Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

canım sadece evden kovsa iyi salon takımını komple vermediler, bana aldığı ne varsa geri aldı, altınlarım onda duruyordu onları aldı ve ben daha 18 yaşındayım çocuktum
hamileydim o zaman torununa aldığı battaniyeye kadar aldı, ben sinir krizleri geçirdim ama ahım tuttu kendi kızı 2aylık evliyken boşandı. şuan mecbur olduğumuz için yüzyüze bakıyoruz. babayla iş bir olunca mecbursun, o dönem eşim işsiz kaldı

69 kilodan 97kilolara gelmek oldukça zordur nasıl yedin kız bu kadar

67,7

Son düzenleme:
bende fark yok aynı kilodayım. geçen yılda 68e inmiş bırakmıştım. ama bu sefer vercem bu kiloları bu hafta durdu toplamda 6. haftam rejimde ilk kez veremedim ama almamışımda Allahtan. incelmişim ama dün kaynanam kapıdan girer girmez kilo mu verdin dedi. popomu duvara vurcakmışım inceltirmiş öylede bi tavsiye verdi.

canım haklısın off şu kaynanalar yok mu, insanın içine girince ne mal olduğu anlaşılıyor
uzaktan tanımadığımız zamanlar çok tatlılar
bende kendim hiç bir şeyimi seçememiştim ama allah var eşim 1gün annesinin ağzına bakmadı
bizi boşamaya kalktılar oğlumun başını yaktım diye ne kadar ağladı yazıkk
oğlu memnun nedir şu kaynanaların oğlanlarını kıskanması
evlendirmeyin o zaman kardeşim

Son düzenleme:

kızlar bu ilk haftam olduğu için verebildim bence. birde 7 otlu çayın faydası oldu diye düşünüyorum. bu hafta bu kadar olabileceğini sanmıyorum. ama tatlıyı kestim. kaçamak çikolatalar vardı ama eskiye göre 10 da 1 diye biliriz. bende olay tatlıyla bitiyor anlaşılan. birde yediklerimizin hiç farkında değilmişiz onu anladım ben bu hafta. kalori hesabı ne kadar doğru birseymis. ne büyük hatalar yapıyormuşuzz.

neyse sonuç olarak hedep şu anda 65 . sonra inşallah kısmetse bebek gelsin. bebekten sonra hedefim 60 kesinlikle. artık yöntemide öğrendimya kim tutar beni :)

evet kızlar sabah sabah kaynana muhabbeti içimi daralttı :) hepimizinde sıkıntısı var anlaşılan. dediğiniz gibi kimisi çocuk baktığı için yutmak zorunda, kimisi iş yüzünden yüzüne bakmak zorunda, kimisisi altlı üstlü oturduğu için görüşmek zorunda ......

sonuçta eşimizin annesi. ne kadar kötü davransalarda büyüğümüzdür deyip saygımızı gösterelim. fazladan sevgi beklemesinler haklısınız ama saygıda kusur etmeyelim. onlarda bir gün herseyin farkına varcaklar ama iş işten geçmiş olacak. çok geç olacak. inşallah o zaman karşımıza geçip hata etmişim kızım affet bilememişim desinlerde kalplerimiz yumuşasın. dargın kalmayalım sonuna kadar.

o kadar iyi niyetle yapıyorlar ki hatta ağlar kaynanam inanamaz bakarsın. yıllarca yalnız yaşamış kaynanamda eşi yurt dışında çalışmış yıllarca tatile bile gelmemiş. kaynanasıyla aynı bahçede eltisiyle aynı evde yaşamış. onun kocada yurt dışındaymış. 6 çocuk yokluk çok çekmiş. mecburen hem kadın hem erkek olmuş evde herkesi herşeyi yönetmeye alışmış. bende baskın bi karakterimdir ondan anlaşamıyoruz. eltimin biri daha 10 aylık evli onun huyu suyu çıkmadı henüz ama kaynanam onun eşyalarını da kıza danışmadan aldı belli ki onuda yönetiyor. diğer eltimin maddi durumu kötü zaten 16 yaşında evlenmiş ve kaynanamın kardeşinin kızı. kızsada küssede birbirlerine hala yeğen sonuçta alışmışlar 9 yıldır beraberler. beni yönetemiyor eşimde beni dinliyor diye derdi. oysaki sevmem ama ayırt etmem anneme ne aldıysam alırım eşim her gidelim dediğinde giderim anneler günü geliyor eşime şunu mu alsak bunu mu diyorum ne gerek var her sene al annene ne istersen benimkine alırız ne acelesi var dedi olmaz alcaz sabah birine akşam birine gidip vercez diye ben diretiyorum. ben olmasam ne yeğenlerinin doğum günü ne düğün ne bayram umrunda eşimin hep hatırlatırım ben aileme yapıyorum sende yap derim.aşkım annene yeğenlerine harçlık ver diye hatırlatıyorum hep , kavga ettiklerinde eşime kaş göz yapıp susturmaya uğraşıyorum. ama benden kötüsü yok adım hep cadı. bende duymuyorum artık baktım canım sıkılıyor kalkıp lavaboya öbür odaya gidiyorum bi 10 dk gezip geliyorum napcam ailesiyle kötü olsun istemem eşim ben kendi ailemden vazgeçemiyorum çünkü kimsede vazgeçemez diye düşünürün hep.

haklısınız valla benimde içim daraldı anlat anlat bitmez zaten :)))) kızlar tebrik ediyorum azminizi :13: sonuncu olarak gidip yürüyeyim bari
kahvaltım
1 dilim ekmek
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir ve kaşar
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
ara 7 otlu çay
öğle 80gr ton balığı
1 dilim ekmek ve salata
ara 2 kuru incir ve yeşil çay
akşam madımak ve yoğurt
ara çilek yada elma

Son düzenleme:
kızlarrr neler oluyor buralarda bakayımmmay çok ayıp cadı gelinler sizisabah sabah rüyalarınızda mı gördünüz kaynanalarınızıallah hepinize sabirlar versin çoookkkk zor geçinmek valla benim kaynanam iyidir çok şükür arada oluyo tabi potları ama eşimde bana der hep sen hiç karşılık vermiyorsun niye susuyorsunbende diyorum ben kendi anneme babama karşılık vermemişim şimdiye kadar sizinkilere hiçç veremem zorla damarıma basmadıkları müddetçe..üstelik oğluma bakması için mecburuzz her zaman kötü olmanın alemi yok bazen susmayı bileceksinnbizde ne çektik beee bende anlatsam neler neler çıkar aslında :26:neyse hadi bildirim zamanı :18:
geçen hafta:69.4
bu hafta :69.6
gelen:200grama yapacak bişey yok normal. haftaya tozunu alırım buraların

evet annedir sonuçta kendi annelerimzde vardır ve onşarda eminimki kaynanadrı
tabikide saygı öyle böyle yaşıyoruz ama ii ama kötü

bende hiçç 68lerin altına düşememiştim evlendikten sonra o yüzden hiç pes etmeyeceğim kızlar sizinle beraberken vereceğim bu kilolarıbazen moraller bozuluyor pes edecek gibi oluyorum ama bakıyorum buraya siz çatır çatır kilo veriyorsunuz hırs yapıyorum bende
benim görümcemin kısmetse düğünü var bu sene henüz tarih belli değil ama en geç eylülde falan olacak diyorlar.bende eşime akşam dedim elbise almak çook pahalıya gelecek bize en iyisi ben 60kiloya düşeyimde arkadaşlarımdan isterim dedim oda diyo sen 3ayda veremezsin o kadar kilo dedim bak 1 ayda 5 kilo verdim onu mu veremiycemm:26:anlayamadım beni gaza mı getiriyo yoksa gerçekten inanmıyor mu kilo verebileceğime:44::44:

uyanınca ballı sirkeli su
KAHVALTI 10:30
3yeşil zeytin
35gr beyaz peynir
55gr domates
130gr salatalık
5gr maydanoz
1yumurta haşalama
1kupa şekersiz siyah çay
215 kalori
ARA 12:30
1yeşil elma
3kupa yeşil çay

7 otlu çayımla basladımm güne

kahvaltı ve öğlen yemeğimin llistesi aşağıda

[1] Pınar Doğal Yoğurt 0.5 ADET(200 GR) 71
[2] Zeytinyağlı Kabak Kalye 0.5 PORSİYON 75
[3] Biber Kızartma (soslu) 0.2 PORSİYON 24
[4] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[5] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 GRAM 58.452
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11

bugün yine kursumuz var. kurstan sonra izmirli arkadaşlara duyrulur fuarda yöresel ürünler fuarı varmıs. oraya gitmeyi düşünüyorum. artık kiloyuda verdimya allah neverdiyse yerim ben bugün :) umarım sınırı geçmem

inanmıyolar idda yaptı benimlşe zayıfla ne istersen alıcakmış
gaza getiriyo benii
ama herkes zayıflamıisın diyo bi eşim biraz yarım ağızla

26 NİSAN

1 cezmut ----------67.27 - 1kilo 500 kg verilen
2.gulos ----------67.7 - 700 gr verilen
3.lamekan ---------66.0 - 600gr verilen
4.guler100---------66.0 - 600gr verilen
5.babasininkelebee-61 - 500 grverilen
4.yasmis ----------68.4 - kilo sabit
2.aysun ----------69.6 - 200gr alınan

emine ve cemre daha yok

Son düzenleme:
40 dk yürüdüm koşu bandımla 5 dk koştum hafif tempo. akşamada pazara gitcem gidiş dönüş 30 dk daha yürümüş olcam. banada bi ağlayan kız koysaydın güler :))))))) emine bayağıdır yok napıyor acaba kötü bişey yoktur umarım. arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bu arada nazarımda değmesin kıskandım çünkü

Son düzenleme:

kızlar hepinizide tebrik ediyorum. gramlada olsa gidecek fazlalıklar. vazgeçmek yok. yola devam

inanmıyolar idda yaptı benimlşe zayıfla ne istersen alıcakmış
gaza getiriyo benii
ama herkes zayıflamıisın diyo bi eşim biraz yarım ağızla

benim eşimde aynı bi 60 görememiş beni. evlendiğimizde tok karna tartıldım 60 kgydim (yine kaynanamda börekler tatlılar götürmüştüm ) açta 59muşumdur olsa olsa. her kaçamak yaptığımda yada yapsam mı dediğimde bunu söyler beni sinirlendirir

önce koycaktımda olsun, almamışsın ya bu da bişey haftaya telafi edersin
aysununda regl zamanı diye, şişkinlik vs değiştiriyor haftaya belli olur aysunun kilosu

sonuncu oldum sonunda bunun acısı çıkar haftaya te 1 saat sonra biniyorum koşu bandına hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…