Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

basta cezmut olmak üzere herkesi tebrik ediyorumm guler100 gel kız yanıma 3.lüğün keyfini çıkaralımm

lamekan aynı gidiyoruz seninle

geçen hafta: 66.6
bu hafta: 66.0

600gr verdim lamekanın dediği gibi bunada şükür

hadi bakalım alalım bildirimlerinizi

ozamnan rakibemsin artıkkpeşindeyim

ben hala 69lardayım ya herkes başka rakip buldu kendine ben geriden takip ediyorum sizi
çok moralim bozuldu bu duruma
benim çok çalışıp az yemem ve bollll spor yapıp atak yapmam şart oldu bu hafta

basta cezmut olmak üzere herkesi tebrik ediyorumm guler100 gel kız yanıma 3.lüğün keyfini çıkaralımm
ozamnan rakibemsin artıkkpeşindeyim

ayy evet bakalıım haftaya kim ne çıkacak lamekan başa baş gidiyoruz bakalım

ben hala 69lardayım ya herkes başka rakip buldu kendine ben geriden takip ediyorum sizi
çok moralim bozuldu bu duruma
benim çok çalışıp az yemem ve bollll spor yapıp atak yapmam şart oldu bu hafta

aysun sakın moralini bozma, bu hafta reglinden dolayıdır, benim 2kilo kadar bile fark ediyor
regl zamanı moralini bozucaksa tartılma bence
ama bende hergün tartının üstündeyim valla artık haftada 1tartılmalıyım

tartı yüzünden eşimle tartışıyoruz sürekli tartının üzerindesin diyo böyle de olmazki

ama napim dayanamıyorum :26::26:

kızlar bende aynıyım gene ya günde 15kere tartılıyorumdur inanın valla pilleri biter yakında bozulacak diyede korkuyorum:26:
sabah uyanınca bi posta kahvaltıdan sonra bı posta tuvalette her gidişten sonra habire tartı üstündeyim valla zaten öbür odaya gidip gelirken baya spor oluyoordur di mi kızlar yakında tartıyı kucağıma alıp uyumazsam olmayacak gibi geliyo

kızlar akşam menüm 18:30
1porsiyon kırmızı mercimek(200 kalori)
1porsiyon bulgur pilavı(200kaloriye denk geliyo kendi ölçümlerimle yaptım)
150gr domates 75gr salatalık 15gr sivri biber 50gr kuru sogan ve 1 tatlı kaşığı yağ.dan salata(127kalori)
başkada bişey yemem herhalde
20:30 da falanda bi ara yaparım 200gr yoğurdun içine keten tohumu koyup yerim
sade türk kahveside içerim bollda su gün biter kilolar gider
toplamda 912 ile kapanış
sporla tabiii

güler ne yiyorsun şimdi bakiyimm ben ara öğünüm olan ceviz ve kuru üzümümle başbaşayım

canım ben 16:00 da ara öğün olarak 1kırmızı elma yedim ardından yeşilçayımı içtim
akşam yemeği saatide aynı olmuş

bugün kayınvalideme gidecektik lakin eşimin işleri yoğundu bizi gelip alamadı vee son dk söyledi gitmicez geç oldu diye
eyvahhh dedim hiç yemeğim yok saat 17:30 olmuş dondurucudan kıyma çıkardım yufkada atmıştım 2tane
şoklayarak çözdüm kıyma ve yufkayı hemen börek yaptım fırına sürdüm, salatasını ve maraş tarhanası çorbasını yaptım
kızımla banada bezelye yemeği yaptım, eşim aramasın mı ben anneme geçicem orda yemek yicem sinir oldum sinir
baştan söyleseydi onun yüzünden küçük 1dilim börek yemiş bulundum

akşam yemeğim 18:30
1porsiyon bezelye yemeği
küçük 1kase yoğurt ve 1dilim börek
çok mu yedim sizce yaa, karnım çok dolu nefes alamıyorum, midem o kadar küçülmüş demekki,önceden 1tepsi börek yerdim anca yeterdi

eğer acıkırsam 20:30 gibi 1porsiyon meyve yerim ama acıkmazsam kesinlikle yemicem

şu ana kadar 2lt su içtim + 3 kupa yeşilçay

[1] Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 60 GRAM 41.4
[2] Kıymalı Börek 0.3 PORS.(200GR) 136.5
[3] Kıymalı Bezelye 1 PORSİYON 298
[4] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 0.2 paket 38.6
[5] Eti Form Mısır Ve Pirinç Patlağı 0.2 PAKET 27.4
[6] Elma 1 ADET 60
[7] havuç 1 adet 26
[8] Zeytinyağlı Ispanak 0.3 PORSİYON 63.6
[9] kuru incir 1 adet 39
[10] Salça 2 YEMEK KAŞIĞI 58.8
[11] Zeytin (Siyah) 8 GRAM 16.56
[12] Salatalık (hıyar) 51 GRAM 6.12
[13] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 GRAM 58.452
[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 41 GRAM 79.13
[15] Ton Balığı 80 GRAM 96.8
[16] Yürümek (Asfalt) 60 dak -332.16
Toplam : 714.202 kal.

Son düzenleme:

ahhh bu erkekler hep böyle yapıyorlar işte
bence gayet iyi yemişşin canım 1dilim börek için o kadarda kasma benceçünkü canın neyi istiyorsa yemek lazım az ölçülerde..sonra hiçç yemeyip gömülüyoruz görüncee:26::26:
ben bugünlerde doymuyorum yediklerimle ya midemmi genişledi ne oldu anlamadım valla zor tutuyorum şuan kendimi..dolapta dondurma vardı limonlu eşimle pay ettim 100gr ona 100gr bana onu yedik şimdi yoğurt yerine oldu yani :44:şimdide canım çikolatalar falan istiyo bakkala gidip bi kucak dolusu yiyecekl almak istiyorum yaaa

evet canım çok haklısın canımız çektiğinde çok azda olsa yememiz lazım bende bunu anladım yoksa ertesi gün dalıyoruz mutfağa ne varsa silip süpürüyoruz. pazar gününü iple çekiyorummmm magnum yicem
şimdi ara öğün olarak 9tane antep fıstığı yedim 36 kalori etti hesapladım öyle yedim
eşim yiyodu gel kız sende ye dedi dur tadına bakayım dedim 9tanenin tadına bakmış oldum

sen sabahları çok az yiyorsun ya nasıl doyuyorsun güler:26:ben yumurta peynir salata zeytin bol bol yiyorum..günlerde çok uzun şimdi valla nasıl olaacak bilmem bu işin sonu:26::26:
daha hafif ama doyurucu şeyler yemem lazım sanırım :44:
yarın ne yemek yapsam düşün düşün durr

bende şimdi neyin tadına baksam bilmem
en iyisi bi türk kahvesi yapıp yanına form bisküvi ile idare edeyim 2 tanecikk:26:

bide şu dvd işini halletsem iyi olacak beraber başlarız iyi olur aslında şimdi sipariş vereyim ancak pazartesiye kadar gelir

Son düzenleme:

haşlanmış yumurta hiç sevmiyorum ama sanırım yarın 1yumurda pişirceğim kendime yağ olarak azcık tereyağ mı eklesem zeytinyağı mı sen ne katıyosun. evet farkındayım az oluyor 200kaloriyi bulmuyor çoğu zaman ama yicek bişey yokki ne yiyebilirim
zeytin 2 tane, peynir, salça, salatalık bitti allahtan yaz geldide salatalık yiyoruz kış olsa sadece zeytin peynir yemek zorunda kalacaktım. maydonozu sade yiyemiyorum
aslında sabah iyi yiceksin her şeyden azar azar yiceksin.

yarına yemeğim çok şükür hazır, bugün yaptım evde değildi eşim
canım kendin için türlü (kabak, patlıcan, biber, domates, soğan) yapabilirsin patates koymadan (ben ilk defa patates yedim bugün bezelye yemeğinde. diyete başladığımdan beri çorbaların içinde dahi yememiştim). benim eşim etçil bıktım valla
kendime ayrı ona ayrı yapıyorum bende sebze seviyorum eşim ağzına sürmez

ne dvd si ne kadara alıcan ?

[1] Yürümek (Asfalt) 40 dak 200
[2] Yoğurtlu Kabaklı Salata 0.5 PORSİYON 57.5
[3] Soğan (taze) 100 GRAM 46
[4] yufka ekmek 4 100 gr 608
[5] Salçalı Makarna 0.2 PORSİYON 67.4
[6] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[7] Çay 6 ADET 30
[8] Patates Kızartması (orta) 2 ADET 560
[9] Karpuz 2 DİLİM 264
[10] dost süt 0.5 200ml 29.5
Toplam : 1597.4 kal.

günaydın kızlar,

youtube da çıkıyor 1,2,3 diye yarımşar saatlik program onun dvd sinimi alcaksınız. bu hafta benimde baslamam lazım sıkılaştırma şekillendirme çalışmalarına artık. sadece kiloların gitmesi yetmiyor. neye baslıyorsanız bende varım.
bu arada daha önce yaptınızmı bu sporu faydası oluyormu. hızlı şekillendiriyormu. bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
benim öncelikli olarak karın, basen, ve bacaklara çalışmam gerek. haydi hep beraber sıkılaşma programınaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…