günaydın arkadaşlar,
hafta sonu kaçamağından sonra 1 kilo aldım diye söylüyordumya regl oldum dün akşam. bu dönemde kilonuz sabitmi kalıyordu yoksaa almışmı görünüyordunuz onu sorcam. gene dikkat ediyorum yediklerime. sporumu yapıyorum bakalım regl sonunda direk düşcekmi kilom. tabi hal böyleyken bu cuma listelerden çekilme durumundayım. siz lere kolay gelsin.
kızlar günaydın yaaa:2:
akşam tam çilek yedim aklıma çikolata geldi eşime dedim alır mısın ona ikiletmedi beni gitti koşa koşa aldı sağolsun !:26:bide cips almış bende köpüklü bi nescafe yaptım yanınaçikolatanın baştan yarısını kırdım koydum önüme sonra dayanamadım hepsini yedim tam tamına 260kalori. cipstende 25gr yedim 125 kaloride o .sütlü kahvemede 10gr şeker atmıştım sütle beraber 100kaloride o tuttu toplamda 1800 oldum dün ve spor yok haliyle sonra kızdım kendime kalkttım bi yeşil çay içtim gittim 300kere de ip atladım ama ne çare olan oldu bi kere
beynimi doyuramıyorum ben arkadaş ya ne pis gözlüyüm sinir oluyorum kendime gün boyu kısa kısa yiyorum herşeyi akşam eşimde evdeyse herşey istiyo canımnormalde hep ben derim eşime ne yapayım kahve mi istersin yanına çikolatada olsada yesek git bi çekirdek al dondurma al diye listeyi hep ben uzatırım böyle o olursa yer olmazsa aramaz öyle hiç...sorun bendeee göbekte hep önde haliyle
bugün eşim yine evde tatilsabah kalktık kahvaltıdan öce nereye gitsek diye plan yaptık genee:26:sonunda açık havada bi orman yeri var balık yemek için oraya gitmeye karar verdik bakalım alabalık var orda sadece kızartma yapıyorlar ondan yiyeceğim umarım ekmek ve kolasız geçer bugün..ip ve top alacağım yanıma bol bol sporda yaparım da eve gelmeden yakayım o kalorileri bari
bu arada ip atlamaktan sağ bacağımın baldır kısmı tutuldu topallayarak yürüyorum sabah yataktan kalkarken düşüyordum az daha :44::44:ben sekerek atlıyorum ipi iki ayakla hem çaBUk YORULUYORUM HEMDE daha çok ses oluyor evin alt katıda kahvehane olunca ses yapmamaya çalışıyorum millet laf yapmasın diye
bu sbah ki menümü yazayım
uyanınca 1 bardak sirkeli sıcak su
1bardak sade sıcak su
100ml kadar kayısı suyu
KAHVALTI 12:00
3 YEşil zeytin
175gr domates
100gr salatalık
1.5yumurtalı menemen(300kalori civarı yağda koydum )
başkada bişey yememek için hemen açtım pc.yi şu an hala masada oturuyorum çayımı içiyorum
öğle ile akşam beraber olur artık balık menüsü ara olarakta gitmeden elma ve yeşil çayımla keserim iştahımı:26:
bu gece umarım kazasız atlatırım inş allahımmmcumayada az kaldı zaten veremiyorum bide üstüne almak istemiyorum
çoook uzadı kızlar ama ne yapayım çok dolmuşum
saat 2buçuk gibi çıkmayı düşünüyoruz evden bakalım babaannemizin işi yoksa tabi hava biraz esiyo minnoşumu bırakmak zorunda kalıyoruz evdeyoksa onuda götürmek istiyorduk son anda havaya bakınca hasta etmeyelim dedik :44:
öpüyorum hepinizi
günaydın arkadaşlar,
hafta sonu kaçamağından sonra 1 kilo aldım diye söylüyordumya regl oldum dün akşam. bu dönemde kilonuz sabitmi kalıyordu yoksaa almışmı görünüyordunuz onu sorcam. gene dikkat ediyorum yediklerime. sporumu yapıyorum bakalım regl sonunda direk düşcekmi kilom. tabi hal böyleyken bu cuma listelerden çekilme durumundayım. siz lere kolay gelsin.
canım benim 500 - 1000 fark eder. bol su ve günde 2kere 7 otlu çay iç çözülür hemen ödemin inş
Günaydınlarkahvaltımı yaptım ve nihayet şimdi yürüyüşe çıkıcam
2günlük kaçamakların ardından 66.9 idim bu sabah 66.0 gördüm çok şükür
bu verdiğimiz kilolar daha puf kilo, 1 gün yesek eski kilomuza dönüyoruz
kilo verdikten sonra korumak lazım
canım 100-500 gr fark oluyor canım, moralini bozma
emine nerelerde arkadaşlar bilen varmı???
benim kaçırdığım mesajmı var acaba merak ettim??
epeydir sesi çıkmıyor
bayağıdır yok emine canım. dün güzel bi menü olmuş yürüyüşle kurtarmışsın :))))))) bende geçen sene alt caddeden geçen otobüse binerdim kapının önünden geçen 30dkda bir gelirdi ve kalabalık olurdu. öbürü 15 dk bir gelir nispeten daha iyiydi ona biner 20 dk yürümek zorunda kalırdım :))))))))))))
kızlar nerdesiniz spor mu yapıyorsunuz yoksa bakiyim ha.ben yürüyüşümü veeeee alışverişimi yaptım kendime öğle yemeği hazırlıyorum arayı yemedim canım istemedi. et sote ayırmıştım dünden 3 yk yanına 1 bardak ayran domates salatalık 1 dilim ekmek yeter. akşamada salata ve taze fasülye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?