Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

güler 100 günaydın msj atamıyorum :)))))) burdanda diğer taraftanda hakkım yokmuş

akşam bende suçluyum kaçamak yaptım ama yatarken tartıldım değişiklik yok :)))))

canım öncelikle günaydın ... tabiki yiyebilirsin , herşeyden yiyeceğiz fakat ölçüsünü abartmayacağız .Ancak bu şekilde diyetimiz uzun vadeli olur diye düşünüyorum

Gunaydinlarr
Sanki sadece ben kacamak yapiyomusum gibi geldi cok sagolun rahatlattiniz evet aslinda cok da sikmamak lazim diyetimizi. haftanin 1gunu istedigimiz her seyden azar azar yemeliyiz

Evet şaşırtmamız gerekiyor vucutu yoksa alışıyomuş aynı tempo onun için kaçamaktan bişey olmaz bayanlat:)=

ben yazın diyetisyene gittiğimde yoğurda keten tohumu ekle 2 tatlı kaşığı kadar demişti
ama ben hiç denememiştim aktardan gidip almaya üşendim mi bilmem :44:

ilk defa deniyorum KETEN TOHUMUnu 1kase yoğurt ile beraber

veee faydalarını yazıyorum kızlar

"Keten tohumunu özellikle kadınlar için cazip kılan en önemli özelliği ise, zayıflatıcı özelliğe sahip olması. Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilir. Ancak tabii ki bu, kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye de değişir. Bir uzmana danışmak çok önemli. Nedense 'doğal' gıdaların veya bitkilerin zararsız olduğuna inanılır Türk toplumunda. Oysa bir bitki de bilinçsiz kullanıldığında sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Suyun bile fazlası zarar. Keten tohumunu da dozunu kaçırarak tüketirseniz, bağırsaklar fazla yumuşar ve vücut aşırı su kaybeder. Dolayısıyla aşırı kilo kaybı olur. İdeali günde bir yemek kaşığı. Ama kilo sorununa göre alınması gereken dozaj değişebilir. Aslında bu dozajı insanlar kendileri de ayarlayabilirler. Bağırsaklar fazla yumuşamayacak şekilde kullanılırsa dozu kaçırılmamış olur."
_alıntı_

Evet şaşırtmamız gerekiyor vucutu yoksa alışıyomuş aynı tempo onun için kaçamaktan bişey olmaz bayanlat:)=

canım benim kaçamaklar olmadan olmaz zaten ama yeter ki abartma keten tohumunu bende tüketiyorum canım yoğurtla küçük bi kase yoğurt içne bi tatlı kaşığı keten tohumu onuda aktarlarda 2 çeşit satıyolar bi toz halinde birde tane halinde diyetisyenler tane halini tavsiye ediyolar onu da ben hatırlatayım dedim lıgt krakerler oluo ya kepekli onlarla tüketince gerçekten de tok tutuyo bende tavsiye ederim sevgiler hepinize ....

merhaba kızlar bende 73 kiloyum beni de aranıza alın beraber motive edelim birbirimizi hırslanalım.en son cuma günü tartıldım dünde regl oldum benim uzun sürüyor baya bi dahaki pazartesi tartılırım artık..azıcık kendimden bahsedeyim 24 yaşında 1.69 boyunda bi çocuk annesiyim doğumdan sonra bir türlü 70lerin altına inemedim (yaklaşık 7 yıldan beri :) ).geçen sene en son 85leri görmüştüm kalori sayarak ve koşu bandında her gün bi saat 6 hızında yürüyerek 1buçuk ayda 72.lere düştüm sonra bıraktım bırakınca çok almadım ama en fazla 75leri gördüm. şimdi artık hedefim 65 ve olursa daha aşağılara da razıyım...son bi haftadır çok azim geldi bana koşu bandım diğer odada idi hep oraya gitmek zor geliyordu oğlumda spastik engelli sürekli yatıyo onun sesini duyamam ağlarsa diye bi türlü konsantre olamıyordum. geçen hafta oturma odama aldım koşu bandımı ve 1 haftadır hergün 80 90 dk yürüyorum tv karşısında oğlumun yanında..geçen hafta 75 ile başladım yürümeye ve yediklerime dikkat etmeye ve 2 kilo gitti bile...her gün yediklerimi paylaşmaya çalışacağım bende...herşey yiyorum ama kalorileri sayarak geçmemeye çalışıyorum mesela dün 100gr pasta yedim ekstra 300 kalori demek ama yürüyüşümü arttırtım böylece dengelediğimi düşünüyorum..

hoşgeldin aynı şekildeyiz 70 lere düşemeyen tabikide birbirmizi motive ederiz..

aaa ben toz halinde aldım o konuda bilgim yoktu
neyse bitireyim bir dahakine tane şeklinde alırım
teşekkürler bilgi verdiğin için

Hoşgeldin 70likler arasına
Evet bizimde pazartesi tartılma günlerimiz birbirimize destek olarak motive ederek verebiliriz şu fazlalıklarımızı
yediklerimizi kaçamaklarımızı her şeyi paylaşabiliriz
kolay gelsin

birde maydanoz kürü var onu biraz araştırdımda denesekmi yada deneyen varmı

ben onu geçen yaz 2hafta denedim
2 hafta + 2hafta olarak olarak uygulanıyomus arada 1hafta boş bırakıcaksın
15 adet maydanoz sapını biraz su ekleyip blendırdan geçirip 1 bardak maydanoz suyuna yarım limon ekleyip içtim

amaaaa tadı falan iğrenç ve ötesi hiç bir faydasınıda görmedim ben

heralde bir daha denemeye bile kalkmam

bende arada maydanoz suyu içiyorum ama tadı çok tuhaf gelio burnumu tıkayarak içiyorum.en güzeli yeşil çay günde muhakkak 3 kupa içiyorum.zaten içtiğimiz çayları yavaş yavaş sindirerek içince fayda edermiş bir dikişte zorla içmek direk idrarla atılır diye okumuştum

bugünkü menümü paylaşayım ğlumdan dolayı geç kalkıyorum ve önce onun maması vebakımından sonra encak bu saatlerde kalvaltı yapabiliyorum malesef
kahvaltı 12:00
2 küçük sade krep(115 kalori)
1 yemek k. ev salçası (30 kalori)
13gr bal (41 kalori)
şekersiz çay
ARA 14:00
100gr pasta(300 kalori)
ARA 16:30
1 yeşil elma (60 kalori)
AKŞAM 19:00
1 kase yayla çorbası 115 kalori
1kase yeşil mercimek (260 kalori)
1 bardak ayran (92 kalori)
1 havuçtan salata (27 kalori)
4kaşık bulgur pilavı(160 kalori)
ARA 21:00
10gr fıstık 50 kalori
TOPLAM:1261 KALORİ

gün içinde 3 bardak yeşil çay ve 3 litre su
4 gün spor yapamayacağım reglim ağır geçiyo baş dönmesi karın ağrısı bacak titremesi ne arasan var
pasta biraz ağır oldu ama ne yapayım dün akşam kardeşimin doğum günü vardı herkes yedi ben baktım eve aldım gündüz yemeği tercih ettim

evet yeşil çay özellikte tarçınlı çok güzel çokta alıştım
maydanozu merak ettim denemkle denememek arasındayım ?? faydası ne olur

öncelikle hoşgeldin canım . Proğramın çok güzel kalori saymakta cok mantıklı bende sayıcam bundan sonra insan daha ölçülü gidiyor değil mi sayarak

öncelikle hoşgeldin canım . Proğramın çok güzel kalori saymakta cok mantıklı bende sayıcam bundan sonra insan daha ölçülü gidiyor değil mi sayarak

hoşbulduk evet geçen senede kalori sayarak ve sporla tam 12 kilo verdim 1buçuk ayda falan..şimdide aynısını yapmaya çalışıyorum bazen motivasyonum düşüyo eşim her gece çekirdekleri fıstıkları çerezleri götürüyo sonrada karşıma geçip sen kilo veremezsin diyo senin yapın bu diyo beni sinir ediyo.. o yüzden burdan da destek almaya karar verdimm inş hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde veririz şu kilolarıı...kalori saydığım zaman pasta da yiyorum börekte cipste yiyorum ama kendimi 1300kaloride sınırlıyorum.üstüne bide 90 dk koşu bandında yürüyüş yapıp 500 kaloriyi de orda yakınca zaten 800kaloride falan kalmış oluyorum

şimdi yeşil çay saatim..ben çaykurun burcum yeşil çayını kullanıyorum çaydanlığımın üst kısmına 3 kupa su koyup kaynatıyorum üstüne de 4 çay kaşığı dolu dolu yeşil çayımı atıp 5 10 dk arası dinlendirip afiyetle içiyorum..sallama yeşil çaylar bunun gibi dem salmıyo.bi yerde okumuştum siyah çayın demlisi zarar yeşil çayın demlisi yarar yazıyordu...yani ne kadar demli içebilirdek o kadar toksinlere karşı güçlü savaşıyormuş.
ben günlük menümü akşam yazmayı düşünüyorum herşeyi bi kerede toplu yazayım diye.şimdi ara saatim kızlar ama ne yesem bilemedim.çünkü şimdi sarma sarmaya başlayacağım.sarıp dolaba atacağım.hafta sonu istanbul yolcusuyum kısmetse akraba ziyareti bi kaç gün kalacağım gibi görünüyor.giderkende şu sarmalardan bi dondurma kutusu götürürüm diye düşündüm.neyse gelelim asıl meseleye ben sarma sararken yemeye bayılıyorum yaa ne yapacağım bilmem yeşil çayımı önce içeyim dedim iştahımı kessin diye ama bana bişey söyleyin kaç taneden sonrası bana zarar

yeşil çay poşet tüketiyorum demleme daha mi olur
ohh sarma kim dayanırkı insan tutmaz ama fazlaya kaçmayın

evet yeşil çay özellikte tarçınlı çok güzel çokta alıştım
maydanozu merak ettim denemkle denememek arasındayım ?? faydası ne olur

tarçınlı yeşil çay denememiştim hiçç çok canım tatlı istediğinde tarçın koyabilirim sanırım iyi fikir.ben bir kez limon sıkmayı denedim içine ama tadı bana çok tuhaf geldi yapamadım en güzeli sade içmek gibi geliyo bana zaten 2 senedir iyice alıştım .. maydanozu denebilirsin tabii ki muhakkak faydası vardır eğer içebilirsen..banada tuhaf gelmese içeçeğim bahçemde taza taze maydanozlarım bana bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…