- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
anlıyorum canım bendede zaman zaman o duygu oluyo mesela bu hafta hiç veremiyor olacağım tahminen ama böyle sağlıksız diyetler yaparsan sonra çook fazla geri alır daha çok mutsuz oolmaz mısın
evet bende bu hafta veremedim sanırım daha tartılmadım yarın sabah tartılacağım
aysun gerideyiz bu hafta, sanırım ilk başlarda hızla veriliyor şuan yavaşladı kilo vermemiz
amannn az olsun devamlı olsun değil mi? ayda 3er kilo versek 60 kiloya ulaşırız temmuz gelmeden
inşallah
ben geldim öğlen kaynanam aradı çağırdı ona gittim. çift vasıta 1 saatten fazla sürüyor yol. akşam eşim gelir alırım seni dedi bende gittim misafir gelcekmiş gelsin onuda görelim demişler şehir dışından geliyorlar yarında gitcekler. kahvaltıda sadece müsli yemiştim 16:00ya kadar aç kaldım. çok sağlıksız bi gün geçirdim yediklerimde hiç hoş değildi. kaynanam çok güzel hamur işi yapar su böreği benzeri bi makarna börek tarzı bişeyi vardır onun ondan yapmış yanına salata sadece mecburen yedim 1 tabak ölcektim açlıktan.3 bardak çay ve 1 un kurabiyesi 1 havuçlu top 2 tulumba yedim. zaten kilo vermem durmuş gibi hissediyorum bide almamışımdır inş. ama görümcelerim eltim ve kaynanam kapıdan girer girmez zayıflamışsın dediler yürüyüş yapıyorum sıkılaşmışımdır dedim 5 e yakın verdim desem yada rejimdeyim her gittiğim evde hamur olcak geçen yıl öyle yapmışlardı çünkü. neyse hesaplayım kalorimi ben vücuduma bi şok olmuştur umarım bugün ve umarım kilo almamışımdır
görümcem yok ama kaynanama ne zaman diyetteyim desem şunuda ye bunuda ye diye ısrar eder. en güzeli hiç söylememek dediğin gibi. sporla sıkılaşıyorum güzel bir çözüm :)
benim kaynanamında kilo problemi var. iddiaya girdik yaklaşık 1 ay önce. kim 5 kilo önce verirse diğeri orta altın alcak verene. sonrasında farklı bir konudan dolayı tartışınca ben koyvermiştim. oda bıraktı. ama ben vereyimde şu 5 kiloyu alayım orta altınımı dimi kızlar. haydi sizlerle olacak inşallah.
yediğim herşeyi abartarak yazdım 1128 kalori 300de spor ama ben hiç memnun kalmadım başka yemek yapmış olsa 2 kaşık alır makarnadan yetinirdim. offfffffffffff evden çıkmasam ne güzel olur
ben geldim öğlen kaynanam aradı çağırdı ona gittim. çift vasıta 1 saatten fazla sürüyor yol. akşam eşim gelir alırım seni dedi bende gittim misafir gelcekmiş gelsin onuda görelim demişler şehir dışından geliyorlar yarında gitcekler. kahvaltıda sadece müsli yemiştim 16:00ya kadar aç kaldım. çok sağlıksız bi gün geçirdim yediklerimde hiç hoş değildi. kaynanam çok güzel hamur işi yapar su böreği benzeri bi makarna börek tarzı bişeyi vardır onun ondan yapmış yanına salata sadece mecburen yedim 1 tabak ölcektim açlıktan.3 bardak çay ve 1 un kurabiyesi 1 havuçlu top 2 tulumba yedim. zaten kilo vermem durmuş gibi hissediyorum bide almamışımdır inş. ama görümcelerim eltim ve kaynanam kapıdan girer girmez zayıflamışsın dediler yürüyüş yapıyorum sıkılaşmışımdır dedim 5 e yakın verdim desem yada rejimdeyim her gittiğim evde hamur olcak geçen yıl öyle yapmışlardı çünkü. neyse hesaplayım kalorimi ben vücuduma bi şok olmuştur umarım bugün ve umarım kilo almamışımdır
görümcem yok ama kaynanama ne zaman diyetteyim desem şunuda ye bunuda ye diye ısrar eder. en güzeli hiç söylememek dediğin gibi. sporla sıkılaşıyorum güzel bir çözüm :)
benim kaynanamında kilo problemi var. iddiaya girdik yaklaşık 1 ay önce. kim 5 kilo önce verirse diğeri orta altın alcak verene. sonrasında farklı bir konudan dolayı tartışınca ben koyvermiştim. oda bıraktı. ama ben vereyimde şu 5 kiloyu alayım orta altınımı dimi kızlar. haydi sizlerle olacak inşallah.
güler sen ne şanslısın öyle kendi annenin alt katında oturmakkkkk :) tadını çıkart.
bende kaynanamın alt katında oturuyorum ne şans dimi((((
evet canım ne şanssızmışsın öyle
kayınvalidem bu durumdan hiç memnun değil ama kendi kaşındı
bizi kendi evimizden kovdu karnım burnumdayken
ne çektim be
en iyisini yapmıssın annenin alt katına oturmakla. ne demek evinden kovmak.
ve sen şu anda kaynananla görüşüyorsun sanırım. nasıl bakıyor yüzünüze acaba çok merak ettim. ben çok kinciyimdir. sevmiyorum huyumu ama içime işliyor atamıyorum aklımdan bir türlü. valla sen yine iyiymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?