kızlar ben şimdi beden ölçülerine baktım netten ;
38BEDEN OLMAK İÇİN ; 40BEDEN OLMAK İÇİN;
göğüs 90 göğüs 94
bel 70 bel 74
basen 96 basen 100 olmalıymış:26:
baslayalım ölçülerimi yazmaya ne dersiniz :)
göğüs 90
bel 85
basen 105
üstte 38 beden olmamma rağmen çok dar hoşlanmıyorum. o yüzden genelde L giyiyorum.
altta ise ;
42 bedenler hoş durmuyor
40 bedenler ise çok dar oluyor.
canım ben yazmıştım daha önce şimdi yazmayayım şu plates yada jilliana başlamadan evvel yazacağım tam 20 gün olacak bakalım ne kadar küçülmüşüm sırasıyla yazarım ozamanazıcık bekleteyim seni ama senin ölçülerinden fazlaydım ben oldukça
canım paya götürmüşsün dünhem ekmek hem patates kızartma hem azıcık makarna
iyiki yürüyüş yapmışşın valla
bazen kaçıyo ipin ucu di mi ne yapcan
bacım ödül vermişsin kendine maşallah, haftada 1olur kendimizi şımartmalıyız değil mi?
bugün acısını çıkart bakalım
ayyy ne güzel her şeyi yiyor eşin. benim eşim ağzına sebze sürmezçok zorlanıyorum o yüzden ne yapsam diye..
bi gün tavuk bigün et bigün sadece pilavının üstüne kıyma kavurup koyuyorum önüne işim çok zor
bende evlenmeden önce sadece köfte yerdim, eşim alıştırdı şimdi kuzu eti yemeye başladım ama köfte daha güzel tabii
tamam canım süpperrrben 3ünü de internetten indirdim.
1mayısta başlıyoruz o zaman. ben şimdiden kendi kendime 1-2 mekik çekiyorum evde ip elimde olmasada holayıp duruyorum hamlığım gitsin 1 mayısa kadar. vücudum esnesin biraz odun gibiyim
cezmut sende varsın bizimle süper 1-10mayıs level 1 bitsin. tabii pazar günleri nasıl yapıcam bilmiyorum eşimi gündüz uyutur yaparım
kızlar ben şimdi ara öğün olarak 1ceviz ve 2gün kurusu yedim
1cevizin gramını ölçtüm 6grammış yediğim
kalori sepetinde
gram ile cevizi yazınca 42 çıktı
1adet yazınca 27 çıktı hangis doğruki:26:
[1] CEVİZ 1 adet 27
[2] Ceviz 6 GRAM 42
baslayalım ölçülerimi yazmaya ne dersiniz :)
göğüs 90
bel 85
basen 105
üstte 38 beden olmamma rağmen çok dar hoşlanmıyorum. o yüzden genelde L giyiyorum.
altta ise ;
42 bedenler hoş durmuyor
40 bedenler ise çok dar oluyor.
tabi cnm, ben arada böyle yapıyorum
bugün zor gibi. arkadaş gelecekti. hala belli değil ama...sabahtan bu yana temizlik yapıyorum. çok düzensiz yedim. ne saat belli, ne yediğim. akşama da şekerpare yaptım. yemek yapmaya da başladım, gelmezlerse hepsini ben yerim herhalde sinirden
gram olarak iç ceviz hesapla. kabuklu tarttıysan tanedir. (bana göre)
kızlar maşallah allah muhabbetimizi artırsınsabahtan beri çamaşır yıka katla bulaşık makinesi boşalt doldur yok mikrodalgaydı fırındı davlumbazdı derken gelemedim. ay bu kocaları hafta sonuda mı çalıştırsak ne (ah bi kıyabilsem şımarığa ) diyet bozucu benimki.
10da kahvaltı yaptık
1 haşlanmış yumurta
1kk kaşar ve beyaz peynir
2 siyah 2 yeşil zeytin
yarım domates salatalık
bi tutam maydanoz
1 dilim tam buğday
1 bardak çay
13:00 de 1 kuru incir yeşil çay
15:30da 1 tavuk baget (fırın)
1 biber dolma
limon aromalı maden suyu (eşim kola içiyordu bende böyle kandırdım kendimi)
17:00de yürüyüşe gitcem 1 saat gelincede bi meyve tabağı yaparım kendime yeter.
ben bursadayım canım, emine izmirde yaşıyordu
benim kızımda 2009 temmuz 2 doğumlu. 2-3gün var aralarında demekki
Aynı ilde olsak görüşürdük kızlarımızda yaşıt oyun oynarlardı
Sezeryan olduğu için yaz ayı daha iyi benim için. Ben çok üşüyen biriyim ayaklarımdan hemen soğuk kaparım
yaz ayına geldiğinde her gün yıkarım bebeğimi diye düşünüyorum
çünkü evim doğalgaz sobalı 3odada soba olmasına rağmen yine de petekli olmasını isterdim bu yüzden soğuk günlerde zor olur bakması. Yoksa daha güzel kışın büyüt yazın dışarı çık gezdir bebişini
bir mazeretim daha var. şuan 66kiloyum 60 kilo olmam lazım 59ları görmem lazım, 11kilo almıştım kızımda
bunda çok kilo almaktan korkuyorum ama dediğim gibi hamileliğim çok kötü geçiyor
doğum kilolarınıda beraber veririz artıkk
keşke kalsaydım burda kaynımla eltim çaya geliyormuş bakalım ne yicem eşim kurabiye almaya gitti 2 taneyi aşmam umarım kek yaptım bide.gayet iyisin canım hafta sonuna göre
bende magnumumu pazar günü yemeyi bekliyordum ama bugün yicem
çünkü yarın pikniğe gidicez yarın kendimi sınırlamıcam sanırım
ekmek ve kola haricinde her şeyden yiyip içicem
oo baya iyiymiş ölçülerin yaa belin basenin falan, boyun kaç cmdi?
tamam pazartesi başlıyayım bende eşit gidelim
pazartesi günü bende ölçülerimi yazarım
pazar günleri yapabilecek misin?
aslında karın bölgem rahatsız etmiyor fazla ama incelsede kötü olmaz hani :) ama basenlerim var. boyum 168. 42 bedenler çirkin duruyor. 40 bedenlerde dar geliyor. ben çok rahat edemiyorum çok oturan pantolonlarla. eşimde hoşlanmıyor. o yüzden en azından 40 bedenin içinde rahat olabilsem yetecek bana.
spora baslamaya karar verdiğimden beri onu düşünüyorum. acaba hafta içi 5 gün video 1 yapsam, ikinci hafta 5 gün video2 mi yapsam diye. hafta sonu yapabileceğimden emin değilim. arada 2 gün kaçırsak çok sorun olurmu acaba. bilemedim bende ?????
oooo 30 kilo, iştahlı mıydın hamileyken naptın
ben 60la kalıp 71le doğuma gittim doğumdan sonra 63-65falan oldum
bana 11kilo çok geliyo şimdi
oo baya iyiymiş ölçülerin yaa belin basenin falan, boyun kaç cmdi?
tamam pazartesi başlıyayım bende eşit gidelim
pazartesi günü bende ölçülerimi yazarım
pazar günleri yapabilecek misin?
aslında karın bölgem rahatsız etmiyor fazla ama incelsede kötü olmaz hani :) ama basenlerim var. boyum 168. 42 bedenler çirkin duruyor. 40 bedenlerde dar geliyor. ben çok rahat edemiyorum çok oturan pantolonlarla. eşimde hoşlanmıyor. o yüzden en azından 40 bedenin içinde rahat olabilsem yetecek bana.
spora baslamaya karar verdiğimden beri onu düşünüyorum. acaba hafta içi 5 gün video 1 yapsam, ikinci hafta 5 gün video2 mi yapsam diye. hafta sonu yapabileceğimden emin değilim. arada 2 gün kaçırsak çok sorun olurmu acaba. bilemedim bende ?????
hmm boyun uzunmuş bize göre, boy büyük avantaj, benim 162 boyum
evet bende bilemedim eşim cts çalışyor o gün sorun olmaz yaparım ama pazar yapamam ben 9 + 9 + 9 yapıcam sanırım
ya da aklımda kalanları kafadan pazar günleri öylesine geçiştircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?