moralim çoook bozukkk :18:
kızım akşamdan sonra saralleli ekmek istedi benimde bir canım çekti saat 8 gibi :18::18::18:
ekmeksiz kaç kaşık saralle yedim hatırlamıyorum bilee
ilk defa bi kaçamak yaptımm ama sabah her şey çok güzel olacak
sizlerde de oluyor mu böylee
bir de çarşamba günü arkadaşım gelicek oturmaya
kek börek kısır falan yapıcam
kısır yarım kase yemek istiyorum öğle yemeğimin yerine ( yani 2yemek kaşığı dolusu kadar)
birde 1börek ve küçük bir dilim ıspanaklı kek
çok mu kızlarrr napmalıyım keki 1 gün sonra mı yesem yemesem mi hiç ???
Evet şaşırtmamız gerekiyor vucutu yoksa alışıyomuş aynı tempo onun için kaçamaktan bişey olmaz bayanlat:)=
merhaba kızlar bende 73 kiloyum beni de aranıza alın beraber motive edelim birbirimizi hırslanalım.en son cuma günü tartıldım dünde regl oldum benim uzun sürüyor baya bi dahaki pazartesi tartılırım artık..azıcık kendimden bahsedeyim 24 yaşında 1.69 boyunda bi çocuk annesiyim doğumdan sonra bir türlü 70lerin altına inemedim (yaklaşık 7 yıldan beri :) ).geçen sene en son 85leri görmüştüm kalori sayarak ve koşu bandında her gün bi saat 6 hızında yürüyerek 1buçuk ayda 72.lere düştüm sonra bıraktım bırakınca çok almadım ama en fazla 75leri gördüm. şimdi artık hedefim 65 ve olursa daha aşağılara da razıyım...son bi haftadır çok azim geldi bana koşu bandım diğer odada idi hep oraya gitmek zor geliyordu oğlumda spastik engelli sürekli yatıyo onun sesini duyamam ağlarsa diye bi türlü konsantre olamıyordum. geçen hafta oturma odama aldım koşu bandımı ve 1 haftadır hergün 80 90 dk yürüyorum tv karşısında oğlumun yanında..geçen hafta 75 ile başladım yürümeye ve yediklerime dikkat etmeye ve 2 kilo gitti bile...her gün yediklerimi paylaşmaya çalışacağım bende...herşey yiyorum ama kalorileri sayarak geçmemeye çalışıyorum mesela dün 100gr pasta yedim ekstra 300 kalori demek ama yürüyüşümü arttırtım böylece dengelediğimi düşünüyorum..
canım benim kaçamaklar olmadan olmaz zaten ama yeter ki abartma keten tohumunu bende tüketiyorum canım yoğurtla küçük bi kase yoğurt içne bi tatlı kaşığı keten tohumu onuda aktarlarda 2 çeşit satıyolar bi toz halinde birde tane halinde diyetisyenler tane halini tavsiye ediyolar onu da ben hatırlatayım dedim lıgt krakerler oluo ya kepekli onlarla tüketince gerçekten de tok tutuyo bende tavsiye ederim sevgiler hepinize ....
merhaba kızlar bende 73 kiloyum beni de aranıza alın beraber motive edelim birbirimizi hırslanalım.en son cuma günü tartıldım dünde regl oldum benim uzun sürüyor baya bi dahaki pazartesi tartılırım artık..azıcık kendimden bahsedeyim 24 yaşında 1.69 boyunda bi çocuk annesiyim doğumdan sonra bir türlü 70lerin altına inemedim (yaklaşık 7 yıldan beri :) ).geçen sene en son 85leri görmüştüm kalori sayarak ve koşu bandında her gün bi saat 6 hızında yürüyerek 1buçuk ayda 72.lere düştüm sonra bıraktım bırakınca çok almadım ama en fazla 75leri gördüm. şimdi artık hedefim 65 ve olursa daha aşağılara da razıyım...son bi haftadır çok azim geldi bana koşu bandım diğer odada idi hep oraya gitmek zor geliyordu oğlumda spastik engelli sürekli yatıyo onun sesini duyamam ağlarsa diye bi türlü konsantre olamıyordum. geçen hafta oturma odama aldım koşu bandımı ve 1 haftadır hergün 80 90 dk yürüyorum tv karşısında oğlumun yanında..geçen hafta 75 ile başladım yürümeye ve yediklerime dikkat etmeye ve 2 kilo gitti bile...her gün yediklerimi paylaşmaya çalışacağım bende...herşey yiyorum ama kalorileri sayarak geçmemeye çalışıyorum mesela dün 100gr pasta yedim ekstra 300 kalori demek ama yürüyüşümü arttırtım böylece dengelediğimi düşünüyorum..
birde maydanoz kürü var onu biraz araştırdımda denesekmi yada deneyen varmı
ben onu geçen yaz 2hafta denedim
2 hafta + 2hafta olarak olarak uygulanıyomus arada 1hafta boş bırakıcaksın
15 adet maydanoz sapını biraz su ekleyip blendırdan geçirip 1 bardak maydanoz suyuna yarım limon ekleyip içtim
amaaaa tadı falan iğrenç ve ötesi hiç bir faydasınıda görmedim ben
heralde bir daha denemeye bile kalkmam
bende arada maydanoz suyu içiyorum ama tadı çok tuhaf gelio burnumu tıkayarak içiyorum.en güzeli yeşil çay günde muhakkak 3 kupa içiyorum.zaten içtiğimiz çayları yavaş yavaş sindirerek içince fayda edermiş bir dikişte zorla içmek direk idrarla atılır diye okumuştum
bugünkü menümü paylaşayımğlumdan dolayı geç kalkıyorum ve önce onun maması vebakımından sonra encak bu saatlerde kalvaltı yapabiliyorum malesef
kahvaltı 12:00
2 küçük sade krep(115 kalori)
1 yemek k. ev salçası (30 kalori)
13gr bal (41 kalori)
şekersiz çay
ARA 14:00
100gr pasta(300 kalori)
ARA 16:30
1 yeşil elma (60 kalori)
AKŞAM 19:00
1 kase yayla çorbası 115 kalori
1kase yeşil mercimek (260 kalori)
1 bardak ayran (92 kalori)
1 havuçtan salata (27 kalori)
4kaşık bulgur pilavı(160 kalori)
ARA 21:00
10gr fıstık 50 kalori
TOPLAM:1261 KALORİ
gün içinde 3 bardak yeşil çay ve 3 litre su
4 gün spor yapamayacağım reglim ağır geçiyo baş dönmesi karın ağrısı bacak titremesi ne arasan var
pasta biraz ağır oldu ama ne yapayım dün akşam kardeşimin doğum günü vardı herkes yedi ben baktım eve aldım gündüz yemeği tercih ettim
öncelikle hoşgeldin canım . Proğramın çok güzel kalori saymakta cok mantıklı bende sayıcam bundan sonrainsan daha ölçülü gidiyor değil mi sayarak
şimdi yeşil çay saatim..ben çaykurun burcum yeşil çayını kullanıyorum çaydanlığımın üst kısmına 3 kupa su koyup kaynatıyorum üstüne de 4 çay kaşığı dolu dolu yeşil çayımı atıp 5 10 dk arası dinlendirip afiyetle içiyorum..sallama yeşil çaylar bunun gibi dem salmıyo.bi yerde okumuştum siyah çayın demlisi zarar yeşil çayın demlisi yarar yazıyordu...yani ne kadar demli içebilirdek o kadar toksinlere karşı güçlü savaşıyormuş.
Ben günlük menümü akşam yazmayı düşünüyorum herşeyi bi kerede toplu yazayım diye.şimdi ara saatim kızlar ama ne yesem bilemedim.çünkü şimdi sarma sarmaya başlayacağım.sarıp dolaba atacağım.hafta sonu istanbul yolcusuyum kısmetse akraba ziyareti bi kaç gün kalacağım gibi görünüyor.giderkende şu sarmalardan bi dondurma kutusu götürürüm diye düşündüm.neyse gelelim asıl meseleye ben sarma sararken yemeye bayılıyorum yaane yapacağım bilmem yeşil çayımı önce içeyim dedim iştahımı kessin diye ama bana bişey söyleyin kaç taneden sonrası bana zarar
evet yeşil çay özellikte tarçınlı çok güzel çokta alıştım
maydanozu merak ettim denemkle denememek arasındayım ?? faydası ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?