ana gibi yar olmaz dememişler boşuna. meraktan duşa girmeden geldim bakayım kızlara diyehep gene anaher durumda düşünüyorlar bizi sabah sabah bi hoş oldu içim ....
sonunda gidiyor gene kilolaarr hadi bakalım arkandayım kaçç geliyorum
günaydın canlarım
sıra bende
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:69.6
BUGÜN:68.8(şeytanın bacağını kırdım sonunda)
GİDEN:800GR
ana gibi yar olmaz dememişler boşuna. meraktan duşa girmeden geldim bakayım kızlara diye
vayyyyyyy tebrikler. kaç yasmis kaç Aysun geliyor hemde atla
benim hala şişkinliğim var bitmedi bi türlü napsam bilmiyorum ki:18:
ana gibi yar olmaz dememişler boşuna. meraktan duşa girmeden geldim bakayım kızlara diye
vayyyyyyy tebrikler. kaç yasmis kaç Aysun geliyor hemde atla
benim hala şişkinliğim var bitmedi bi türlü napsam bilmiyorum ki:18:
teşekkürler
o şişkinlikler hiç bitmedi gitti zateno kadar kilo gitti birazda göbek toparlansa ya nerde en iyisi kas yapacak bi spor yoksa hep önde olacak :44:
kaç valla geliyorum haftaya benim günüm kısmetseen az 1kilo vermem gerek artık yetti yerinde saymalar
gecen hafta:66
bu hafta 66.2
gelen :200 gr
maalesefff kızımın dogum gününe kaldı 15 gün 64 olamıcam
günaydın canlarım
sıra bende
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:69.6
BUGÜN:68.8(şeytanın bacağını kırdım sonunda)
GİDEN:800GR
teşekkürler, moral oldu bana:))
jillian nedir ilk defa duyuyorum? Plates için uygun yer arayışındayım şuan profesyonel olmayan bir eğitmenle çalışmak istemiyorum.
Aysun tebrikler 1.miz belli oldu sanırım, bıkmadın gitti şu 1.likten Bize de yolla azıcık
Aysun çizelgeni beğendim at koşturuyosun kilolarınla
aysun tebrikler 1.miz belli oldu sanırım, bıkmadın gitti şu 1.likten bize de yolla azıcık
aysun çizelgeni beğendim at koşturuyosun kilolarınla
65 e ineyim bende ekstra spor ekleyeceğim çünkü sarkmamam lazım sıkılaştırıcı önce sonrada kasa yönelik ağırlık kaldırın diye okudum dün bi yerde yürüyüşe ek ama önce bi kilonuza göre bi 5- 10 verin diyodubu hafta sıfır kaçamak bol su spor benimde 1 kg vermem lazım doum günüme kaldı 25 gün bi 65 olabilsem o güne eşim dün anneme yasemin zayıfladı demi dedi annemde göz kırptı bana hani neresinden vermiş dedi verdi anne baksana midesi düz poposuda küçüldü diyo sonunda ciddi ciddi zayıfladığımı duydum kocişten
başlangıç: 72
geçen hafta: 66.0
bu hafta 66.2
alınan 200gr
aslında dün 800gr almış duruyordum anlamadım:26: buna şükür diyelim
lamekan kız noluyor bize
niyee takip ediyon beni, sen versene birazcık şu dengeyi bozalım
verirsin canım eğer dişini sıkarsan 15günde 2kilo kolay verilir
hadi yarışa girelim 2hafta sonra 64 olalım var mısın
evde ip atlarmış gibi atla 10dk
sabah akşam yap
mekik çek
bende geldim bütün topiklerde çare arıyorum sanki ha....kızlar yaklaşık 1 buçuk aydır diyetteyim 74 ten 69 a düştüm şimdi duarakladı gitmiyolar açıkçası çok sıkıda yapamıyorum motivasyon eksik sanırım sadece az yeyip yürüyüş yapıyorum ekstra kür falan yapmıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca yarış mı var bende katılayım yaa cumadan cumaya mı kilolar yazılıyo
200gramdan bişeycik olmaz canım sen verirsin haftaya fazlasıyla evvellallah
aysun senin kilo çizelgende BMI:17 ve şuanki kilonda BMI:16.3 yazıyor nasıl oluyor
benim kilom 66 ve BMI:25.1 doğrusu bu:26::26:
bende geldim bütün topiklerde çare arıyorum sanki ha....kızlar yaklaşık 1 buçuk aydır diyetteyim 74 ten 69 a düştüm şimdi duarakladı gitmiyolar açıkçası çok sıkıda yapamıyorum motivasyon eksik sanırım sadece az yeyip yürüyüş yapıyorum ekstra kür falan yapmıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca yarış mı var bende katılayım yaa cumadan cumaya mı kilolar yazılıyo
:[/QUOTkatılıyorum ben ekmeği azaltıp az ve sık yeyince hemen veriyorum ama beni bi görsen tahmin edemezsn bi oturuşta neler yiyebilirim obez değilim allahtan bu yemeyle diyet yapmasam olurdum heralde yarışa varım haftaya cuma ben 68 hedefne ulaşcam hadi bakalım (inşallah tabii)....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?