Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın dünü 1300le kapattım sporda 300 toplamda 1000. (kendime kızıp kurabiyelerin tanesini 100kalori hesapladım) 5 çilek 5 erik yedim üstüne. benimkide çalışsa keşke cumartesi hiç olmazsa bir pazar evde olurdu. şunu getir yiyelim bi çay koysaydın meyve mi yesek diye geziniyor bütün gün hem yiyor hemde ye alsana diye gözüme sokuyor. dün kek yeter dedim inat edip gidip kurabiye aldı bide. o almasaydı yemeyecektim kızdım gece hem zayıfla diyorsun hem de ye diye önüme getiriyorsun ya sen ye ben el uzatmadıkça ısrar etme dedim hatta 2.kere uzandığımda uyar bile dedim yemeyim diye. 2 ay önce neye el uzatsam yeme diyen adam şimdi ye ye diye geziyor. bişey anladınız mı bu işten ya zaten yapıştı bu kilo bana gr oynamıyorum kaldım 68.4 te kahvaltı hazırlayım bende. menemen yapcam yataktan kalkarken bana menemen yapsana dedi huysuzum bakayım kaç kaloriymiş ona göre yerim 2 kaşık falan. öpüldünüz hanımlar

Son düzenleme:
kimse yok bu sabah. kahvaltımı yaptım. menemeni hazırlarken
2 kuru kayısı yedim
7 otlu çay ve 2 bardak su içtim.
kahvaltı :
1 dilim tam buğday
1 bardak çay
2 yeşil 3siyah zeytin
yarım kk kaşar ve beyaz peynir
yarım salatalık
3 yemek kaşığı menemen
şimdiden 330 kalori yedim
akşama 1 saat yürüyüş ve dağ gibi ütü

kızlar selamlarr
sabah ılık sirkelii suyumu içtim
22gr beyaz peynir
150gr salatalık
yarım omlet=265kalori
1tatlı kaşığı salça
20gr kızarmış ekmek
ARA:5i1 yerde çay
1 şekersiz nescafe 60 kalori
ÖĞLE 12:00
1porsiyon patlıcan yemeği
160gr yoğurt 100kalori
ARA 14:30
1meyve suyu 26kalori
20gr form bisküvi 80 kalori
780 kalori olmuş bile akşama allah kerim kızlar :26::26:sabahtan spor yapamadım ama akşama umarım aksilik çıkmazda yürürüm 1 saat

eşimin bugünkü gafını paylaşayımmkalçalarımın şekillenmesi lazımmış.yuvarlak hatlıymışım toparlakmışım
çok kızdırdı beni ama güldüm geçtim yüzüne

bide kızlar sanırım ben durgunluk dönemime girdim tartı gram oynamıyor
sabahları kalktığımda hiç yoktan göbeğim dümdüz olrdu reglimden sonra koca bi göbek duruyo hala orda anlamadım 69.5 takıldım:2::2:
umarım kilo almadan atletırım şu durgunluğu..bu hafta çok verimli spor yapamam sanırım yoğun bi ders çalışma tempom olacak çünkü sadece ip atlamaya çalışırım..
bide bu durgunlukta ne yapayım tavsiyeleriniz neler :18:

ara yeşil çay 1 kuru incir
öğle 2 biber dolma 1 kepçe çorba salata
ara orta şekerli kahve 1 kurabiye
akşama sadece meyve düşünüyorum

benimde takıldı kaldı Aysun napsak ki. bu erkekler ne dediğini hiç bilmiyor

Son düzenleme:

valla iyi olmuş menü ben de akşam üstü pazara gidince yemek saati uzadı bu arada baya leblebi atıştırdım fazla fazla 100gr diyorum.
1.5 ta çiğ köfte dürüm ve 2 bardak ayran içtim.tabi pazardan gelince çook acıkmıştım 1 muz 2 erik 2 çilekte öyle atıştırdım:26::26:
valla yazınca görüyorum ne çok yemişim.
gene 1900leri bulmuşum offf
o erkekler önce kendilerine baksa keşke ama göbekleri önde gene konuşuyorlar işte:44:
yarın diğer kızlardan bi tarif falan bişey alırız inş ne yapsakta bi atak olsa:44::44:
ben bu saatten sonra sadece çay demler içerim eşim istedi belki maden suyu içerim sade olandan çok şiştim yediklerimden dolayı:18:
sporda olamayacak gibi çok uyku halim var bu hafta geceleri oğlum canıma okudu valla uyutmadı gece 2ye kadar sabahta 7de falan uyandık hep bidaha bende gram uyku yok o arada fosur fosur uyudu vallaminnoşum benimbu haftayı sporsuz ilan ediyorum kendime sadece üşenmezsem ip atlarım herhalde:26:

aaaaaa aysuncum onların göbeklerimi var benimki 2 gün yemesem dümdüz olur diyo bende 2 saat ütü yaptım 70 dk yürüdüm. bi yarım saat sonrada çilekle erik yerim bide 7 otlu çay bugünü güzel geçirdim bide verebilsem takıldım kaldım aynı kiloda

kızlarr ben geldim bugün pek hareketlilik olmamış

yasmis ve aysun bugün pazar olmasına rağmen gayet iyi kapatmışsınız günü, ben yazayımda yediklerimi biraz moraliniz yerine gelsin
ben bugün eski halime döndüm herşeyden SINIRSIZ izin verdim kendime, yarın toparlanıcam inşallah
piknikte çok güzel vakit geçirdik, sadece et türü şeyler yerim dedim ama öyle olmadı açık hava iştahımı öylee bir getirdi ki sormayın
sucuk ne kadar yedim sayamadım artık,2 bardak fanta içtim, 2dilim ekmek yedim, 2dilim kek yedim, 1paket 9kat yedim
eve geldim üstüneeee 2mini magnum yedim, bugün bayaa bi ikiledim yanii ama huzursuz değilim
çünkü yılda 1gün anca pikniğe gidiyoruz bi daha böyle bigün yaşayamıcam sanırım
ama nereden baksanız 5bin kalori almışımdır
kayınvalidem gitti çok şükür
şimdi sporlarım düzene girer, abur cuburlara veda

günaydınnnnnnnnnn güler piknikte öyle oluyor açık hava bide bizim gibi kalabalıksanız ( 22 kişi sadece eşimin kardeşleri onların eşleri çocukları ve anne baba) ye allah ye. bizimkilerin biri börek yapar biri kurabiye kaç posta çay kaynar bi mangal yakarız (2 mangal aynı anda) köfte tavuğun yok kanadı yok tavuk şiş sucuk sosis hazır köz diye biber domates patlıcan. dün telefonda görümcemin kızı yenge tatile gelcem sınavlarım bitsin pikniğe gidelim çok özledim diyordu istanbulda üniversite okuyorda. 1-2 haftaya banada göründü piknik ekmek yemem zaten normaldede piknikte her pişenden 1-2 parça yerim bunlar bişey değilde kola offfffffff . bu akşamda kardeşimin doğum günü var kağıt gibi incecik bi dilim kestiririm anneme. rejim nasıl katledilir örneği oldu

Son düzenleme:
ya evde olunca güzel geçiyor hafta sonum yemek açısından cumarteside güzeldi kurabiyeleri rağmen. dün akşam eşim yürüyüşten sonra 1 ablasını ve annesini aradı. ablasının yardımsız yürüyemeyen kayınvalidesi var yanında kalıyor dolayısıyla 3 haftadır göremedik ha deyince onu birine bırakıp çıkamıyor. perşembe kaynanama gittim ya arkamdan (gerçi yüzüme de söyledi) yasemin çok zayıflamış totoşu küçülmüş demiş kaynanam sabah kahvaltıda söyledi eşim dur bi bakayım hakikaten mi küçülmüş diyo dün taa 2009 den beri sakladığım pantolonu giydim 2009 a döndüm diye (tek sakladığım pant öbürlerini hep eltime kuzenlerime vermiştim ben hayatta bu kadar zayıflayamam diye 8 kilo kaldı zayıflayamam dediğim kiloya. bide şortum var dün onada sığdım ama azcık daha vermem lazım giyebilmek için sadece evde giyiyorum zaten hazirana anca şort giyilir ankarada). cumartesi de eltim zayıflamışsın dedi oda 20 gündür annesine gitmişti artık gözle bakınca anlaşılıyor demek ki doğru yoldayım:13:

kahvaltı 1 kase mısır gevreği çikolatalı ve yarım çay bardağı süt
7 otlumu çayımı demledim içip yürüyüşe kaçıyorum.
ara yeşil çay ve 1 kuru incir ( yeşil çayı bi sevemedim incirle içebiliyorum ağzımda bıraktığı ve sevmediğim tadı alıyor incir)
öğle ton balığı ve 1 patates haşlama düşünüyorum (yağsız baharatlı)
ara 1 elma
akşam 1 dolmabiber 1 kepçe çorba salata
ara 1/4 yaş pasta ( 1 dilimin 1/4 ü pastayı da 5 kişiyiz diye 6 ya böler annem)
planladığım gibi yersem 1013 kalori sporsuz 45 dkdan az olmamak koşuluyla yürüyüş bide. annemi arayım başka bişey yapmasın

Son düzenleme:
oooo 30 kilo, iştahlı mıydın hamileyken naptın
ben 60la kalıp 71le doğuma gittim doğumdan sonra 63-65falan oldum
bana 11kilo çok geliyo şimdi

güler günaydın valla ben anlamadım 30 kilo nasıl aldım ama maşallah tosun 4,30 ile doğmuştu
e tabi belli bir süredemn sonra iştahta olunca

kızlar günaydınn
uyanınca sıcak sedece su
KAHVALTI 11:00
1.5tabak hazır tavuk çorbası 100kalori
25gr ekmek 63kalori
ARA 13:00
150 GR çilek yerim

bu sbah pek keyfim yok kızlar baş dönmesi ile uyandım.benim bazen böyle oluyo 3 4 gün gidiyo hiç geçmeden .bakalım inş çok kötüleşmez.

yasmis çok iyi gidiyorsun şu durgunluğu kazasız atlatsak kalan kilolarda gidecek bende dün vitrinin arkasına sakladığım gelinliğime denk geldim tesadüf eşime dedim bu gelinlik bana tekrar olacak sende şaşıracaksıninanmadı ama görecek
evet onların göbekleri mi var ki evlendikten sonra 15 kilo alan o değil çocuk doğuran bizler bizden fazla kilo alan onlar:44::44:ama lafa gelince göbeksiz erkek olmaz

güler olur öyle canım ne zaman evdeki hesap çarşıya uyduki pikniktede uysunben dün pikniğe gitmedim ama gene 2000kalori oldu göz açıp kapayana kadar:18::18:

kızlar bize bi formül yok mu ya durgunluğu atlatmak için.ben bugün hep hazır çorba içmeyi düşünüyorum kısmetse öğlende yanına yoğurtta eklerim bakalım inş tartı kıpırdar.spor olmayacak

kızlar günaydınnn kahvaltımı 10da gayet az kalorili bitirdim
şimdi jullian a başlıyorum, zorlandığım yerleri uydururum artık, vücut esnek değil olduğu kadarıyla artık

bayanlar ya benim başka sıkıntım olucak destek olur mu acaba

vajinal kaşıntı ve mantar travozol krem kullanıyorum 3 gün ama değişin bişey yok

65 dk yürüdüm geldim yeşil çayımla incirimi hop mideye

arkadaşlar spor yaptıktan hemen sonra mı yiyorsunuz bunları? eğer öyleyse yanlış yapıyorsunuz dikkat......
spordan sonra 1 saat hiç bir şey yememek gerekmiş.

arkadaşlar ilk zamanlar (1 ay) kg hızla veriliyor. daha sonra ister istemez yemeği artırıyoruz, aynı yedik desekte. sonra veremiyoruz deyip normal yeme düzenimize dönebiliyoruz. bi süre illaki kg verme duruyor. dikkat edeip verelim.........

hep kadın milleti mi anlaşılmaz olacak arada erkekler de olabiliyor

ben de 2 gün öyle yaptım, bugün tekrar dikkat ediyorum.misafirlerim vardı. her zaman mı geliyorlar sanki dedim ve yedim..
yazmayayım yediklerimi. ama 8-10 tane yemişimdit şekerpare

ay yeni gördüm ya, arkadaşlar geldi ama her şey den kaldı, keşke gelseymişsiniz

kalanlardan azcık yiceem, geri kalanları da eşimle kızım yer artık

kolay gelsin canım şimdiden

canım yaa ilk 15dksında sırtımdan nasıl sular aktı, devamını getiremedim çünkü bacak hareketlerinde resmen bacağım tutuldu zor toparladım, nefesim yetmedi, doğru nefes alıp veremedim, napsam ki acep şimdi?
yarısında bıraktım, leslie ile yürüyüşe mi geçsem o daha basit zorlamıyor
fikriniz var mı? hemen pes mi ettim anlayamadım:26: ama gerçekten çok zorlayıcı hareketleri var
ben en iyisi leslie ile 2mil yürüyeyim şimdi
sonra 300tane ip atlıcam

dikkat et canım az da yiyoruz inş geçer hemen. benimde bazanın altında gelinliğim bi 60 olsam giyip şok ederdim eşimi herkes kilo vermişsin diyo da bi eşimden duymadım ne vermişim ki kocaman totoşum varmış kendi göbeğini görmüyor gözü dün bende onun göbeğiyle uğraştım hemen mekiğe başlamıştı akşam bilmiyorum ki ne yapsakta kırsak şu durgunluğu bende ip atlamaya başlayım diyorum eşim kızdı ama alttakilerle uğraştırma beni diye salonda 5 dk zaten. benim lavaboya çıkmada da sorunum var az yiyorum atcak bişey mi yok yoksa kabız mı oldum anlamadım bakalım kardeşim ne diyecek 2 aydır görüşmüyoruz kuzucum kastamonuda üni okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…