Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın arkadaşlar,

hafta sonu kaçamağından sonra 1 kilo aldım diye söylüyordumya regl oldum dün akşam. bu dönemde kilonuz sabitmi kalıyordu yoksaa almışmı görünüyordunuz onu sorcam. gene dikkat ediyorum yediklerime. sporumu yapıyorum bakalım regl sonunda direk düşcekmi kilom. tabi hal böyleyken bu cuma listelerden çekilme durumundayım. siz lere kolay gelsin.

Günaydınlar kahvaltımı yaptım ve nihayet şimdi yürüyüşe çıkıcam
2günlük kaçamakların ardından 66.9 idim bu sabah 66.0 gördüm çok şükür
bu verdiğimiz kilolar daha puf kilo, 1 gün yesek eski kilomuza dönüyoruz
kilo verdikten sonra korumak lazım

canım 100-500 gr fark oluyor canım, moralini bozma

kızlarr nerelerdesiniz bakalım, ben gayet formumdayım bugün, 1saat yürüdüm geldim yeşilçayımı yudumluyorum şimdi
moral ile çok alakası var diyetin çok iyi hissediyorum kendimi bu da demek ki kilo verme gayretlerim süper, kaçamaklarım yok

kızlar günaydın yaaa:2:
akşam tam çilek yedim aklıma çikolata geldi eşime dedim alır mısın ona ikiletmedi beni gitti koşa koşa aldı sağolsun !:26:bide cips almış bende köpüklü bi nescafe yaptım yanınaçikolatanın baştan yarısını kırdım koydum önüme sonra dayanamadım hepsini yedim tam tamına 260kalori. cipstende 25gr yedim 125 kaloride o .sütlü kahvemede 10gr şeker atmıştım sütle beraber 100kaloride o tuttu toplamda 1800 oldum dün ve spor yok haliylesonra kızdım kendime kalkttım bi yeşil çay içtim gittim 300kere de ip atladım ama ne çareolan oldu bi kere
beynimi doyuramıyorum ben arkadaş ya ne pis gözlüyüm sinir oluyorum kendime gün boyu kısa kısa yiyorum herşeyi akşam eşimde evdeyse herşey istiyo canımnormalde hep ben derim eşime ne yapayım kahve mi istersin yanına çikolatada olsada yesek git bi çekirdek al dondurma al diye listeyi hep ben uzatırım böyleo olursa yer olmazsa aramaz öyle hiç...sorun bendeeegöbekte hep önde haliyle

bugün eşim yine evde tatilsabah kalktık kahvaltıdan öce nereye gitsek diye plan yaptık genee:26:sonunda açık havada bi orman yeri var balık yemek için oraya gitmeye karar verdik bakalım alabalık var orda sadece kızartma yapıyorlar ondan yiyeceğim umarım ekmek ve kolasız geçer bugün..ip ve top alacağım yanıma bol bol sporda yaparım da eve gelmeden yakayım o kalorileri bari
bu arada ip atlamaktan sağ bacağımın baldır kısmı tutuldu topallayarak yürüyorum sabah yataktan kalkarken düşüyordum az daha :44::44:ben sekerek atlıyorum ipi iki ayakla hem çaBUk YORULUYORUM HEMDE daha çok ses oluyor evin alt katıda kahvehane olunca ses yapmamaya çalışıyorum millet laf yapmasın diye
bu sbah ki menümü yazayım
uyanınca 1 bardak sirkeli sıcak su
1bardak sade sıcak su
100ml kadar kayısı suyu
KAHVALTI 12:00
3 YEşil zeytin
175gr domates
100gr salatalık
1.5yumurtalı menemen(300kalori civarı yağda koydum )
başkada bişey yememek için hemen açtım pc.yi şu an hala masada oturuyorum çayımı içiyorum
öğle ile akşam beraber olur artık balık menüsü ara olarakta gitmeden elma ve yeşil çayımla keserim iştahımı:26:
bu gece umarım kazasız atlatırım inş allahımmmcumayada az kaldı zaten veremiyorum bide üstüne almak istemiyorum
çoook uzadı kızlar ama ne yapayım çok dolmuşum
saat 2buçuk gibi çıkmayı düşünüyoruz evden bakalım babaannemizin işi yoksa tabi hava biraz esiyo minnoşumu bırakmak zorunda kalıyoruz evde yoksa onuda götürmek istiyorduk son anda havaya bakınca hasta etmeyelim dedik :44:

öpüyorum hepinizi

kız nasıl anlattın öyle çikolatayı aynı ben önce azcık alırım mutfaktan sonra bi bakmışım gel git bitmiş mutfaktaki çikolata:44:
canım arasıra öyle olur ama daha kilo vermedikki hafta sonlarına saklayalım abartmamak kaydıyla
biz ne düşünüyoruz o gün bozduysak diyeti bari şunuda yiyeyim tam olsun bunu da yiyeyim ne de olsa yarın yemicem derken 1kg falan alıyoruz
temmuza kadar bayaa bişeyler olmalı kilomuzda, akşam balık ye sadece tut o boğazını örnek ol bize

Son düzenleme:
dünden beri yediğim kayısılar işe yaradı ibre aşağıya inmişti bugün. bende magnum mini yedim dün pis boğazlığımdan hatta sinirimden :))))) ben hiç yarısını bölmem çikolatanın biliyorum yicem en küçüğünden alırım hep yiceksem. sabahtan beri halılarla uğraşıyorum en sonunda yıkamacıya gittiler. eşim akşam zeytinyağı şişesini düşürdü masadan çıkaramadık tabi halı yıkamacıyı aradım sabah yıllardır o yıkar halılarımı çıkarırım ben uğraşmayın dedi gelmişken bütün halılar gitsin dedi eşimde bi kere. magnumuda eşime kızıp yedim o şişe düşcek ordan az öteye koy demiştim dinlemedi beni (ona bişey demedim kaza oda istemez dökülsün diyede içimden çok kızdım bi lafıma git be adam diye) . bende hazır halılarda gitti dur bi cam sileyim dedim mutfağı ve balkonun camlarını sildim (mutfak balkonum kapalı camla). şimdi gidip bu hızla salonu silcem tam 1.5 duvar cam 4 açılan 5 sabit büyük camım var allah şimdiden sabır versin bana eşimde kaçtı arabamı yıkatcam diye kabahatli ya ya cama yardım et dersem

Son düzenleme:
kahvaltım 12 de yaptık
1 domates ve salatalık
2 siyah 3 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
1 yumurtanın yarısı peynirli omlet (azıcık yağda zaten çok yağ koymam hiç bir yemeğe)
1 bardak çay

akşama ne yeriz bilmiyorum hiç hadi kızlar öptüm akşam da eşimi kandırıp yürütcem inş yoksa koşu bandına kaldım yine

canım benim 500 - 1000 fark eder. bol su ve günde 2kere 7 otlu çay iç çözülür hemen ödemin inş

öfffff ben biraz önce bişey yaptım aysun sana diyorum kaçamak yapma diyee
ama napıcaz biz böyle yaz geldi dondurma yemeden napıcam ben böyleee
1magnum ve 1max yedim regl öncesi canım çok tatlı çekiyor bir de üstüne yetmedi çikolata yedim
öyleee pişmanımki nerdeyse kusturcam kendimiiiiii
çok kızıyorum kendimeee
sadece bunlardan hesapladım 600-700 kalori aldım etti bugünüm 1700 kal.
hemen hamile mi kalsam napsam bilemedim ağustos gibi kalsam yoksa yicem de yicem yaz ayıııı öfff

Son düzenleme:
canım benim 500 - 1000 fark eder. bol su ve günde 2kere 7 otlu çay iç çözülür hemen ödemin inş

teşekkür ederim yasmis cim. 7 otlu çaydan içtim. şimdi ikinci yürüyüşümüde tamamladım. fazla yürüyemedim yarım saat dayanabildim. öğlende izmirde bazı yollar kapatılmış. alsancağa gidecektim. otobüsün yolu değişince yarım saat yürümek zorunda kaldım. çok iyi oldu benim için.

kızlar bugün dağıttığımı düşünmüştüm ama kalorileri toparlamışım sanki

Yürümek (Asfalt) 30 dak 168
[2] Yürümek (Asfalt) 30 dak 168
[3] Caffe Latte 1 adet (453g) 272
[4] Ayran(eker) 1 ADET(330CC) 148
[5] Hamburger 1 ADET 358
[6] Zeytinyağlı Kabak Kalye 1 PORSİYON 150
[7] Domates 100 GRAM 17.777
[8] Salatalık (hıyar) 22 GRAM 2.64
[9] Biber 15 gr 3.3
[10] Zeytin (yeşil) 16 GRAM 23.04
[11] Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 25 GRAM 73.065
[12] Patates 50 GRAM 38
[13] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[14] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[15] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
Toplam : 895.822 kal.

regl dönemimde yemeden duramıyorum. neyseki 1000 geçmedim.
jullian mic... bugün yapamadım ama içim içimi yiyor. saat geç olmamış olsaydı yapacaktım. bacaklarım çok ağrıyor dünden bu yana. çok faydası var bence üst bacakta acayip yağ yakıyor gibi hissediyorum. yarın sabahtan yapacağım. saat geç olunca olmuyor çok zıplıyorsunuz çünkü aklınızda bulunsun.

hepinizede iyi akşamlarrrrr.....

inşallah tartıda gördüğüm fazlalıklar ödemdirrr gülercim (((

emine nerelerde arkadaşlar bilen varmı???

benim kaçırdığım mesajmı var acaba merak ettim??
epeydir sesi çıkmıyor

emine nerelerde arkadaşlar bilen varmı???

benim kaçırdığım mesajmı var acaba merak ettim??
epeydir sesi çıkmıyor

bayağıdır yok emine canım. dün güzel bi menü olmuş yürüyüşle kurtarmışsın :))))))) bende geçen sene alt caddeden geçen otobüse binerdim kapının önünden geçen 30dkda bir gelirdi ve kalabalık olurdu. öbürü 15 dk bir gelir nispeten daha iyiydi ona biner 20 dk yürümek zorunda kalırdım :))))))))))))

kahvaltımıda yazayım bişey yiyesim yok bugün aslında gözüm herşeyde ama canım istemiyor
kahvaltı
1 bardak çay
2 kepekli galeta (ekmek yesem daha az kaloriliymiş bi daha eve sokmam galeta)
1 kk beyaz peynir

ara yeşil çay ve 1 kuru incir olur
öğle ve akşamı bilmiyorum henüz
yürüyüşe ordan da markete inş. dün yürüyemedim eşim uyandırdı sızıp kalmışım yorguluktan.

evet canım yolun kapalı olması benim işime yaradı :) kızım olmasa daha fazla yürüyebilirim aslında ama yanımda bana yetişmek için koşan 2 küçük pabuc olunca insan kıyamıyor yürütmeye :)

kızlar nerdesiniz spor mu yapıyorsunuz yoksa bakiyim ha. ben yürüyüşümü veeeee alışverişimi yaptım kendime öğle yemeği hazırlıyorum arayı yemedim canım istemedi. et sote ayırmıştım dünden 3 yk yanına 1 bardak ayran domates salatalık 1 dilim ekmek yeter. akşamada salata ve taze fasülye

kızlarrr hiç hareketlilik yok buralarda niye uğramıyosunuz
benim üzerimde bi kırıklık var ki sormayın, hiç bişey yapmak istemiyor canım, burnum akıp duruyor çok sık hasta oluyorum bu aralar
bugün kahvaltımı 350 kalorilik yaptım
öğlen 1salatalık yedim
biraz önce 100gr çilek yedim
ve akşama 2dolma biber(pirinçli) yicem sanırım çok seviyorum napayım o yüzden bugünümü sıkı tuttum
bir de cacık yicem
dünün acısını çıkarmam lazım, inşallah gram almam yarına kadar
bakalım yarın kim ne çıkacak

lamekan nerdesin kilodaşım

yasmis hiç sorma spor yapa yapa öldük yarın 5kilo fark ile ben 1. olurum kesin

ayy sonunda gelebildim kızlar selamlar hepinize
dün kardeşim pc.yi istedi kıyamadım verdim şimdi getirdi kerata
nasıl özledim sizleri aklımdaydınız hep
evttt gelelim fasülyenin faydalarına
dünü anlatyım hemencikk..dün yola balık yemeye diye çıktık ama eşim şimdi beyaz etmi yenir diye herkesi galeyana getirince hop kendimizi köftecide buldukah bu kırmızı et sevdası 5 kişi idik ortaya 1buçuk kilo köfte geldi herkes eşit yedi tabiki bende kiş başı 300gr düştü:26:yanına 1bardak ayran aldım ben 2 yemek kaşığı acılı salça ekmek hiççç yok nasıl tuttum kendimi bilemezsiniz ortaya salata geldi ama yağını döküpte getirmişler zeytinyağını pek sevmem koktu bana 2 çatal domates aldım sadece ve 1 kıyılmış beyaz soğan yedim o kadar...sabahta çok abartmadan yapmıştım kahvaltımı zaten...sonra termosa çay almıştık çektik bi orman kenarına herkes avuç avuç çekirdek savaşı yaparken ben 1 avuç kadar aldım sadece ve 10tanede pizza krakerara olarak en son onları yemiş bulundum saat 7civarı idi.eve geldikten sonra yaptım kendime yeşil çayımı içtim bol bol eşimde maç izlemeye kuzenine gitti orda tıkınmışlar gene çerez falan bana bulaşmadı çok şükürdışarı çıkıpta bu kadar az kalorili döndüğüm başka bi gün hatırlamıyorum anlayacağızve fazla fazla yazdım herşeyi yinede 1500kalori yaptı çok şükür ucuz atlattım
sabahta dayanamadım bi tartıldım gözümü açar açmaz ne göreyelimmm uçtum havalara ibre oynamaya başladı yerinden çok şükür
veeee bugüne gelelimm
uyanınca sirkeli sıcak su
1bardak sade sıcak su
200ml kayısı suyu
KAHVALTI 11:30
5YEŞİL zeytin
54gr peynir
200gr domates
125gr salatalık
ARA 14:00
135gr yeşil elma
2bardak yeşil çay
ÖĞLE 15:00(çok acıktım daha geç yiyecektim ama dayanamadım)
1tabak bakla yemeği(210kalori)
1kase hazır mantar çorbası bol pul biberli
200gr yoğurt(hepsi bitmedi şiştim kalanını akşam yemeğinde bitircem)
eşime yaptığım salatanın kalanı 2yemek kaşığı kadar
ve yine eşime kızarttığım patatesten 50gr kadar yedim hepsini yiyecektim az daha içim acıya acıya attım hemen çöpe
akşam içinde 1 tabak bakla yerim kalan yoğurtla beraber günü bitiririm
ve taoplamda 1250kalori ediyor.bu akşam dizim var onu izlerkende yürüyüş yapcam kısmetse 450 kalori yaksam yeter 800ile gün biter sabah bomba gibi gelirim valla aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…