kızlarrr hiç hareketlilik yok buralarda niye uğramıyosunuz
benim üzerimde bi kırıklık var ki sormayın, hiç bişey yapmak istemiyor canım, burnum akıp duruyor çok sık hasta oluyorum bu aralar
bugün kahvaltımı 350 kalorilik yaptım
öğlen 1salatalık yedim
biraz önce 100gr çilek yedim
ve akşama 2dolma biber(pirinçli) yicem sanırım çok seviyorum napayım o yüzden bugünümü sıkı tuttum
bir de cacık yicem
dünün acısını çıkarmam lazım, inşallah gram almam yarına kadar
bakalım yarın kim ne çıkacak
lamekan nerdesin kilodaşım
merhaba
bende 25 martta 71 kg ile başladım şuan 66,5 kg'ım. boyum 1.63, hedef 57. diyet, daha doğrusu sağlıklı beslenme+haftalık min. 3 gün 50 dakika tempolu yürüyüş.
diyette ise dikkat ettiklerim;
- tam buğday ekmeği yedim (her ana öğün de 0.5-1.5 dilim arası)
- işlenmiş gıdalardan kesinlikle uzak durdum
- pirinç pilavı, beyaz ekmek, hamur işinden uzak durdum
- kendimi çok da kısıtlamadım, mesela canım tatlı çektiğinde evde kendim diyete uygun kek yaptım. tarifini de vereyim hemen;
'' 3 yumurta, yarım su bardağı ayçiçek yağı, 0.75 bardak süt, 2 baedak süt, kabartma tozu, yağı azaltılmış kakao, tam buğday unu. çırpıyoruz, fırına atıyoruz. siz daha iyi biliyorsunuz bu kısmı eminim:)''
- sebze yemeklerimi 2 kaşık zeytinyağı ile, köfte, tavuk vs. ise yağsız tavada pişirerek yedim.
- yeşil çay, sütlü kahve şekersiz olmak suretiyle serbest.
- benim meyveyle pek aram yoktur o yüzden meyve pek yemedim.
-acıkmadıkça yemedim. öğünler arası en az 4-5 saat oldu.
bu süreçte benim için ene önemli şey haftada-10 günde bir falan ne istediysem yediğim öğünler oldu. çünkü bu sağlıklı beslenmeyi geçici olarak değil devamlı bir hayat tarzı şekline getirmeyi planlıyorum.
bu arada sizlere de bi sorum olacak. sıkılaşmak içi pilates mi fitness mı önerirsiniz. özellikle göbek bölgem sıkıntılı.
merhabalar güzel bi plan çizmişsin kendine çokk iyi bence ve mantıklı abartmadan normal yaşantımıza uyarlayarak düzenlememiz gerekli kendi yediklerimizi çünkü herkes herşeyi aynı ölçüde yiyemez ve sevemezdetebrik ediyorum umarım verdikten sonra koruyabiliriz kilolarımızı:44:
sıkılaşma için ben platesi tavsiye ederim bide şu jillian var denemeye değer..ben bi kaç kilo daha verebilsem ondan sonra başlamayı planlıyorum
kızlar jillian dvd.imde geldi azönceşuan izliyorum hareketler gayett iyi başlamak istiyorum çok sabırsızlanıyorum ama diğer yandan diyorum 65e düştükten sonra başlayayım ne dersiniz sonuçta daha vermem gereken 9buçuk kilo var :44:
canım bu konuda pek fikrim yok ben bugün çok karamsarım bu hafta felaket kaçamaklarım oldu resmen intihar
pazartesi şok diyetler uygulamayı düşünüyorum kendime gelmem lazım ipin ucu kaçtı
salatalık diyetini uyguluyabilirim, acıktıkça salata yer dururum 2gün falan, daha araştırmadım
hadi bana bi gaz verin 67-68lere çıkıyorum tekrar
cezmut hamileliği de temmuz ayında düşünüyorum, ilk seferde tutacak değil yakısmet bakalım
haziran 10 gibi dr a giderim 1ay ilaç kullanıp adet sonram 10 u falan oluyor, yoksa bu aralar iştahım çok açık
biraz önce 3dolma yedim,
2tane de gofret tadelle(400kal)
kızlar jillian dvd.imde geldi azönceşuan izliyorum hareketler gayett iyi başlamak istiyorum çok sabırsızlanıyorum ama diğer yandan diyorum 65e düştükten sonra başlayayım ne dersiniz sonuçta daha vermem gereken 9buçuk kilo var :44:
teşekkürler, moral oldu bana:))
jillian nedir ilk defa duyuyorum? plates için uygun yer arayışındayım şuan profesyonel olmayan bir eğitmenle çalışmak istemiyorum.
canım bu konuda pek fikrim yok ben bugün çok karamsarım bu hafta felaket kaçamaklarım oldu resmen intihar
pazartesi şok diyetler uygulamayı düşünüyorum kendime gelmem lazım ipin ucu kaçtı
salatalık diyetini uyguluyabilirim, acıktıkça salata yer dururum 2gün falan, daha araştırmadım
cezmut hamileliği de temmuz ayında düşünüyorum, ilk seferde tutacak değil yakısmet bakalım
haziran 10 gibi dr a giderim 1ay ilaç kullanıp adet sonram 10 u falan oluyor, yoksa bu aralar iştahım çok açık
biraz önce 3dolma yedim,
biraz önce 3dolma yedim,
canım merhaba,
arada olabilir öyle kaçamaklar bi kereden bişey olmaz ama bi kerede bırakabilmek mesele.
onun dışında tadelle yerine kendin yapacağın daha sağlıklı sütlü tatlıları yemeyi dene bence. çünkü bu işlenmiş gıdalar kilodan, hormon bozukluğuna bi dünya zarar veriyor vücuda biliyosun.
arada benimde oluyor çikolata kaçamaklarım. bizde insanız ve tatlı seven insanlarız bizede yazık amaaaa(((
temmuza çekmene sevindim. haydi beraber takipteyiz o zaman. kilolar gidecek, bebişler gelecek, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppppp kuş gibiyizzzzz....
canım kaçamaklar için dert etme çokk ...ama kendine bolca kızabilirsinbiliyorsn ki bende bi hafta abartıp kilo almıştım,ayrıca bi hafta içinde bazen 2 yada 3günüm bile zararlı kaçamak dolu günlerle geçiyo:44:bazen bende pes etmek istiyorum ama burda vakit geçirince ertesi sabah güne daha enerjik başladığımı hissediyorum..aslında en önemli şey insanın önce kendini motive etmesi önce kendini dinlemesi gerisi teferruat :26:bazen kimsenin ne dediği umrunda bile olmuyo şöyle bi dinleyip kendi kabuğuna çekiliveriyorsun...azıcık düşün kendi kendine geçen gün bana eşim kilonu verince ne olacak ne değişecekki hayatında gene aynı sen olmayacak mısın dedi düşündüm haklıydı doğru diyorsun dedim ama ertesi gün farkettim ki ben bu kiloyu onun için vermiyorum ki o zaten hep benim yanımda ben önce kendimi tatmin edeyim kendi ruhumu okşayayım ve kendim için bişeyler yapmış olayımm...sabah uyandığımda mutluu olayım verdiğim kararı sonuna kadar dayanıp uygulayabildiğim için ...önemli olan kendi ruhumuzz bence ve şimdi sende azıcık dur dinle kendini düşün rahat bırak bakalım kendini yiyerek mi mutlu oluyorsun yoksa iki gün sonra ne yapıyorum ben diye toparlanmaya mı başlıyorsun bak gör:44:
ben geçen akşamki çikolata faciamı anlatmıştım..şuan dolapta eşimin bitiremediği yarımı duruyor ama ben yemek istemiyorum canım çekmiyor çünkü o akşam midem bulanana kadar yedimmbende de regl öncesi bi bunalım hali devamlı ağlama isteği ne bulursam yesem derdi oluyo hepte olacak..ve yiyeceğimde çünkü ben buyum ama sonra 2gün kendimi toplamaya ayıracağım midemi beynimi sindirime ayıracağımm
beynimize olumsuz sinyaller göndermeyelim lütfen verirsin kaç kilo verdin zaten. biraz daha dikkatle halledersingecen hafta:66
bu hafta 66.2
gelen :200 gr
maalesefff kızımın dogum gününe kaldı 15 gün 64 olamıcam
günaydınnnnn
geçen hafta 67,7kg
bugün 68,9kg
1,2kg regl döneminin getirisidir diye düşünmek istiyorum
gelelim kilo bildirimine
geçen 2 hafta boyunca 68.4
bu hafta 68
giden - 400 ( en azından duraklamadan vermeye geçtim )
kahvaltım
1 çay bardağı süt
1kk beyaz peynir
3 siyah 2 yeşil zeytin
1 sade poğaça (annem yapmış getirmiş dün yemedim kahvaltıya sakladım küçük yapmış bana özel 2 dilim ekmek yerine 1 tane ye diye az yağlı yaptım dedi sıvı yağ ile yapmış margarin koymadım sana özel dedi)
diğer öğünleri bilmiyorum yedikçe yazarım hadi ben yürüyüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?