hımm yok içmym ben o zamn ya gaz sorunu kalmdı artk işth açmyım ...yok canım bebeğim. rezene zayıflatmaz aksine iştah açar ama gazları giderir kolay tuvalete çıkmaya yardım eder komşum kızına da içirirdi bebekken kabız olduğunda
benm büyük 5 yaşında kçük 1 yalnzken pek kısknmyo ama misafr gelince ilgi çekmk istyo bebk gbi davrvyo faln üzlyo millet kçüğü sevnce kıyamm kuzuma yaa...
gelelim bugüne
kahvaltı
1kase yaklaşık 40gr nesfit çikolatalı (reglim yaklaşıyor canım hep tatlıda böyle kandırdım kendimi)
1 çay bardağı süt
ara elma
gerisi meçhul annemlere gitcem birazdan eşimde nöbette orda kalırım annemin yorgan dolabını temizleyeceğim boyu yetmiyor kilodan dolayı sandalyeden de korkuyor düştü bi kaç kere çünkü. sağolsun tam 100kg bi yaz uğraşıp 30 kg verir kışın geri alır hepsini. çok korkar ben kilo aldıkça benim gibi olma der. annemlere kadar yürürüm yarın eve dönerkende yürürüm öptüm şekerler ben kaçtımmmmmmmmmmmmm aklım burda ama çok kaynatmayın.
Aysun nasıldı sınavlar canım.
Günaydınn herkese.. bu sabah taş gibiyimsabah 7:45te kahvaltı yaptım 85kalorilik iştahım yoktu uyanır uyanmaz
8de bir çıktım yürüyüşe saat 10du geldiğimde 2saat yürüdüm 1saati çok hızlı tempo geliş gidişler orta tempo
park aletlerinde de baya bi mekik çektim eve geldim bi baktım regl olmuşum, şuan karnım çok ağırıyor
1 kiraz sapı çayı içiyorum şuan 1de kuru incir yedim
bugünkü menümü yazayım böyle yazınca uymak zorunda olduğumu hissediyorum
sabah 2bardak ılık su
kahvaltı 7:45
Salatalık (hıyar) 58 GRAM 7
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 15 GRAM 39
Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 39
ara 10:30
1kiraz sapı çayı
1kuru incir 51
öğle yemeği: 12:00
Zeytinyağlı Taze Fasulye(120gr) 0.5 PORSİYON 100
ara: 13:30
Taze Erik 75 GRAM 50
ikindi: 15:30
2adet közlenmiş patlıcan (ocakta közlicem) 56kal
Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 85 GRAM 59
akşam: 18:00 bu öğünü meraktan yicem bakalım tadı nasıl sade gevrek olarak tattım çok güzel
nesfit k klasik 30gr + ligt süt 100ml = 150kalori
ara: 20:30 1elma 60kalori
toplam: 666 kalori ediyor
Yürümek (Asfalt) 90 dak 477
kaldı 189 yuppiiiiiiii1.niz belli oldu kızlar üstelik adet şişkinliğim var bu hafta ama tartıda süper bişeyler bekliyorum bugün son tartıldım cumaya kadar tartılmıcam bana da süpriz olsun.
sabah erken uyanınca öğünler çoğalıyor haliyle aç kalmamak için
kimse beni sabahın köründe kaldıramazdı heleki kızım uyrken
eyy kilo sen nasıl bişeysin böyle rahatsız ediyorsun herkesiii
yarında sabah erkenden çıkcam yürüyüşe
arkadaşlar herkes bu ay 4 kilo veriyo okeyy..uymayana ceza var ona göre............
tamam hadi bakalım 7haziran cuma herkes 4kilo vermiş olacak alıyorum takibe herkesii ona göree
herkes bu yazdığım kiloya inecek ona göre
DİKKAT DİKKAT bu yazdığım kilolar 7haziranda tartıldığımızda göreceğimiz kilolar
herkes işi sıkı tutsun bakın birde sıralama yaptım, daha çok kilo verinki listenin üzerlerine çıkın
mazeret geçersizdirayy veremedim de şöyleydi böyleydi yok veremeyen listenin sonuna gider bizde çıtıpıtı bir kız oluruz:118::118::118:
gelsin bakalım gazlar:76::76::76::76::76:
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68
kızlar nerdesiniz bakiim
bana kuzenim geldi oturmaya kahve içtik gitti temin.sonra öğle yemeğimi yedim.merdiven silme işi kaldı oturdum kaldım valla şimdi:26:
sanki kollarımda bi ağırlık var gibi jillianın etkileri yarın sabah ne durumda olcam bakalım:44:ama pes etmek yok
evet canım yaa kimse yok bu aralar. heeeeyyy nerelerdesiniz girinde canlansın topiğimiz
bende bugün yazdığım listeye uyuyorum canım 1saat önce yoğurtlu közlenmiş salatası yedim tuz yağ falan hiç koymadım
akşam yemeği olarak tavuk sote, domates çorbası yapıcam ama ben yemicem
akşam yemeğim 150kalorilik nestle nesfit k klasik. ilk defa yicem böyle bişey bakalım beğenicek miyim
aysun devam et ben edemedim sen devam etbende bugün 30mekik çektim park aletlerinde
2saate kadar yürüdüm, regl oldum bugün ve inan canım hiç çikolata çekmiyor allah allah
artık ciddiye almaya başladım valla, geçen hafta kaçamak üstüne kaçamak yaptım ama bu hafta gayet iyiyim formdaym
bugün diş dr.dan randevumude aldım 1ay sonraya, şimdiden hamilelik için başladım hazırlıklara
haziranın ilk haftaları kadın doğuma da gitmeliyim, folik asit kullanmak için, inşallah kilo yapmaz folik asit:44:
valla yola devam bende baya dikkatliyim bu hafta inşallah:44:hatta hazır kekim var dolapta ne zamandır pasta yapmak niyetindeyim vişneli muzluama baktım işler burda sıkı seninle kapışıyoruz gibi gene vazgeçtim bu hafta 67.9a düşersem hafta sonu yapar arkadaşlarıda çağırır ben az yerim kalanını onlara pay ederim onlar alsın kiloları
bende kendimde bişey farkettim spor yaptıktan sonra iştahım kesiliyoro yüzden her canım bişey istediğinde biraz ip falan atlarım en azından
bide sporlardada çeşitlilik var bende bu hafta hem ip hem jillian hemde yürüyüş yapmak hedefimbakalım ne kadar gidecek
tamam hadi bakalım 7haziran cuma herkes 4kilo vermiş olacak alıyorum takibe herkesii ona göree
herkes bu yazdığım kiloya inecek ona göre
DİKKAT DİKKAT bu yazdığım kilolar 7haziranda tartıldığımızda göreceğimiz kilolar
herkes işi sıkı tutsun bakın birde sıralama yaptım, daha çok kilo verinki listenin üzerlerine çıkın
mazeret geçersizdirayy veremedim de şöyleydi böyleydi yok veremeyen listenin sonuna gider bizde çıtıpıtı bir kız oluruz:118::118::118:
gelsin bakalım gazlar:76::76::76::76::76:
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68
guler100 kız senle aynı gidiyomusuz ya ama sen beni gecersin hiç diyet modunda değilim kızım çok az kilo almıs canım sıkıldı bu ay besiye çekmem lazım kızımı
hiçbişey yapasım yok keyifsizimm
süper olmuş ya, gaza geldim inş. yarın bırakmamak üzere başlıyorum.......... bu rakamları göremeyenlere ceza gelsin............
kızlar akşam yürüyüşüm kaldı geneen iyisi sabahtan yapmak.eşimin kuzeni yeni evine taşındı ona gittik ev ziyaretine çoook şükür ki çok iradeli çıktım önümde kurabiyeler çerezler çekirdekler varken tek gram atmadım ağzıma nasıl oldu anlamadım canım çekmedi hiçç giderkende korka korka gitmiştim valla :26:neyse kazasız atlattım bu günüde sabah yaptığım sporla beraber 1085 kaloride kaldım
yarın sabahtan yürüyüşümü yaparım öğlende de jillian artıkumarım yarın şaşmaz program ne yemek yapsam acaba ona karar veremiyorum:44:
canım yeme yedir kızınıcanım kuymak diye bi yemek var yemek mi desem bilemedim karadenizliler yapar mısır unuyla muhlama benzeri. kilo aldırır. kızın ne kadarlık iştahlı mı. benim kızım çooooook iştahsızdı ama kuymağa hayır demezdi bi tek
evet canım bi ceza bulalım, cezasız bırakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?