- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
malum hafta sonu ister istemez yemek yiyoruz ama dikakt ettim 69,50 :))) puuahahah bukadar ama yola devam
günaydınlarrrrrrrrr
hadi ilk bildirim benden olsun sonra okula kaçıcam
gecen hafta:70
bu hafta:69.4
giden:600 gr ama bu hafta daha sıkı tutucammm[/QUOT
GÜNAYDIN CANIM OLSUN GEÇEN HAFTA ALIŞMA EVRESİ DİYELİM BU HAFTA HEPİMİZ İÇİN DAAHA İYİ OLSUN İNŞ.
kızlar ben hasta olucam sanırım 70.8 çıktım bende vücudum şişti iiceaslında bişeyde yemedim ama offf moralim bozuldu daha hafta başından ayrıca hepinizi tebrik ederim 6 basamaklı sayıları görmğşşünü hepiniz bu hafta darısı benim başıma inşllh herkese başarılar ....
kızlar ben hasta olucam sanırım 70.8 çıktım bende vücudum şişti iiceaslında bişeyde yemedim ama offf moralim bozuldu daha hafta başından ayrıca hepinizi tebrik ederim 6 basamaklı sayıları görmğşşünü hepiniz bu hafta darısı benim başıma inşllh herkese başarılar ....
güler 100 çok tebrik ederim ... HAKLISIN SPORSUZ VERİMLİ OLMUYOR YAABENDE SPORA BAŞLAYACAĞIM İNŞAALLAH.
bugün yürüyüş yaparken bir de kulaklığımı takıp son ses hareketli pop şarkılar dinliyorum
kilolarıma ithafen şu şarkıyı dinleyip durdum gaza geldim koştum
[sıze=3]
korkmıyacaksın çarpıp düşsen bile
dipçik gibi sağlam durucaksın ayakta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
özüme sözüme döndüm
doğruyu yanlışı gördüm
ahh can çıkmamış yerinde
aslan gibi geri döndüm[/sıze]
süpersiniz bayanlar yola devam
açım aççççççççç
ama idda büyük kazanıcaz
canım regl dönemi falan mı
aynen canım regl olucam ama her ay ki tatlı krizlerini bu ay daha dikkatli atlatıp hemen aranıza gelicem bu arada tebrikler süpersin valla 2 kilo süper bi haftada... bende spor yaparken şunu dinliyorum yatcas kalkcass yatcas kalkcas yatcas kalcas hopppppppppp ordayımmmmm :) bir an önce versek her geçen gün daha sinir bozucu oluo herkese başarılar tekrar ankaradan hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?