ara yeşil çay 1 kuru incir
öğle 2 biber dolma 1 kepçe çorba salata
ara orta şekerli kahve 1 kurabiye
akşama sadece meyve düşünüyorum
benimde takıldı kaldı Aysun napsak ki. bu erkekler ne dediğini hiç bilmiyor
oooo 30 kilo, iştahlı mıydın hamileyken naptın
ben 60la kalıp 71le doğuma gittim doğumdan sonra 63-65falan oldum
bana 11kilo çok geliyo şimdi
kızlar günaydınnn kahvaltımı 10da gayet az kalorili bitirdim
şimdi jullian a başlıyorum, zorlandığım yerleri uydururum artık, vücut esnek değil olduğu kadarıyla artık
65 dk yürüdüm geldim yeşil çayımla incirimi hop mideye
günaydındünü 1300le kapattım sporda 300 toplamda 1000. (kendime kızıp kurabiyelerin tanesini 100kalori hesapladım) 5 çilek 5 erik yedim üstüne. benimkide çalışsa keşke cumartesi hiç olmazsa bir pazar evde olurdu. şunu getir yiyelim bi çay koysaydın meyve mi yesek diye geziniyor bütün gün hem yiyor hemde ye alsana diye gözüme sokuyor. dün kek yeter dedim inat edip gidip kurabiye aldı bide. o almasaydı yemeyecektim kızdım gece hem zayıfla diyorsun hem de ye diye önüme getiriyorsun ya sen ye ben el uzatmadıkça ısrar etme dedim hatta 2.kere uzandığımda uyar bile dedim yemeyim diye. 2 ay önce neye el uzatsam yeme diyen adam şimdi ye ye diye geziyor. bişey anladınız mı bu işten ya zaten yapıştı bu kilo bana gr oynamıyorum kaldım 68.4 te kahvaltı hazırlayım bende. menemen yapcam yataktan kalkarken bana menemen yapsana dedi huysuzum bakayım kaç kaloriymiş ona göre yerim 2 kaşık falan. öpüldünüz hanımlar
kızlarr ben geldim bugün pek hareketlilik olmamış
yasmis ve aysun bugün pazar olmasına rağmen gayet iyi kapatmışsınız günü, ben yazayımda yediklerimi biraz moraliniz yerine gelsin
ben bugün eski halime döndüm herşeyden SINIRSIZ izin verdim kendime, yarın toparlanıcam inşallah
piknikte çok güzel vakit geçirdik, sadece et türü şeyler yerim dedim ama öyle olmadı açık hava iştahımı öylee bir getirdi ki sormayın
sucuk ne kadar yedim sayamadım artık,2 bardak fanta içtim, 2dilim ekmek yedim, 2dilim kek yedim, 1paket 9kat yedim
eve geldim üstüneeee 2mini magnum yedim, bugün bayaa bi ikiledim yanii ama huzursuz değilim
çünkü yılda 1gün anca pikniğe gidiyoruz bi daha böyle bigün yaşayamıcam sanırım
ama nereden baksanız 5bin kalori almışımdır
kayınvalidem gitti çok şükür
şimdi sporlarım düzene girer, abur cuburlara veda
oo baya iyiymiş ölçülerin yaa belin basenin falan, boyun kaç cmdi?
tamam pazartesi başlıyayım bende eşit gidelim
pazartesi günü bende ölçülerimi yazarım
pazar günleri yapabilecek misin?
eyvah eyvah her şeyden ya ama şekerpare de dikkat et canım
arkadaşların gelmezse biz gelelim yemeye:131::131:
evet iç ceviz olarak 1tane ölçtüm
kolay gelsin canım şimdiden
bayanlar ya benim başka sıkıntım olucak destek olur mu acaba
vajinal kaşıntı ve mantar travozol krem kullanıyorum 3 gün ama değişin bişey yok
kızlar günaydınn
uyanınca sıcak sedece su
KAHVALTI 11:00
1.5tabak hazır tavuk çorbası 100kalori
25gr ekmek 63kalori
ARA 13:00
150 GR çilek yerim
bu sbah pek keyfim yok kızlar baş dönmesi ile uyandım.benim bazen böyle oluyo 3 4 gün gidiyo hiç geçmeden .bakalım inş çok kötüleşmez.
yasmis çok iyi gidiyorsun şu durgunluğu kazasız atlatsak kalan kilolarda gidecekbende dün vitrinin arkasına sakladığım gelinliğime denk geldim tesadüf eşime dedim bu gelinlik bana tekrar olacak sende şaşıracaksın inanmadı ama görecek
evet onların göbekleri mi var kievlendikten sonra 15 kilo alan o değil çocuk doğuran bizler bizden fazla kilo alan onlar:44::44: ama lafa gelince göbeksiz erkek olmaz
güler olur öyle canım ne zaman evdeki hesap çarşıya uyduki pikniktede uysunben dün pikniğe gitmedim ama gene 2000kalori oldu göz açıp kapayana kadar:18::18:
kızlar bize bi formül yok mu ya durgunluğu atlatmak için.ben bugün hep hazır çorba içmeyi düşünüyorum kısmetse öğlende yanına yoğurtta eklerim bakalım inş tartı kıpırdar.spor olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?