Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

uyumayan cocuk çok zor oluyor. allah yardımcın olsun valla. benim kızda 1 aydır uyumuyor öğlenleri. akşamları çok geç yatıyordu onu düzene sokmak için kaldırdık öğlen uykusunu. şimdi sabah 8 de kalkıyor. akşam 9-10 arası uyumuş oluyor.
kaç yaşındaydı senin kızın???

benimki 4 doldurcak 2 ay içinde. artık kendisi oynuyor. yapboz bizim en büyük zevkimiz. önüne bir yapboz verince yarım saat rahatım :)

senin kızından 3gün falan küçük 2 temmuz 2009 doğumlu benimkide 2ay sonra 4doldurucak inşallah
benim kızımda bardak tabak bayılıyor yemekler yapıyor bize tattırıyor, oyuncak fasülye aldım hani ilkokulda sayıyolar ya çubuk falan , onlarla yemek yapıyor. bebeklerini seslendiriyor kaç çeşit sesle konuşuyor

ayyyyyyyyyyy en tatlı zamanları bana gönderin kızlar ben oynarım onlarla sizde spor yaparsınız

kahvaltımı yaptım bi evi süpürüp sileyim temizlik yapasım var bugün
kahvaltıdan önce 2.5 bardak su 1 kuru kayısı 1 çay kaşığı zeytinyağı
kahvaltı kaşarlı tost ( uno denge ekmeğim)
3 yeşil 2 siyah zeytin
vişne reçeli (çatalın ucunu değdirdim sadece)
yrm bardak çay
hala aynı kilodayım offffffffffffffffff. niye gitmez yaaaaaa

günaydın kızlar....

hafta sonu kaçamaklarımın korkusuna 2 gündür tartılmıyordum. korktuğum kadar varmıs. bugün tartıldım veeeee sonuç kötü hemde çok kötü napcam bennnnn 68,5 olmuşum tekrar. bu hafta vermeyi bırakın tekrar 67.7 ye ulaşmak hedefim. bugün tekrar yürüyüş ve şu yarım saatlik videodan sporu yapmak şart oldu bana.

tartımı aldım :)
artık bende gr la yiyorummmm

evet kızlar dün tartımı aldım. sinbo marka 30TL. küçük birsey. üzeri tabaksız olanı aldım. eee haliyle kahvaltım gr la hesaplandı bu sabah:)

kahvaltı...

karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[2] Zeytin (yeşil) 18 GRAM 25.92
[3] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 27 GRAM 78.9102
[4] Biber 13 gr 2.86
[5] Salatalık (hıyar) 89 GRAM 10.68
[6] Domates 69 GRAM 12.2661

ARA ÖĞÜN
yeşil çay
maviyeşil light pirinç ve mısır gevreği 1 adet

öğlen
zeytinyağlı bezelye yemeği 1 porsiyon
1 dilim karmez kepekli ekkmek

ara öğün
yeşil çay
6 fındık

akşam
hiçbir fikrim yok. pazara gidebilirsem karar vereceğim. gidemezsem aç kaldık :)

ayyyyyyyyyyy en tatlı zamanları bana gönderin kızlar ben oynarım onlarla sizde spor yaparsınız

ne demekkkk yasmisss :) bak şimdi pazara gitmem lazım hava çok sıcak kız yüzünden çıkamıyorum. hemen müsaitsen bırakayım ve pazarımı görüp geleyim :) bende tam böyle birini arıyordum yana yana :)))))

ay keşke aynı şehirde olsak bakardım ben 2 saat nolcak oyun oynardık beraber severim ben çocukları görümcelerim bile en çok senin evinde rahat ediyor çocuklar der. kırılanı döküleni yenileni takmadığım için hem gelen rahat ediyormuş hemde korumadığım için bişeyim kırılmıyormuş (kaynanam ve görümcelerim kırılan 1 çay bardağını dert edinirler günlerce böyle bi huyları var ben evimde 5 senedir 5 bardak kırmamışımdır ama onlarda bulaşıktan korkarım kırılıveriyor bişeyleri hemen)

bende 66.0 dan 67 olmuşum ama şişkinlite olabilir
silkenelim ve kendimize gelelimm

hayırlı olsun tartın, ölç tart biç az ye

merhaba kızlarr
kızlar dün akaşam yürüyüşümü de yaptım çok şükür ve 670 kalori ile kapattım geceyiçok mutlu oldum bu sabah tartıda gramlar biraz kıpırdadı
bugün menüm
uyanınca1 ılık sireli su
1bardak ılık su
KAHVALTI 10:00
200gr domates
100gr salatalık
1yeşil zeytin
48gr beyaz peynir
ARA 12:00
180gr yeşil elma
1bardak sinameki yesilçay karışımı
ÖĞLE 14:00
1 tabak hazır mantar çorbası
200gr yoğurt
1 y.k keten tohumu
1bardak kayısı suyu
ARA: 16:00
ne yesem bilemiyorum türk kahvesi yanında belki 5 6 tane badem yada fındık yerim
AKŞAM 18:00
fırında tavuk 250gr kadar
1 kase çorba
salata ve
200gr yoğurt

bütün bunlar 1100kalori tutuyo
sabah kahvaltıdan sonra 300ip atladım ter içinde kaldım50 kalori yakmışım :44:
umarım yürüyüşte yaparım akşam gene ip atlarım o zaman yaşasınnn iştee

hayırlı olsun bacım tartın güle güle tart gramları

bende tane keten tohumu almıştım dur bugün deneyeyim bakalım

canım bende 100gr kadar oynama oldu bu sabah ama akşam spordan sonra sadece türk kahvesi içtim ara öğün yapmadan yattım aç aç onun etkisi diye düşünüyorum yarın sabah bakalım ne olacak :44:
metabolizma hızlandırmaya baktım hep bizim yaptığımız şeyler yürüyüş bol su yeşil çay niye durduk anlamadım:26:ben ip atlamayla şaşırtayım bakalım şaşıracak mı

kızlar nasıl birseymiş bu jillian. bacaklarım titriyor. yürüyemiyorum desem yeridir. 30dk nın yaklaşık 20 dk sını yaptım. kalan 10 dk mı? koltuğa yığıldım. bacaklarım titredi yapamadım valla. ama acayip bacak çalıştırıyor. neyse bugün baslamış oldum. umarım hergün yapabilirim.

canım bende ilk 20dksını yaptım o bacak hareketleri felaket bişey yaa, o kadlar nasıl çekiliyor öyle
ısınma hareketleri yapmadan direkt balıklama daldık hareketlere:26:
inşallah benim gibi pes etmezsin devamm

yok anacım sabitlendi kaldı tartımın pillerini bile değiştirdim bende bugün yürüyüş yapmayacağım evi temizledim bi güzel. markete gideyim diyorum 15 dk gidiş bide 15dk dönüş. bişey yiyesim de yok ara öğünü atladım demin 2 kepçe çorba 1 küçük biber dolması yedim akşama menemen istedi kocam sabah sabah 2 lokma atıyor ağzına doya doya kahvaltı yapcakmış. zeytinyağıda içtim sabah midemi bulandırdı ben karar verdim lavaboya gidemiyorum ondan yani bu durum. keten tohumu mu alsam gidip kayısı kompostosumu yapsam 2 lt su içiyorum hergün ya offfffffff

iyi yaparsın canım açık havada yürümekte işe yarıyor aslında tuvalet için.oksijen girmeyince vucuda böyle oluyo bence :44:ben hergün çıkamıyorum malesef dışarı.hatta bi hafta boyunca çıkmadığım bile oluyo dışarı çıktığımda hemen oksijen etkiliyor beni baş ağrısından ölüyorumbende fark ediyorum kilo almadığım halde göbek şişiyor demek oluyorki tuvalet sorunu ile alakalı o yüzden veremiyoruz sanırım :18:ben günde 3lt suyu mutlaka içiyorum bazen geçiyo bile şimdi yaz daha da artar belkide ama yok anacım fayda etmiyo .2 gündür kayısı suyu içiyorum gene yok gene yok.yarın sabah aç karınla içmeyi deneyeyim bide baakalım ne olacak.keten tohumuda yedim temin :44:

ben 1 haftadır dışarda yürüyorum canım zaten. bildiğim bütün yolları denedim. benimde şiş karnım. kayısı koyacam suya geceden bende belki fayda eder

canım bende ilk 20dksını yaptım o bacak hareketleri felaket bişey yaa, o kadlar nasıl çekiliyor öyle
ısınma hareketleri yapmadan direkt balıklama daldık hareketlere:26:
inşallah benim gibi pes etmezsin devamm

kiloyu veriyoruzda bir yere kadar. sıkılaşmadıktan sonra verdiklerin ne olacak. sarkacaksınız bu seferde. bırakma dayan yarın sabahtan yine dene. gerekirse yarısını yap hareketlerin ama yavaş yavaş açılacağız merak etme. ama lütfen pes etmeeee birileri devam etsinnnnnnn ((( hala bacaklarımın üst baldırları titriyor yürürken. akşama yavaşda olsa yürüyeceğim en az 20-30 dk. yoksa olmayacak. ben 68 e döndüm tekrar ((

evet pes etmek yok kızlar haftaya bende katılcam aranıza yanalım hep beraber yürüyemeyelim gerekirse ama taş gibi olalımda verdiğimiz kilolara değsin hiç yoktan...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…