günaydın kızlar,
youtube da çıkıyor 1,2,3 diye yarımşar saatlik program onun dvd sinimi alcaksınız. bu hafta benimde baslamam lazım sıkılaştırma şekillendirme çalışmalarına artık. sadece kiloların gitmesi yetmiyor. neye baslıyorsanız bende varım.
bu arada daha önce yaptınızmı bu sporu faydası oluyormu. hızlı şekillendiriyormu. bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
benim öncelikli olarak karın, basen, ve bacaklara çalışmam gerek. haydi hep beraber sıkılaşma programınaaa....
haşlanmış yumurta hiç sevmiyorum ama sanırım yarın 1yumurda pişirceğim kendime yağ olarak azcık tereyağ mı eklesem zeytinyağı mı sen ne katıyosun. evet farkındayım az oluyor 200kaloriyi bulmuyor çoğu zaman ama yicek bişey yokki ne yiyebilirim
zeytin 2 tane, peynir, salça, salatalık bittiallahtan yaz geldide salatalık yiyoruz kış olsa sadece zeytin peynir yemek zorunda kalacaktım. maydonozu sade yiyemiyorum
aslında sabah iyi yiceksin her şeyden azar azar yiceksin.
yarına yemeğim çok şükür hazır, bugün yaptım evde değildi eşim
canım kendin için türlü (kabak, patlıcan, biber, domates, soğan) yapabilirsin patates koymadan (ben ilk defa patates yedim bugün bezelye yemeğinde. diyete başladığımdan beri çorbaların içinde dahi yememiştim). benim eşim etçil bıktım valla
kendime ayrı ona ayrı yapıyorum bende sebze seviyorum eşim ağzına sürmez
ne dvd si ne kadara alıcan ?
[1] Yürümek (Asfalt) 40 dak 200
[2] Yoğurtlu Kabaklı Salata 0.5 PORSİYON 57.5
[3] Soğan (taze) 100 GRAM 46
[4] yufka ekmek 4 100 gr 608
[5] Salçalı Makarna 0.2 PORSİYON 67.4
[6] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[7] Çay 6 ADET 30
[8] Patates Kızartması (orta) 2 ADET 560
[9] Karpuz 2 DİLİM 264
[10] dost süt 0.5 200ml 29.5
Toplam : 1597.4 kal.
[1] Yürümek (Asfalt) 40 dak 200
[2] Yoğurtlu Kabaklı Salata 0.5 PORSİYON 57.5
[3] Soğan (taze) 100 GRAM 46
[4] yufka ekmek 4 100 gr 608
[5] Salçalı Makarna 0.2 PORSİYON 67.4
[6] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[7] Çay 6 ADET 30
[8] Patates Kızartması (orta) 2 ADET 560
[9] Karpuz 2 DİLİM 264
[10] dost süt 0.5 200ml 29.5
Toplam : 1597.4 kal.
anladım canım yumurta sevmeyince böyle olur doğru diyorsun:44: bende domates salatalık 2 3 haftadır almaya başladım kışın bende kapıdan içeri sokmam yazın kendi bahçemizden yaptığımız salçalar menemenler yetiyo valla
benim eşimde son zamanlarda acayip etçi oldu gitti eskiden annesi zorla yedirmeye çalışırmışşimdi valla ona kalsa parasıda bol olsa haftada en az 4 kere mangal yakar bende eskiden köfte harici kırmızı et ağzıma koymazdım son bi kaç yıldır eşim sevdirdi valla sadece dana eti tabikii kuzu.ya hala midemin direnci var
onun haricinde eşim sebzede sever ıspanak, fasülye, patlıcan yemeği, patates yemeği ,bezelye,bamya,bakla,falan baya yer.sadece pırasayı gözü görsün istemez.onuda ben severim bazen kaynanam yapar yollar sadece benim için
bugünde patlıcan yemeğine karar verdim içine bi avuçta taze fasülye atarım..
canım sen demiştin ya jilliana başlayacağım diye bende dün netten sipariş verdim dvd.ye . ben genelde netten alışveriş yaparım elektroniklerde.geçen gün anneme süpürge almıştık..dün akşam bi baktım hediye çeki gelmiş 30tl nasıl sevindim anlatamamhemen dvd siparişlerimi verdim 14tl civarı canım fiyatı eşim diyo gene düştün dört ayak üstüne ne ballısın
kızlar eşim dün akşam çayın yanında çerezleri götürüyordu midesinee, hiç özenmiyorum o tür şeylere yesemde olur yemesemde
gel sende ye dedi neyse 9tane antep fıstığı yemiştim 36kalori etti ara öğün olarak yedim
eşim dedi ki boşveeeer gel bana uy ye gönlünce. zaten kilo verip hemen hamile kalıcan 1hafta yemek yesen eski kilona dönersin
bu kilonu koruman için 1 yıl geçmesi gerek, sense hamilelik düşünüyon
ne derse desin yemem dedim, 1kilo 1kilodur zaten hamileliğim ilkinde çok kötü geçmişti ilk 2 ay 4kilo vermiştim bulantılar falan
aklınca beni kandırıyor yaaa
eşim etin cıvımış dedi
sıkılaştırmam lazım yaa, gerçekten vıcık vıcık olmuşum:26:
bacım ödül vermişsin kendine maşallah, haftada 1olur kendimizi şımartmalıyız değil mi?
bugün acısını çıkart bakalım
ayyy ne güzel her şeyi yiyor eşin. benim eşim ağzına sebze sürmezçok zorlanıyorum o yüzden ne yapsam diye..
bi gün tavuk bigün et bigün sadece pilavının üstüne kıyma kavurup koyuyorum önüne işim çok zor
bende evlenmeden önce sadece köfte yerdim, eşim alıştırdı şimdi kuzu eti yemeye başladım ama köfte daha güzel tabii
tamam canım süpperrrben 3ünü de internetten indirdim.
1mayısta başlıyoruz o zaman. ben şimdiden kendi kendime 1-2 mekik çekiyorum evde ip elimde olmasada holayıp duruyorum hamlığım gitsin 1 mayısa kadar. vücudum esnesin biraz odun gibiyim
cezmut sende varsın bizimle süper 1-10mayıs level 1 bitsin. tabii pazar günleri nasıl yapıcam bilmiyorum eşimi gündüz uyutur yaparım
kızlarrr bilin bakalım nerden geldimm
tabikisi yürüyüştenntam tamına 100dk
700kalori
aferin sana aferin aferin aferinnn A Y S U N :) :) tebrikler
benmi ne yapıyorum :) kahvaltımı ettim. yedim kalorileri oturuyorum :) sebebim sen olda kalkayım bende yürüyeyim bari eşim uyurken. kahvaltı sonrası uyku keyfi yapıyor eşim. kızımada bir yapboz vereyim yapsın bari:) haydi ben yürüyüşe .
teşekkürlerrrr
nezaman düşünüyorsun hamileliği. varmı aklında bir tarih? biz haziranda istiyoruz 2. yi :) gel hamilelik sürecinide beraber atlatalım :):):)
eşine kanma. ne kadar az kiloyla kalırsan hamile o kadar rahat olur senin için. ayrıca ben hamileliktede kalori hesabına dikkat etmeyi düşünüyorum. birsefer bir diyetisyenle görüşmek niyetindeyim. bebekle nasıl olmalı öğreneyim. ona göre sadece bebeği besleyip kendim almadan geçirmeyi deneyeceğim hamileliği. inşallah yapabilirim.
canım ben eylül ayında hamilelik düşünüyorum, haziran-temmuz aylarında doğsun istiyorum ama bakalım kısmet
hamilelikten 1ay önce jinekoloğa gidip muaneyene olmayı düşünüyorum folik asite 1ay önce başlamak lazım
diş doktoruna gitmem lazım yinee hamile kalmadan
ilk hamileliğim kaza oluncabunda her şeyi planlı hazırlıklı yapmayı düşünüyorum
gel ortak bir tarihte anlaşalım
kızım temmuz doğumlu aslında 2.side temmuz da doğsa güzel olur aynı tarihte
sezeryan olacağı için 1-2gün sonraya alınabilir (dr.lar da bana sorcaklardı ya
kızlar ben şimdi ara öğün olarak 1ceviz ve 2gün kurusu yedim
1cevizin gramını ölçtüm 6grammış yediğim
kalori sepetinde
gram ile cevizi yazınca 42 çıktı
1adet yazınca 27 çıktı hangis doğruki:26:
[1] CEVİZ 1 adet 27
[2] Ceviz 6 GRAM 42
gülercim sen izmirde değilmiydin.
benim kızımda haziran 30 doğumlu. ve çok sıcaklara dekgeliyor izmirde. ayrıca yazın denize giremiyorum sezeryan olduğu için. o yüzden mart nisan gibi bir doğum düşünüyorum. en azından soğuklar kırılmış olur. çocuk kendini toparlayıncaya kadarda yaz gelir. yazın bebişimde bende denizde olabiliriz diye düşünüyorum. eşime kalsa bugün olsun diyorda aylardır haziranı bekletiyorum zorla :)
evet benimde gitmem gerek dişçiye 1 çürük var dolgu olacak. benim dişçim geçen hamileliğimde hangi aylardı hatırlamıyorum ama bekletmişti. o ayı geçince yapmıştı dolgularımı hamileyken sorun olmamıştı. ama tabi önceden tedbir almakta fayda var.
evet folik asite baslamam gerek benim bir iki hafta içinde haklısın. eski doktorumdan randevu alamıyorum çok doluymuş. yeni birde doktor bulmam lazım aslında. işim çok zor
ben bursadayım canım, emine izmirde yaşıyordu
benim kızımda 2009 temmuz 2 doğumlu. 2-3gün var aralarında demekki
aynı ilde olsak görüşürdük kızlarımızda yaşıt oyun oynarlardı
sezeryan olduğu için yaz ayı daha iyi benim için. ben çok üşüyen biriyim ayaklarımdan hemen soğuk kaparım
yaz ayına geldiğinde her gün yıkarım bebeğimi diye düşünüyorum
çünkü evim doğalgaz sobalı 3odada soba olmasına rağmen yine de petekli olmasını isterdim bu yüzden soğuk günlerde zor olur bakması. yoksa daha güzel kışın büyüt yazın dışarı çık gezdir bebişini
bir mazeretim daha var. şuan 66kiloyum 60 kilo olmam lazım 59ları görmem lazım, 11kilo almıştım kızımda
bunda çok kilo almaktan korkuyorum ama dediğim gibi hamileliğim çok kötü geçiyor
doğum kilolarınıda beraber veririz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?