bende geldim bütün topiklerde çare arıyorum sanki ha....kızlar yaklaşık 1 buçuk aydır diyetteyim 74 ten 69 a düştüm şimdi duarakladı gitmiyolar açıkçası çok sıkıda yapamıyorum motivasyon eksik sanırım sadece az yeyip yürüyüş yapıyorum ekstra kür falan yapmıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca yarış mı var bende katılayım yaa cumadan cumaya mı kilolar yazılıyo
Bayanlar bide dün markette müsli gördüm
buralardada duydum ama denememiştim
nesfit denedim
tadı güzel kuru kuru yenincede güzel
ben meyvelisini yemiştim canım 1 çay bardağı süt koydum ben evet güzel oluyor tadı. hatta geçen bi yerde sadesini alın kendiniz üzüm çilek falan ekleyin diyodu onuda deniyeceğim.Bayanlar bide dün markette müsli gördüm
buralardada duydum ama denememiştim
nesfit denedim
tadı güzel kuru kuru yenincede güzel
yaa ben bi türlü bulamadım müsli
büyük marketlere baktım yine de rastlayamadım
mesela bugün çok lazım olurdu dünün acısını çıkarmak için
3bardak ılık su
5dk mekik
Kahvaltı: 10.40
1yeşilçay
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
Zeytin (Siyah) 6 GRAM 12.42
Domates 74 GRAM 13.155
Salatalık (hıyar) 72 GRAM 8.64
Sütaş Tam Yağlı Klasik Beyaz Peynir 15 GRAM 43.65
Ara: 12.30
kuru incir 1 adet 39
1yeşilçay
Öğlen: 14.00
Keten Tohumu 5 GRAM 20.4
Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
arada çilek yerim 100gr.
aslında birazdan kayınvalideme gidebilliriz ne yiceğim meçhul ama 150gr yoğurt yerim öğlen hatta ölçtüm biçtim hazırladım
bugün 800kaloriyi geçmemeyi düşünüyorum. spor falan yok bugün
şuana kadar 1lt su ve 2kupa yeşilçay
öğlen yemeğimde içinde
Toplam : 297.165 kal.
ben meyvelisini yemiştim canım 1 çay bardağı süt koydum ben evet güzel oluyor tadı. hatta geçen bi yerde sadesini alın kendiniz üzüm çilek falan ekleyin diyodu onuda deniyeceğim.
tatlım eti ve nestlenin var. bende geçen bulamadım büyük marketlerin birinde nesfit aldım severim nesfiti normaldede yerdim ama müsliyi daha beğendim ben.
ne sınavı bilmem ama inşallah ii geçer senn için hayırlısıdır...bu kalorileri nası hesaplıyoruz tek tek...bide günde ortalam kaç kalori almalıyız acep:))
inş güzel geçer sınavların canım. sen abart dışarda ye bol bol çekilde biraz da biz çıkalım 1.bende sevmem yarım ağız iltifat ama akşam motive oldum. bende öğlene ton balığı (light) ve 3 kaşık makarna planlıyorum akşamada fırında tavuk var patatesli ama ben 1 parça yicem patatesten yanına yoğurt salata. aranın birini atladım yine birinde meyve (çilek erik yada elma) diğerinde yeşil çay incir yapcam artık
ben meyvelisini yemiştim canım 1 çay bardağı süt koydum ben evet güzel oluyor tadı. hatta geçen bi yerde sadesini alın kendiniz üzüm çilek falan ekleyin diyodu onuda deniyeceğim.
tatlım eti ve nestlenin var. bende geçen bulamadım büyük marketlerin birinde nesfit aldım severim nesfiti normaldede yerdim ama müsliyi daha beğendim ben.
aklım hep sizde ne olacak bu işin sonu :44:
canım 1000kalorinin altına sporsuz düşmen bence daha tehlikeli ye ama sporla düşürmeye çalış yoksa vücut direnç gösteriyor kilo verme duruyo.ama geçen haftanın acısını böyle çıkarırsın ancak 1günden fazla böyle beslenmearada böyle yap bana sorarsan:44:
kızlar ben dağıttım gene, sabah kahvaltı yapmayınca insan gün boyu doymuyor onu anladım. birde regl yüzünden tatlı isteğim. durum vahimşimdiden 600 kal oldu. yürüyeyim bari...
Biscolata pia 4 ADET(12 GR) 198
[2] Simit (susamlı) 0.30 ADET 78
[3] Knorr Şehriyeli Tavuk Çorbası 1 PORSİYON 46
[4] Biscolata pia 6 ADET(12 GR) 297
Toplam : 619 kal.
nestlenin gördüm evet ama müsli mi oluyor o da
ben etinin aradım
pekii 1öğün nestle kaç kalori ??
canım ben etinin yedim ama nestleninde varmış sadesi vardı markette kutuyu aldım elime inceledim meyveli fındıklı çeşitleride varmış. etinin içinde kayısı üzüm falan vardı bayağı şekerliydi tatlı niyetine genelde sabahları yada çok kaçırdığım bi gün akşamları yedim.
canım yulaf ezmesi mısır gevreği ve meyveler müsli dediğimiz şey.
30 gr bir porsiyonu 92 kalori (sadece müsli) içine ne kadar süt kattığın sütün yağı değiştirir kaloriyi.
ben 40 gr müsli ve 1 çay bardağı yağlı sütle 190 kaloriyi buluyordum canım.
canım ben etinin yedim ama nestleninde varmış sadesi vardı markette kutuyu aldım elime inceledim meyveli fındıklı çeşitleride varmış. etinin içinde kayısı üzüm falan vardı bayağı şekerliydi tatlı niyetine genelde sabahları yada çok kaçırdığım bi gün akşamları yedim.
canım yulaf ezmesi mısır gevreği ve meyveler müsli dediğimiz şey.
30 gr bir porsiyonu 92 kalori (sadece müsli) içine ne kadar süt kattığın sütün yağı değiştirir kaloriyi.
ben 40 gr müsli ve 1 çay bardağı yağlı sütle 190 kaloriyi buluyordum canım.
peki gerçek müsli etkisini yapıyor mu
yani müsliler normalde wc ye çıkartırçok soru sordum cahilliğimi mazur gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?