Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

baslayalım ölçülerimi yazmaya ne dersiniz :)

göğüs 90
bel 85
basen 105

üstte 38 beden olmamma rağmen çok dar hoşlanmıyorum. o yüzden genelde L giyiyorum.
altta ise ;
42 bedenler hoş durmuyor
40 bedenler ise çok dar oluyor.

canım ben yazmıştım daha önce şimdi yazmayayım şu plates yada jilliana başlamadan evvel yazacağım tam 20 gün olacak bakalım ne kadar küçülmüşüm sırasıyla yazarım ozaman azıcık bekleteyim seni ama senin ölçülerinden fazlaydım ben oldukça

ben pazartesi baslamayı düşünüyorum. söyle bir baktım jilliana videosuna hareketler platese göre daha az zorlayıcı gibi geldi bana. jiliana baslayacağım pazartesi ve öncesindeki ölçülerim bunlar olsun benimde. bakalım 10, 20, 30 gün sonra ne kadar değişecek.

senide bekleyelim bakalım umarım küçülme vardır.

canım paya götürmüşsün dün hem ekmek hem patates kızartma hem azıcık makarna
iyiki yürüyüş yapmışşın valla
bazen kaçıyo ipin ucu di mi ne yapcan

tabi cnm, ben arada böyle yapıyorum

bugün zor gibi. arkadaş gelecekti. hala belli değil ama...sabahtan bu yana temizlik yapıyorum. çok düzensiz yedim. ne saat belli, ne yediğim. akşama da şekerpare yaptım. yemek yapmaya da başladım, gelmezlerse hepsini ben yerim herhalde sinirden

gram olarak iç ceviz hesapla. kabuklu tarttıysan tanedir. (bana göre)

kızlar maşallah allah muhabbetimizi artırsın sabahtan beri çamaşır yıka katla bulaşık makinesi boşalt doldur yok mikrodalgaydı fırındı davlumbazdı derken gelemedim. ay bu kocaları hafta sonuda mı çalıştırsak ne (ah bi kıyabilsem şımarığa ) diyet bozucu benimki.
10da kahvaltı yaptık
1 haşlanmış yumurta
1kk kaşar ve beyaz peynir
2 siyah 2 yeşil zeytin
yarım domates salatalık
bi tutam maydanoz
1 dilim tam buğday
1 bardak çay

13:00 de 1 kuru incir yeşil çay
15:30da 1 tavuk baget (fırın)
1 biber dolma
limon aromalı maden suyu (eşim kola içiyordu bende böyle kandırdım kendimi)
17:00de yürüyüşe gitcem 1 saat gelincede bi meyve tabağı yaparım kendime yeter.
673 kalori olmuş 200de meyveden gelse 400de sporla düşse günü karda kapatırım inş. çok acıkırsam da meyveyle 1 tane galeta yerim artık. öpüyorum kızlar gelirim yine

Son düzenleme:

oo baya iyiymiş ölçülerin yaa belin basenin falan, boyun kaç cmdi?
tamam pazartesi başlıyayım bende eşit gidelim
pazartesi günü bende ölçülerimi yazarım
pazar günleri yapabilecek misin?

eyvah eyvah her şeyden ya ama şekerpare de dikkat et canım
arkadaşların gelmezse biz gelelim yemeye:131::131:

evet iç ceviz olarak 1tane ölçtüm

gayet iyisin canım hafta sonuna göre
bende magnumumu pazar günü yemeyi bekliyordum ama bugün yicem
çünkü yarın pikniğe gidicez yarın kendimi sınırlamıcam sanırım
ekmek ve kola haricinde her şeyden yiyip içicem

Son düzenleme:

güler doğum kiloları 11 kilodan bahsediyosun ya benim gini 30 kilo alan biri olsaydın ve ilk 4 aya kadar kilo
veren biriyim

ikiside kışın oldu ve benimde evim doğalgaz sobalı evet zor oluyo kışın zor
kışın ii yanıda yıka bebği sar uyut herşeyin hayırlsıı inşallah

oooo 30 kilo, iştahlı mıydın hamileyken naptın
ben 60la kalıp 71le doğuma gittim doğumdan sonra 63-65falan oldum
bana 11kilo çok geliyo şimdi

Son düzenleme:

bugün toplam 1425.075 kal. almışım
1mini magnum 156 kalori
200gr börek 455 kalori

yarında piknikteyim bu hafta sonum böyle geçicek sanırım ama pazartesiye bomba gibi geliyorum

bunlarda benim ölçülerim diyete başlarken not almıştım

2 şubat 27 nisan

BEL: 87 77
BASEN:106 96
GÖBEK:101 92
BACAK(T):68 62

keşke kalsaydım burda kaynımla eltim çaya geliyormuş bakalım ne yicem eşim kurabiye almaya gitti 2 taneyi aşmam umarım kek yaptım bide. neyse 1 saat yürüyüşümü yaptım ama. uffffffff bu hafta sonları olmasa nolur yaaa

kızlar maşallah yiyen yiyene
ben bugünü 810 kalori ile kapatıyorum
sabahtan sporumu yapmıştım allahtanaslında şimdide yürüyüş planlıyordum ama çok başım başladı ağrımaya sabahtanda çok yürüdüm diye canımda pek istemiyo :26:
eşler evdeyken fena oluyo valla..temin yürüyüşe çıktık oğlumu gezdirdik arabasıyla ordanda amca kızına geçtik mangal yapıyorlardı zorla yarım kanat tattırdılareşim çekirdekleri götürdü vallabende minik yeğenime 2 avuç temizledim gram atmadım ağzıma başlasam sonu gelmezdi çünkü eminim çok şükür tuttum kendimi
şimdi yatayım biraz yarın bakalım neler bekliyor bizi bi planımız yok ama canım çok çiğ köfte çekiyo yarın 1 dürüm ısmarlatırım belki kendime öğle yemeği niyetine:26:

evet hafta sonu herkes firarda ben o kadar yememe rağmen sporda yok
kızlar hafta sonları ara vermesek gerçekten çekilmez olur diyet
5gün çok dikkat edicez, 2gün azar azar her şeyden yicez napalım kilo almayalım da
azaaar azaar gitsin yeter ki gitsin

4 tane kurabiye göz açıp kapayıncaya kadar mideme indi ışık hızıyla. kek bana ben ona baktım ve yemedim 4 kurabiye yediğimi görünce neyse yinede durdum eşim ve misafirler 6 kurabiye 2 dilim kek yediler

oooo 30 kilo, iştahlı mıydın hamileyken naptın
ben 60la kalıp 71le doğuma gittim doğumdan sonra 63-65falan oldum
bana 11kilo çok geliyo şimdi

cidden 11 kilo nedirki :) bende 20 kilo aldım hamileliğimde. 10 kilosu doğumla gitti. 5 kilosunuda işten ayrıldıktan yani doğumdan 2 yıl sonra evde dukan diyetiyle verdim. kalan 5 kilonun 2,5 da sizlerle burda gitti sayılır. kaldı 2,5............

kızlar gözlerinizi yumabilirsiniz bakmayın toplam kalorime

Ayran(eker) 1 ADET(330CC) 148
[2] Sosisli Sandviç 2 ADET 640 (aslında kumru yedim ama kalorisini bilmediğim için biraz yüksekten attım)
[3] fındık (1 adet) 12 adet 108
[4] fındık (1 adet) 6 adet 54
[5] Yürümek (Asfalt) 60 dak 336
[6] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 GRAM 58.452
[7] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Nane 10 GRAM 6.5
[10] Maydanoz 10 gr 4
[11] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[12] Sucuklu Yumurta 0.5 PORSİYON 170
Toplam : 1011.952 kal.

yarında takılırım bu civarda. ama pazartesi bekle beni geliyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…