kızım 2yıldır gündüz uykusu uyumuyor, uykuyu hiç sevmiyor ve uykusu geldikçe daha bi neşeleniyor
sabah 8:30-9 gibi uyanır ve gece 10da uyur zorla yatırıyorum hep, anne biraz daha oynıyım nolur diye yalvarıyor
bu sene anaoku düşünüyoruz ama bu seferde hamilelik falan
senin kızın uyuyor mu gündüz uykusu
uyumayan cocuk çok zor oluyor. allah yardımcın olsun valla. benim kızda 1 aydır uyumuyor öğlenleri. akşamları çok geç yatıyordu onu düzene sokmak için kaldırdık öğlen uykusunu. şimdi sabah 8 de kalkıyor. akşam 9-10 arası uyumuş oluyor.
kaç yaşındaydı senin kızın???
benimki 4 doldurcak 2 ay içinde. artık kendisi oynuyor. yapboz bizim en büyük zevkimiz. önüne bir yapboz verince yarım saat rahatım :)
kızım 2yıldır gündüz uykusu uyumuyor, uykuyu hiç sevmiyor ve uykusu geldikçe daha bi neşeleniyor
sabah 8:30-9 gibi uyanır ve gece 10da uyur zorla yatırıyorum hep, anne biraz daha oynıyım nolur diye yalvarıyor
bu sene anaoku düşünüyoruz ama bu seferde hamilelik falan
senin kızın uyuyor mu gündüz uykusu
uyumayan cocuk çok zor oluyor. allah yardımcın olsun valla. benim kızda 1 aydır uyumuyor öğlenleri. akşamları çok geç yatıyordu onu düzene sokmak için kaldırdık öğlen uykusunu. şimdi sabah 8 de kalkıyor. akşam 9-10 arası uyumuş oluyor.
kaç yaşındaydı senin kızın???
benimki 4 doldurcak 2 ay içinde. artık kendisi oynuyor. yapboz bizim en büyük zevkimiz. önüne bir yapboz verince yarım saat rahatım :)
senin kızından 3gün falan küçük2 temmuz 2009 doğumlu benimkide 2ay sonra 4doldurucak inşallah
benim kızımda bardak tabak bayılıyor yemekler yapıyor bize tattırıyor, oyuncak fasülye aldım hani ilkokulda sayıyolar ya çubuk falan , onlarla yemek yapıyor. bebeklerini seslendiriyor kaç çeşit sesle konuşuyor
ayyyyyyyyyyy en tatlı zamanları bana gönderin kızlar ben oynarım onlarlasizde spor yaparsınız
ne demekkkk yasmisss :) bak şimdi pazara gitmem lazım hava çok sıcak kız yüzünden çıkamıyorum. hemen müsaitsen bırakayım ve pazarımı görüp geleyim :) bende tam böyle birini arıyordum yana yana :)))))
günaydın kızlar....
hafta sonu kaçamaklarımın korkusuna 2 gündür tartılmıyordum. korktuğum kadar varmıs. bugün tartıldım veeeee sonuç kötü hemde çok kötünapcam bennnnn 68,5 olmuşum tekrar. bu hafta vermeyi bırakın tekrar 67.7 ye ulaşmak hedefim. bugün tekrar yürüyüş ve şu yarım saatlik videodan sporu yapmak şart oldu bana.
tartımı aldım :)
artık bende gr la yiyorummmm
evet kızlar dün tartımı aldım. sinbo marka 30TL. küçük birsey. üzeri tabaksız olanı aldım. eee haliyle kahvaltım gr la hesaplandı bu sabah:)
kahvaltı...
karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[2] Zeytin (yeşil) 18 GRAM 25.92
[3] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 27 GRAM 78.9102
[4] Biber 13 gr 2.86
[5] Salatalık (hıyar) 89 GRAM 10.68
[6] Domates 69 GRAM 12.2661
ARA ÖĞÜN
yeşil çay
maviyeşil light pirinç ve mısır gevreği 1 adet
öğlen
zeytinyağlı bezelye yemeği 1 porsiyon
1 dilim karmez kepekli ekkmek
ara öğün
yeşil çay
6 fındık
akşam
hiçbir fikrim yok. pazara gidebilirsem karar vereceğim. gidemezsem aç kaldık :)
aynı sıkıntı bendede basladı ve 2 gündür yoğurt yerken içine keten tohumu katıyorum 1 tatlı kaşığı. iyi geldi sanki. dene istersen.
çekilmiş keten tohumunu salatana, yoğurda, çorbaya koyabilirsin.
kahvaltımı yaptım bi evi süpürüp sileyim temizlik yapasım var bugün
kahvaltıdan önce 2.5 bardak su 1 kuru kayısı 1 çay kaşığı zeytinyağı
kahvaltı kaşarlı tost ( uno denge ekmeğim)
3 yeşil 2 siyah zeytin
vişne reçeli (çatalın ucunu değdirdim sadece)
yrm bardak çay
hala aynı kilodayım offffffffffffffffff. niye gitmez yaaaaaa
kızlar nasıl birseymiş bu jillian. bacaklarım titriyor. yürüyemiyorum desem yeridir. 30dk nın yaklaşık 20 dk sını yaptım. kalan 10 dk mı? koltuğa yığıldım. bacaklarım titredi yapamadım valla. ama acayip bacak çalıştırıyor. neyse bugün baslamış oldum. umarım hergün yapabilirim.
canım bende 100gr kadar oynama oldu bu sabah ama akşam spordan sonra sadece türk kahvesi içtim ara öğün yapmadan yattım aç açonun etkisi diye düşünüyorum yarın sabah bakalım ne olacak :44:
metabolizma hızlandırmaya baktım hep bizim yaptığımız şeyler yürüyüş bol su yeşil çayniye durduk anlamadım:26:ben ip atlamayla şaşırtayım bakalım şaşıracak mı
yok anacım sabitlendi kaldı tartımın pillerini bile değiştirdim bende bugün yürüyüş yapmayacağım evi temizledim bi güzel. markete gideyim diyorum 15 dk gidiş bide 15dk dönüş. bişey yiyesim de yok ara öğünü atladım demin 2 kepçe çorba 1 küçük biber dolması yedim akşama menemen istedi kocam sabah sabah 2 lokma atıyor ağzına doya doya kahvaltı yapcakmış. zeytinyağıda içtim sabah midemi bulandırdı ben karar verdim lavaboya gidemiyorum ondan yani bu durum. keten tohumu mu alsam gidip kayısı kompostosumu yapsam 2 lt su içiyorum hergün ya offfffffff
iyi yaparsın canım açık havada yürümekte işe yarıyor aslında tuvalet için.oksijen girmeyince vucuda böyle oluyo bence :44:ben hergün çıkamıyorum malesef dışarı.hatta bi hafta boyunca çıkmadığım bile oluyo dışarı çıktığımda hemen oksijen etkiliyor beni baş ağrısından ölüyorumbende fark ediyorum kilo almadığım halde göbek şişiyor demek oluyorki tuvalet sorunu ile alakalı o yüzden veremiyoruz sanırım :18:ben günde 3lt suyu mutlaka içiyorum bazen geçiyo bile şimdi yaz daha da artar belkide ama yok anacım fayda etmiyo .2 gündür kayısı suyu içiyorum gene yok gene yok.yarın sabah aç karınla içmeyi deneyeyim bide baakalım ne olacak.keten tohumuda yedim temin :44:
canım bende ilk 20dksını yaptım o bacak hareketleri felaket bişey yaa, o kadlar nasıl çekiliyor öyle
ısınma hareketleri yapmadan direkt balıklama daldık hareketlere:26:
inşallah benim gibi pes etmezsin devamm
kiloyu veriyoruzda bir yere kadar. sıkılaşmadıktan sonra verdiklerin ne olacak. sarkacaksınız bu seferde. bırakma dayan yarın sabahtan yine dene. gerekirse yarısını yap hareketlerin ama yavaş yavaş açılacağız merak etme. ama lütfen pes etmeeee birileri devam etsinnnnnnn((( hala bacaklarımın üst baldırları titriyor yürürken. akşama yavaşda olsa yürüyeceğim en az 20-30 dk. yoksa olmayacak. ben 68 e döndüm tekrar ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?