Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

200gramdan bişeycik olmaz canım sen verirsin haftaya fazlasıyla evvellallah

evet benim gibi 1.5 kg yok arada

malesef ben bu hafta 62.5 kg yum. geçen hafta 61 dim

bi hafta yapıyorum, bi hafta yapmıyorum. onun için de aynı kg da sayıyorum diyebilirim. nolacak benim bu halim.

aysuuun, bana bi akıl verin yahuuu

canım bak tam konsantre olamiyorsan şöyle yap bence:bigün çok kaçırdın diyelim ertesi gün daha az yemeye çalış kendini dengelemeye çalış sen kalori sayıyormuydun unuttum şimdi ama:44: eğer sayıyorsan o çok yediğin günlerde hesapla bakalım en azından sana kilo aldırmayacak olan günlük ihtiyacını çok geçmemeye çalış:26:
bide ne tarz şeyler yiyorsun neyle besleniyorsun nelerden vazgeçemiyorsun yaz bi bakalım çözüm arayalım hep beraber
ben gece atıştırmalarını pekk severim mesala halada öyle cipsten şekerli nescafeden vazgeçemiyordum.allahtan tartım var şimdide cipsi 25gr.dan fazla yemiyorum tabağıma ayırıyorum 10tane den fazla oluyo sanırım yetiyo yavaş yavaş yiyorum.hamur işi severim ama eşimin pek arası olmadığı için çok sık yapmam yazın gene çok nadir yaparım ağır geliyor diye:26:ben börekte yiyorum mesela ama sabah kahvaltımda bide ekmeği komple çıkardım sayılır hayatımdan yoksa başladım mı önüne geçemiyorum..bazı sabahlar yediğim oluyor gene ama zor tutuyorum kendimi hele kışın kızartıp yağlayıp ballayıp yemeğe bayılıyorumama kendimizi şartlandırmaktan başka çare yok ben şimdi sana ne yazarsam yazayım olayacak biliyorum.önce kendin neyi yeyip neyi yememen yada ne zaman yiyeceğine karar vermen gerek:26:yani iş sen ve o doymak bilmeyen beynin(beyinlerimiz)de
bide biraz hırs gerek sanırım kilo verdiğini görünce bu seni canlandırmıyor mu:44:

güzel bir güne günaydınn :76::76:
nasılsınız arkadaşlar,
kahvaltımı bugün biraz geç yaptım 11de ve 132 kaloriyle kapattım
kafaya koydum 19mayısta 66dan 64e düşmek istiyorum
2haftada 2kilo
bugün günümü hafif atlatmak istiyorum dünde öyle diyordum ama kayınvalideme gidince evdeki hesap kaynanaya uymadı:84:
olsun her gün yeni bir başlangıç, umutlu bir gün

59-60 kilo ile hamile kalacam arkadaş, ya olacak ya olacak:128: :81:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
malum dönemin şişkinliğini atıyorum sanırım. sabah 68 gördüm şükür, bu yüzden ben ticker değiştirmiyourm ve 67,7 mişim gibi devam etmek istiyorum bu haftaya. cumaya 67,7 den nekadar verdiğimi görmek istiyorum.

kahvaltımı yaptım ve yürüyüşümüde :) 87 kal ile toparladım. bugünü, yarını ve ertesi günü sıkı tutacağım. cumaya 66 lı bir değer görmek istiyorum. 7 otlu çay sen çok yaşa :):):)

[1] Sucuklu Yumurta 0.5 PORSİYON 170
[2] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[3] Zeytin (yeşil) 17 GRAM 24
[4] dereotu 3 gr 7
[5] Maydanoz 7 gr 3
[6] Nane 10 GRAM 7
[7] Domates 54 GRAM 10
[8] Salatalık (hıyar) 180 GRAM 22
[9] Yürümek (Asfalt) 45 dak 252
Toplam : 87 kal.

gülerrrr tabiki olacak. benim hedefim 65 di ama acaba daha düşük kiloyla kalabilirmiyim hamile:) haydi güler sloganızım olsun "GİTSİN KİLOLAR, GELSİN BEBİŞLER"

gülerrrr tabiki olacak. benim hedefim 65 di ama acaba daha düşük kiloyla kalabilirmiyim hamile:) haydi güler sloganızım olsun "GİTSİN KİLOLAR, GELSİN BEBİŞLER"

evet güzel oldu heyecan sardı beni bu aralar, rüyamda hep hamileliğimi görüyorum sen kontrole gidicek misin hamilelikten önce

kızlar haftasonu olunca kimsenin uğradığı yok, tabi götürün yemekleri siz, bu hafta ben 1.yim göreceksiniz (inş adet şişkinliğim olmaz olsa da o kadar kilo vermiş olayim ki vız gelsin o şişkinlikler)

sabah 2bardak ılık su
kahvaltı: 11.00
15gr tam buğday, 68gr salatalık, 1zeytin, 1y.k. salça, 20gr yağlı peynir
ara: 1yeşilçay, 1kuru incir

Öğle arası: 14.30
yoğurtlu havuçlu cevizli kabak salata (2kaşık)
25gr muz(kızımın artırdığı 2lokma muz, yememek için çok direndim artıklarını yemicektim ama azdı diye attım ağzıma ölçüp),
125gr çilek
16:00
eti form light 2adet bisküvi, 1yeşilçay

Akşam: 6-7 arası yerim
1tabak taze fasülye
1bardak ayran

Ara: 21.00
80.gr erik (tabağımı bile hazırladım şimdiden)

Toplam : 640 kal.

günümü böyle kapatmayı planlıyorum, çok az kalori olmuş öğlen doğru dürüst yeseydim dengelenirdi ama kabak salatası yaptım kendime hiç beğenmedim güzel yapamadım sanırım yağsız o kadar olur 2kaşık yedim bıraktım. yoksa geçen günden dolma vardı dur dedim kendime ve yemedim
yarın pazar ve kayınvalidemdeyim 1200 kalorinin üstüne çıkmamayı planlıyorum. yürüyüş pazartesi devam

Son düzenleme:
selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim :)

öncelikle 1.60 boyunda 72 kilo olarak kendimi tanıtayım ramazan bayramına kadar 2-3 ay gibi bi sürede 58 kiloya inmek istiyorum..

evliyim aynı zamanda üniversitede okuyorum kışın okula git gel yap uzun saatlerce ders çalış derken kilo alıyorum..geçen yaz 70 kilodan 63e düşmüştüm o kadar rahattım ki..yedim yedim geri aldım çok kızıyorum kendime bu yaz bu kiloları verip daha sora korumak istiyorum çünkü diğer yıl hamilelik düşünüyorum okulda bitince final sınavlarına kadar 1 ayım var 3-4 kilo versem hazirana kadar çok iyi olur..sınavlarda geçince evde daha rahat olcam sporumu diyetimi eksiksiz yaparım..ama okul zamanı dışarda ister istemez abur cubur kaçırıyorum..fazla uzattım dimi kızlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim hepimize kolay gelsin

bu arada bişey daha akşama üst komşumuz çok iyidir keşkek yapıyolarmış yemeğe çağırdılar napcam bilmiyorum abartırım diye korkuyorum ama gitcez mecbur regl dönemim şu an tartılmadım pazartesi kesin dikkat etmeye başlayıp burdan yazıcam..

hoşgeldin canım aramıza.. akşam abartmadan ye hemen karışayım dur pazartesiye kadar kg alıpta dönme, hafta sonu zaten faciaya dönüşüyor
bende diyete bir pazartesi günü başlamıştım ama onun öncesinde diyete gircem diyee öyle abartarak yedim ki kilo aldım
evet spor şart. okul zamanı dışarıda olduğun zamanlar yanına abur cubur yerine salatalık, havuç, erik, form bisküvi falan alabilirsin

karış karış canımm kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle 11 gibi sonrada 1 elma yedim akşam yemeğinide abartmazsam normal sayılır bugün inşallah evet geçen hafta bende diyete gircem psikolojisiyle baya bayaa yedim ama ne durumdayım bilmiyorum tartılmaya korkuyorum bu gün yarın dikkat ediyim inşallah 72yi geçmemişimdir
ama geçmişsemde burda itiraf edicem :18:

bende katılıyorum bu slogana o zaman. adet olayım dr a gitcem bakalım nasıl devam etcek tedavime

keşke yemekte gezmekte olsaydım gülercim. 2 saat evi süpür sil halıyı ser uğraştım geldi halılarım missss olmuşlar evide halı ve perde güzelleştiriyor yoksa boş boştu ev. 3. makine çamaşırımıda attım yarında ütü günüm.
gelelim yediklerime
kahvaltı
1 bardak çay
3 siyah 2 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
yrm domates ve salatalık
50 gr patates kızartması (cısssss)
1.5 dilim ekmek

ara 6 çilek 5 erik 1 yeni dünya

ikindi
1 porsiyon ıspanak (yumurtalı kavurdum)
2 kaşık yoğurt
1 kaşık makarna (eşimin tabağından çaldım )
1 porsiyon salata
1 bardak limonlu soda (kola niyetine )

arada 1 yeşil çay vee 1 kuru incir
çok acıkırsam 1 kase nesfit (acıkmazsam yemem)
ilk aradaki meyve tabağından ve bitti

gayet iyisin yasmiscim, niyemiş canım yemekte olsan ohoooo almıştın kalorileri haftanın sonuncusu ilan ederdik seni
patates kızartması hariç iyisiin bugün

arkadaşlar selam ya yazamadım çünküüüüü niyeti de diyeti de bozdum dermişi.. yok ya hafsonuna özel valla...bizim gelinde diyet yapıyo yaşadığı yerde meşhur bi diyetisyen varmış herkese 4,5 kilo verdiriyomuş pazartesi çok sıkı başlıyorum o diyete...ne yersem yazcam sizede bakalım verebilcek miiyim 1 ayda 4 kilo hafta bi cozuttum var ya sormayın....pazartesi aç karnına tartılcam umarım fazla çıkmam beni önmüzdeki cuma mazur görün haftaya cumaya yarışta bende varım okeyyyyy....

kızlar bende geldim bi bakıyım çıkayım dedim meraktansınavlarım iyiydi gibi bugün yarınkiler zorlayacak bu gece çalışmaya devam gene:18:
bugün gayet sağlıklı beslendim abur cubur yoktu hiç ama kaloriler 1500olmuş :26:
sabah
1yumurta
50gr peynir
100gr domates
75gr salatalık
yarım ıspanaklı gül böreği (60kalori)
ARA
135gr elma
sütlü şekersiz nescafe
ÖĞLE
1porsiyon tekirdağ ızgara köfte
1.5yemek k. acı salça
100gr kuru kıyılmış soğan
330ml ayran
ARA yokk çok yorulmuştum eve gelip hemen uyuduk eşimde
AKŞAM
1 tabak barbunya
domates salatası yağsız bol limonlu
1 bardak ayran
artık bişey yemem yeşil çayımı içiyorum şimdi
bugün arabayı çok uzaga park edip en az yarım saat yokuşlu yürüyüş yaptık eşim boll boll söylendi tabi ama bana çoook iyi geldi
akşamdan beri kayınvalidem telaşlarda 2gece bizde kalacak oğluma bakmak için.dün akşam yatarken kısa şort ve yapışık badim vardı üstümde bi gördü aysun ne oldu sana ne yapmışın böyle hASTA MIsın çok zayıflamışşın neyin var diye söylenip duruyohasta olacaksın ekmek yemiyorsun hiç olmaz öyle deyip duruyo.sordu kaç kilosun diye bende yuvarladım 68buçuk dedim :44:ay ben seni böyle görmeye alışık değilim hep topluydun hastaymışın gibi geliyosun bana diyo eşimde dedi 60 kilo olmak istiyo olurda bu hırsla dedi ayy bizim komşunun gelin gibi olacaksın kemik gibi olmaz o kadar yeter bu kadar diyoo

o öyle dedikçe iştah falan kalmadı valla hırss dahada bürüdü ve göbeksiz olmak için tam gaz yola devam

topluydun mu dedi iyi moral veriyor kaynanan valla. yok yeter dedikçe insana gaz geliyor değil mi
devam aysun..
kilo vermekte başarılı olduğun gibi sınavındada başarılar

evet güzel oldu heyecan sardı beni bu aralar, rüyamda hep hamileliğimi görüyorum sen kontrole gidicek misin hamilelikten önce

bu hafta salıdan sonra gitmem gerekiyor aslında. regl bitince ama istediğim doktordan randevu alamıyorum doluymuş. ne yapacağım bilmiyorum. belki baska bir doktorla baslarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…