Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bana şu porsiyon olayında yardımcı olur musunuz kızlar ya .. şimdi bi porsiyon sarmaya baktım 270 kalori falan yazıyor ama bi porsiyon ne kadar ki acaba her şeyde standart 100gr. mı oluyo bu ölçü hep bunda bocalıyorum ya

evet kalori hesabı yapmak mantıklıymış ama ben nedense göz kararı ayarlıyorum
genelde diyette 2 yemek kaşığı pilav veriyorlar
yani bence bu da 4 sarmaya eşdeğer gibi geliyor, porsiyon hakkında bi bilgim olmasa da..

kızlar bugün diyet falan kalmadıı bende arkadaşım gelmişti çook fazla kaçırdım gibi geldii
yazayım bakın

sabah 10 gibi 1 domates yedim ve yapmış olduğum ıspanaklı kekten yarım dilim yedim nasıl olmuş die tadayım dedim
ekmek falan yemedim börekti salataydı yemiyeyim diye eşitlemiş olurum diyerek düşündüm amaa:18:

saat 2 gibi yemeye içmeye başladık
yaklaşık 2 kase bulgur salaatası yedim (iiçinde mısır, nohut, bezelye, turşu, maydonoz, soğan vs....)
1milföy böreği,
sabahtan yarım kalan ıspanaklı kekimi
bu kadarla bırakıcaktım kiiiiiii arkadaşımın getirmiş olduğu 4 tane ekler pastayı da yemiş bulundum
o 4dünü ışık hızıyla yedimm durduramadım kendimi, sanki birden yiyince 1 tane yemiş gibi olurum kalori saymaz diyee

akşam sadece pırasa yemeği yicem 5-6 kaşık o kadar
akşamda meyve falanda yemicem çay o kadar

çoook mu çoook abarttım ee dolayısıyla bugün yürüyüşte yapamadım sabahtan hazırlık yapmadığım için

yarında yine 2 arkadaşım gelicek vaayyyyy halimee
şu arkadaşlarıma ara vermeliyim sanırım ben davet ediyorum sürekli can sıkıntısından

öfff ne gereksiz şeyle yazmışım sizinde başınızı ağrıttım
bu hafta 1kilo versemm nasıl sevineceğim ama yarın acısını çıkartacağım inşallah

bana 2 kaşık pilav çok az geliyo her zaman 4kaşıktan yukarı olmamak kaydıyla yerim yanii... sarmayıda tartımı aldım yanıma 100gr. kadar tarttım yaklaşık 6 7 sarma gibi oldu.akşama da taze fasülye yaptım salata ve ayran buğun ancak 1.000kaloriyi zor buluyorum gibi.kalori saymayı seviyorummm...

güler100 yazdıklarını okudum bi tebessüm ettim şöle merak etme sadece senin kaçamakların değil bunlar ama biraz daha hayatını düzene sokmaya çalış valla ben aklıma 1 nisanı koydum o günden sonra ark toplamtısıymış kekmiş börekmiş hiç bişey yok bak ne kadar zor veriyorus o kiloları yaptığın yürüyüşleri düşün...
ayrıca abuk sende hoşgelsin aramıza ama sen 65 kilosun biras moral bozucu yani bizim için şaka şaka :) hoşgeldin aramıza ...

MENÜM :
uyanınca1 bardak ılık ballı elma sirkeli su
SABAH (11:00)
1 haşlanmış yumurta (80kaloi)
4 zeytin 32 kalori
13gr kaşar 48 kalori
yarım yemek k. salça 15 kalori
50gr salatalık 6 kalori
2gr bal 6 kalori
ARA15:3O)
3 bardak yeşil çay
1 porsiyon sarma 270 kalori
AKŞAM(18:00)
1tabak taze fasulye 200 kalori
2 bardak ayran 184 kalori
2 havuçtan yağsız salata 100kalori
yarım porsiyon sarma:) 135 kalori
ARA 21:00
1 yeşil elma 60 kalori
TOPLAM KALORİ 1.138

şimdiye kadar 2.5 lt su içtim yatana kadar 3 yada 3. buçuk olur
malesef bugun spor yok malum..ama çok özledim yürümeyi canım istiyo yaww hayret

Son düzenleme:
kızlar bi 65dk yürüyüp geldim valla dayanamadım..ağrımda bitti gibi 400 kalori de gitti oh bee..ama farkediyorum da benden başka pek yazan yok ya da ben mi fazla yazıyorum bilemedim

kızlar bi 65dk yürüyüp geldim valla dayanamadım..ağrımda bitti gibi 400 kalori de gitti oh bee..ama farkediyorum da benden başka pek yazan yok ya da ben mi fazla yazıyorum bilemedim

canım çocuk olunca akşamları pek fırsatını bulamıyorum
aklıımmm burdaa öğle saatlerinde müsait oluyorum ama ben bugün çok suçlu hissediyorum kendimi
ne güzel gayret ediyosun maşallah diyeyim bizlere de bulaşsın bu gayret bu azim aminn

günaydın canım ben pek giremiyorum eve gidince çocuktan vakit bulamıyorum , en güzelini sen yapıyorsun bende güler100 gibi dün işin ucunu kaçırdım ama bugun kaldığım yerden devam edeceğim .

ahhh kader arkadasım bende sendenim dün ipin ucunu kaçırdım pofff

ayyy inşallah böyle olmayız o tartıda 65ten öncesine düştüğümü görmel istiyorummm

evet bende dün ipin ucunu kaçırmışım tutamadım kendimi ve dahası bugün de öyle bir risk var ama bugün daha bi kararlıyım

dün sabah yürüyüşe gidemedim yağmurluydu belki de güne yürüyüşle başlayamadığım için saldım kendimi

O İPİN UCUNU BIRAKMAMIZ LAZIM YİCEZ DE NOLCAKK HEVES UĞRUNA YAKMAYALIM KENDİMİZİ
DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

90'lar ne güzeldi ya... Hey gidi hey... Hele o 80'ler, 70'ler... Asıl 60'lar, 50'ler dün gibi gözümün önünde...
İnsan ne çabuk kilo alıyor ya :))))))

90'lar ne güzeldi ya... Hey gidi hey... Hele o 80'ler, 70'ler... Asıl 60'lar, 50'ler dün gibi gözümün önünde...
İnsan ne çabuk kilo alıyor ya :))))))

:18::18::18: hayır 90 lar seksenler hatta yetmişler ne güzeldi demeyeceğim ... evet yaaa yedikten sonra o kadar pişman oluyorum ki hepsini tekrar çıkarmak istiyorum ...

Son düzenleme:

evet destek olalım aslında başarmak için burdayız ama bazen o kadar güçlü olamıyorum irademe yenik düşüyorum ve sonuç = hüsran

Yiyemeyom Dohtur Bey

Verdiğin perhize budur gayratım,
Bundan başka uyameyom dohtur bey!
Üç sepet yumurta sabah kahvaltım,
Teker teker sayameyom dohtur bey!
İki leğen pilav bir yayık ayran,
İ ster yaşlı olsun isterse yavan,
Yanına kesiyom beş kilo sovan,
Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey!

Üç tencere bamya yerim birinci,
Yirmi tas su içip biraz koşinci,
Her yanım sökülür karnım şişinci,
Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey!

Şinciye acımdan çoktan ölürdüm,
Sağolsun komşular gönderir dürüm,
Bir guzudan çok yiyemem, var sözüm,
Ayıp olur cayameyom dohtur bey!

Bazı az geliyo beş kasa hurma,
Yedi lahanadan yapıyoz sarma,
Onuda mı yedin diye hiç sorma,
Utanıyom deyemeyom dohtur bey!

Günde iki çuval unum gidiyo,
Avradım her sabah ekmek ediyo,
Bir gazan fasille gönül ye deyo,
Artırmaya gıyameyom dohtur bey!

Senede gırk dönüm bostan ekerim,
Benden başka kimse yemesin derim,
Gavunu, garpuzu gabuklu yerim,
Aceleden soyameyom dohtur bey!

Bilmem bu işin sonu nere gider,
Buyumuş gısmetim, buyumuş gader,
Bir günde yediğim işte bu gader,
Daha fazla yiyemeyom dohtur bey!

evet destek olalım aslında başarmak için burdayız ama bazen o kadar güçlü olamıyorum irademe yenik düşüyorum ve sonuç = hüsran

bir de 1 kilo mu verdik hemen vücudumuzda o eksikliğimizi arıyoruz nereme verdim o kiloyu gibi :44:
şahsen b, kaç kilo versem bakıyorum göbeğim öyle hiçbiyerimde eksiklik yok
şöyle 1 - 2 ay gayret edelim sabır gösterelim zaten verdikçe o zaman zarfında vücudumuzdan da anlayacağız
bunun için sadece sabır gayret azim ve en önemlisi zaman gerekiyorr

ben 1 temmuza kadar 60 kilo olucam başka çarem yok (böyle de motive ediyim kendimi )

aslında çok bile zaman vermişim kendimee 3 aymış biraz sıksam kendimi 2 ayda biter kilo problemi ama bakalımım
yine de ipin ucunu salmamak lazım
kardeşime verdim bir sürü kıyafetlerimii onunda pek tarzı değil zayıfladığım gibi hepsini alacağım

kızlar akşama tavuk- incik pişireceğim
ben normalde yağsız şekilde tavada pişiriyorum sonra üzerine bool sarımsaklı salçalı sos döküyorum
kendim için yağ eklemeyeceğim sosuna.
acaba 2 parça yiyebilir miyim yoksa haşlama mı yapayım kendime??

akşam olmadan cvp bekliyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…