bana şu porsiyon olayında yardımcı olur musunuz kızlar ya .. şimdi bi porsiyon sarmaya baktım 270 kalori falan yazıyor ama bi porsiyon ne kadar ki acaba her şeyde standart 100gr. mı oluyo bu ölçü hep bunda bocalıyorum ya
evet kalori hesabı yapmak mantıklıymış ama ben nedense göz kararı ayarlıyorum
genelde diyette 2 yemek kaşığı pilav veriyorlar
yani bence bu da 4 sarmaya eşdeğer gibi geliyor, porsiyon hakkında bi bilgim olmasa da..
kızlar bi 65dk yürüyüp geldim valla dayanamadım..ağrımda bitti gibi 400 kalori de gitti oh bee..ama farkediyorum da benden başka pek yazan yok ya da ben mi fazla yazıyorum bilemedim
kızlar bi 65dk yürüyüp geldim valla dayanamadım..ağrımda bitti gibi 400 kalori de gitti oh bee..ama farkediyorum da benden başka pek yazan yok ya da ben mi fazla yazıyorum bilemedim
meraba kızlar bende 65.7 kiloyum.boyumda 160cm.benide aranıza alırsanız sevinirim.
ahhh kader arkadasım bende sendenim dün ipin ucunu kaçırdım pofffkızlar bugün diyet falan kalmadıı bende arkadaşım gelmişti çook fazla kaçırdım gibi geldii
yazayım bakın
sabah 10 gibi 1 domates yedim ve yapmış olduğum ıspanaklı kekten yarım dilim yedim nasıl olmuş die tadayım dedim
ekmek falan yemedim börekti salataydı yemiyeyim diye eşitlemiş olurum diyerek düşündüm amaa:18:
saat 2 gibi yemeye içmeye başladık
yaklaşık 2 kase bulgur salaatası yedim (iiçinde mısır, nohut, bezelye, turşu, maydonoz, soğan vs....)
1milföy böreği,
sabahtan yarım kalan ıspanaklı kekimi
bu kadarla bırakıcaktım kiiiiiii arkadaşımın getirmiş olduğu 4 tane ekler pastayı da yemiş bulundum
o 4dünü ışık hızıyla yedimm durduramadım kendimi, sanki birden yiyince 1 tane yemiş gibi olurum kalori saymaz diyee
akşam sadece pırasa yemeği yicem 5-6 kaşık o kadar
akşamda meyve falanda yemicem çay o kadar
çoook mu çoook abarttım ee dolayısıyla bugün yürüyüşte yapamadım sabahtan hazırlık yapmadığım için
yarında yine 2 arkadaşım gelicek vaayyyyy halimee
şu arkadaşlarıma ara vermeliyim sanırım ben davet ediyorum sürekli can sıkıntısından
öfff ne gereksiz şeyle yazmışım sizinde başınızı ağrıttım
bu hafta 1kilo versemm nasıl sevineceğim ama yarın acısını çıkartacağım inşallah
90'lar ne güzeldi ya... Hey gidi hey... Hele o 80'ler, 70'ler... Asıl 60'lar, 50'ler dün gibi gözümün önünde...
İnsan ne çabuk kilo alıyor ya :))))))
ayyy inşallah böyle olmayız o tartıda 65ten öncesine düştüğümü görmel istiyorummm
evet bende dün ipin ucunu kaçırmışım tutamadım kendimi ve dahası bugün de öyle bir risk var ama bugün daha bi kararlıyım
dün sabah yürüyüşe gidemedim yağmurluydu belki de güne yürüyüşle başlayamadığım için saldım kendimi
O İPİN UCUNU BIRAKMAMIZ LAZIM YİCEZ DE NOLCAKK HEVES UĞRUNA YAKMAYALIM KENDİMİZİ
DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE[/B]
evet destek olalım aslında başarmak için burdayız ama bazen o kadar güçlü olamıyorum irademe yenik düşüyorum ve sonuç = hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?