canım bak tam konsantre olamiyorsan şöyle yap bence:bigün çok kaçırdın diyelim ertesi gün daha az yemeye çalış kendini dengelemeye çalış sen kalori sayıyormuydun unuttum şimdi ama:44: eğer sayıyorsan o çok yediğin günlerde hesapla bakalım en azından sana kilo aldırmayacak olan günlük ihtiyacını çok geçmemeye çalış:26:
bide ne tarz şeyler yiyorsun neyle besleniyorsun nelerden vazgeçemiyorsun yaz bi bakalım çözüm arayalım hep beraber
ben gece atıştırmalarını pekk severim mesala halada öyle cipsten şekerli nescafeden vazgeçemiyordum.allahtan tartım var şimdide cipsi 25gr.dan fazla yemiyorum tabağıma ayırıyorum 10tane den fazla oluyo sanırım yetiyo yavaş yavaş yiyorum.hamur işi severim ama eşimin pek arası olmadığı için çok sık yapmam yazın gene çok nadir yaparım ağır geliyor diye:26:ben börekte yiyorum mesela ama sabah kahvaltımda bide ekmeği komple çıkardım sayılır hayatımdan yoksa başladım mı önüne geçemiyorum..bazı sabahlar yediğim oluyor gene ama zor tutuyorum kendimi hele kışın kızartıp yağlayıp ballayıp yemeğe bayılıyorumama kendimizi şartlandırmaktan başka çare yok ben şimdi sana ne yazarsam yazayım olayacak biliyorum.önce kendin neyi yeyip neyi yememen yada ne zaman yiyeceğine karar vermen gerek:26:yani iş sen ve o doymak bilmeyen beynin(beyinlerimiz)de
bide biraz hırs gerek sanırım kilo verdiğini görünce bu seni canlandırmıyor mu:44:
güzel bir güne günaydınn :76::76:
nasılsınız arkadaşlar,
kahvaltımı bugün biraz geç yaptım 11de ve 132 kaloriyle kapattım
kafaya koydum 19mayısta 66dan 64e düşmek istiyorum
2haftada 2kilo
bugün günümü hafif atlatmak istiyorum dünde öyle diyordum ama kayınvalideme gidince evdeki hesap kaynanaya uymadı:84:
olsun her gün yeni bir başlangıç, umutlu bir gün
59-60 kilo ile hamile kalacam arkadaş, ya olacak ya olacak:128: :81:
gülerrrr tabiki olacak. benim hedefim 65 di ama acaba daha düşük kiloyla kalabilirmiyim hamile:) haydi güler sloganızım olsun "GİTSİN KİLOLAR, GELSİN BEBİŞLER"
ben de ben de istiyorum. ama bazen de istemiyorum.............55 olunca diyordum ama düşmüyor malesef. nasıl tutucam bu boğazımı ben
aslında çokta kalmamış babasininkelebeeee. belki bu sebepte biraz daha sıkı tutmana sebep olabilir. bak önümüzde 2 ay var çok rahat verirsin 6 kiloyu. ben 1 ay sonra baslayacağım ve vermem gereken 4 kilo var benimde. olduğu kadar artık verebildiğimi veririm ama veremediğim kalır kararlıyım çünkü ertelemiycem. haydi senide davet ediyoruz bu sloganı paylaşmaya. karar ver ve sıkı tut işi. sonraaaaaa :):) GİTSİN KİLOLAR, GELSİN BEBİŞLER :):)
ben istesem bile eşim yok diyor. kızım 2 yaş 3 aylık. bazen bizi çok zorluyor. (çok şükür akıllı). çok kıskanç. hiç arkadaşı yok, 1 sene olmadı taşınalı benim de gidip geldiğim bir yer yok. bu konuda çok zorlanıyoruz. bi yandan da 2. olursa düzelir diyorum ama ne bileyim. sizinkiler büyük sonuçta......... hakkımda hayırlısı olsun artık, hepimizin
topluydun mu dediiyi moral veriyor kaynanan valla. yok yeter dedikçe insana gaz geliyor değil mi
devam aysun..
kilo vermekte başarılı olduğun gibi sınavındada başarılar
hiç sorma aysun ya.... kg verince mutlu oluyorum. ama nedense sonra kendimi yine yemeğe veriyorum. spor yapamadığım zamanlar huzursuz oluyorum ve ha bire yiyorum. her gün yarın başlıyorum bugün son deyip yemeyi abartıyırum. evde koşu bandım da var. üstelik benim bmı değerim 56 kg olduğum zaman tam 25 olacak. boy 150 cm olunca........ çok mutsuzum, her şey yolunda çok şükür ama şu pis boğazımı tutamıyorum malesef.........................................
bmı güzelmiş maşallah. ben ancak 56 olunca görebilicem o değeri
ben de ben de istiyorum. ama bazen de istemiyorum.............55 olunca diyordum ama düşmüyor malesef. nasıl tutucam bu boğazımı ben
ben istesem bile eşim yok diyor. kızım 2 yaş 3 aylık. bazen bizi çok zorluyor. (çok şükür akıllı). çok kıskanç. hiç arkadaşı yok, 1 sene olmadı taşınalı benim de gidip geldiğim bir yer yok. bu konuda çok zorlanıyoruz. bi yandan da 2. olursa düzelir diyorum ama ne bileyim. sizinkiler büyük sonuçta......... hakkımda hayırlısı olsun artık, hepimizin
evet o kelime var ya beni bitirdi zaten topluydun deyince şöyle bi baktım güldüm sinirdenama haklıydı:26 bana öyle dedikçe bana bi moral geldi ama anlatamam dedim aysun bas gaza tamamdır artık bu iş sonuna kadar devam
bide bugün çay bahçesinde otururken bi bayan geçti önümüzden eşiyle.eşim döndü bana dedi sende aynı böyleydin.kadının göbek çook fena idi taşmıştı baya bide ddar giymiştieşim öyle deyincede çokk kötü oldum aynada görürdüm kendimi ama dışardan neye benzediğimi eşim ilk defa göstermiş oldu ve atık kilo almak yok dedim kendi kendime
atrıca bide eşim yanında yürürken aşkım sen genç kız gibi oldun yanımda ben yaşlı duruyorum artık çok zayıfladın deyip durdu büütün günhiç bu kadar söylemezdi bana kilo vermiş olduğumu artık yaz olunca kıyafetlerdende belli olmaya başladı çokk mutlu oldum yanii
kızlar emzirirken bitki çayları zararlı mıdır biliyo musunuz bende içiym diyorum zararı yoksa 60 a kararlıyım
elifeyza canım benim arkadaşlarım rezene içerlerdi günde 1-2 fincan bebeğede iyi geliyor sindirimine derlerdi ama ek besine geçmişlerdi içtiklerinde yani 6-7 aylıktı bebekleri. sen ek besinde değilsen biraz daha uzak dur derim bebişe zarar geleceğine sen biraz yavaş zayıfla
benmki 1 yaşında ama korkuyorum yne de rezene zayıflamya yardmcı mı acep:)sende var mı bebiş canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?