafını kendi yaptı benden önce gidip eşya beğenmişler mobilyacılarda. bizde gezdik annem kaynanam eşim ben. bi yerde beğendiğim eşyayı onlarda beğenmiş ama benim haberim yok parası ödenince biz bakmıştık onu beğenmiştik dediler onların beğendiği masayı beğenmedim diye almadı bende eşime anlattım oda kızdı para benim ev benim zevk benim sanane anne biz onu beğendik dedi. güya oğluyla ilk kavgasıymış her hafta birbirlerini yiyorlar oysaki. bende arama mesafe koydum halada mesafeliyimdir. gününe misafirine gitmem 2 vasıta 1 saat yol var aramızda. annem bana yakın oturcak kızım yoksa al yüzüğünü git oğlum dedi eşime anne işte görmüş huylarını daha az yıpranayım diye onlara yakın oturtmadı. 2 yıl anneme yürümekle 15dk mesafede oturdum sonra azda bizimle oturun gelin ev tutalım dediler babamda birikimimi değerlendirsem ev alsam diyodu bunu duyunca ev aldı ne gereği var benim evim var dedi kira mı versinler ev varken dedi. şimdi anneme arabayla 5 yürüyerek 40dk mesafede oturuyorum. herşeyde aynılar onların hoşuna gitmezse yada kıskanırlarsa bütün kararlarımızı bozmaya uğraşırlar ben yapana kadar anlatmam eşimde anlatmaz tembihlerim bunu anlatma diye.
canım sadece evden kovsa iyi salon takımını komple vermediler, bana aldığı ne varsa geri aldı, altınlarım onda duruyordu onları aldı ve ben daha 18 yaşındayım çocuktum
hamileydim o zaman torununa aldığı battaniyeye kadar aldı, ben sinir krizleri geçirdim ama ahım tuttu kendi kızı 2aylık evliyken boşandı. şuan mecbur olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. babayla iş bir olunca mecbursun, o dönem eşim işsiz kaldı
69 kilodan 97kilolara gelmek oldukça zordurnasıl yedin kız bu kadar
67,7
canım haklısın off şu kaynanalar yok mu, insanın içine girince ne mal olduğu anlaşılıyor
uzaktan tanımadığımız zamanlar çok tatlılar
bende kendim hiç bir şeyimi seçememiştim ama allah var eşim 1gün annesinin ağzına bakmadı
bizi boşamaya kalktılar oğlumun başını yaktım diye ne kadar ağladı yazıkk
oğlu memnun nedir şu kaynanaların oğlanlarını kıskanması
evlendirmeyin o zaman kardeşim
evet kızlar sabah sabah kaynana muhabbeti içimi daralttı :) hepimizinde sıkıntısı var anlaşılan. Dediğiniz gibi kimisi çocuk baktığı için yutmak zorunda, kimisi iş yüzünden yüzüne bakmak zorunda, kimisisi altlı üstlü oturduğu için görüşmek zorunda ......
Sonuçta eşimizin annesi. Ne kadar kötü davransalarda büyüğümüzdür deyip saygımızı gösterelim. Fazladan sevgi beklemesinler haklısınız ama saygıda kusur etmeyelim. Onlarda bir gün herseyin farkına varcaklar ama iş işten geçmiş olacak. çok geç olacak. Inşallah o zaman karşımıza geçip hata etmişim kızım affet bilememişim desinlerde kalplerimiz yumuşasın. Dargın kalmayalım sonuna kadar.
bende hiçç 68lerin altına düşememiştim evlendikten sonra o yüzden hiç pes etmeyeceğim kızlar sizinle beraberken vereceğim bu kilolarıbazen moraller bozuluyor pes edecek gibi oluyorum ama bakıyorum buraya siz çatır çatır kilo veriyorsunuz hırs yapıyorum bende
benim görümcemin kısmetse düğünü var bu sene henüz tarih belli değil ama en geç eylülde falan olacak diyorlar.bende eşime akşam dedim elbise almak çook pahalıya gelecek bize en iyisi ben 60kiloya düşeyimde arkadaşlarımdan isterim dedimoda diyo sen 3ayda veremezsin o kadar kilo dedim bak 1 ayda 5 kilo verdim onu mu veremiycemm:26:anlayamadım beni gaza mı getiriyo yoksa gerçekten inanmıyor mu kilo verebileceğime:44::44:
26 NİSAN
1 cezmut ----------67.27 - 1kilo 500 kg verilen
2.gulos ----------67.7 - 700 gr verilen
3.lamekan ---------66.0 - 600gr verilen
4.guler100---------66.0 - 600gr verilen
5.babasininkelebee-61 - 500 grverilen
4.yasmis ----------68.4 - kilo sabit
2.aysun ----------69.6 - 200gr alınan
emine ve cemre daha yok
inanmıyolar idda yaptı benimlşe zayıfla ne istersen alıcakmış
gaza getiriyo benii
ama herkes zayıflamıisın diyo bi eşim biraz yarım ağızla
40 dk yürüdüm koşu bandımla 5 dk koştum hafif tempo. akşamada pazara gitcem gidiş dönüş 30 dk daha yürümüş olcam. banada bi ağlayan kız koysaydın güler :))))))) emine bayağıdır yok napıyor acaba kötü bişey yoktur umarım. arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bu aradanazarımda değmesin kıskandım çünkü
26 NİSAN
1 cezmut ----------67.27 - 1kilo 500 kg verilen
2.gulos ----------67.7 - 700 gr verilen
3.lamekan ---------66.0 - 600gr verilen
4.guler100---------66.0 - 600gr verilen
5.babasininkelebee-61 - 500 grverilen
4.yasmis ----------68.4 - kilo sabit
2.aysun ----------69.6 - 200gr alınan
emine ve cemre daha yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?