Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

aysunn sıyrıldı geliyor aradan ve sonn bi atakla grubun önüne geçiyorrr ve bitiş çizgiisine çok yakın veee aysun bu hafta birinci geliyorrr

merhaba

bende 25 martta 71 kg ile başladım şuan 66,5 kg'ım. boyum 1.63, hedef 57. diyet, daha doğrusu sağlıklı beslenme+haftalık min. 3 gün 50 dakika tempolu yürüyüş.

diyette ise dikkat ettiklerim;
- tam buğday ekmeği yedim (her ana öğün de 0.5-1.5 dilim arası)
- işlenmiş gıdalardan kesinlikle uzak durdum
- pirinç pilavı, beyaz ekmek, hamur işinden uzak durdum
- kendimi çok da kısıtlamadım, mesela canım tatlı çektiğinde evde kendim diyete uygun kek yaptım. tarifini de vereyim hemen;
'' 3 yumurta, yarım su bardağı ayçiçek yağı, 0.75 bardak süt, 2 baedak süt, kabartma tozu, yağı azaltılmış kakao, tam buğday unu. çırpıyoruz, fırına atıyoruz. siz daha iyi biliyorsunuz bu kısmı eminim:)''
- sebze yemeklerimi 2 kaşık zeytinyağı ile, köfte, tavuk vs. ise yağsız tavada pişirerek yedim.
- yeşil çay, sütlü kahve şekersiz olmak suretiyle serbest.
- benim meyveyle pek aram yoktur o yüzden meyve pek yemedim.
-acıkmadıkça yemedim. öğünler arası en az 4-5 saat oldu.

bu süreçte benim için ene önemli şey haftada-10 günde bir falan ne istediysem yediğim öğünler oldu. çünkü bu sağlıklı beslenmeyi geçici olarak değil devamlı bir hayat tarzı şekline getirmeyi planlıyorum.

bu arada sizlere de bi sorum olacak. sıkılaşmak içi pilates mi fitness mı önerirsiniz. özellikle göbek bölgem sıkıntılı.

merhabalar güzel bi plan çizmişsin kendine çokk iyi bence ve mantıklı abartmadan normal yaşantımıza uyarlayarak düzenlememiz gerekli kendi yediklerimizi çünkü herkes herşeyi aynı ölçüde yiyemez ve sevemezdetebrik ediyorum umarım verdikten sonra koruyabiliriz kilolarımızı:44:
sıkılaşma için ben platesi tavsiye ederim bide şu jillian var denemeye değer..ben bi kaç kilo daha verebilsem ondan sonra başlamayı planlıyorum

kızlar jillian dvd.imde geldi azönce şuan izliyorum hareketler gayett iyi başlamak istiyorum çok sabırsızlanıyorum ama diğer yandan diyorum 65e düştükten sonra başlayayım ne dersiniz sonuçta daha vermem gereken 9buçuk kilo var :44:

teşekkürler, moral oldu bana:))

jillian nedir ilk defa duyuyorum? plates için uygun yer arayışındayım şuan profesyonel olmayan bir eğitmenle çalışmak istemiyorum.

canım bu konuda pek fikrim yok ben bugün çok karamsarım bu hafta felaket kaçamaklarım oldu resmen intihar
pazartesi şok diyetler uygulamayı düşünüyorum kendime gelmem lazım ipin ucu kaçtı
salatalık diyetini uyguluyabilirim, acıktıkça salata yer dururum 2gün falan, daha araştırmadım

hadi bana bi gaz verin 67-68lere çıkıyorum tekrar

cezmut hamileliği de temmuz ayında düşünüyorum, ilk seferde tutacak değil ya kısmet bakalım
haziran 10 gibi dr a giderim 1ay ilaç kullanıp adet sonram 10 u falan oluyor, yoksa bu aralar iştahım çok açık
biraz önce 3dolma yedim,
2tane de gofret tadelle(400kal)

canım merhaba,

arada olabilir öyle kaçamaklar bi kereden bişey olmaz ama bi kerede bırakabilmek mesele.

onun dışında tadelle yerine kendin yapacağın daha sağlıklı sütlü tatlıları yemeyi dene bence. çünkü bu işlenmiş gıdalar kilodan, hormon bozukluğuna bi dünya zarar veriyor vücuda biliyosun.

ben hiç bekleme derim. hemen basla. hareketler çok basit görünüyor izleyince rahat yapılabilecekmis gibi geliyor ama kasıyor biraz. ben 2 gün önce yaptım bir kere 2 gündür bacaklarımın ağrısını anlatamam. pazartesiye kadar bir kere daha yapabilirsem pazartesiden sonra her gün yapacağım. biraz alıştırmak gerek yani vücudu. beklemeden ara ara yap derim sorarsan....

teşekkürler, moral oldu bana:))

jillian nedir ilk defa duyuyorum? plates için uygun yer arayışındayım şuan profesyonel olmayan bir eğitmenle çalışmak istemiyorum.

hoşgeldin,

plates yaptım daha önce ebru şallı ile tv den. faydası oluyor fakat jillian araştır derim. platese göre daha hızlı şekillendiriyor gibi geldi bana. plateste benim hiç öyle ağrılarım zorlamalarım olmamıştı. jillian bir sefer denedim bacaklarımın ağrısından duramadım. hareket esnasında yağların yandığını hissediyorsun. araştır bence...

arada benimde oluyor çikolata kaçamaklarım. bizde insanız ve tatlı seven insanlarız bizede yazık amaaaa (((
temmuza çekmene sevindim. haydi beraber takipteyiz o zaman. kilolar gidecek, bebişler gelecek, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppppp kuş gibiyizzzzz....

bugünü bir aksilik çıkmaz ise 909 kal ile kapatmayı planlıyorum. biraz dengesiz bir beslenme günü oldu ama en azından kaloriyi kurtardık napalım sağlık olsun...

Çilek 100 gr 37
[2] Taze Erik 50 GRAM 33
[3] Yürümek (Asfalt) 30 dak 168
[4] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48
[5] Salçalı Makarna 0.5 PORSİYON 168.5
[6] zeytinyağlı enginar 1 porsiyon 170
[7] Simit (susamlı) 0.5 ADET 130
[8] Sundae (Çikolata) 1 ADET 251
[9] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[10] Kars kaşarı 7 GRAM 29.05
[11] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
Toplam : 909.55 kal.

canım kaçamaklar için dert etme çokk ...ama kendine bolca kızabilirsin biliyorsn ki bende bi hafta abartıp kilo almıştım,ayrıca bi hafta içinde bazen 2 yada 3günüm bile zararlı kaçamak dolu günlerle geçiyo:44:bazen bende pes etmek istiyorum ama burda vakit geçirince ertesi sabah güne daha enerjik başladığımı hissediyorum..aslında en önemli şey insanın önce kendini motive etmesi önce kendini dinlemesi gerisi teferruat :26:bazen kimsenin ne dediği umrunda bile olmuyo şöyle bi dinleyip kendi kabuğuna çekiliveriyorsun...azıcık düşün kendi kendine geçen gün bana eşim kilonu verince ne olacak ne değişecekki hayatında gene aynı sen olmayacak mısın dedi düşündüm haklıydı doğru diyorsun dedimama ertesi gün farkettim ki ben bu kiloyu onun için vermiyorum ki o zaten hep benim yanımda ben önce kendimi tatmin edeyim kendi ruhumu okşayayım ve kendim için bişeyler yapmış olayımm...sabah uyandığımda mutluu olayım verdiğim kararı sonuna kadar dayanıp uygulayabildiğim için ...önemli olan kendi ruhumuzz benceve şimdi sende azıcık dur dinle kendini düşün rahat bırak bakalım kendini yiyerek mi mutlu oluyorsun yoksa iki gün sonra ne yapıyorum ben diye toparlanmaya mı başlıyorsun bak gör:44:

ben geçen akşamki çikolata faciamı anlatmıştım..şuan dolapta eşimin bitiremediği yarımı duruyor ama ben yemek istemiyorum canım çekmiyor çünkü o akşam midem bulanana kadar yedimmbende de regl öncesi bi bunalım hali devamlı ağlama isteği ne bulursam yesem derdi oluyo hepte olacak..ve yiyeceğimde çünkü ben buyum ama sonra 2gün kendimi toplamaya ayıracağım midemi beynimi sindirime ayıracağımm

ahhh ah keşke bi kere olsaydı 6gün oldu uyamadım diyete ara vermiş oldum ama yarın toparlanıcam

evet canım karar verdim nisan-mayıs gibi olsun doğumu. yani ramazan bayramından sonra inşallah hamile olduğumun haberini alırım bi de hamilelik arkadaşı diye topik açarız gün gün yazarız bizde aldığımız kiloloları, kalan günlerimizi

canım çok haklısın evet başaracağım sanırım yedim onca şeyler yedim 1magnum yedim tadellanın üstüne
5dolma yedim yaaa normalde bile 2tane yerdim, şimdi gözüm aç yaa
karnım nasıl patlıyor, içim sızladı valla çok huzursuzum, yedim ama hiç mutlu değilim inşallah sabah tartıldığımda çok fark görmem
şimdi yeşil çayımı alayım bütün yediklerimin üstüne iyi gider:18::18:

Vücut Kitle İndeksim

Vücut Kitle İndeksiniz
25.5 kg/m2 (Hafif Kilolu)

Şuanki Kilom
67

İdeal Kilonuz
56 kg

Bazal Metabolizmanız
1488 kcal/gün

Toplam Kalori İhtiyacınız
1860 kcal/gün

Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -5.3 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.32 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.35 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.38 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.4 kg verirsiniz
Günde 1750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.43 kg verirsiniz
Günde 2000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 0.55 kg alırsınız
Günde 2500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 2.49 kg alırsınız
Günde 3000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 4.44 kg alırsınız
Günde 4000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 8.34 kg alırsınız
Günde 5000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 12.23 kg alırsınız

Son düzenleme:
gecen hafta:66
bu hafta 66.2

gelen :200 gr

maalesefff kızımın dogum gününe kaldı 15 gün 64 olamıcam

sporda değil yemekteymişsin gülercim olur öyle bişey olmaz. kasmayın bu kadar ben geçen sene kışın yapmıştım dondurma yiyemedim zaten çikolatayıda eve sokmadım hiç noldu rejimi bıraktım 5 kilo aldım ilk işim çikolatalara saldırmak oldu. hala o aldığım 5 kiloyu vermeye uğraşıyorum 2 magnumda ben yedim bu hafta çünkü öğrendim ki benim kilo almaya müsait bi vücudum var ve ben hep dikkat etmek zorundayım. ömrü billah dondurma cips kola börek kek vs.yemeden duramayacağıma göre az az öğünlere koymak lazım diyorum.az yemeyi mideme ve beynime öğretmem lazım benimde dün annemler geldi öğlen saat 2 de falan gece maç seyrettiler kardeşimle eşim. dün akşam anneme light bisküvi kardeşimle eşime çizi koydum çaya ben incirle içtim annem bile şaşırdı kesin kararlı karın dedi dolapta 2 tane magnum vardı kardeşimle eşime yedirdim şunları bi alın gözümün önünden diye. önemli olan yememek değil dengelemek onu sonraki günler. az yemek öğrenilecek bişey azcık çok yesek midemiz şişiyor demi eee buna aldırmayıp devam etmek yerine ertesi gün her öğünden birer parça kısmakla dengeleriz bence.

gecen hafta:66
bu hafta 66.2

gelen :200 gr

maalesefff kızımın dogum gününe kaldı 15 gün 64 olamıcam
beynimize olumsuz sinyaller göndermeyelim lütfen verirsin kaç kilo verdin zaten. biraz daha dikkatle halledersin

günaydınnnnn

geçen hafta 67,7kg
bugün 68,9kg
1,2kg regl döneminin getirisidir diye düşünmek istiyorum

günaydın canım. bende öyle düşünüyorum haftaya belli olur ne olduğu onun. 7 otlu çaya devam

gelelim kilo bildirimine
geçen 2 hafta boyunca 68.4
bu hafta 68
giden - 400 ( en azından duraklamadan vermeye geçtim )

kahvaltım
1 çay bardağı süt
1kk beyaz peynir
3 siyah 2 yeşil zeytin
1 sade poğaça (annem yapmış getirmiş dün yemedim kahvaltıya sakladım küçük yapmış bana özel 2 dilim ekmek yerine 1 tane ye diye az yağlı yaptım dedi sıvı yağ ile yapmış margarin koymadım sana özel dedi )
diğer öğünleri bilmiyorum yedikçe yazarım hadi ben yürüyüşe

hep gene ana her durumda düşünüyorlar bizi sabah sabah bi hoş oldu içim ....
sonunda gidiyor gene kilolaarr hadi bakalım arkandayım kaçç geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…