bayanlar ya benim başka sıkıntım olucak destek olur mu acaba
vajinal kaşıntı ve mantar travozol krem kullanıyorum 3 gün ama değişin bişey yok
arkadaşlar spor yaptıktan hemen sonra mı yiyorsunuz bunları? eğer öyleyse yanlış yapıyorsunuz dikkat......
spordan sonra 1 saat hiç bir şey yememek gerekmiş.
niye beklemek lazımmış peki merak ettimgeliyorum eve yürüyüşten bi duş alıyorum yeşil çayı demliyorum falan 30-40 dk sonra yedim ama sağol beklerim tam 1 saat bundan sonra
sorma pek bi gizemliyiz bence kıskanıyor çünkü daha dar ve kısa giyeceğimşimdi göbeğim kapansın popom örtülsün diye uğraşıyorum çünkü yaz geldi soyundu benimki diyordu dün altımda eşofman üstümde kısa kol t shirt vardı
dikkat et canım az da yiyoruz inş geçer hemen. benimde bazanın altında gelinliğim bi 60 olsam giyip şok ederdim eşimiherkes kilo vermişsin diyo da bi eşimden duymadım ne vermişim ki kocaman totoşum varmış kendi göbeğini görmüyor gözü dün bende onun göbeğiyle uğraştım hemen mekiğe başlamıştı akşam bilmiyorum ki ne yapsakta kırsak şu durgunluğu bende ip atlamaya başlayım diyorum eşim kızdı ama alttakilerle uğraştırma beni diye salonda 5 dk zaten. benim lavaboya çıkmada da sorunum var az yiyorum atcak bişey mi yok yoksa kabız mı oldum anlamadım bakalım kardeşim ne diyecek 2 aydır görüşmüyoruz kuzucum kastamonuda üni okuyor
ilaçla geçmediyse bana göre tek çare fitil kalmış cnm. hamileliğimde de olmak üzere 3 kez kullandım
aysun .!.:kızlar ben şimdi beden ölçülerine baktım netten ;
38BEDEN OLMAK İÇİN ; 40BEDEN OLMAK İÇİN;
göğüs 90 göğüs 94
bel 70 bel 74
basen 96 basen 100 olmalıymış
canım yaa ilk 15dksında sırtımdan nasıl sular aktı, devamını getiremedim çünkü bacak hareketlerinde resmen bacağım tutuldu zor toparladım, nefesim yetmedi, doğru nefes alıp veremedim, napsam ki acep şimdi?
yarısında bıraktım, leslie ile yürüyüşe mi geçsem o daha basit zorlamıyor
fikriniz var mı? hemen pes mi ettim anlayamadım:26: ama gerçekten çok zorlayıcı hareketleri var
ben en iyisi leslie ile 2mil yürüyeyim şimdi
sonra 300tane ip atlıcam
canım yaa ilk 15dksında sırtımdan nasıl sular aktı, devamını getiremedim çünkü bacak hareketlerinde resmen bacağım tutuldu zor toparladım, nefesim yetmedi, doğru nefes alıp veremedim, napsam ki acep şimdi?
yarısında bıraktım, leslie ile yürüyüşe mi geçsem o daha basit zorlamıyor
fikriniz var mı? hemen pes mi ettim anlayamadım:26: ama gerçekten çok zorlayıcı hareketleri var
ben en iyisi leslie ile 2mil yürüyeyim şimdi
sonra 300tane ip atlıcam
canım geçmiş olsun, benimde sık karşılaştığım lanet olası hastalık
o bölgen sürekli kuru kalsın, iç çamaşırını günde 2kere değiş çünkü sarımsı akıntı geliyor
ve günlük pedlerden kesinlikle kaçın, adet zamanlarıda ilk günler dışında diğer günler bez kullan, eskilerimizin kullandığı gibi
iç çamışırı ütüle
bi kere oldun mu artık 2-3ayda 1oluyor
travozol ben o bölgemi aldıktan sonra kullanıyorum hep kaşıntıyı önlüyor ama içindeki mantarı temizlemiyor
daha da ilerlemeden dr a gitmelisin, fitil ya da içmen için hap veriyorlar
yılda 4-5 kez oluyorsan kronikleşmiştir
babasnın kelebee fitil kutuda 2 adet oluyodu ondan değilmi
alayım deneyim aslında dr.gitmek eb güzeli ama çatal işi olmasa
ozaman hafta sonu gelmesin diyelim kilolara zarar veriyo gelmesi :)))bu hafta sonları batırıyor beni 66.7 diydim sabah 700 gr almısım off yaa
şuana kadar aldıgım kaloriler 1500 bulmuss off yaaa :18::18::18:
kızlar günaydınnn kahvaltımı 10da gayet az kalorili bitirdim
şimdi jullian a başlıyorum, zorlandığım yerleri uydururum artık, vücut esnek değil olduğu kadarıyla artık
bayanlar ya benim başka sıkıntım olucak destek olur mu acaba
vajinal kaşıntı ve mantar travozol krem kullanıyorum 3 gün ama değişin bişey yok
kızlar atlama ipim ve ebru şanlı dvd.im geldi . hemen 50şer ara ile 100tane atladımdeneme amaçlıydı.
ebru.yada şöyle bi baktım hızlı hızlı hemen başlamak geldi içimden ama bölünme olmasın hafta sonu diye sabredip pazartesi ya allah diyeceğimm
öğlende çorbamı ve yoğurdumu yedim.ara olarak kayısı ve şeftali kompostomun suyunu süzgeçten ezerek geçirdikten sonra kalan posayı yedim 170gr falan geldi bende onu meyve yerin saydım.100gr.da erik yedim
akşamada ton balık konservesi yanında 20gr ekmek ve 2 bardak kompostomdan içeceğim..
ara olarakta elma ve 150 gr çilek yerim gene herhalde.2 bardak yeşil çayımı sabahtan içmiştim akşama yürüyüş isteğim geldi baKAlım kısmetse yürürüm öncesindede 2 bardak daha yeşil çay içerim.şimdiye kadarda 2lt suyumu bitirdim...
bugün çok iyi oldu sanırım düne göree.bütün bu planladıklarım 1200kaloriye denk geliyo sporlada 400 gitse süper bi kapanış olur inşallah
hepinizi seviyorumm
guler bende bugün baslamayı planlamıştım ama eşim rahatsızlandı. ışe gitmedi bugün evde o yüzden baslayamadım. ama yarın sabah deneyeceğim. vazgeçme bence. hergün birazdaha alışırsın. ısınır vücudun. platesi benn yarım yamalak yapıyordum basta yavaş yavaş açıldı bacaklarım sonrasında rahat yapmaya basladım. sabret biraz. yarın sabah yaparım inşallah.
canım tuvalet sorunu bende var 2aydır falan yoğun şekilde ne denediysem olmadı düzene girmedi.eşim diyo sen birazda ondan kilo veremiyo olabilirsin..ben bi kere diyetisyene mi gitsem acaba diyorum şu dönemde belki fayda görürüm :44:
güler ancak kızın uyurken yapabilirsin. aksi taktirde olmuyor bölünüyor dediğin gibi. geçen sene bende yapamamıştım. en son kızın uyku saatinde sadece plates yapıyordum hiçbirseyle ilgilenmiyordum. sende ancak öyle ayarlayabilirsin. yoksa işin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?