3 MAYIS
bu hafta nolmuş böyleeee herkes dökülmüş
1.aysun ----------68.8 - 800gr verilen
4.yasmis ----------68.0 - 400gr verilen
2.gulos ----------67.9 - 200 gr alınan
3.lamekan ---------66.2 - 200gr alınan
4.guler100---------66.2 - 200gr alınan
babasininkelebee-61 - 500 grverilen
cezmut ----------68,9 - 1kilo 200 kg alınan
eliFeyza
havalar ısındıkca daha bir dört elle sarılmamız gerekirken tam aksine çoğumuz salıvermişiz. asyun, yasmis ve babasınınkelebee tebrik ederim. üçünüzde en azından vermissiniz. alanlar arasından sıyrıldınız. bu hafta sıkalım kızlar hep beraber. yaz günden güne yaklaşıyor. haydi bırakmayınnnnn
200gramdan bişeycik olmaz canım sen verirsin haftaya fazlasıyla evvellallah
3 MAYIS
bu hafta nolmuş böyleeee herkes dökülmüş
1.aysun ----------68.8 - 800gr verilen
4.yasmis ----------68.0 - 400gr verilen
2.gulos ----------67.9 - 200 gr alınan
3.lamekan ---------66.2 - 200gr alınan
4.guler100---------66.2 - 200gr alınan
babasininkelebee-61 - 500 grverilen
cezmut ----------68,9 - 1kilo 200 kg alınan
eliFeyza
evet benim gibi 1.5 kg yok arada
malesef ben bu hafta 62.5 kg yum. geçen hafta 61 dim
bi hafta yapıyorum, bi hafta yapmıyorum. onun için de aynı kg da sayıyorum diyebilirim. nolacak benim bu halim.
aysuuun, bana bi akıl verin yahuuu
güzel bir güne günaydınn :76::76:
nasılsınız arkadaşlar,
kahvaltımı bugün biraz geç yaptım 11de ve 132 kaloriyle kapattım
kafaya koydum 19mayısta 66dan 64e düşmek istiyorum
2haftada 2kilo
bugün günümü hafif atlatmak istiyorum dünde öyle diyordum ama kayınvalideme gidince evdeki hesap kaynanaya uymadı:84:
olsun her gün yeni bir başlangıç, umutlu bir gün
59-60 kilo ile hamile kalacam arkadaş, ya olacak ya olacak:128: :81:
gülerrrr tabiki olacak. benim hedefim 65 di ama acaba daha düşük kiloyla kalabilirmiyim hamile:) haydi güler sloganızım olsun "GİTSİN KİLOLAR, GELSİN BEBİŞLER"
selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim :)
öncelikle 1.60 boyunda 72 kilo olarak kendimi tanıtayım ramazan bayramına kadar 2-3 ay gibi bi sürede 58 kiloya inmek istiyorum..
evliyim aynı zamanda üniversitede okuyorum kışın okula git gel yap uzun saatlerce ders çalış derken kilo alıyorum..geçen yaz 70 kilodan 63e düşmüştüm o kadar rahattım ki..yedim yedim geri aldım çok kızıyorum kendimebu yaz bu kiloları verip daha sora korumak istiyorum çünkü diğer yıl hamilelik düşünüyorum okulda bitince final sınavlarına kadar 1 ayım var 3-4 kilo versem hazirana kadar çok iyi olur..sınavlarda geçince evde daha rahat olcam sporumu diyetimi eksiksiz yaparım..ama okul zamanı dışarda ister istemez abur cubur kaçırıyorum..fazla uzattım dimi kızlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim hepimize kolay gelsin
bu arada bişey daha akşama üst komşumuz çok iyidir keşkek yapıyolarmış yemeğe çağırdılar napcam bilmiyorum abartırım diye korkuyorum ama gitcez mecburregl dönemim şu an tartılmadım pazartesi kesin dikkat etmeye başlayıp burdan yazıcam..
karış karış canımmhoşgeldin canım aramıza.. akşam abartmadan ye hemen karışayım durpazartesiye kadar kg alıpta dönme, hafta sonu zaten faciaya dönüşüyor
bende diyete bir pazartesi günü başlamıştım ama onun öncesinde diyete gircem diyee öyle abartarak yedim ki kilo aldım
evet spor şart. okul zamanı dışarıda olduğun zamanlar yanına abur cubur yerine salatalık, havuç, erik, form bisküvi falan alabilirsin
gülerrrr tabiki olacak. benim hedefim 65 di ama acaba daha düşük kiloyla kalabilirmiyim hamile:) haydi güler sloganızım olsun "GİTSİN KİLOLAR, GELSİN BEBİŞLER"
keşke yemekte gezmekte olsaydım gülercim.2 saat evi süpür sil halıyı ser uğraştım geldi halılarım missss olmuşlar evide halı ve perde güzelleştiriyor yoksa boş boştu ev. 3. makine çamaşırımıda attım yarında ütü günüm.
gelelim yediklerime
kahvaltı
1 bardak çay
3 siyah 2 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
yrm domates ve salatalık
50 gr patates kızartması (cısssss)
1.5 dilim ekmek
ara 6 çilek 5 erik 1 yeni dünya
ikindi
1 porsiyon ıspanak (yumurtalı kavurdum)
2 kaşık yoğurt
1 kaşık makarna (eşimin tabağından çaldım)
1 porsiyon salata
1 bardak limonlu soda (kola niyetine)
arada 1 yeşil çay vee 1 kuru incir
çok acıkırsam 1 kase nesfit (acıkmazsam yemem)
ilk aradaki meyve tabağından ve bitti
kızlar bende geldim bi bakıyım çıkayım dedim meraktansınavlarım iyiydi gibi bugün yarınkiler zorlayacak bu gece çalışmaya devam gene:18:
bugün gayet sağlıklı beslendim abur cubur yoktu hiç ama kaloriler 1500olmuş :26:
sabah
1yumurta
50gr peynir
100gr domates
75gr salatalık
yarım ıspanaklı gül böreği (60kalori)
ARA
135gr elma
sütlü şekersiz nescafe
ÖĞLE
1porsiyon tekirdağ ızgara köfte
1.5yemek k. acı salça
100gr kuru kıyılmış soğan
330ml ayran
ARA yokk çok yorulmuştum eve gelip hemen uyuduk eşimde
AKŞAM
1 tabak barbunya
domates salatası yağsız bol limonlu
1 bardak ayran
artık bişey yemem yeşil çayımı içiyorum şimdi
bugün arabayı çok uzaga park edip en az yarım saat yokuşlu yürüyüş yaptıkeşim boll boll söylendi tabi ama bana çoook iyi geldi
akşamdan beri kayınvalidem telaşlarda2gece bizde kalacak oğluma bakmak için.dün akşam yatarken kısa şort ve yapışık badim vardı üstümde bi gördü aysun ne oldu sana ne yapmışın böyle hASTA MIsın çok zayıflamışşın neyin var diye söylenip duruyo hasta olacaksın ekmek yemiyorsun hiç olmaz öyle deyip duruyo.sordu kaç kilosun diye bende yuvarladım 68buçuk dedim :44:ay ben seni böyle görmeye alışık değilim hep topluydun hastaymışın gibi geliyosun bana diyo eşimde dedi 60 kilo olmak istiyo olurda bu hırsla dedi ayy bizim komşunun gelin gibi olacaksın kemik gibi olmaz o kadar yeter bu kadar diyoo
o öyle dedikçe iştah falan kalmadı valla hırss dahada bürüdü ve göbeksiz olmak için tam gaz yola devam
evet güzel olduheyecan sardı beni bu aralar, rüyamda hep hamileliğimi görüyorum sen kontrole gidicek misin hamilelikten önce
bende katılıyorum bu slogana o zaman. adet olayım dr a gitcem bakalım nasıl devam etcek tedavime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?