Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

yok canım bebeğim. rezene zayıflatmaz aksine iştah açar ama gazları giderir kolay tuvalete çıkmaya yardım eder komşum kızına da içirirdi bebekken kabız olduğunda
hımm yok içmym ben o zamn ya gaz sorunu kalmdı artk işth açmyım ...

benm büyük 5 yaşında kçük 1 yalnzken pek kısknmyo ama misafr gelince ilgi çekmk istyo bebk gbi davrvyo faln üzlyo millet kçüğü sevnce kıyamm kuzuma yaa...

ayyyyyyyy kıyamam ona. ikisininde güzel yaşları allah bağışlasın. ben cadıymışım misafir kardeşimi kucağına alınca anne yaaaa kardeşimi sevmesin benim kardeşim o yalnız ben severim diye bağırırmışım. nasıl bi sahiplenmekse çocukta öyle alışmış önce abla böyle bişey oldu canım sıkkın diye beni arar kuzum

canım sağol korktuğumdan daha iyi geçti bakalım artık sonuçlarıda paylaşırım sizle öğrenince heyecan yaparım

kızlar coşkulu günler hepinize inşallah
akşam dondurma yemekten vazgeçtim ve yemedim tuttum kendimi çok yorgundum ipte atlamadım canım istemedi.o yüzden iyi oldu yemediğim bugün ara olarak yerim artık
şimdi kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum
uyanınca sıcak sirkeli su
1bardak sade sıcak su
120gr domates
120gr salatalık
50gr beynir
25gr yeşil zeytin(5tane)
bitti200kalori oldu bakalım yumurtam bitmiş evde yoksa onuda yerdim :26:
akşama mangalda çipuramız var kısmetse
öğlenden dünden patlıcan yemeğim var yoğurtla yerim.çok çabuk doyuyorum artık onu farkettim:44:iyide oluyo yani
kızlar bide bugün jillianıma başlıyorum te birazdan totoşumu kaldırcamölçülerimi aldım sabah bakalım ne kadar farkedeceköncesinde 500ip atlamayı düşünüyorum sonra hemen jillian

ölçülerimi yazayım:
BAŞLANGIÇ:20MART
GÖBEK:95
KALÇA:104
GÖGÜS:100
BACAK(T):61
ALT KARIN:96
GÖBEK DELİĞİ ÜSTÜ(BEL):89

BUGÜN:6MAYIS
GÖBEK:89 -6cm küçülmüş
KALÇA:99 _5cm küçülmüş
GÖĞÜS:93 -7cm küçülmüş
BACAK(T):60 -1cm küçülmüş
ALT KARIN:92_4cm küçülmüş
GÖBEK DELİĞİ ÜSTÜ(BEL):77_12cm küçülmüş

en çok belim ortaya çıktı zaten bide göğüslerim baya belli oldu küçüldü iyice.sütyenler bol gelmeye başladı çok mutlu oluyorum normalde hep büyüktüler benimkiler ama bacaklarımın o üst kısmı hala sallanan etle kaplı bide göbeğim toparlanmıyo artık jillian bana yardımcı olacak diye umut ediyorum:26:hadi bakalım şimdi spor zamanı sonra yeşil çay

gülercim bende geliyorum birinciliğe doğru bekleyelim görelim bakalım

yasmin iyi olmuş dünkü yürüyüş. o eşlerin poposu rahata alışmış hep yürümek ölüm geliyo onlara analarından arabayla doğmuşlar çünkü iyi gene 45dk yürümüş helal olsun bu senin başarın bence ikna etmek zordur erkekleri.benimki 15dk yol için bide hemen arabayı getirir kapıya hep tartışırız bu konuda azıcık yürüsen yağların mı eriyecek derim

Günaydınn herkese.. bu sabah taş gibiyim sabah 7:45te kahvaltı yaptım 85kalorilik iştahım yoktu uyanır uyanmaz
8de bir çıktım yürüyüşe saat 10du geldiğimde 2saat yürüdüm 1saati çok hızlı tempo geliş gidişler orta tempo
park aletlerinde de baya bi mekik çektim eve geldim bi baktım regl olmuşum, şuan karnım çok ağırıyor
1 kiraz sapı çayı içiyorum şuan 1de kuru incir yedim
bugünkü menümü yazayım böyle yazınca uymak zorunda olduğumu hissediyorum

sabah 2bardak ılık su
kahvaltı 7:45
Salatalık (hıyar) 58 GRAM 7
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 15 GRAM 39
Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 39

ara 10:30
1kiraz sapı çayı
1kuru incir 51

öğle yemeği: 12:00
Zeytinyağlı Taze Fasulye(120gr) 0.5 PORSİYON 100

ara: 13:30
Taze Erik 75 GRAM 50

ikindi: 15:30

2adet közlenmiş patlıcan (ocakta közlicem) 56kal
Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 85 GRAM 59

akşam: 18:00 bu öğünü meraktan yicem bakalım tadı nasıl sade gevrek olarak tattım çok güzel
nesfit k klasik 30gr + ligt süt 100ml = 150kalori

ara: 20:30 1elma 60kalori

toplam: 666 kalori ediyor
Yürümek (Asfalt) 90 dak 477
kaldı 189 yuppiiiiiiii
1.niz belli oldu kızlar üstelik adet şişkinliğim var bu hafta ama tartıda süper bişeyler bekliyorum bugün son tartıldım cumaya kadar tartılmıcam bana da süpriz olsun.

sabah erken uyanınca öğünler çoğalıyor haliyle aç kalmamak için
kimse beni sabahın köründe kaldıramazdı heleki kızım uyrken
eyy kilo sen nasıl bişeysin böyle rahatsız ediyorsun herkesiii
yarında sabah erkenden çıkcam yürüyüşe

Son düzenleme:

wooowwww gülerrr harikasın
bende 500ip atladım jillianı yapıyordum tam pc.nin fişi çıktı şimdi kaldığım yerden devam etcem kopuk oldu ama çok terledim

arkadaşlar herkes bu ay 4 kilo veriyo okeyy..uymayana ceza var ona göre............

tamam hadi bakalım 7haziran cuma herkes 4kilo vermiş olacak alıyorum takibe herkesii ona göree
herkes bu yazdığım kiloya inecek ona göre

DİKKAT DİKKAT bu yazdığım kilolar 7haziranda tartıldığımızda göreceğimiz kilolar
herkes işi sıkı tutsun bakın birde sıralama yaptım, daha çok kilo verinki listenin üzerlerine çıkın
mazeret geçersizdir ayy veremedim de şöyleydi böyleydi yok veremeyen listenin sonuna gider bizde çıtıpıtı bir kız oluruz:118::118::118:
gelsin bakalım gazlar:76::76::76::76::76:

babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68

Son düzenleme:
anam kız çok fena gaza geldim 65 olmayalı bi 5 yıl oldu var ya 7 haziran dönüm noktamız olsun.....bekarlıkta 38 beden üzerne çıkmazken şimdi 40 bedenlere hasret kaldım amaa bu topik sayesinde görcem bu gidişle var ya basın gaza kızlar hadi cidden mazeret yok ona gre kovarım topikten haaa hemende sahiplndm topiği çok sevdim burayı arkadaşlar hadi baalım......

uuuuuu süper bi liste olmuş ama ben cezmutun altında olurum o tarihe kadar
çünkü çalışıyorumben bantta 1 saat yürüyünce böyle ter içinde kalıyordum bu nasıl bişeymiş ya öldüm yorgunluktan ellerim ayaklarım titriyoakşamada bi yürüyüş yaptım mı ohhh gitsin kilocuklar şimdide gidip merdivenlerimi silip süpüreyim :44:aama öncesi yeşil çay ve çilek

kızlar nerdesiniz bakiim
bana kuzenim geldi oturmaya kahve içtik gitti temin.sonra öğle yemeğimi yedim.merdiven silme işi kaldı oturdum kaldım valla şimdi:26:
sanki kollarımda bi ağırlık var gibi jillianın etkileri yarın sabah ne durumda olcam bakalım:44:ama pes etmek yok

evet canım yaa kimse yok bu aralar. heeeeyyy nerelerdesiniz girinde canlansın topiğimiz
bende bugün yazdığım listeye uyuyorum canım 1saat önce yoğurtlu közlenmiş salatası yedim tuz yağ falan hiç koymadım
akşam yemeği olarak tavuk sote, domates çorbası yapıcam ama ben yemicem
akşam yemeğim 150kalorilik nestle nesfit k klasik. ilk defa yicem böyle bişey bakalım beğenicek miyim
aysun devam et ben edemedim sen devam et bende bugün 30mekik çektim park aletlerinde
2saate kadar yürüdüm, regl oldum bugün ve inan canım hiç çikolata çekmiyor allah allah
artık ciddiye almaya başladım valla, geçen hafta kaçamak üstüne kaçamak yaptım ama bu hafta gayet iyiyim formdaym

bugün diş dr.dan randevumude aldım 1ay sonraya, şimdiden hamilelik için başladım hazırlıklara
haziranın ilk haftaları kadın doğuma da gitmeliyim, folik asit kullanmak için, inşallah kilo yapmaz folik asit:44:

Son düzenleme:

valla yola devam bende baya dikkatliyim bu hafta inşallah:44:hatta hazır kekim var dolapta ne zamandır pasta yapmak niyetindeyim vişneli muzluama baktım işler burda sıkı seninle kapışıyoruz gibi genevazgeçtim bu hafta 67.9a düşersem hafta sonu yapar arkadaşlarıda çağırır ben az yerim kalanını onlara pay ederim onlar alsın kiloları
bende kendimde bişey farkettim spor yaptıktan sonra iştahım kesiliyoro yüzden her canım bişey istediğinde biraz ip falan atlarım en azından
bide sporlardada çeşitlilik var bende bu hafta hem ip hem jillian hemde yürüyüş yapmak hedefim bakalım ne kadar gidecek

aynen öyle ne kadar zararlı şey varsa arkadaşlarına yedir gitsiin bizden kilolar
evet canım bende farkettim, yürüyüşe gittiğim günler çok dikkat ediyorum yürüdüğüm boşa gitmesin diye
burda hepimiz birbirimizin rakibiyiz önce ben zayıflayayımda görün siz

kızlar bugün 650kalorilik yicektim hesap eve uymadı ama kaçamak değil
2kaşık pilav yedim kızımın artığı
ve eşim bol tereyağında kavrulmuş 4kaşıkçık tavuk etini yemedi kalırsa ertesi güne bozulacak diye yedim o kadar
800kalori etti yediklerim yürüyüş hariç

regl günüme göre süperdi bugünüm

ama sizler yoksunuz hadi aktifleşinn biraz canım sıkılıyor bi bakıyorum en son ben yazmışım

guler100 kız senle aynı gidiyomusuz ya ama sen beni gecersin hiç diyet modunda değilim kızım çok az kilo almıs canım sıkıldı bu ay besiye çekmem lazım kızımı

hiçbişey yapasım yok keyifsizimm

süper olmuş ya, gaza geldim inş. yarın bırakmamak üzere başlıyorum.......... bu rakamları göremeyenlere ceza gelsin............

kızlar akşam yürüyüşüm kaldı gene en iyisi sabahtan yapmak.eşimin kuzeni yeni evine taşındı ona gittik ev ziyaretine çoook şükür ki çok iradeli çıktım önümde kurabiyeler çerezler çekirdekler varken tek gram atmadım ağzımanasıl oldu anlamadım canım çekmedi hiçç giderkende korka korka gitmiştim valla :26:neyse kazasız atlattım bu günüde sabah yaptığım sporla beraber 1085 kaloride kaldım

yarın sabahtan yürüyüşümü yaparım öğlende de jillian artık umarım yarın şaşmaz programne yemek yapsam acaba ona karar veremiyorum:44:

canım yeme yedir kızını canım kuymak diye bi yemek var yemek mi desem bilemedim karadenizliler yapar mısır unuyla muhlama benzeri. kilo aldırır. kızın ne kadarlık iştahlı mı. benim kızım çooooook iştahsızdı ama kuymağa hayır demezdi bi tek

süper olmuş ya, gaza geldim inş. yarın bırakmamak üzere başlıyorum.......... bu rakamları göremeyenlere ceza gelsin............

evet canım bi ceza bulalım, cezasız bırakmayalım

canım kendin için her şey yapabilirsin
biber, domates, patlıcan közle közle ye ben kendimi hiç sorun etmiyorum ama eşim beni çileden çıkarıyor ne yapsam beğendiremiyorum etçil tam. yemeklerimiz hiç çakışmıyor ona ayrı kendime ayrı yapmaktan bıktım vallaa
aslında bıkmak değilde beğendirememek sorunum tam gurme herşeyi anlıyor

evet cezasız olmaz.........

gaza geldim dedim ya, kalktım 400 kere ip atladım. bacak ve karın hareketi de yaptım

sabah kaç kg olduğuma bakıcaam. 63 görürsem şaşırmicaam. (allah korusun)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…