Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın canlarım
sıra bende
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:69.6
BUGÜN:68.8(şeytanın bacağını kırdım sonunda)
GİDEN:800GR

hep gene ana her durumda düşünüyorlar bizi sabah sabah bi hoş oldu içim ....
sonunda gidiyor gene kilolaarr hadi bakalım arkandayım kaçç geliyorum
ana gibi yar olmaz dememişler boşuna. meraktan duşa girmeden geldim bakayım kızlara diye

günaydın canlarım
sıra bende

vayyyyyyy tebrikler. kaç yasmis kaç Aysun geliyor hemde atla
benim hala şişkinliğim var bitmedi bi türlü napsam bilmiyorum ki:18:

teşekkürler
o şişkinlikler hiç bitmedi gitti zaten o kadar kilo gitti birazda göbek toparlansa ya nerde en iyisi kas yapacak bi spor yoksa hep önde olacak :44:
kaç valla geliyorum haftaya benim günüm kısmetseen az 1kilo vermem gerek artık yetti yerinde aymalar

teşekkürler
o şişkinlikler hiç bitmedi gitti zaten o kadar kilo gitti birazda göbek toparlansa ya nerde en iyisi kas yapacak bi spor yoksa hep önde olacak :44:
kaç valla geliyorum haftaya benim günüm kısmetseen az 1kilo vermem gerek artık yetti yerinde saymalar

65 e ineyim bende ekstra spor ekleyeceğim çünkü sarkmamam lazım sıkılaştırıcı önce sonrada kasa yönelik ağırlık kaldırın diye okudum dün bi yerde yürüyüşe ek ama önce bi kilonuza göre bi 5- 10 verin diyodu bu hafta sıfır kaçamak bol su spor benimde 1 kg vermem lazım doum günüme kaldı 25 gün bi 65 olabilsem o güne eşim dün anneme yasemin zayıfladı demi dedi annemde göz kırptı bana hani neresinden vermiş dedi verdi anne baksana midesi düz poposuda küçüldü diyo sonunda ciddi ciddi zayıfladığımı duydum kocişten

başlangıç: 72
geçen hafta: 66.0
bu hafta 66.2
alınan 200gr

aslında dün 800gr almış duruyordum anlamadım:26: buna şükür diyelim

gecen hafta:66
bu hafta 66.2
gelen :200 gr
maalesefff kızımın dogum gününe kaldı 15 gün 64 olamıcam

lamekan kız noluyor bize
niyee takip ediyon beni, sen versene birazcık şu dengeyi bozalım

verirsin canım eğer dişini sıkarsan 15günde 2kilo kolay verilir
hadi yarışa girelim 2hafta sonra 64 olalım var mısın
evde ip atlarmış gibi atla 10dk
sabah akşam yap
mekik çek

günaydın canlarım
sıra bende

aysun tebrikler 1.miz belli oldu sanırım, bıkmadın gitti şu 1.likten bize de yolla azıcık
aysun çizelgeni beğendim at koşturuyosun kilolarınla

teşekkürler, moral oldu bana:))

jillian nedir ilk defa duyuyorum? Plates için uygun yer arayışındayım şuan profesyonel olmayan bir eğitmenle çalışmak istemiyorum.

inrtentten yaptığım araştırmalarda umay vilal siye bir bayan var
tavsiye edebilirm ben biraz başlamıştım cd ile bu aralar yapamıyorum ama fayda etti

aysun tebrikler 1.miz belli oldu sanırım, bıkmadın gitti şu 1.likten bize de yolla azıcık
aysun çizelgeni beğendim at koşturuyosun kilolarınla

ay yavrum ya bıkılır mı birincilikten aslında bu hafta beklemiyordum dolu dolu spor yapamadım dışarı çıkıp yediğim çok oldu ama bence sizde yavaşlama var azıcık tempo yaz geldi diye saldık kendimizi yao koca göbek ve popolarımız taşşınmı istiyoruz ki anlamadım gitti:26:hadi binin atlarınıza da çekilsinler yolumuzdan

e bu da bana moral oldu valla bu hafta azıcık gayret ettim mi 67.9u görürüm herhalallahım en son ne zaman bu kilolarda olduğumu bile hatırlayamıyorumm:44::44:çoookk mutluyum hem kilo verdiğim için hemde birinci olduğum için
umarım haftasonu sınavlarımda iyi geçerde moral deposu olur bana uçarım valla

evet bende seninle aynı düşünüyorum azıcık daha kilo verdim mi başlarım platese ama yürüyüşü bırakmak istemiyorum ekstra olsun diyorum.onun içinde hazirandan önce böyle yoğun bi program uygulayamam çünkü yine sınavlarım var onlar bitmeden kafam rahat olamayacak spor yaparken ders çalışamıyorum diye düşünüyorum ders çalışırkende tam tersi:44::44:yani aslında bu giden kilolar tam konsantre olamamış halimdi inanınhazirandan sonra bomba gibi geliyorumbu ayki hedef rahat rahat 3 yada 4 kilo vermek olacak inş.yani 65i gördüm mü tamamdırrr sonra atıma atlayacağım yeniden
valla eşlerin ciddi ciddi iltifatıda bi başka güzel oluyo dalga geçer gibi iltifat ettiler mi sinirden ölüyorum hadi bakalım yola devam

bende geldim bütün topiklerde çare arıyorum sanki ha....kızlar yaklaşık 1 buçuk aydır diyetteyim 74 ten 69 a düştüm şimdi duarakladı gitmiyolar açıkçası çok sıkıda yapamıyorum motivasyon eksik sanırım sadece az yeyip yürüyüş yapıyorum ekstra kür falan yapmıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca yarış mı var bende katılayım yaa cumadan cumaya mı kilolar yazılıyo

200gramdan bişeycik olmaz canım sen verirsin haftaya fazlasıyla evvellallah

hoşgeldin aramızaa.... evet cuma günleri tartılma günlerimiz
bizde yaklaşım 1.5 aydan beri diyetteyiz ve 4-6 kilo arası vermiş bulunduk

aysun senin kilo çizelgende BMI:17 ve şuanki kilonda BMI:16.3 yazıyor nasıl oluyor
benim kilom 66 ve BMI:25.1 doğrusu bu:26::26:

orada seçim yaparken ingilizceyi seçmiş olabilir aysun....metrix gibi bişy yazıyo onu seçmeliydi diye biliyorum

hoşgeldin aramıza ve bana faydalı geldin sayende çizelgemi düzelttim daha önce uğraştım bana ingilizce seç demişlerdi olmamıştı sinir olup vazgeçmiştim iyi oldu sağol valla
bir buçuk ayda 6kilo süper seninle çok yakınız başlangıç ve şuanki kilo olarak:44:hadi gel yarışalımbende geçen iki hafta boyunca takılı kalmıştım 69.5civarında çok şükür ki bugün gayet iyi verebildiğimi gördüm.sanırım önüm açıldı
valla bizde pek kür falan yapmıyoruz..çook abartıp yediğimiz günün ertesinde ben daha hafif besleniyorum elma yoğurt çorba tarzı onun haricinde şook diyetler falan yapamıyorum çünkü insanın nevri dönüyo sonra kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum en iyisi az yemek hep ve herşeyden yemek

MENÜM
Uyanınca sıcak sirkeli su
1bardak sıcak sade su
125ml kayısı suyu
KAHVALTI 11:30
1.5yumurta +50gr köz k.biber+yarım tatlı k. sıvıyağ=omlet
200gr domates
125gr salatalık(başka bişeye uzatmadım elimi yoksa peynirde yemek isterdim zeytinde )
ARA 13:30
2kupa yeşil çay
150gr civarı elma
ÖĞLE 15:30
hazır çorba yaparım
yoğurt domatesten salata yanına bide
akşamda aynı olur (eşime makarna yapacağım sadece ona kadar:44:)

kahvaltım şimdilik 300kaloriyi buldu çorbaylada beslenirsem 1200kaloriyi geçmem diye tahmin ediyorum çokk iyi olur umarım..
akşama giremem belki kızlar yarın sınav günü ve artık oturup göz atmam lazım konularıma birazzyarında evde olmayacağım pazar akşamına kadar sizleri özliycemm

kendinize dikkat edin bak sakın duymayayım abartılı yediğiniziabartmadan gömülün bakalım bende dışarda cozutmam:26:sabah erkenden kalkıp sıkı bi kahvaltı yapacağım yanımada atıştırmalık cevizle elma alırım kısmetse :26: bana dua edin kızlar inş su gibi geçer sınavım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…