Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

ne sınavı bilmem ama inşallah ii geçer senn için hayırlısıdır...bu kalorileri nası hesaplıyoruz tek tek...bide günde ortalam kaç kalori almalıyız acep:))

inş güzel geçer sınavların canım. sen abart dışarda ye bol bol çekilde biraz da biz çıkalım 1. bende sevmem yarım ağız iltifat ama akşam motive oldum. bende öğlene ton balığı (light) ve 3 kaşık makarna planlıyorum akşamada fırında tavuk var patatesli ama ben 1 parça yicem patatesten yanına yoğurt salata. aranın birini atladım yine birinde meyve (çilek erik yada elma) diğerinde yeşil çay incir yapcam artık

bizim gibi bizde kalori hesabı yapıp yürüyüş yeşil çay ve su genelde. kalori sitelerinden hesaplıyoruz canım. herkesin alması gereken kalori farklı malum ben 1200-1300 civarı sabitleyip sporla 1000 e düşürmeye çalışıyorum mesela. her hafta yarış var bizde heyecanlı hatun bunlar duramıyorlar yerlerinde. evet cumada tartı günümüz. bende 2 haftadır 68.4 de takıldım ama bi 400grla bu hafta yırttım biraz haftaya 1 kg vercem inş

Son düzenleme:

3bardak ılık su
5dk mekik
Kahvaltı: 10.40
1yeşilçay
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
Zeytin (Siyah) 6 GRAM 12.42
Domates 74 GRAM 13.155
Salatalık (hıyar) 72 GRAM 8.64
Sütaş Tam Yağlı Klasik Beyaz Peynir 15 GRAM 43.65

Ara: 12.30
kuru incir 1 adet 39
1yeşilçay

Öğlen: 14.00
Keten Tohumu 5 GRAM 20.4
Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102

arada çilek yerim 100gr.
aslında birazdan kayınvalideme gidebilliriz ne yiceğim meçhul ama 150gr yoğurt yerim öğlen hatta ölçtüm biçtim hazırladım
bugün 800kaloriyi geçmemeyi düşünüyorum. spor falan yok bugün
şuana kadar 1lt su ve 2kupa yeşilçay

öğlen yemeğimde içinde
Toplam : 297.165 kal.

Son düzenleme:
Bayanlar bide dün markette müsli gördüm
buralardada duydum ama denememiştim

nesfit denedim
tadı güzel kuru kuru yenincede güzel

nesfit denedim

yaa ben bi türlü bulamadım müsli
büyük marketlere baktım yine de rastlayamadım
mesela bugün çok lazım olurdu dünün acısını çıkarmak için

nesfit denedim
ben meyvelisini yemiştim canım 1 çay bardağı süt koydum ben evet güzel oluyor tadı. hatta geçen bi yerde sadesini alın kendiniz üzüm çilek falan ekleyin diyodu onuda deniyeceğim.

yaa ben bi türlü bulamadım müsli
büyük marketlere baktım yine de rastlayamadım
mesela bugün çok lazım olurdu dünün acısını çıkarmak için

tatlım eti ve nestlenin var. bende geçen bulamadım büyük marketlerin birinde nesfit aldım severim nesfiti normaldede yerdim ama müsliyi daha beğendim ben.

bende yedim ton balığı ve 3 kaşık makarnamı akşamada pazara gitcem bi 30dk daha yürüyüş bana. yarın yürüyemem belki halılarım gelcek kaç gündür çıplak ev anca yerleştiririz ya yarın ya pazar kaynanama gideriz herhalde geçen hafta gitmedik. pazartesiden itibaren cumaya kadar her gün 1 öğün nesfit yicem bende

aklım hep sizde ne olacak bu işin sonu :44:
canım 1000kalorinin altına sporsuz düşmen bence daha tehlikeli ye ama sporla düşürmeye çalış yoksa vücut direnç gösteriyor kilo verme duruyo.ama geçen haftanın acısını böyle çıkarırsın ancak 1günden fazla böyle beslenme arada böyle yap bana sorarsan:44:

bende tee fii tarihinde alıp denemiştim nestlemiydi neydi hatırlamıyorum.çilek parçacıkları vardı içinde..yiyememiştim midem bulanmıştı.çöpe atacakken kaynanam yakaladı aldı elimden o yedi yazık para vermişşin ben yerim demiştiondan sonra denemedim hiçç bidaha bi alayım bakalım gelişme var mı yiyebilecek miyim :44:

ne sınavı bilmem ama inşallah ii geçer senn için hayırlısıdır...bu kalorileri nası hesaplıyoruz tek tek...bide günde ortalam kaç kalori almalıyız acep:))

aöf sınavı canım son dönemim mezun olacağım kısmetse haziranda 4 yıldır ne çektim saol inş geçerimm..
kalorileri mutfak tartılarımızla ölçtükten sonra sitelerde hesaplıyoruz..ben 1300kaloriiyi geçmemeye çalışıyorum mesela bu kadar yiyorum ama sporla düşürmeye çalışıyorum

saol inşşş canım
bunu duydum iyi oldu artık istesemde yememvermem sıramı kimselere
gelinde alın sıkıysa

nestlenin gördüm evet ama müsli mi oluyor o da
ben etinin aradım
pekii 1öğün nestle kaç kalori ??

ayyy şimdi o zaman sana uyayım aysun dünden yaptığım 1dolma biber yiyeyim içinde yaklaşık 2-3kaşık kadar pirinç var
evet akşam öğünü olmadığı için şimdi bir dolma ve 100gr yoğurt yiyeyim acıktımm

200 kalori ile öğlen yemeğimi yemiş olayım dolma biber 130 kalori
yoğurt 100 GRAM 68 kalori

kızlar ben dağıttım gene, sabah kahvaltı yapmayınca insan gün boyu doymuyor onu anladım. birde regl yüzünden tatlı isteğim. durum vahim şimdiden 600 kal oldu. yürüyeyim bari...

Biscolata pia 4 ADET(12 GR) 198
[2] Simit (susamlı) 0.30 ADET 78
[3] Knorr Şehriyeli Tavuk Çorbası 1 PORSİYON 46
[4] Biscolata pia 6 ADET(12 GR) 297
Toplam : 619 kal.

kahvaltıyı atlamamaya çalış canım yoksa sonu hüsran oluyo hakikaten doymuyo sonra insan ne gelirse eline onu yemek istiyo:26:
bende mesela temin kahve yaptım eşimle karşılıklı içtik.yanına onun geçen günden yarım kalan çikolatası vardı bi parça kendiime kırdım 6gr geldi 35kalori falan sadece onu yedim eşimin önüne koydum kalanını biraz tutmazsak kendimizi neler yeriz neler gidip bakkala saldırabilirim şuan

3 MAYIS

bu hafta nolmuş böyleeee herkes dökülmüş

1.aysun ----------68.8 - 800gr verilen
4.yasmis ----------68.0 - 400gr verilen
2.gulos ----------67.9 - 200 gr alınan
3.lamekan ---------66.2 - 200gr alınan
4.guler100---------66.2 - 200gr alınan

babasininkelebee-61 - 500 grverilen
cezmut ----------68,9 - 1kilo 200 kg alınan
eliFeyza

Son düzenleme:

peki gerçek müsli etkisini yapıyor mu
yani müsliler normalde wc ye çıkartır çok soru sordum cahilliğimi mazur gör

Son düzenleme:
özelden resim ekleyemedim burdan göstercem artık
nestlenin ülkerin kahvaltılık gevrekleri var ya onun yerine bunu sadesi var (sadece yulaf ezmesi) ona süt meyve katıp yiyin diyo diyetisyenler tabi arada uygun görüyorlar bularıda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…